Választások – az életünk folyamatos választásokról szól

Választások –

Az életünk folyamatos választásokról szól

 

 

Ha a politikára gondolunk, fontos, és sarkalatos pontja az életnek az, mikor arra szavazunk, hogy melyik párt irányítsa a továbbiakban egy ország életét, egyben a saját életünket. Ha a devizahitel óriási, társadalmi méretű problémájától kiindulva közelítjük meg ezt az eseményt, nos a vélemény megoszlás, és vélemény különbség is olyan sokrétű, mint amilyen sokrétű maga ez az egész hitel probléma.

Már hónapokkal a választás napja előtt minden induló ellenzéki párt és jelölt, és a kormánypárt is ígéretekkel, kirakatpolitikával próbálja a lehető legjobb színben feltüntetni magát, – ez utóbbi módszeresen igyekszik ezzel elterelni a figyelmet a múltbeli cselekedeteiről és annak kihatásairól az emberek életére-, és jól csengő jövőbeni ígéretekkel hatni mindenki gondolatára és véleményére.

A devizahitel válság “az ország egyik legsúlyosabb problémája, ami évek óta mérgezi a társadalom szöveteit” fogalmazott az egyik párt. (Mindegy is melyik, mert cikkünk célja nem a szavazás befolyásolása, vagy irányítása.)

Azt látom a különböző posztokból, hogy talán túl nagy hangsúly van azon, melyik pártra szavazzunk, kit válasszunk a sok közül, melyiket miért, és melyiket ne, és miért ne, és boldog-boldogtalan aztán el kezd politizálni, és hangot ad véleményének, parázs vitákat generálva, és olyanokat is belevonva a veszekedésig fajuló

eszmecserékbe, akiknek nincs devizahitelük, és közelről sem láttak még ilyen brutális “terméket”. Véleményük aztán annál több van, “rólunk” devizahitelesekről, és ők mindig megmondják a tutit. A devizahitel “nagy nyomora” az, amivel ma több millió család szembenéz, kinél-kinél különböző következményekkel, és aki károg, és elmondja

a véleményét a devizahitelekről, és a hitelesekről, az konkrétan tudatlan abban, amiben cselekszik, és úgy prédikál “okosságokat”, hogy közben semmilyen gyakorlati tapasztalata, vagy tudása erről a témáról nincs. Az ilyen helyzetekből senki nem jöhet ki jól, egymás torkának esnek a hangadók. Mint arról sem lehet tudása másnak sem, hogy melyik ígéret marad csupán meg ezen a szinten.

 

Holott globálisan kellene megnézni a helyzetet,

 

és úgy feltenni a kérdést, hogy: ha ez és ez a párt kerülne a hatalomra, tudna-e olyan gyökeres változásokat hozni nekünk, devizahiteleseknek az életébe, aminek hatására átláthatóvá válna a devizahitel helyzetünk, érezhetően csökkennének az anyagi gondjaink, azaz fizetni tudnánk,

ami még reális követelés, másrészről lezárhatóvá válna az az adósság, ami már túlfizetésben áll? Tudna olyan radikális döntéseket, akár törvényeket is megalkotni, amivel homlokegyenest más lenne az emberek hitel helyzete, a pénzügyi helyzete, a családok anyagi helyzete?

Mert tudjuk, hogy egy kis változtatásnak is megvannak a hatásai, mint mikor eldöntünk egy dominót, az a többit is ledönti. Tehát vajon milyen hatásai lennének egy gyökeres változtatásnak az ország gazdasági-pénzügyi, és egyéb vonatkozásában?

 

Mert a hatalomra jutó vezetők ezt is figyelembe fogják venni, mikor döntéseket hoznak.

 

Beszélni valamiről, hogy mire van szükség, milyen orbitális hibák vannak ma itt Magyarországon, szinte minden területen: gazdasági, pénzügyi, kulturális, igazságügyi, oktatási, munkahely…és még sorolhatnám, elmondják azt,  hogy ezek javításra szorulnak, kiemelnek egy-egy szegmenst, tesznek abban egy jól hangzó ígéretet, ami épp kapóra jön a lobbizás folyamatában, ez mind csupán azon múlik, kinek milyen jó szövegírója van.

 

Biztos lehetsz-e abban, hogy a ma elhangzó, az összetört léleknek jól eső ígérgetések a jövőben reális megvalósulást is hoznak majd?

Mert később ezeket -hiszen a becsület is ezt diktálja- valóra is kellene váltani, és úgy, hogy a változásokat érezzék is az emberek a bőrükön.

 

Hogy a jövőben ez hogyan realizálódik, az már más kérdés.

 

Emlékszel, mikor a Fidesz kampányolt, milyen ígéreteik voltak? Hány valósult meg azok közül? Hol tartunk most? Ugye nincs szükség arra, hogy felsoroljam?

Tehát rettentően nehéz -és úgy gondolom nem is lehet-, a tutira szavazni, olyan vezető pártra, amelyik minden területen megoldja az égbekiáltó gondokat.

 

Akkor mire is kellene fókuszálni?

Mivel előre nem tudjuk mi valósul meg, és ami igen, az milyen hatással lesz az adott problémára, ezt mi hogyan tudjuk majd felhasználni a saját javunkra, ezért a legokosabb, és a legbiztosabb mindig az, ahogy egy ősrégi mondás is tartja:

“Járt utat járatlanért el ne hagyj!” Érdemes tehát azzal foglalkozni, ha megoldást akarsz a saját égető problémáidra, ami már bizonyítottan működik, és pozitív változásokat, valódi megoldásokat hoz. Itt találsz erre is példákat, hogyan jutott révbe sok-sok problémás hitel ügy, milyen megoldásokkal, és számokkal zárultak le adósság gondok.

Elért sikereink, amik kézzelfogható eredmények is egyben, itt nézheted meg ezeket, kattints>>

…még több siker itt, kattints!>>

Ha Te is részese akarsz lenni az elért sikereknek, Te is szomjazol már a megoldásra a saját adósságaidban, akkor kezd ezt a folyamatot egy időpontkéréssel valamelyik személyes és díjmentes konzultációnkra, és kérdezz, érdeklődj, és tegyél pontot a gondokra!

Időpontfoglalás, és részletek itt, kattints!>>

Hiszen az életünk folyamatos választásokról szól:

milyen ruhát vegyünk fel a munkába, mit főzzünk hétvégén, hová menjünk kirándulni, melyik iskola lesz a legjobb gyermekünknek, stb. Naponta többször hozunk döntést kisebb-nagyobb ügyekben, mindig választásokat hozunk. A legfontosabb kérdésben a lehető legjobb választást kell megtalálnunk.

Tehát győződj meg róla, hogy a mi eredményeink, a Te számodra vajon jó választás lehet-e?

Időpontkérés díjmentes konzultációra itt>


Ha az esélylatolgatás szempontja szerint szavaznál, érdemes először is egy visszatekintést tenni mindenkinek a saját legfőbb problémája területén, hogy mi volt a múltban, milyen intézkedések, törvények születtek, és azok milyen kihatással voltak az életére? Számba venni aztán a jövőbeni lehetőségeket, pl. ha ez- és ez lenne a kormánypárt, akkor vajon ezek a gondok javulnának-e, lenne-e erre reális esély, vagy megint csakis magunkra számíthatnánk?

Ha a jelen kormánypártból akarsz kiindulni, akkor itt egy múltbeli írás, ami ma nagyon is aktuális: valamit kijelentettek, és homlokegyenest más lett belőle: népámítás és kábítás.

Itt találod, kattints> Hogyan ne rohanj a vesztedbe? Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke cáfolta….folytatás itt, kattints!

Gondolom már azért kialakult mindenkiben a jelölt, akire voksolni fog. Talán többek kizárásos alapon voksolnak majd, mert eleve tudják kiket zárnak ki, és a maradék jelölt közül választanak, mert a többire bizonyos szempontok miatt biztosan nem fognak szavazni.

Akárhogy is, akármilyen célzattal választasz, valahogyan, valakik mellett döntesz majd. A nagy kérdés mindig ott lesz a levegőben, milyen ígéretek, és kampányszlogenek fognak realizálódni, megvalósulni, s mik maradnak meg csupán beszéd szinten?

Korszakok váltották egymást: a Kádár korszak ideje alatt számtalan törekvés volt, amely például a vallás kiirtására irányult, az emberek bekorlátozása egy jelenség volt, a kormányzási ideológia szüleménye: a szocializmusban a fegyveres testületek, rendvédelmi szervek dolgozóinak tilos volt misére járni, sőt még a templomok közelében sem láthatták meg őket, mert akkor felelősségre vonással számolhattak. De mégsem járt sikerrel számos, erre irányuló politikai kísérlet, szabály, törvény, semmi.

 

Miért nem, mi ennek a lényege?

Az emberek gondolatait lehet manipulálni, tudják folyamatosan befolyásolni, de egyet nem lehet: a szívükből kiirtani a hitet, a szeretetet. Mert mindig a biztonságérzet lesz a fontos mindenki számára, a családosoknál ez hangsúlyozottabban jelentkezik, és a megfontolt emberek a biztos megoldásokban hisznek, a bizonyítottan működő, és a valóságban is megvalósult, reális megoldások irányába mozdulnak.

Tegyél tehát Te is így, mert a mai működő, biztos megoldás az, ha Te saját magad kutatsz a változások után, a megoldást hozó reális lehetőségek után, hogy azokat majd felhasználd a saját-és családod javára.

 

Lehetőséged van arra is, hogy személyesen győződjél meg arról, ami valóban működik, és

lehetőséged van megkérdezni, hogy milyen megoldási lehetőségek vannak a saját

adósságproblémádra/problémáidra. Már két helyszínen adjuk a lehetőséget!>>

 

Budapesten és Kecskeméten is


díjmentes személyes konzultációt tartunk,

Jelentkezni, és a részletekről tájékozódni itt

tudsz, kattints>>

 

Ha most nem is tudsz elmenni, keress bennünket email-ben, kérdezz, kutass a lehetőségeid után, hidd el megéri.

A pszichés, lelki okok miatt is, és az anyagi szempont sem elhanyagolható: tehát ha milliókat akarsz megspórolni saját magadnak, vagy családodnak, keress fel bennünket: email, vagy telefonos megkeresés útján is van erre lehetőséged.

Mindig várták az emberek, hogy majd jól megmentik őket: várták ezt a “Forintosítási törvénytől”, várták a “banki elszámolástól”, most várják a választásoktól, és közben mindig kiderült, hogy óriási hazugságokkal, kábításokkal traktáltak mindenkit, kihasználva azt, hogy bajban vannak milliók, nagyon nagy anyagi bajban, és nem egy tartozással már, hanem több, akár 2-3-sőt még ennél is több adóssággal küzdenek hónapról-hónapra a magyar emberek és családok, mert mindig ki kellett a lyukakat tölteni.

De ennek boncolgatását már egy másik cikkünkben tesszük.

Tehát ha bármikor azt hinnéd, hogy a problémáid megoldása mindig egy irányító hatalmon múlik, és más egyéb lehetőséged nincs, -ritka eseteket kivéve,- akkor tudd, hogy ez csupán feltételezés, és a saját gondolatod, és egyben lustaság is, mert aki keres és kutat a kivezető út után, és nem mindig másra vár, hogy majd megoldódjanak a gondjai, azok az emberek az esetek nagy többségében rá is találnak a megfelelő segítségre.

 Alapvetés volna az, hogy az “élni-és élni hagyni” elve alapján közelítsük meg embertársainkat, és alapvetően úgy cselekedjünk velük, mint ahogy hasonló helyzetben mi is elvárnánk másoktól, hogy hasonlóan cselekedjenek velünk szemben.

Tehát ha szomjazol már egy megnyugtató adósságrendezési lehetőség után,

keress bennünket, kérdezz, érdeklődj, itt, kattints!>>

 Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt – 06304845236

{loadposition feliratkozas}

{jcomments on}

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

28

máj
Adósságterhek, Letiltás, végrehajtás

Oppá! Letiltás újra és újra ugyanabban a tartozásban?!

Hogyan tudod kideríteni, mi is a helyzet?   Elvégre nem vagyunk “fejős tehenek”, akiknek lépten-nyomon néznek bennünket! Ugyanis ránk, állampolgárokra gyakran tekintenek így a bankok, biztosítók, és még sorolhatnám. Ha csak az ún. pénzügyi tranzakciós illetékre gondolunk, amit szépen, ügyeskedve áthárítanak ránk fogyasztókra, ügyfeleikre a pénzintézetek, a bankkártyánk használata “ürügyén”.     A végrehajtási letiltás mikor elindul…   […]

22

máj
Adósságterhek, Segítségnyújtás, végrehajtás

Tartozásaim vannak! Pánikhangulat a tetőfokon

Nálad, hogy kezdődött?   Sokan, sokféleképpen élik meg azt a helyzetüket, ha adósságterheket cipelnek. Általános érzés viszont, hogy igazságtalanságot, rablást, elnyomást, dühöt, felháborodást vált ki belőlünk minden olyan fordulat, ami félelemkeltéssel kezdődik. Ez aztán lassanként. átcsap abba az állapotba, ami már megélhetésünket, netán a családi békét is fenyegeti. Olyan szélsőséges helyzetekké is tud fejlődni, amikor egyenesen az örökségünket,[…]

16

máj
Adósságterhek, végrehajtás

Adósságterhek, zűrzavar, káosz? Így tehetsz rendet, így segítünk mi!

“Teremts pénzügyi harmóniát!” címmel készítettem el legújabb videómat, ami az első, alapvető lépések megtételéről szól egy olyan, zűrzavaros adóssághelyzetben, amikor az emlékek megkoptak, halványan, vagy egyáltalán nem emlékezünk a tartozásunk összegére, és arra sem, hogy melyik pénzintézetnek is tartozunk egyáltalán. Néhányan rögtön heves érzelmekkel reagáltak megosztás után, és a hozzászólást olvasva rögtön láttam, hogy ez csupán a[…]

06

máj
Devizahitel, Hírek, Hitelmentés

Hírlevél – feliratkozás

  Segítség hitelekhez, anyagi terhekhez fűződő kérdésekben. Feliratkozásod mellé ajándék jár! Hitel Kisokos tanulmányunkat az űrlap elküldésével kapod kézhez, amiben minden kezdő segítség, fogalom benne van!   Célom, hogy pénzügyekhez kapcsolódó ismeretekben minél szélesebb körben, egyre tudatosabbak, és informáltabbak lehessenek az emberek, főképp ha adósságterheik is vannak. Szeretek gyakorlatias lenni, olyan témákkal foglalkozni, ami általánosan, felvilágosító jelleggel[…]

01

máj
válság, végrehajtás

Gazdasági összeomlásban adósságrendezés?! Ki hallott már ilyet!?

Vegyes fogadtatással vélekednek az emberek az adósságrendezéssel kapcsolatosan. Eddig is így volt, ezután is így lesz, és most, a járványhelyzetben is így van. Attól eltekintve, hogy felcsapnak néha heves érzelemből kimondott -akár meggondolatlan- vélemények is. Sokan sokféleképpen értékelik a mai helyzetet, az azonban biztos: vigyáznunk kell az egészségünkre, és ezt olyan módokon kell megtennünk, amit eddig még[…]

27

ápr
Elévült!, végrehajtás

Ez már rég ELÉVÜLT! Mégis tiltják…

Mikor évül el a végrehajtási jog? Gyakori eset, hogy nagyon régi követeléseknél mikor végrehajtás indul meg, felháborodva csapják össze kezüket az adósok, hogy: “De ez már többszörösen elévült tartozás! Milyen alapon tilt a végrehajtó?!!” Sajnos tudni kell, hogy akár ősrégi tartozás(ok)ról is van szó, de ha már végrehajtás indult el benne, akkor már nem a követelés elévüléséről[…]