Újabb eladósodási hullám?

Szerinted is szándékos eladósítás zajlik, vagy egyszerűen csak sok a bedőlt hitel?

 

A döbbenetes adóshelyzet érzékeltetésére szükségesek a mérőszámok.

Sőőt, mennyire megemelkedett ez a statisztika annak hatására, hogy a családvédelmi akcióterv élesbe fordult! Brutális számok lettek. (A cikket lejjebb találod majd. 🙂 ) 

Több alkalommal teljesítettük az országjáró ébresztő kampányunkat: Pécsett voltunk, ahol nagyon szép számmal jelentek meg papírkájukkal azok az emberek, akik nem egy adósságterhet cipelnek, és akik nem hétköznapi értelemben vett adósok.

Amit első pillantásra láttam rajtuk: megtört életek, nyomasztó adósságok, kilátástalanság. Azért jöttek, mert leszámoltak a múlttal: azt látják, hogy az igazság nem működik, az valahol “odaát van.” Mindegyikük 5 évnél hosszabb ideje küzd a bíróságokra beadott különféle okokból megindított eljárásokkal.

 

Nincs tovább?

 

Eredménytelenül. Megelégelték. Nekik is ráment az egészségük, a vagyonuk, és az életük.

Minen tüntetésen, petíció átadáson ott voltak, és minden egyes csoportos feljelentésben benne vannak. Az Eu-s színtéren is úgy, mint idehaza. 

A haza legnagyobb ügyvédjeit kérték fel az ügyeik gondozására. De csak falak mindenütt. Ugye emlékszel, mikor írtam arról, hogy bár jelen lehet a sok-sok okos szakember, dolgozhat az ügyekben, de ahol felsőbb szintű akadály van, ott mindez nem számít.

Elmondták, hogy minden céljuk, és gondolatuk az volt, hogy a bank számára világossá tegyék: milyen törvénytelen dolgokat, és erkölcstelenségeket műveltek velük. De mára belátták: “A bankkal szembemenni olyan, mint széllel szemben pisilni.”

Bár még most is összeszorul a gyomruk, és mélységesen elítélik a bankokat, de megelégelték ezt a semmilyen, de inkább lelkileg és anyagilag is tönkretevő állapotot, és szeretnének végre nyugalmat, és eredményeket! A devizahitel maga a pokol. Mindenki számára.

Szeretnének végre megoldást, hogy lezáruljon ez a fekete korszak az életükben, és lehessen végre életük. 

 

Mindent elveszíteni…

 

Volt, aki egy exkluzív, jól bejáratott, Pécs belvárosi, fő úti vendéglőt zárhatott be a devizahitel miatt. Ellopták az álmukat, tönkretették az életüket. Nekik minden nap az étteremről szólt. Az volt az ő világuk, az volt a mindenük. 

Örülök, hogy tudunk nekik segíteni, hogy vége lesz a megrázkódtatásoknak. Sokuknak több adóssága is van, mert egyéb kölcsönnel fedezték esetenként az elmaradásaikat.

Most mindegyiket kezelni kell, hogy kilábalhassanak az anyagi káoszból. Óriási dolog az, hogy igazi, cselekvő emberekkel beszélhettem, aktivistákkal, akiknek mindennapjuk a tenniakarásról szólt. Azzal keltek, feküdtek, hogy hová menjenek, hol tüntessenek, hol emeljenek szót.

Nagy dolog, hogy segítséget tudtak kérni az ügyeikben, hatalmas fordulat kellett ahhoz, hogy belássák: a hazai jogrendszerrel nem tudnak megbirkózni, ha az központi irányítás alatt van.

Számomra igazi elismerés volt ez a pár alkalom, a tanácsadási napok: visszaigazolást kaptam egyrészt a munkám helyes irányáról, a gondolataim helyességéről, és a munkánk létjogosultságáról.

Annak, aki hajlandó cselekedni, és változtatni anyagi életén>>

Személyes szaktanácsadás – a tiszta, rendezett anyagi életért. Kattints, kérj időpontot!

Olvasd el az eladósodással foglalkozó cikkeket:

 – Őrült hitelfelvétel zajlik, minden statisztika megdőlt!

– Az emberek szándékos eladósítása folyik?

 

ITT az ONLINE platform: töltsd ki az űrlapot, és érkezik a segítség ügyedben! Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

 

>KAPCSOLAT<< KATT ide!

 

Szeretettel Andrea – Hitelsakkmatt

 

Hogyan mentsd a mentehetőt?

»Árverés indult, mit tehetsz? 

Itt, ebben a szakaszban már az idővel kell versenyt futni. De még ilyenkor is van remény. Tudunk segíteni, ha nem 3 nappal az árverés vége előtt jelentkezel.

Hogyan? Kérdezz meg minket!

Összefoglalva:Miután személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket, közvetlenül, és pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra úgy beszélni, beszálmolni erről, ami a valóságot tükrözi.

»»Keress minket, mentsd meg az otthonod!««

 


ADÓSSÁG CSOPORTUNK

Hitelsakkmatt oldalunk égisze alatt megtalálható már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldal is, hogy lelki táplálékot nyújtson. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet. 🙂

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat”menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


AJÁNLÁS: Árverés indulhat? Árverés van? Mentsd meg az otthonod!

 


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Mosolygó Hitelesek csoport.


Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni.Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Kapcsolódó cikkek

08

okt
d

LANDING OLDAL – Online tanfolyamom!

Addósságkezelés Mesterkurzus – Vészhelyzeti Megoldások – Akut szakasz / 1. rész online tanfolyam   19.990 Ft Az adósságkezelés hogyanja és vészhelyzeti eljárások alkalmazása 1 anyagban. Használható kézikönyvként önvédelemre bármikor, bármilyen adósságkezelési helyzetben. Jogi tudnivalók érthető köznyelven, rendszerbe foglalva. A mai pénzügyi helyzetben egy sor védelmi eszköztárra és felkészültséget erősítő információra van szükségünk. A legelső és egyetlen olyan […]

01

okt
Bank, Moratórium

Az egyiket január végéig, a másikat nyárig tolták ki…

A halogatás pénzügyi tartozás szempontjából most jó, vagy rossz?   Megint lehet fellélegezni, újabb jó pár hónap nyugi jön. Úgy néz ki, hogy a veszélyhelyzet további meghosszabbításra fog kerülni egészen 2022. január 1. napjáig. Ez azért fontos a végrehajtás alatt lévőknek, mert több dolog is a veszélyhelyzethez van igazítva. Az egyik ilyen a kilakoltatási moratórium. Ez most[…]

24

szept
Bank, Behajtó/végrehajtó

Ezért tanulj meg bank, faktor cég és végrehajtó nyelven!

De mi van a színfalak mögött? Oszd el kettővel, de legalábbis láss a hivatali kommunikáció mögé, ha vannak tartozásaid   “Bízz azokban, akik az igazságot keresik, és kételkedj azokban, akik már megtalálták!”   Dr. Ranschburgh Jenő, általam oly nagyra tartott gyermek pszicológus szakember szavai, aki sajnos már nincs közöttünk. De hogy kerül ide az ő neve? Mert[…]

22

szept
Adósságterhek, Behajtó/végrehajtó

Dr. Marczingós László – C-932/2019 EUB ítélet

Egy sajtótájékoztatón a tegnapi Európai Bírósági ítélet elemzése szerint…   Először a Demokratikus Koalíció képviselője szólalt meg, felsorakoztatva azokat az elképzeléseiket, amiket a megválasztásuk esetén életbe léptetnének: “10 éve annak, hogy a Fidesz meghozott törvényeivel lényegében a magyar családok és emberek tönkretétele mellett tette le a voksát. A Fidesz egy bűnös árfolyampolitikával ellehetetlenítette ezeket a szerződéseket, a családokat. […]

15

szept
Kamat, Moratórium

Hitelmoratórium – Ki maradjon a rendszerben, kinek káros maradni?

Van, akiknek már kifejezetten anyagi ráfizetés a moratórium   Szakértők szólaltak meg a témában, és számokkal is alátámasztották azt a helyzetet, kiknek éri meg, és kiknek már kifejezetten káros anyagilag, ha marad a moratórium rendszerében. A maradási, kikerülési szándékot mindenki 2021. 10. 31.-ig tudja jelezni a saját bankja felé.   Példa: egy személyi hitel tartozás moratórium alatt,[…]

07

szept
Kamat, végrehajtás

Win-win helyzet – Adunk és kapunk, ám értékben sokkal többet!

Végrehajtás alatti követelések – Ajánlat adás feltételei kötöttek, de megéri!   Mi adunk és kapunk is. De sokkal többet kapunk, értékesebbet, mint amit mi adunk a másik félnek.    De ne szaladjunk előre, mert látnunk kell az  win-win helyzetig elvezető út állomásait is.   Az adunk-kapunk folyamat gyakorlata Sokszor írtam arról, hogy egy adott felmondott követelés rendbetétele[…]