Végleges adósságrendezés?

Hogyan lehet elérni a végleges adósságrendezést?

Kiknek életbevágó, vagy egyáltalán szükség van rá?!

 

Nagyon tömören azt mondhatom, hogy mindenkinek, akinek van bármilyen adóssága. Akár devizás, akár forintos is az adott tartozás, több szempont miatt nagyon érdemes elgondolkodni, aztán elköteleződni amellett, hogy végleg tisztába tegyük, rendezzük az adósság-viszonyokat.

 

Miért célszerű a különféle adósságokat rendbe tenni, pláne végleg? Szempontok:

 

  • A devizás tartozásokat a többszörösére megugrott összegük/havi törlesztőjük miatt felétlenül, hiszen ki akar ilyen sok pénzt potyára (értsd:jogtalanul) visszafizetni a banknak?!
  • Akár aktívan fizeti valaki, akár már egy ideje nem fizeti a devizahitelét, az mindenképpen termel többlet összeget a forintosításkor kiértesített összeget emelve, hiszen az aktívan fizetők 95 %-ka sem tudja a teljes havi törlesztőrészletet kisajtolni a családi kasszából, hogy aztán odaadja a banknak, így mindig elmarad bizonyos összeg, amire máris ketyeg a +kamat.  A nem fizetőknél pedig egyértelműen a fizetés nélküli napok/hónapok/évek termelnek többlet kamatot, az adott tartozás, hiteltermék alapkamatán túl. 
  • A forintos adósságtípusoknál azok a termékek veszélyesek, ahol már a termék alapkamata is elég magas, elérheti az évi 20-21%-kot is. Ilyenek lehetnek a személyi hitelek, és hitelkártya tartozások. Képzeljük el azt a helyzetet, mikor ezekkel esik valaki késedelembe, micsoda iszonyú kamatteher kerül az összegre! Nagyon gyorsan tudja felfelé húzni az aktuális tartozást, és pillanatok alatt a pár százezer forintból lehet 1-2 milliós nagyságrendű összeg is!
  • Tipikus előfordulási eset, mikor valaki bár fizeti rendszeresen az adósságát, az mégsem akar fogyni. Ennek egyszerű háttér oka van: kevesebb havi törlesztés folyik be az összegre, mint amekkora befedné a termék kamatait is (akár késedelmi kamatait is), ezért folyamatosan növekszik a tartozás összege, és évek távlatában, mikor már az induló összeg többszörösét kifizettük, és azt látjuk, hogy az indulóponttól nem nagyon tér el az összeg, azaz nem akar fogyni, akkor célszerű erre azonnal megoldást találni!
  • A végleges adósság lezárás, illetve adósságrendezés sokféle lehet: egyösszegű visszafizetés már az összeg csökkentése után, kamatmentes részletfizetési mód kidolgozása a csökkentett tartozásra, vagy csak a kamatmentesség elérése. Bármilyek módra felvilágosítást az alábbi linkek valamelyikén tudsz kérni!

 


Segítséget ITT tudsz kérni ONLINE >> Katt!

Személyesen pedig ITT >> Katt!


Nagy fejlődést értünk el mostanra az adósságrendezés területén. A devizahitelek kapcsán anno napvilágra kerülő szörnyű csalás hírei, a teljes nép átverés, amit, és ahogyan a bankok elkövettek a devizaadósokkal szemben, szinte egymásra épülten, szépen sorjában kerültek az emberek tudomására.

Mára elárasztották ezek az információk az egész internetet, úgy átcsapva önmagukon, hogy ma már nagyon óvatosnak kell lenni ezekkel a hírekkel szemben. Jó alaposan meg kell nézni, hogy

honnan, kiktől, és miért származnak az egyes alapos, és alap nélküli információk, mert ma már tudjuk, hogy az irányított befolyásolás,  óriási erőt jelent az irányítók számára.

Jól célzott álhírekkel irányítható a közvélemény, az emberek figyelme, hogy valamely fontos területről elvonja azt, ugyanakkor egy másik területre odairányítsa, odavonzza a tömeget.

Ha már jól befészkelték magukat ezek a tévinformációk az emberek agyába, akkor jöhet a rendszeres megerősítés, és mikor már a bizalom is koncentrálódott, jöhetnek az ijesztgetés újabb fajtái.

Mert eközben egy másik szálon, például az adósságterületén a bankok, behajtó cégek, végrehajtók, a hivatalos minőségüket maximálisan kihasználva, a lehető legbrutálisabb félelemkeltő leveleket kiküldve érik el azt, hogy az adósok fizetnek, mint a katonatiszt.

 

Csakis magadnak teszel szívességet …

 

De hát ki akar saját magának rosszat? Hiszen ezt ültetik bele a fejekbe, hogy: “Csakis magadnak teszel azzal rosszat, ha ezt és ezt nem tartod be, eddig és eddig nem fizetsz ennyit és ennyit.” 

Ha már dominál a félelem, a részükről további erőfeszítésekre nincs is szükség. Akinek tartozása(i) van, már a rabjuk lett, egy bábu, akit úgy irányítanak, ahogyan csak akarnak, ameddig hagyja magát.

Ha Te is már átélted ezt, ez nem a Te hibád!

De az igen, ha a mai világban ennyi információ között nem mész, és keresed meg a saját javadat támogató híreket, embereket, csoportokat. 

 

Minden adott egy adóssághelyzet teljes tisztázásához? IGEN!

 

Van egy működő, eredményeket hozó módszer, a megegyezés;

Bizonyíthatóan vannak kimagasló eredményei, amik NEM véletlenszerűek;

A megegyezéses módszer NEM sorsszerűen, vagy sikerül, vagy nem alapon működik, hanem előre feltérképezhető módon, stratégiai alapokon, a pénzintézetek üzletpolitikáját alapul véve pontosan kiszámíthatóan hozza a SIKEREIT!


 Olvasd el cikkünket, hogy megértsd, Mi a helyzet a perekkel, a perindítás lehetőségével? >>Katt a linkre!

 

Ezt a bejegyzést a fent ajánlott, “Most érdemes, vagy nem érdemes perelni?”írásomra hozzászólásban írta valaki:

“Sokan sajnos úgy vettek fel hitelt, főleg autóra, ahol nagyon könnyen átmentek a hitelbírálatok, hogy meg sem nézték a szerződést, mert olyan rendes volt az ügyintéző, meg olyan segítőkész volt, vagy a legrosszabb, mert ismerős volt az ügyintéző, majd több éves fizetés után derült ki hogy amiről ők úgy tudták forinthitel és fix törlesztőt fizettek, valójában devizahitel, és az árfolyam emelkedésével automatikusan a futamidő növekedett, mellesleg duplájával tartoznak mint amikor felvették… ilyenkor jön a tipikus eset, hogy igen valójában át lettek verve, de jogilag nem bizonyítható egyértelműen, a szerződést aláírták sajátkezűleg, és a jog nem tud mit tenni a butasággal és hiszékenységgel szemben! A magyar nyelvben eleve fura a szó, hogy igazságszolgáltatás, mert SEHOL nincs igazságszolgáltatás, mindenhol jogszolgáltatás van! Nem is próbálják belemagyarázni hogy a jog megegyezik az igazsággal, mert nem! Mellesleg egy vesztes pernél nem kevés perköltséggel is számolhat a per vesztese, és nyert per is érdekes, mert ha összegről van szó, és a bíróság nem Ítéli meg az eredeti összeget, ott megosztott a perköltség, a teljes igényelt összeg amennyi részét végül nem kapta meg, az a rész a perköltségből a nyertes költsége… egyébként nehéz dolga van bárkinek a bankokkal szemben, nekik 1-1 ügyet 8-10 szakjogász visz, hasonló perekben párhuzamosan, amig egy átlagember 1 ilyen felkészültségű szakjogászt sem tud megfizetni, tehát eleve nem azonos eséllyel indulnak!”

 

 

Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt – 06304845236

 

Ingyenes információs anyagainkat ITT TUDOD

KÉRNI, >>KATT IDE! <<

Kapcsolódó cikkek

20

nov
Bank, Banki praktikák, Hitelek, végrehajtás

Banki trükkök I. – Hogyan veszik ki a zsebedből a pénzt?

Hitelkártya trükkök pórul járt adósok elbeszélése alapján   Terveim szerint több részes cikket készítek a banki trükkök témáról, mert  bőségesen van ezekből. Ez a cikk a bank részére nagyon jól bevált egyik trükköt írja le.   1 db hitelkártyából 2 db lett   Egy bizonyos banknál csereberélték a hitelkártya neveket: egyszer volt Mastercard, másszor volt a Tv2+ÉN[...]

14

nov
árverés, Devizahitel, végrehajtás

Adós életek – deviza sorsok – Saját történet I. rész

“Senki nem tartott fegyvert a fejedhez!…”  Ez az írás az én igaz történetem arról, amit a 2 devizahitelemmel átéltem 7 évvel ezelőtt. Minden egyes mozzanatra, és lelki teherre, sérelemre, és nyomásra úgy emlékszem, mintha tegnap történt volna. “Senki nem tartott fegyvert a fejedhez!…” Talán már mondták Neked is? Jópofa, nem? Főképp, ha a családodban is elhangzik, vagy a[…]