Újabb eladósodási hullám?

Szerinted is szándékos eladósítás zajlik, vagy egyszerűen csak sok a bedőlt hitel?

 

A döbbenetes adóshelyzet érzékeltetésére szükségesek a mérőszámok.

Sőőt, mennyire megemelkedett ez a statisztika annak hatására, hogy a családvédelmi akcióterv élesbe fordult! Brutális számok lettek. (A cikket lejjebb találod majd. 🙂 ) 

Több alkalommal teljesítettük az országjáró ébresztő kampányunkat: Pécsett voltunk, ahol nagyon szép számmal jelentek meg papírkájukkal azok az emberek, akik nem egy adósságterhet cipelnek, és akik nem hétköznapi értelemben vett adósok.

Amit első pillantásra láttam rajtuk: megtört életek, nyomasztó adósságok, kilátástalanság. Azért jöttek, mert leszámoltak a múlttal: azt látják, hogy az igazság nem működik, az valahol “odaát van.” Mindegyikük 5 évnél hosszabb ideje küzd a bíróságokra beadott különféle okokból megindított eljárásokkal.

 

Nincs tovább?

 

Eredménytelenül. Megelégelték. Nekik is ráment az egészségük, a vagyonuk, és az életük.

Minen tüntetésen, petíció átadáson ott voltak, és minden egyes csoportos feljelentésben benne vannak. Az Eu-s színtéren is úgy, mint idehaza. 

A haza legnagyobb ügyvédjeit kérték fel az ügyeik gondozására. De csak falak mindenütt. Ugye emlékszel, mikor írtam arról, hogy bár jelen lehet a sok-sok okos szakember, dolgozhat az ügyekben, de ahol felsőbb szintű akadály van, ott mindez nem számít.

Elmondták, hogy minden céljuk, és gondolatuk az volt, hogy a bank számára világossá tegyék: milyen törvénytelen dolgokat, és erkölcstelenségeket műveltek velük. De mára belátták: “A bankkal szembemenni olyan, mint széllel szemben pisilni.”

Bár még most is összeszorul a gyomruk, és mélységesen elítélik a bankokat, de megelégelték ezt a semmilyen, de inkább lelkileg és anyagilag is tönkretevő állapotot, és szeretnének végre nyugalmat, és eredményeket! A devizahitel maga a pokol. Mindenki számára.

Szeretnének végre megoldást, hogy lezáruljon ez a fekete korszak az életükben, és lehessen végre életük. 

 

Mindent elveszíteni…

 

Volt, aki egy exkluzív, jól bejáratott, Pécs belvárosi, fő úti vendéglőt zárhatott be a devizahitel miatt. Ellopták az álmukat, tönkretették az életüket. Nekik minden nap az étteremről szólt. Az volt az ő világuk, az volt a mindenük. 

Örülök, hogy tudunk nekik segíteni, hogy vége lesz a megrázkódtatásoknak. Sokuknak több adóssága is van, mert egyéb kölcsönnel fedezték esetenként az elmaradásaikat.

Most mindegyiket kezelni kell, hogy kilábalhassanak az anyagi káoszból. Óriási dolog az, hogy igazi, cselekvő emberekkel beszélhettem, aktivistákkal, akiknek mindennapjuk a tenniakarásról szólt. Azzal keltek, feküdtek, hogy hová menjenek, hol tüntessenek, hol emeljenek szót.

Nagy dolog, hogy segítséget tudtak kérni az ügyeikben, hatalmas fordulat kellett ahhoz, hogy belássák: a hazai jogrendszerrel nem tudnak megbirkózni, ha az központi irányítás alatt van.

Számomra igazi elismerés volt ez a pár alkalom, a tanácsadási napok: visszaigazolást kaptam egyrészt a munkám helyes irányáról, a gondolataim helyességéről, és a munkánk létjogosultságáról.

Annak, aki hajlandó cselekedni, és változtatni anyagi életén>>

Személyes szaktanácsadás – a tiszta, rendezett anyagi életért. Kattints, kérj időpontot!

Olvasd el az eladósodással foglalkozó cikkeket:

 – Őrült hitelfelvétel zajlik, minden statisztika megdőlt!

– Az emberek szándékos eladósítása folyik?

 

ITT az ONLINE platform: töltsd ki az űrlapot, és érkezik a segítség ügyedben! Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

 

>KAPCSOLAT<< KATT ide!

 

Szeretettel Andrea – Hitelsakkmatt

 

Hogyan mentsd a mentehetőt?

»Árverés indult, mit tehetsz? 

Itt, ebben a szakaszban már az idővel kell versenyt futni. De még ilyenkor is van remény. Tudunk segíteni, ha nem 3 nappal az árverés vége előtt jelentkezel.

Hogyan? Kérdezz meg minket!

Összefoglalva:Miután személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket, közvetlenül, és pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra úgy beszélni, beszálmolni erről, ami a valóságot tükrözi.

»»Keress minket, mentsd meg az otthonod!««

 


ADÓSSÁG CSOPORTUNK

Hitelsakkmatt oldalunk égisze alatt megtalálható már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldal is, hogy lelki táplálékot nyújtson. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet. 🙂

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat”menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


AJÁNLÁS: Árverés indulhat? Árverés van? Mentsd meg az otthonod!

 


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Mosolygó Hitelesek csoport.


Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni.Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Kapcsolódó cikkek

23

júl
Adósság behajtása, Adósságrendezés

Akkor most tisztázzuk!

Mi történne, ha magadra maradnál egy adósságrendezési folyamatban?   Vannak azok az emberek, akik mindent jobban tudnak. Vannak, akik meghallgatják mások véleményét, de azt teszik, amit saját maguk elképzeltek az adott helyzetben. Mások elfogadják mások véleményét, ha tudják, ők jobban értenek hozzá. Vannak, akik nem gondolkoznak, csakis a mások véleményére alapozva hozzák meg döntéseiket.  Ahány ember, annyiféle […]

22

júl
Adósságrendezés

Mikkel nem kell számolnod, ha tudatosan adósságrendezel?

Milyen csapdákat kerülhetsz el egy jó döntéssel?   Talán furcsának találhatod, hogy a fordított verziót, a “mi NEM lesz, ha adósságrendezel” megközelítést használom. Bizonyos dolgokat könnyebb úgy behatárolni, hogy nem arról beszélünk, hogy azok milyenek, mi valósulhat meg, ha alkalmazzuk, hanem azt határozzuk meg, hogy milyenek nem, azaz “mi nem fog biztosan történni, ha adósságkezelsz?”   Mivel[…]

16

júl
Behajtó/végrehajtó, végrehajtás

Sokan összekeverik őket – pedig eltérőek a szerepkörök az adósságbehajtásban

Miben mások a behajtók és a végrehajtók?   Azt könnyebb meghatározni, hogy miben nagyon hasonlók: mindkét hivatalos fél a félelemre alapozva kommunikál, ijesztő hangnemben veszi fel a kapcsolatot az adósokkal, s nyugodtan mondhatom, hogy szinte mindenkinek feláll a szőr a hátán, ha velük kerül kapcsolatba saját akarata ellenére és netán együttműködést elérnie. Sajnos bevált gyakorlat lett a[…]

09

júl
adósság, végrehajtás

A megfélemlítés a kenyerük – Hogyan állj ellen?

Miért dolgoznak a követeléskezelők, végrehajtók nagy hatásfokkal?   Elterjedt módszer -pláne manapság-, hogy a bankok, követeléskezelők (akiknek a bankok eladják a tartozásokat), végrehajtók, bíróság, közjegyzők, egy szóval a hivatalos szervek a félelemre alapozva kommunikálnak: Ha be akarnak hajtani egy/több adósságot, Ha el akarnak érni valamit a lehető legrövidebb idő alatt, Ha olyan cselekvésre akarnak rávenni például adósokat,[…]

01

júl
adósság, Visszafizethetetlen hitelek

Miért életbevágó, hogy reális tanácsot kapj, ha tartozásaidat rendeznéd?

Miért tudunk értékes és valódi segítséget nyújtani? Főképp, ha adósságrendezésre adod a fejed és pénzügyi egyensúlyt teremtenél magadnál…   Hogyan tudunk mi ellátni olyan tanácsokkal és gyakorlati megoldásokkal, amik valóban pénzügyi változásokat és számos egyéb változást hoznak az életedbe? Azontúl, hogy adósságrendezésben a statisztikák mutatói alapján 94 %-os sikerrátával dolgozunk, ami magában foglalja az adósságcsökkentéseket, a kamatmentes[…]

28

jún
adósság, Hitelek, végrehajtás

Hogyan lesz a “kis” tartozásból óriási baj?

Más oldalról: Miért indulhat árverés fizetett jelzáloghitel esetében is?   Van az a helyzet, amikor: élő, fizetett jelzáloghiteled mellett van 1 vagy több felmondott hiteltartozásod, vagy egyéb követelésed például közmű-, kommunikációs szolgáltatásból, stb. eredően. A bedőlt tartozás(ok)végrehajtásra kerülnek. Van a másik helyzet, amikor: felmondott tartozásaid vannak, amiket nem fizetsz, vagy nem mindegyiket fizeted, így az elhanyagolt tartozásod/tartozásaid[…]