Úgy terjed, mint valami fertőzés…

Honnan tudhatod, hol van az érték?

Ha még valaki nem vette volna észre, iszonyúan sok információ halmaz vesz körül mindenkit napi szinten. A terjedési sebessége legalább olyan gyors, mint mikor egy fertőzés indul útjára. S akkor ebből az átlagosnak egyáltalán nem mondható információs mennyiségből kell/kellene kiválogatni azt, ami valóban hasznos is a számunkra. Ami valóban segíthet abban, amiben segítséget keresünk.

 

De ki mondja meg, mi az és mi nem az?

Időnként előfordul, hogy nehezményezi 1-2 olvasóm, hogy a hírleveleimet még mindig kapja, de ő le akarna iratkozni, köszöni szépen, nem kér belőlük. Legutóbb valaki úgy fogalmazott, hogy “100x leiratkoztam erről a szarról…”

Tehát állítja, megpróbálta, de ennek ellenére mégis kapja…Én is több helyen fel vagyok iratkozva és megoszlik az, hogy honnan, milyen gyakorisággal kapom a hírleveleket. Naponta, vagy valahonnan heti 3-szor, akár havonta 1x. Változó. Mint ahogyan az is, hogy kinek mi a fontos, bizonyos információkat milyen forrásból szerez be, az mennyire megbízható, stb. Ezernyi körülmény van.

Azt nem írta konkrétan, mivel van baja? A mennyiséggel, vagy a szöveg tartalmával? Netán az olvasás mibenlétével? Ezt kár is firtatni, mert a mennyiség is relatív.

Megértem azt, ha az általam küldött mennyiség, az valakinek sok. Amit én kifogásolok az még a fölösleges tartalom, vagy az érdemtelen küldő. De egy olyan tartalom, ami mindig adhat legalább 1 mondatot, e mellett tele van megszívlelendő és komoly információval és azt rendszeresen tudja közvetíteni, az érthetetlen. Kidolgozott, átgondolt és komoly hírtartalmú leveleket küldök. 

A Facebookon a napi 150 poszt, vagy a YouTube-n hasonló mennyiségű videós anyag az most sok, vagy kevés? A közvetített tartalom értéke most más tészta. Az ehhez képest heti szinten, átlagosan általam kiküldött hírlevelek mennyisége elenyésző. Főképp úgy, hogy a közelgő online felkészítő, megerősítő tanfolyamom kapcsán kezdtem rendszeresebben az utóbbi 1-2 hétben kiküldeni heti szinten 4-5 levelet.

 

De honnan került hozzám az olvasó?

Honnan lesz olvasómmá olyasvalaki, akinek egy idő után sok vagyok, vagy érdemtelen? Ha egyszer minden önkéntes alapon működik?

Talán valamelyik ingyenes anyagomat kérte, akár a HitelKisokos e-book hosszú tanulmányt és emiatt iratkozott fel és küldte be önszántából az e-mail címét. A tanulmány végigvezet a banki alapfogalmakon, annak rövid, értelmező kivonata. Ezt ajándékba szoktam küldeni azoknak, akik ezt kérik tőlem. Te is kérheted, ITT a >>HitelKisokos tanulmányt>>.

Vagy akár a szintén ingyenes “Védekezz! Információs segédanyag a rosszul fizetett jelzáloghitelekről” írásom tetszett meg és akarta tudni a fontos alapfogalmakat, amelyek az ilyen típusú hiteleket jellemzik. Ezt kérheted itt, >>”Védekezz! Hitelsakkmatt információs segédanyag a rosszul fizetett jelzáloghitelekről”<<.

Például kérhette a másik, szintén ingyenes írást a “Védekezz! Hitelsakkmatt információs segédanyag a rosszul fizetett fedezetlen hitelekről.” Ebben rávilágítok, miket is nevezünk fedezetlen tartozásoknak, felfedem a mibenlétüket. Innen tudod igényelni>>”Védekezz! Hitelsakkmatt információs segédanyag a rosszul fizetett fedezetlen hitelekről.”<<

Persze az is elképzelhető, hogy a “Válság kialakulásának folyamata, a tőkeáttétel csökkenése” rejtett titkait akarta megismerni és akart válság témában felkészültebb lenni. Szintén ingyenes és ITT kérheted>>”Válság kialakulásának folyamata, a tőkeáttétel csökkenése”<<.

Munkásságom 8. éve alatt Kb. 400 cikket, 170 videót készítettem, átlag 10-12 perc időtartamban. S nem ám 5 perc alatt, inkább fél napok alatt. Több témában is van ingyenes anyagom, amiket fentebb soroltam fel, az egyik e-book formátumban. Munka, munka, munka.

Ezeken felül napi kommunikációt bonyolítok a hozzám fordulókkal, a valódi bajokkal, anyagi problémákkal szenvedőkkel, a kiutat keresőkkel. Ez időigényes feladat. De azok, akikkel már beszélgettem, tudják ezt, hogyan szoktam intézni.

Itt voltam már akkor, mikor a devizahitelek csapdáira fény derült. Már akkor itt voltam és publikáltam, mikor beindultak gőzerővel lépten-nyomon a deviza-perek, köztük a sajátjaim is -Kb. 3 millió családot érintettek Magyarországon-, végig néztem, ahogyan sorban kezdték elkaszálni az adósokat, mert irányított folyamatok ütötték fel a fejüket már az igazságszolgáltatásban is.

Azon kevesek közé tartozom, akik érdemi, értékes információkat adnak és elképesztően sok mindent ingyen szolgáltatnak és közben e-mailben is kommunikálnak.

Itt vagyok régóta, most is töretlen lendülettel. S jelenleg valami nagy, összetett ügyön dolgozom, valami olyanon, ami szintén gyökeres változásokat segíthet elő. De erről még később is lesz szó.

 

A Social Media hasznos?

Elhiszem, hogy az internetes közösségi-média platformokon az a divat, hogy a különböző tartalomszolgáltatók csak nyomulnak-, orrba-szájba teszik ki az ilyen-olyan összetákolt, máshonnan átemelt, lopott tartalmakat, képpel vagy videóval megfűszerezve, de mindez csak felszínes és üres.

Én az értékteremtésben hiszek, az olyan információk megosztásában, közvetítésében, amitől valódi folyamatok indulnak be, valódi változások hatnak bárki életére. Olyan információs közeget hozok létre, ami a valóságon és a megannyi tapasztaláson alapul, s nem célja, hogy minél feltűnőbb és minél jobban rásózhatóbb legyen valakire. 

Mert az adósságok területe, vagy a hitelek közege az messze túlmutat a giccsen és a reklámon. Itt életek, komoly vagyonok vannak minden helyzet mögött, ami komoly információs közeget kíván.

Több ízben loptak el általam írt cikkeket és jelentették meg pont ugyanúgy, még a véletlenül ejtett hibák is benne voltak a szövegben-tehát letagadni elég nehéz lett volna-, mert ez a legkönnyebb, de korántsem a célravezető megoldás.

Soha nem a Facebook rajongói oldalra, vagy egyéb platformra építettem munkásságomat, hanem a valódi információkra, az ügyek intézésében kikristályosodott tapasztalatokból levonható tanulságokra, a működő megoldásokra. Jogszabályokra és törvényekre, illetve az azokat megkerülő, vagy a szabályokat nem alkalmazó hivatalos eljárások példáira.

 

Értékteremtés

A közösségi felületeket én is használom, de csupán közlő felületekként, csatornaként -már amelyik erre alkalmas-, de ennek az értékteremtő tevékenységhez vajmi kevés köze van.

A legtöbben az ilyen platformokon összeszedett érdeklődőket egy csokorba rakják, közvetítik és a munka javát le is tudják. Hogy írásokat, segítő anyagokat, videókat raknának össze, mert azok a mi közvetlen közreműködésünk nélkül is hasznot tudnak hozni sok embernek, az már nem fér bele.

Az értékteremtés az, hogy létrehozok valamit: cikket, információs videót, e-bookot, leírásokat, tanfolyamot és ezeket a megfelelő csatornákon eljuttatom az azt kérő és arra igényt tartó felhasználókhoz.

Mert mindez felel meg annak, hogy segítséget nyújtok. Nem is tudom és nem is akarom másképp látni ezt, sőt nem is lehet másképp ezt elképzelni, mert hosszútávon, ha valódi segítségnyújtónak gondolja magát valaki, akkor kellenek az alapok és a valódi mankók.

Tehát ha bárki azt gondolja, hogy “ezzel a szarral” -így nevezte valaki a leveleimet plusz kín foglalkozni, akkor nyomjon egy gombot a hírleveleim alján kitett linken és búcsúzzunk el egymástól, keresse máshol a boldogulást és iránymutatást.

Mert itt nem a saját szórakoztatásomra írok, nem öncélú a dolog.

Nehéz volna ezt feltételezni, vagy bármilyen anyagias szálat, ha egyszer 8 éve csak ingyenes anyagokat teszek közkinccsé, nem kevés időráfordítással. A közösségi médián szereplő anyagok labilis életűek, olykor eltűnnek, felülírják azokat könnyedén az új hírek, történések.

Én a maradandó, valódi értékekben hiszek. Az őszinte, segíteni akaró kommunikációban, a meghallgatásban. Erős alapokon nyugvó, tartós és örök tartalmak létrehozásában.

Azzal dolgunk van, ha valamit át akarunk adni, meg akarunk menteni, valódi segítséget akarunk nyújtani. Azon a területen/területeken, amihez értünk, amiben dolgozunk.

Maradok annál, aminél az elmúlt 7 évben.

Adom, amit szerintem fontos adnom. Valódi segítséget. Értéket. Értékest.

Akik ezt szívből fogadják, azoknak még külön köszönöm!

Szeretettel, Andrea


Adósságcsapdában élsz? Megértelek!

 

Nem kell, hogy beletörődj a sorsodba! Persze, mindenki szíve joga, hogy saját maga döntse el, hogyan akarja élni az életét. De látod, milyen megpróbáltatásokon mentem keresztül, pedig csak 2 perce olvasod írásaimat.

A jobb helyzetünkért, a jobb sorsért mindig meg kell küzdenünk! Aki képes kilépni a komfortzónájából, a Reality show-kat ott hagyni, és felállni a televízió elől, akkor biztosan elérsz egy sokkal jobb helyzetet, és nyugodtabb anyagi körülményeket.


Ha adósság csapdában élsz, és  komolyan változtatni akarsz 

Az idénmódosították a végrehajtási törvényt, nagyon fontossá, létkérdéssé vált, hogy mindenki, aki már végrehajtási szakaszban jár akár a fedezetlen, akár a fedezetes (jelzáloghitel) hitelével, cselekedjen, és tegyen a helyzet orvoslásáért, azaz saját magáért.

Hasonló helyzetben vagy? >>ITT kérhetsz segítséget!<<


Hogyan mentsd a mentehetőt?

»Árverés indult, mit tehetsz? A cikket ITT találod«

Itt, ebben a szakaszban már az idővel kell versenyt futni. De még ilyenkor is van remény. Tudunk segíteni, ha nem 3 nappal az árverés vége előtt jelentkezel.

Hogyan? Kérdezz meg minket!

Összefoglalva:Miután személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket, közvetlenül, és pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra úgy beszélni, beszálmolni erről, ami a valóságot tükrözi.

»»Keress minket, mentsd meg az otthonod!««

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt


ADÓSSÁG CSOPORTUNK

Hitelsakkmatt oldalunk égisze alatt megtalálható már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldal is, hogy lelki táplálékot nyújtson. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet. 🙂

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat”menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


AJÁNLÁS: Árverés indulhat? Árverés van? Mentsd meg az otthonod!

 


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Mosolygó Hitelesek csoport.


ADÓSSÁGTERHEK NYOMASZTANAK?

Változtass a gondokon a betonbiztos módszerrel, vegyél egy egészen új irányt! >>

Személyes szaktanácsadás >> A végleges adósságrendezésért!

Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni.Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Kapcsolódó cikkek

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így […]

26

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!   Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket.  Ha alacsony a becsérték, akkor[…]

29

jún
árverés, végrehajtás

LICITHÁBORÚ – feltűnt a kilakoltatás veszélye!

Licit van, iparkodj!   Ez a helyzet egy árveréskor alakul ki. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket. Ezt a helyi, építéshatósági ember végzi el. Hol személyesen -szerencsés esetben-, hol pedig az íróasztala mögül. Ilyenkor, sőt a legtöbb esetben fals eredményt adnak ki, ami korántsem vicces! Ha alacsony[…]

12

máj
árverés, végrehajtás

Becsérték – mire figyelj oda, ha megállapítják?

BECSÉRTÉK – ÁRVERÉS Mi az a becsérték, milyen életbevágó szerepe van, miért árveréseknél jelenik meg, és ki állapítja meg? Haladjunk sorban. 1. A becsérték az az érték, ami az ingatlan aktuális piaci értékét határozza meg. Persze a becsérték megállapítása sajnos a legtöbb esetben fals értékeken alapul.   2. A szerepe abban rejlik egyrészt, hogy a végrehajtó mikor[…]

21

ápr
Adósság behajtása, végrehajtás

Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?   Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.   Eszközök: -Foglalás, -Inkasszó, -Letiltás, -Vállalkozás vh. alá vonása, -Árverés.   Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás[…]

12

ápr
végrehajtás

Saját magunktól letiltani?? Van ilyen?

Letiltás saját magunktól? Hogyan??!   Felmerült egy kérdés Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/csokkentes.hitelmentes) , mely igazán érdekesnek ígérkezik. Lássuk!   “Valószínűleg vannak mások is, akiket érdekel egy korrekt válasz az alább vázolt problémára. Ha bírósági végrehajtó, egy jogos, bíróság által megítélt követeléssel kapcsolatban nekem, mint KATA-s egyéni vállalkozónak küld egy letiltásról szóló felszólítást, aminek az a lényege, hogy a[…]