Újabb eladósodási hullám?

Szerinted is szándékos eladósítás zajlik, vagy egyszerűen csak sok a bedőlt hitel?

 

A döbbenetes adóshelyzet érzékeltetésére szükségesek a mérőszámok.

Sőőt, mennyire megemelkedett ez a statisztika annak hatására, hogy a családvédelmi akcióterv élesbe fordult! Brutális számok lettek. (A cikket lejjebb találod majd. 🙂 ) 

Több alkalommal teljesítettük az országjáró ébresztő kampányunkat: Pécsett voltunk, ahol nagyon szép számmal jelentek meg papírkájukkal azok az emberek, akik nem egy adósságterhet cipelnek, és akik nem hétköznapi értelemben vett adósok.

Amit első pillantásra láttam rajtuk: megtört életek, nyomasztó adósságok, kilátástalanság. Azért jöttek, mert leszámoltak a múlttal: azt látják, hogy az igazság nem működik, az valahol “odaát van.” Mindegyikük 5 évnél hosszabb ideje küzd a bíróságokra beadott különféle okokból megindított eljárásokkal.

 

Nincs tovább?

 

Eredménytelenül. Megelégelték. Nekik is ráment az egészségük, a vagyonuk, és az életük.

Minen tüntetésen, petíció átadáson ott voltak, és minden egyes csoportos feljelentésben benne vannak. Az Eu-s színtéren is úgy, mint idehaza. 

A haza legnagyobb ügyvédjeit kérték fel az ügyeik gondozására. De csak falak mindenütt. Ugye emlékszel, mikor írtam arról, hogy bár jelen lehet a sok-sok okos szakember, dolgozhat az ügyekben, de ahol felsőbb szintű akadály van, ott mindez nem számít.

Elmondták, hogy minden céljuk, és gondolatuk az volt, hogy a bank számára világossá tegyék: milyen törvénytelen dolgokat, és erkölcstelenségeket műveltek velük. De mára belátták: “A bankkal szembemenni olyan, mint széllel szemben pisilni.”

Bár még most is összeszorul a gyomruk, és mélységesen elítélik a bankokat, de megelégelték ezt a semmilyen, de inkább lelkileg és anyagilag is tönkretevő állapotot, és szeretnének végre nyugalmat, és eredményeket! A devizahitel maga a pokol. Mindenki számára.

Szeretnének végre megoldást, hogy lezáruljon ez a fekete korszak az életükben, és lehessen végre életük. 

 

Mindent elveszíteni…

 

Volt, aki egy exkluzív, jól bejáratott, Pécs belvárosi, fő úti vendéglőt zárhatott be a devizahitel miatt. Ellopták az álmukat, tönkretették az életüket. Nekik minden nap az étteremről szólt. Az volt az ő világuk, az volt a mindenük. 

Örülök, hogy tudunk nekik segíteni, hogy vége lesz a megrázkódtatásoknak. Sokuknak több adóssága is van, mert egyéb kölcsönnel fedezték esetenként az elmaradásaikat.

Most mindegyiket kezelni kell, hogy kilábalhassanak az anyagi káoszból. Óriási dolog az, hogy igazi, cselekvő emberekkel beszélhettem, aktivistákkal, akiknek mindennapjuk a tenniakarásról szólt. Azzal keltek, feküdtek, hogy hová menjenek, hol tüntessenek, hol emeljenek szót.

Nagy dolog, hogy segítséget tudtak kérni az ügyeikben, hatalmas fordulat kellett ahhoz, hogy belássák: a hazai jogrendszerrel nem tudnak megbirkózni, ha az központi irányítás alatt van.

Számomra igazi elismerés volt ez a pár alkalom, a tanácsadási napok: visszaigazolást kaptam egyrészt a munkám helyes irányáról, a gondolataim helyességéről, és a munkánk létjogosultságáról.

Annak, aki hajlandó cselekedni, és változtatni anyagi életén>>

Személyes szaktanácsadás – a tiszta, rendezett anyagi életért. Kattints, kérj időpontot!

Olvasd el az eladósodással foglalkozó cikkeket:

 – Őrült hitelfelvétel zajlik, minden statisztika megdőlt!

– Az emberek szándékos eladósítása folyik?

 

ITT az ONLINE platform: töltsd ki az űrlapot, és érkezik a segítség ügyedben! Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

 

>KAPCSOLAT<< KATT ide!

 

Szeretettel Andrea – Hitelsakkmatt

 

Hogyan mentsd a mentehetőt?

»Árverés indult, mit tehetsz? 

Itt, ebben a szakaszban már az idővel kell versenyt futni. De még ilyenkor is van remény. Tudunk segíteni, ha nem 3 nappal az árverés vége előtt jelentkezel.

Hogyan? Kérdezz meg minket!

Összefoglalva:Miután személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket, közvetlenül, és pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra úgy beszélni, beszálmolni erről, ami a valóságot tükrözi.

»»Keress minket, mentsd meg az otthonod!««

 


ADÓSSÁG CSOPORTUNK

Hitelsakkmatt oldalunk égisze alatt megtalálható már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldal is, hogy lelki táplálékot nyújtson. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet. 🙂

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat”menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


AJÁNLÁS: Árverés indulhat? Árverés van? Mentsd meg az otthonod!

 


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Mosolygó Hitelesek csoport.


Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni.Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Kapcsolódó cikkek

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így […]

26

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!   Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket.  Ha alacsony a becsérték, akkor[…]

29

jún
árverés, végrehajtás

LICITHÁBORÚ – feltűnt a kilakoltatás veszélye!

Licit van, iparkodj!   Ez a helyzet egy árveréskor alakul ki. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket. Ezt a helyi, építéshatósági ember végzi el. Hol személyesen -szerencsés esetben-, hol pedig az íróasztala mögül. Ilyenkor, sőt a legtöbb esetben fals eredményt adnak ki, ami korántsem vicces! Ha alacsony[…]

12

máj
árverés, végrehajtás

Becsérték – mire figyelj oda, ha megállapítják?

BECSÉRTÉK – ÁRVERÉS Mi az a becsérték, milyen életbevágó szerepe van, miért árveréseknél jelenik meg, és ki állapítja meg? Haladjunk sorban. 1. A becsérték az az érték, ami az ingatlan aktuális piaci értékét határozza meg. Persze a becsérték megállapítása sajnos a legtöbb esetben fals értékeken alapul.   2. A szerepe abban rejlik egyrészt, hogy a végrehajtó mikor[…]

21

ápr
Adósság behajtása, végrehajtás

Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?   Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.   Eszközök: -Foglalás, -Inkasszó, -Letiltás, -Vállalkozás vh. alá vonása, -Árverés.   Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás[…]

12

ápr
végrehajtás

Saját magunktól letiltani?? Van ilyen?

Letiltás saját magunktól? Hogyan??!   Felmerült egy kérdés Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/csokkentes.hitelmentes) , mely igazán érdekesnek ígérkezik. Lássuk!   “Valószínűleg vannak mások is, akiket érdekel egy korrekt válasz az alább vázolt problémára. Ha bírósági végrehajtó, egy jogos, bíróság által megítélt követeléssel kapcsolatban nekem, mint KATA-s egyéni vállalkozónak küld egy letiltásról szóló felszólítást, aminek az a lényege, hogy a[…]