Választások – az életünk folyamatos választásokról szól

Választások –

Az életünk folyamatos választásokról szól

 

 

Ha a politikára gondolunk, fontos, és sarkalatos pontja az életnek az, mikor arra szavazunk, hogy melyik párt irányítsa a továbbiakban egy ország életét, egyben a saját életünket. Ha a devizahitel óriási, társadalmi méretű problémájától kiindulva közelítjük meg ezt az eseményt, nos a vélemény megoszlás, és vélemény különbség is olyan sokrétű, mint amilyen sokrétű maga ez az egész hitel probléma.

Már hónapokkal a választás napja előtt minden induló ellenzéki párt és jelölt, és a kormánypárt is ígéretekkel, kirakatpolitikával próbálja a lehető legjobb színben feltüntetni magát, – ez utóbbi módszeresen igyekszik ezzel elterelni a figyelmet a múltbeli cselekedeteiről és annak kihatásairól az emberek életére-, és jól csengő jövőbeni ígéretekkel hatni mindenki gondolatára és véleményére.

A devizahitel válság “az ország egyik legsúlyosabb problémája, ami évek óta mérgezi a társadalom szöveteit” fogalmazott az egyik párt. (Mindegy is melyik, mert cikkünk célja nem a szavazás befolyásolása, vagy irányítása.)

Azt látom a különböző posztokból, hogy talán túl nagy hangsúly van azon, melyik pártra szavazzunk, kit válasszunk a sok közül, melyiket miért, és melyiket ne, és miért ne, és boldog-boldogtalan aztán el kezd politizálni, és hangot ad véleményének, parázs vitákat generálva, és olyanokat is belevonva a veszekedésig fajuló

eszmecserékbe, akiknek nincs devizahitelük, és közelről sem láttak még ilyen brutális “terméket”. Véleményük aztán annál több van, “rólunk” devizahitelesekről, és ők mindig megmondják a tutit. A devizahitel “nagy nyomora” az, amivel ma több millió család szembenéz, kinél-kinél különböző következményekkel, és aki károg, és elmondja

a véleményét a devizahitelekről, és a hitelesekről, az konkrétan tudatlan abban, amiben cselekszik, és úgy prédikál “okosságokat”, hogy közben semmilyen gyakorlati tapasztalata, vagy tudása erről a témáról nincs. Az ilyen helyzetekből senki nem jöhet ki jól, egymás torkának esnek a hangadók. Mint arról sem lehet tudása másnak sem, hogy melyik ígéret marad csupán meg ezen a szinten.

 

Holott globálisan kellene megnézni a helyzetet,

 

és úgy feltenni a kérdést, hogy: ha ez és ez a párt kerülne a hatalomra, tudna-e olyan gyökeres változásokat hozni nekünk, devizahiteleseknek az életébe, aminek hatására átláthatóvá válna a devizahitel helyzetünk, érezhetően csökkennének az anyagi gondjaink, azaz fizetni tudnánk,

ami még reális követelés, másrészről lezárhatóvá válna az az adósság, ami már túlfizetésben áll? Tudna olyan radikális döntéseket, akár törvényeket is megalkotni, amivel homlokegyenest más lenne az emberek hitel helyzete, a pénzügyi helyzete, a családok anyagi helyzete?

Mert tudjuk, hogy egy kis változtatásnak is megvannak a hatásai, mint mikor eldöntünk egy dominót, az a többit is ledönti. Tehát vajon milyen hatásai lennének egy gyökeres változtatásnak az ország gazdasági-pénzügyi, és egyéb vonatkozásában?

 

Mert a hatalomra jutó vezetők ezt is figyelembe fogják venni, mikor döntéseket hoznak.

 

Beszélni valamiről, hogy mire van szükség, milyen orbitális hibák vannak ma itt Magyarországon, szinte minden területen: gazdasági, pénzügyi, kulturális, igazságügyi, oktatási, munkahely…és még sorolhatnám, elmondják azt,  hogy ezek javításra szorulnak, kiemelnek egy-egy szegmenst, tesznek abban egy jól hangzó ígéretet, ami épp kapóra jön a lobbizás folyamatában, ez mind csupán azon múlik, kinek milyen jó szövegírója van.

 

Biztos lehetsz-e abban, hogy a ma elhangzó, az összetört léleknek jól eső ígérgetések a jövőben reális megvalósulást is hoznak majd?

Mert később ezeket -hiszen a becsület is ezt diktálja- valóra is kellene váltani, és úgy, hogy a változásokat érezzék is az emberek a bőrükön.

 

Hogy a jövőben ez hogyan realizálódik, az már más kérdés.

 

Emlékszel, mikor a Fidesz kampányolt, milyen ígéreteik voltak? Hány valósult meg azok közül? Hol tartunk most? Ugye nincs szükség arra, hogy felsoroljam?

Tehát rettentően nehéz -és úgy gondolom nem is lehet-, a tutira szavazni, olyan vezető pártra, amelyik minden területen megoldja az égbekiáltó gondokat.

 

Akkor mire is kellene fókuszálni?

Mivel előre nem tudjuk mi valósul meg, és ami igen, az milyen hatással lesz az adott problémára, ezt mi hogyan tudjuk majd felhasználni a saját javunkra, ezért a legokosabb, és a legbiztosabb mindig az, ahogy egy ősrégi mondás is tartja:

“Járt utat járatlanért el ne hagyj!” Érdemes tehát azzal foglalkozni, ha megoldást akarsz a saját égető problémáidra, ami már bizonyítottan működik, és pozitív változásokat, valódi megoldásokat hoz. Itt találsz erre is példákat, hogyan jutott révbe sok-sok problémás hitel ügy, milyen megoldásokkal, és számokkal zárultak le adósság gondok.

Elért sikereink, amik kézzelfogható eredmények is egyben, itt nézheted meg ezeket, kattints>>

…még több siker itt, kattints!>>

Ha Te is részese akarsz lenni az elért sikereknek, Te is szomjazol már a megoldásra a saját adósságaidban, akkor kezd ezt a folyamatot egy időpontkéréssel valamelyik személyes és díjmentes konzultációnkra, és kérdezz, érdeklődj, és tegyél pontot a gondokra!

Időpontfoglalás, és részletek itt, kattints!>>

Hiszen az életünk folyamatos választásokról szól:

milyen ruhát vegyünk fel a munkába, mit főzzünk hétvégén, hová menjünk kirándulni, melyik iskola lesz a legjobb gyermekünknek, stb. Naponta többször hozunk döntést kisebb-nagyobb ügyekben, mindig választásokat hozunk. A legfontosabb kérdésben a lehető legjobb választást kell megtalálnunk.

Tehát győződj meg róla, hogy a mi eredményeink, a Te számodra vajon jó választás lehet-e?

Időpontkérés díjmentes konzultációra itt>


Ha az esélylatolgatás szempontja szerint szavaznál, érdemes először is egy visszatekintést tenni mindenkinek a saját legfőbb problémája területén, hogy mi volt a múltban, milyen intézkedések, törvények születtek, és azok milyen kihatással voltak az életére? Számba venni aztán a jövőbeni lehetőségeket, pl. ha ez- és ez lenne a kormánypárt, akkor vajon ezek a gondok javulnának-e, lenne-e erre reális esély, vagy megint csakis magunkra számíthatnánk?

Ha a jelen kormánypártból akarsz kiindulni, akkor itt egy múltbeli írás, ami ma nagyon is aktuális: valamit kijelentettek, és homlokegyenest más lett belőle: népámítás és kábítás.

Itt találod, kattints> Hogyan ne rohanj a vesztedbe? Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke cáfolta….folytatás itt, kattints!

Gondolom már azért kialakult mindenkiben a jelölt, akire voksolni fog. Talán többek kizárásos alapon voksolnak majd, mert eleve tudják kiket zárnak ki, és a maradék jelölt közül választanak, mert a többire bizonyos szempontok miatt biztosan nem fognak szavazni.

Akárhogy is, akármilyen célzattal választasz, valahogyan, valakik mellett döntesz majd. A nagy kérdés mindig ott lesz a levegőben, milyen ígéretek, és kampányszlogenek fognak realizálódni, megvalósulni, s mik maradnak meg csupán beszéd szinten?

Korszakok váltották egymást: a Kádár korszak ideje alatt számtalan törekvés volt, amely például a vallás kiirtására irányult, az emberek bekorlátozása egy jelenség volt, a kormányzási ideológia szüleménye: a szocializmusban a fegyveres testületek, rendvédelmi szervek dolgozóinak tilos volt misére járni, sőt még a templomok közelében sem láthatták meg őket, mert akkor felelősségre vonással számolhattak. De mégsem járt sikerrel számos, erre irányuló politikai kísérlet, szabály, törvény, semmi.

 

Miért nem, mi ennek a lényege?

Az emberek gondolatait lehet manipulálni, tudják folyamatosan befolyásolni, de egyet nem lehet: a szívükből kiirtani a hitet, a szeretetet. Mert mindig a biztonságérzet lesz a fontos mindenki számára, a családosoknál ez hangsúlyozottabban jelentkezik, és a megfontolt emberek a biztos megoldásokban hisznek, a bizonyítottan működő, és a valóságban is megvalósult, reális megoldások irányába mozdulnak.

Tegyél tehát Te is így, mert a mai működő, biztos megoldás az, ha Te saját magad kutatsz a változások után, a megoldást hozó reális lehetőségek után, hogy azokat majd felhasználd a saját-és családod javára.

 

Lehetőséged van arra is, hogy személyesen győződjél meg arról, ami valóban működik, és

lehetőséged van megkérdezni, hogy milyen megoldási lehetőségek vannak a saját

adósságproblémádra/problémáidra. Már két helyszínen adjuk a lehetőséget!>>

 

Budapesten és Kecskeméten is


díjmentes személyes konzultációt tartunk,

Jelentkezni, és a részletekről tájékozódni itt

tudsz, kattints>>

 

Ha most nem is tudsz elmenni, keress bennünket email-ben, kérdezz, kutass a lehetőségeid után, hidd el megéri.

A pszichés, lelki okok miatt is, és az anyagi szempont sem elhanyagolható: tehát ha milliókat akarsz megspórolni saját magadnak, vagy családodnak, keress fel bennünket: email, vagy telefonos megkeresés útján is van erre lehetőséged.

Mindig várták az emberek, hogy majd jól megmentik őket: várták ezt a “Forintosítási törvénytől”, várták a “banki elszámolástól”, most várják a választásoktól, és közben mindig kiderült, hogy óriási hazugságokkal, kábításokkal traktáltak mindenkit, kihasználva azt, hogy bajban vannak milliók, nagyon nagy anyagi bajban, és nem egy tartozással már, hanem több, akár 2-3-sőt még ennél is több adóssággal küzdenek hónapról-hónapra a magyar emberek és családok, mert mindig ki kellett a lyukakat tölteni.

De ennek boncolgatását már egy másik cikkünkben tesszük.

Tehát ha bármikor azt hinnéd, hogy a problémáid megoldása mindig egy irányító hatalmon múlik, és más egyéb lehetőséged nincs, -ritka eseteket kivéve,- akkor tudd, hogy ez csupán feltételezés, és a saját gondolatod, és egyben lustaság is, mert aki keres és kutat a kivezető út után, és nem mindig másra vár, hogy majd megoldódjanak a gondjai, azok az emberek az esetek nagy többségében rá is találnak a megfelelő segítségre.

 Alapvetés volna az, hogy az “élni-és élni hagyni” elve alapján közelítsük meg embertársainkat, és alapvetően úgy cselekedjünk velük, mint ahogy hasonló helyzetben mi is elvárnánk másoktól, hogy hasonlóan cselekedjenek velünk szemben.

Tehát ha szomjazol már egy megnyugtató adósságrendezési lehetőség után,

keress bennünket, kérdezz, érdeklődj, itt, kattints!>>

 Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt – 06304845236

{loadposition feliratkozas}

{jcomments on}

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt […]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így[…]