Választások – az életünk folyamatos választásokról szól

Választások –

Az életünk folyamatos választásokról szól

 

 

Ha a politikára gondolunk, fontos, és sarkalatos pontja az életnek az, mikor arra szavazunk, hogy melyik párt irányítsa a továbbiakban egy ország életét, egyben a saját életünket. Ha a devizahitel óriási, társadalmi méretű problémájától kiindulva közelítjük meg ezt az eseményt, nos a vélemény megoszlás, és vélemény különbség is olyan sokrétű, mint amilyen sokrétű maga ez az egész hitel probléma.

Már hónapokkal a választás napja előtt minden induló ellenzéki párt és jelölt, és a kormánypárt is ígéretekkel, kirakatpolitikával próbálja a lehető legjobb színben feltüntetni magát, – ez utóbbi módszeresen igyekszik ezzel elterelni a figyelmet a múltbeli cselekedeteiről és annak kihatásairól az emberek életére-, és jól csengő jövőbeni ígéretekkel hatni mindenki gondolatára és véleményére.

A devizahitel válság “az ország egyik legsúlyosabb problémája, ami évek óta mérgezi a társadalom szöveteit” fogalmazott az egyik párt. (Mindegy is melyik, mert cikkünk célja nem a szavazás befolyásolása, vagy irányítása.)

Azt látom a különböző posztokból, hogy talán túl nagy hangsúly van azon, melyik pártra szavazzunk, kit válasszunk a sok közül, melyiket miért, és melyiket ne, és miért ne, és boldog-boldogtalan aztán el kezd politizálni, és hangot ad véleményének, parázs vitákat generálva, és olyanokat is belevonva a veszekedésig fajuló

eszmecserékbe, akiknek nincs devizahitelük, és közelről sem láttak még ilyen brutális “terméket”. Véleményük aztán annál több van, “rólunk” devizahitelesekről, és ők mindig megmondják a tutit. A devizahitel “nagy nyomora” az, amivel ma több millió család szembenéz, kinél-kinél különböző következményekkel, és aki károg, és elmondja

a véleményét a devizahitelekről, és a hitelesekről, az konkrétan tudatlan abban, amiben cselekszik, és úgy prédikál “okosságokat”, hogy közben semmilyen gyakorlati tapasztalata, vagy tudása erről a témáról nincs. Az ilyen helyzetekből senki nem jöhet ki jól, egymás torkának esnek a hangadók. Mint arról sem lehet tudása másnak sem, hogy melyik ígéret marad csupán meg ezen a szinten.

 

Holott globálisan kellene megnézni a helyzetet,

 

és úgy feltenni a kérdést, hogy: ha ez és ez a párt kerülne a hatalomra, tudna-e olyan gyökeres változásokat hozni nekünk, devizahiteleseknek az életébe, aminek hatására átláthatóvá válna a devizahitel helyzetünk, érezhetően csökkennének az anyagi gondjaink, azaz fizetni tudnánk,

ami még reális követelés, másrészről lezárhatóvá válna az az adósság, ami már túlfizetésben áll? Tudna olyan radikális döntéseket, akár törvényeket is megalkotni, amivel homlokegyenest más lenne az emberek hitel helyzete, a pénzügyi helyzete, a családok anyagi helyzete?

Mert tudjuk, hogy egy kis változtatásnak is megvannak a hatásai, mint mikor eldöntünk egy dominót, az a többit is ledönti. Tehát vajon milyen hatásai lennének egy gyökeres változtatásnak az ország gazdasági-pénzügyi, és egyéb vonatkozásában?

 

Mert a hatalomra jutó vezetők ezt is figyelembe fogják venni, mikor döntéseket hoznak.

 

Beszélni valamiről, hogy mire van szükség, milyen orbitális hibák vannak ma itt Magyarországon, szinte minden területen: gazdasági, pénzügyi, kulturális, igazságügyi, oktatási, munkahely…és még sorolhatnám, elmondják azt,  hogy ezek javításra szorulnak, kiemelnek egy-egy szegmenst, tesznek abban egy jól hangzó ígéretet, ami épp kapóra jön a lobbizás folyamatában, ez mind csupán azon múlik, kinek milyen jó szövegírója van.

 

Biztos lehetsz-e abban, hogy a ma elhangzó, az összetört léleknek jól eső ígérgetések a jövőben reális megvalósulást is hoznak majd?

Mert később ezeket -hiszen a becsület is ezt diktálja- valóra is kellene váltani, és úgy, hogy a változásokat érezzék is az emberek a bőrükön.

 

Hogy a jövőben ez hogyan realizálódik, az már más kérdés.

 

Emlékszel, mikor a Fidesz kampányolt, milyen ígéreteik voltak? Hány valósult meg azok közül? Hol tartunk most? Ugye nincs szükség arra, hogy felsoroljam?

Tehát rettentően nehéz -és úgy gondolom nem is lehet-, a tutira szavazni, olyan vezető pártra, amelyik minden területen megoldja az égbekiáltó gondokat.

 

Akkor mire is kellene fókuszálni?

Mivel előre nem tudjuk mi valósul meg, és ami igen, az milyen hatással lesz az adott problémára, ezt mi hogyan tudjuk majd felhasználni a saját javunkra, ezért a legokosabb, és a legbiztosabb mindig az, ahogy egy ősrégi mondás is tartja:

“Járt utat járatlanért el ne hagyj!” Érdemes tehát azzal foglalkozni, ha megoldást akarsz a saját égető problémáidra, ami már bizonyítottan működik, és pozitív változásokat, valódi megoldásokat hoz. Itt találsz erre is példákat, hogyan jutott révbe sok-sok problémás hitel ügy, milyen megoldásokkal, és számokkal zárultak le adósság gondok.

Elért sikereink, amik kézzelfogható eredmények is egyben, itt nézheted meg ezeket, kattints>>

…még több siker itt, kattints!>>

Ha Te is részese akarsz lenni az elért sikereknek, Te is szomjazol már a megoldásra a saját adósságaidban, akkor kezd ezt a folyamatot egy időpontkéréssel valamelyik személyes és díjmentes konzultációnkra, és kérdezz, érdeklődj, és tegyél pontot a gondokra!

Időpontfoglalás, és részletek itt, kattints!>>

Hiszen az életünk folyamatos választásokról szól:

milyen ruhát vegyünk fel a munkába, mit főzzünk hétvégén, hová menjünk kirándulni, melyik iskola lesz a legjobb gyermekünknek, stb. Naponta többször hozunk döntést kisebb-nagyobb ügyekben, mindig választásokat hozunk. A legfontosabb kérdésben a lehető legjobb választást kell megtalálnunk.

Tehát győződj meg róla, hogy a mi eredményeink, a Te számodra vajon jó választás lehet-e?

Időpontkérés díjmentes konzultációra itt>


Ha az esélylatolgatás szempontja szerint szavaznál, érdemes először is egy visszatekintést tenni mindenkinek a saját legfőbb problémája területén, hogy mi volt a múltban, milyen intézkedések, törvények születtek, és azok milyen kihatással voltak az életére? Számba venni aztán a jövőbeni lehetőségeket, pl. ha ez- és ez lenne a kormánypárt, akkor vajon ezek a gondok javulnának-e, lenne-e erre reális esély, vagy megint csakis magunkra számíthatnánk?

Ha a jelen kormánypártból akarsz kiindulni, akkor itt egy múltbeli írás, ami ma nagyon is aktuális: valamit kijelentettek, és homlokegyenest más lett belőle: népámítás és kábítás.

Itt találod, kattints> Hogyan ne rohanj a vesztedbe? Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke cáfolta….folytatás itt, kattints!

Gondolom már azért kialakult mindenkiben a jelölt, akire voksolni fog. Talán többek kizárásos alapon voksolnak majd, mert eleve tudják kiket zárnak ki, és a maradék jelölt közül választanak, mert a többire bizonyos szempontok miatt biztosan nem fognak szavazni.

Akárhogy is, akármilyen célzattal választasz, valahogyan, valakik mellett döntesz majd. A nagy kérdés mindig ott lesz a levegőben, milyen ígéretek, és kampányszlogenek fognak realizálódni, megvalósulni, s mik maradnak meg csupán beszéd szinten?

Korszakok váltották egymást: a Kádár korszak ideje alatt számtalan törekvés volt, amely például a vallás kiirtására irányult, az emberek bekorlátozása egy jelenség volt, a kormányzási ideológia szüleménye: a szocializmusban a fegyveres testületek, rendvédelmi szervek dolgozóinak tilos volt misére járni, sőt még a templomok közelében sem láthatták meg őket, mert akkor felelősségre vonással számolhattak. De mégsem járt sikerrel számos, erre irányuló politikai kísérlet, szabály, törvény, semmi.

 

Miért nem, mi ennek a lényege?

Az emberek gondolatait lehet manipulálni, tudják folyamatosan befolyásolni, de egyet nem lehet: a szívükből kiirtani a hitet, a szeretetet. Mert mindig a biztonságérzet lesz a fontos mindenki számára, a családosoknál ez hangsúlyozottabban jelentkezik, és a megfontolt emberek a biztos megoldásokban hisznek, a bizonyítottan működő, és a valóságban is megvalósult, reális megoldások irányába mozdulnak.

Tegyél tehát Te is így, mert a mai működő, biztos megoldás az, ha Te saját magad kutatsz a változások után, a megoldást hozó reális lehetőségek után, hogy azokat majd felhasználd a saját-és családod javára.

 

Lehetőséged van arra is, hogy személyesen győződjél meg arról, ami valóban működik, és

lehetőséged van megkérdezni, hogy milyen megoldási lehetőségek vannak a saját

adósságproblémádra/problémáidra. Már két helyszínen adjuk a lehetőséget!>>

 

Budapesten és Kecskeméten is


díjmentes személyes konzultációt tartunk,

Jelentkezni, és a részletekről tájékozódni itt

tudsz, kattints>>

 

Ha most nem is tudsz elmenni, keress bennünket email-ben, kérdezz, kutass a lehetőségeid után, hidd el megéri.

A pszichés, lelki okok miatt is, és az anyagi szempont sem elhanyagolható: tehát ha milliókat akarsz megspórolni saját magadnak, vagy családodnak, keress fel bennünket: email, vagy telefonos megkeresés útján is van erre lehetőséged.

Mindig várták az emberek, hogy majd jól megmentik őket: várták ezt a “Forintosítási törvénytől”, várták a “banki elszámolástól”, most várják a választásoktól, és közben mindig kiderült, hogy óriási hazugságokkal, kábításokkal traktáltak mindenkit, kihasználva azt, hogy bajban vannak milliók, nagyon nagy anyagi bajban, és nem egy tartozással már, hanem több, akár 2-3-sőt még ennél is több adóssággal küzdenek hónapról-hónapra a magyar emberek és családok, mert mindig ki kellett a lyukakat tölteni.

De ennek boncolgatását már egy másik cikkünkben tesszük.

Tehát ha bármikor azt hinnéd, hogy a problémáid megoldása mindig egy irányító hatalmon múlik, és más egyéb lehetőséged nincs, -ritka eseteket kivéve,- akkor tudd, hogy ez csupán feltételezés, és a saját gondolatod, és egyben lustaság is, mert aki keres és kutat a kivezető út után, és nem mindig másra vár, hogy majd megoldódjanak a gondjai, azok az emberek az esetek nagy többségében rá is találnak a megfelelő segítségre.

 Alapvetés volna az, hogy az “élni-és élni hagyni” elve alapján közelítsük meg embertársainkat, és alapvetően úgy cselekedjünk velük, mint ahogy hasonló helyzetben mi is elvárnánk másoktól, hogy hasonlóan cselekedjenek velünk szemben.

Tehát ha szomjazol már egy megnyugtató adósságrendezési lehetőség után,

keress bennünket, kérdezz, érdeklődj, itt, kattints!>>

 Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt – 06304845236

{loadposition feliratkozas}

{jcomments on}

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

20

okt
Elévült!, Moratórium

Vigyázat! Kikukázzák az ELÉVÜLT tartozásokat

A moratórium egyértelmű következménye többek között a rengeteg ELÉVÜLT tartozás   Az már más kérdés, hogy felismeri-e valaki, hogy az a követelés, amivel megkeresték telefonon, levélben, az már nem jelent veszélyt sem anyagi, sem egyéb más szempontból. A moratórium ide s tova már 2,5 éve tart rendületlenül, védelmet adva egy csomó hitelszerződés rendszeres törlesztésére. Ez viszont, a […]

01

okt
Bank, Moratórium

Az egyiket január végéig, a másikat nyárig tolták ki…

A halogatás pénzügyi tartozás szempontjából most jó, vagy rossz?   Megint lehet fellélegezni, újabb jó pár hónap nyugi jön. Úgy néz ki, hogy a veszélyhelyzet további meghosszabbításra fog kerülni egészen 2022. január 1. napjáig. Ez azért fontos a végrehajtás alatt lévőknek, mert több dolog is a veszélyhelyzethez van igazítva. Az egyik ilyen a kilakoltatási moratórium. Ez most[…]

24

szept
Bank, Behajtó/végrehajtó

Ezért tanulj meg bank, faktor cég és végrehajtó nyelven!

De mi van a színfalak mögött? Oszd el kettővel, de legalábbis láss a hivatali kommunikáció mögé, ha vannak tartozásaid   “Bízz azokban, akik az igazságot keresik, és kételkedj azokban, akik már megtalálták!”   Dr. Ranschburgh Jenő, általam oly nagyra tartott gyermek pszicológus szakember szavai, aki sajnos már nincs közöttünk. De hogy kerül ide az ő neve? Mert[…]

22

szept
Adósságterhek, Behajtó/végrehajtó

Dr. Marczingós László – C-932/2019 EUB ítélet

Egy sajtótájékoztatón a tegnapi Európai Bírósági ítélet elemzése szerint…   Először a Demokratikus Koalíció képviselője szólalt meg, felsorakoztatva azokat az elképzeléseiket, amiket a megválasztásuk esetén életbe léptetnének: “10 éve annak, hogy a Fidesz meghozott törvényeivel lényegében a magyar családok és emberek tönkretétele mellett tette le a voksát. A Fidesz egy bűnös árfolyampolitikával ellehetetlenítette ezeket a szerződéseket, a családokat. […]

15

szept
Kamat, Moratórium

Hitelmoratórium – Ki maradjon a rendszerben, kinek káros maradni?

Van, akiknek már kifejezetten anyagi ráfizetés a moratórium   Szakértők szólaltak meg a témában, és számokkal is alátámasztották azt a helyzetet, kiknek éri meg, és kiknek már kifejezetten káros anyagilag, ha marad a moratórium rendszerében. A maradási, kikerülési szándékot mindenki 2021. 10. 31.-ig tudja jelezni a saját bankja felé.   Példa: egy személyi hitel tartozás moratórium alatt,[…]

07

szept
Kamat, végrehajtás

Win-win helyzet – Adunk és kapunk, ám értékben sokkal többet!

Végrehajtás alatti követelések – Ajánlat adás feltételei kötöttek, de megéri!   Mi adunk és kapunk is. De sokkal többet kapunk, értékesebbet, mint amit mi adunk a másik félnek.    De ne szaladjunk előre, mert látnunk kell az  win-win helyzetig elvezető út állomásait is.   Az adunk-kapunk folyamat gyakorlata Sokszor írtam arról, hogy egy adott felmondott követelés rendbetétele[…]