Újabb eladósodási hullám?

Szerinted is szándékos eladósítás zajlik, vagy egyszerűen csak sok a bedőlt hitel?

 

A döbbenetes adóshelyzet érzékeltetésére szükségesek a mérőszámok.

Sőőt, mennyire megemelkedett ez a statisztika annak hatására, hogy a családvédelmi akcióterv élesbe fordult! Brutális számok lettek. (A cikket lejjebb találod majd. 🙂 ) 

Több alkalommal teljesítettük az országjáró ébresztő kampányunkat: Pécsett voltunk, ahol nagyon szép számmal jelentek meg papírkájukkal azok az emberek, akik nem egy adósságterhet cipelnek, és akik nem hétköznapi értelemben vett adósok.

Amit első pillantásra láttam rajtuk: megtört életek, nyomasztó adósságok, kilátástalanság. Azért jöttek, mert leszámoltak a múlttal: azt látják, hogy az igazság nem működik, az valahol “odaát van.” Mindegyikük 5 évnél hosszabb ideje küzd a bíróságokra beadott különféle okokból megindított eljárásokkal.

 

Nincs tovább?

 

Eredménytelenül. Megelégelték. Nekik is ráment az egészségük, a vagyonuk, és az életük.

Minen tüntetésen, petíció átadáson ott voltak, és minden egyes csoportos feljelentésben benne vannak. Az Eu-s színtéren is úgy, mint idehaza. 

A haza legnagyobb ügyvédjeit kérték fel az ügyeik gondozására. De csak falak mindenütt. Ugye emlékszel, mikor írtam arról, hogy bár jelen lehet a sok-sok okos szakember, dolgozhat az ügyekben, de ahol felsőbb szintű akadály van, ott mindez nem számít.

Elmondták, hogy minden céljuk, és gondolatuk az volt, hogy a bank számára világossá tegyék: milyen törvénytelen dolgokat, és erkölcstelenségeket műveltek velük. De mára belátták: “A bankkal szembemenni olyan, mint széllel szemben pisilni.”

Bár még most is összeszorul a gyomruk, és mélységesen elítélik a bankokat, de megelégelték ezt a semmilyen, de inkább lelkileg és anyagilag is tönkretevő állapotot, és szeretnének végre nyugalmat, és eredményeket! A devizahitel maga a pokol. Mindenki számára.

Szeretnének végre megoldást, hogy lezáruljon ez a fekete korszak az életükben, és lehessen végre életük. 

 

Mindent elveszíteni…

 

Volt, aki egy exkluzív, jól bejáratott, Pécs belvárosi, fő úti vendéglőt zárhatott be a devizahitel miatt. Ellopták az álmukat, tönkretették az életüket. Nekik minden nap az étteremről szólt. Az volt az ő világuk, az volt a mindenük. 

Örülök, hogy tudunk nekik segíteni, hogy vége lesz a megrázkódtatásoknak. Sokuknak több adóssága is van, mert egyéb kölcsönnel fedezték esetenként az elmaradásaikat.

Most mindegyiket kezelni kell, hogy kilábalhassanak az anyagi káoszból. Óriási dolog az, hogy igazi, cselekvő emberekkel beszélhettem, aktivistákkal, akiknek mindennapjuk a tenniakarásról szólt. Azzal keltek, feküdtek, hogy hová menjenek, hol tüntessenek, hol emeljenek szót.

Nagy dolog, hogy segítséget tudtak kérni az ügyeikben, hatalmas fordulat kellett ahhoz, hogy belássák: a hazai jogrendszerrel nem tudnak megbirkózni, ha az központi irányítás alatt van.

Számomra igazi elismerés volt ez a pár alkalom, a tanácsadási napok: visszaigazolást kaptam egyrészt a munkám helyes irányáról, a gondolataim helyességéről, és a munkánk létjogosultságáról.

Annak, aki hajlandó cselekedni, és változtatni anyagi életén>>

Személyes szaktanácsadás – a tiszta, rendezett anyagi életért. Kattints, kérj időpontot!

Olvasd el az eladósodással foglalkozó cikkeket:

 – Őrült hitelfelvétel zajlik, minden statisztika megdőlt!

– Az emberek szándékos eladósítása folyik?

 

ITT az ONLINE platform: töltsd ki az űrlapot, és érkezik a segítség ügyedben! Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

 

>KAPCSOLAT<< KATT ide!

 

Szeretettel Andrea – Hitelsakkmatt

 

Hogyan mentsd a mentehetőt?

»Árverés indult, mit tehetsz? 

Itt, ebben a szakaszban már az idővel kell versenyt futni. De még ilyenkor is van remény. Tudunk segíteni, ha nem 3 nappal az árverés vége előtt jelentkezel.

Hogyan? Kérdezz meg minket!

Összefoglalva:Miután személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket, közvetlenül, és pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra úgy beszélni, beszálmolni erről, ami a valóságot tükrözi.

»»Keress minket, mentsd meg az otthonod!««

 


ADÓSSÁG CSOPORTUNK

Hitelsakkmatt oldalunk égisze alatt megtalálható már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldal is, hogy lelki táplálékot nyújtson. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet. 🙂

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat”menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


AJÁNLÁS: Árverés indulhat? Árverés van? Mentsd meg az otthonod!

 


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Mosolygó Hitelesek csoport.


Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni.Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

23

ápr
adósság, Hitelek

A kérdezés hatalma

Milyen hatalommal bír az egyszerű kérdezés és miért fontos, hogy feltedd azokat, ha pénzügyi terheid vannak?     Régi, jól bevált módszer, hogy az újév beköszöntével fogadalmakat teszünk magunknak gondolatban, vagy akár “ország-világ” elé tárva, hogy mit fogunk másképp csinálni? Jobban, hatékonyabban, biztosabban. Te fogadtál meg bármit is a 2021.-es évre? Vagy a korábbi években (is) voltak […]

20

nov
Bank, Banki praktikák, Hitelek, végrehajtás

Banki trükkök I. – Hogyan veszik ki a zsebedből a pénzt?

Hitelkártya trükkök pórul járt adósok elbeszélése alapján   Terveim szerint több részes cikket készítek a banki trükkök témáról, mert  bőségesen van ezekből. Ez a cikk a bank részére nagyon jól bevált egyik trükköt írja le.   1 db hitelkártyából 2 db lett   Egy bizonyos banknál csereberélték a hitelkártya neveket: egyszer volt Mastercard, másszor volt a Tv2+ÉN[...]