Te is csak a nagy lehetőségre vársz? Csak szólok, hogy most is éppen elszáguld melletted egy…

Te is csak a nagy lehetőségre vársz? Csak szólok, hogy most is éppen elszáguld melletted egy…

Ismerős? Ha annyi pénz lenne egy helyen, mint ahány olyan adós, aki csak a nagy lehetőségre vár, és abban bízik, hogy majd jól megmentik őket, és az adósságproblémák csak úgy “elmúlnak”, mint ha nem is lettek volna, akkor annyi pénzzel már Dunát lehetne rekeszteni.

Szinte mindenki azt hiszi magáról, hogy el tud igazodni az adósság útvesztőiben, és rutinosan, igazságérzettől fűtve a jövőbeni, -azaz még el sem jött- helyzetekre bízza magát és az anyagi gondokat, s úgy gondolja, hogy a megoldás eljön magától.

Majd megoldják azok, akik okozták ezt a pusztítást hiszen becsapták, lehúzták, és szétcincálták milliók életét a bankok, a statiszták, és a bábok ebben a pénzügyi gépezetben, tehát semmiképpen megegyezni, azt Nem! Velük aztán nem! Te is így gondolod? Így gondolkozol?

Várták az adósok a XXXVIII. törvényt, várták az elszámolást, várták a Békéltető testület munkáját,…  folytassam? Korábban minden kormány által kilátásba helyezett intézkedést nagy várakozás előzött meg, és úgy gondolkodtak legtöbben, hogy ezek az intézkedések helyreteszik a devizás szerződések égbekiáltó hibáit, és minden szerződés megszaladt tartozásai visszaredukálódnak, és minden a megszokott, törvényes módján halad tovább.

Holott a hozzáértő szakemberek már jóval a törvények életbe lépése előtt megjósolták a várható valódi végeredményt, ahogyan mi is.

Azaz, hogy minden csak rosszabb lesz, mert minden csupán kirakatpolitika, mint ahogy a televíziós híradások is pontosan erre épülnek. A hitegetésre, a reménykeltésre, és csúsztatások révén a valódi megtévesztések áldozatai lesznek emberek tömegei.

Évek óta emberek tízezrei várnak a központi rendezésre, és közben a helyzetük egyre jobban romlik, a kamatok és a késedelmi kamatok együttese emelik a tartozásokat, és összeomlik a kártyavár.

Ezt megvárni, és ezt hagyni, pusztán egyfajta ellenérzésből fakadóan, mert a szándékos banki rablást nem viselik el,  az már egy saját döntésből ered. Az adósságnak(adósságoknak) nyilván ez a fajta makacs magatartás nagyon nem tesz jót, mert a már számokban elrugaszkodott tartozás még magasabb összegre fog emelkedni, amit már egy későbbi rendezésnél is nehezebb lesz kezelni, és többet kell “ledolgozni” a tárgyalások során akár.

Sajnálatos tény, hogy az egyes devizaadósokat tömörítő szervezetek/csoportok sem támogatják, vagy kiegészítik egymás munkáját, hanem acsarkodnak, és egyik csoport támadja a másikat.

 A magyar mentalitás azért mindenhol megmutatja magát, legyen az külföldi munkavállalás: a magyarok egymást nyomkodják fel a külföldi főnöknél, vagy legyen az a jelenleg legnagyobb mértékű társadalmi pénzügyi katasztrófa, a devizahitel adósság. A viselkedése embereknek abban nyilvánul meg, hogy akkor is, mikor a legnagyobb társadalmi összefogásra lenne szükség, ott csak indulatok, és egymásra mutogatás van. A politikusok nem ezt csinálják? 

Az igazi lehetőségek pedig, -hogy kikecmeregj az anyagi gödörből- számolatlanul száguldanak el melletted is hétről-hétre, úgy, hogy Te észre sem veszed ezeket.

 

Itt van például most is egy… >

 

Budapesten és

Kecskeméten is rendszeres

 Hitelsakkmatt személyre szabott, díjmentes szaktanácsadás

 

Másfelől, aki félre tudja tenni azt a sértettséget, és a felháborodását

 

ami az elmúlt évek pusztító banki magatartása miatt támadt benne, akkor kecsegtető helyzetekkel, és ezalatt értsd: egyezségekkel tud számolni, és

sokkal kevesebb összeg maradhat tartozásaként, mint jelenleg.

A minap beszéltem több olyan adóssal -már nem sokáig azok, mert hamarosan már csak volt adósok lesznek! 🙂 – akik elképzelni nem tudták volna azt, hogy a helyzetükből így is ki lehet jönni.

 

Remek csökkentéssel sikerült lezárni a tartozásaikat.

 

Mindennel tisztában voltak: 

 • hogy jogtalan, tisztességtelen a tartozásuk összege,
 • hogy ennyit nem fognak visszafizetni, és nem is tudnak,
 • hogy minden joguk megvan a törvény alapján arra, hogy ezt az összeget ne fizessék meg a bankjuk felé,
 • hogy nonszensz, hogy úgy kérik a jogtalan többszörös összeget, mintha ehhez minden joguk megvolna,
 • hogy a végrehajtás úgy folyik, hogy egy alapjaiban jogellenes szerződés alapján hajtanak végre….és még sorolhatnám.

Azzal viszont nem számoltak, hogy ennyire jó összegekkel kievickélhetnek az élhetetlen adóssághelyzetükből, ami már-már felemésztette az egész családot.

 

Ilyenkor lehet a leginkább rácsodálkozni, hogy sokaknak mennyire nincs fogalma a NAGY

lehetőségekről.

 

Jaaa, hogy talán egy macerás intézési folyamatra van szükség ahhoz, hogy ezt a nyertes helyzetet sajátunknak tudjuk be? Mert ezt megelőzi egy folyamat, amire időt, energiát kell áldoznod, és utánamenni a lehetőségeknek?

 

 Érdemes eldönteni: a NAGY “központi megmentésre vársz, vagy csak kifogásokat gyártasz arra, hogy miért nem kezdesz bele az adóssághelyzeted megmentésébe?

 

Sokaknak sikerült!> 0-ra, vagy éppen harmadára, felére csökkenhetett a tartozásuk, a kamatok eltűntek, kifizethetővé vált a tartozás.

 

Nincsenek aranyszabályok: csak esélyek, lehetőségek, agyalás, gondolkozás,

cselekvés.

 

Nincs olyan, hogy mások eddig elért eredményei előirányozzák számodra is az eredményeket!

Minden adósság helyzetben, azok kezelésében lehet NAGY lehetőség, de nagyon nem mindegy, hogy  utánajársz, van-e NAGY lehetőséged, és úgy  sikerre viszed, vagy

meg sem próbálod feltérképezni, hogy a Te helyzetedre ez igaz-e, és hagyod, hogy a MEGOLDÁSOK csak úgy elszáguldjanak melletted.

De biztos, hogy nem veszíthetsz, csak nyerhetsz, ha legalább utánajársz a lehetőségeknek, mert akár a Tied is lehet egy olyan fizethetővé szelidült tartozás, aminek láthatod a végét is.

Ennek a megtalálásában segít a Hitelsakkmatt díjmentes konzultációja is. >>Katt ide a

részletekért!


Tényleg nem jutott még eszedbe, vagyis fogalmazódott meg benned erősen  egy olyan elhatározás, hogy a kezedbe vedd hitelgondjaidat, és eljuss a díjmentes tanácsadásunkra?

Holnapra sem fogod azt gondolni, hogy “Ó, hát azért én akartam volna időpontot kérni…., csak hát már letelt a határidő…

Nem fog jövő héten eszedbe jutni, hogy mégiscsak időben kellett volna lépni?

Csak azért teszem fel ezeket a kérdéseket, mert tipikus jelenség, hogy a határidők lejárta után tömegével akarnának időpontot, lehetőséget kapni az olvasóink, meg aztán napi szinten sok az intézendő feladat, a napi rutin, a rendszeres helytállás, és  emiatt időzavarba is kerülünk, a lehetőségek pedig elszáguldanak mellettünk.

  

Az idő tovaszalad, és utólag akkor van kapkodás, mikor például a moratóriumnak vége szakad, és már éppen eléggé fenyegető a baj.

 

Érvek, hogy miért keress fel bennünket, a saját érdekedben:

 • ez az egyetlen olyan alkalom, amely rendet rak a fejekben> Nincs még egy ilyen konzultáció, hiába is keresnéd>
 • ez az a hely, ahol kitisztulnak az addigi zűrzavaros gondolatok;
 • ahol választ, és egyúttal megnyugvást kapsz az aggályaidra;
 • ahol felvázolnak számodra egy, vagy több “megoldási tervet“, mintegy “rendezési térképet” kapsz a kezedbe, amely pontosan jelöli az útvonalat, a várható nehézségekkel, és eredményekkel együtt, és még megoldási időt is előrejelez;
 • Falak fognak leomlani a fejedben, ha részt veszel. Olyan információkra mutatunk rá, amik eddig eszedbe sem jutottak;
 • Jogászunk nem rajtad fogja tesztelni a gyakorlatias stratégiáját, mivel már évek óta használja, rutinná vált;
 • De ezek mellé odateszi magát pénzügyi jogászunk a gyakorlatias megoldóképességét felhasználva;
 • Csakis olyan ügyeket vállal el, amelyek megoldást is hoznak!

 

Tehát ha attól tartasz, “mi van ha nálam nem működik?”

Akkor nincs mitől tartanod:

 • mert van már elegendő rálátása, szakértelme, és gyakorlatiassága ahhoz, hogy tudja mit csinál, és ahhoz, hogy
 • különbséget tudjon tenni a rendezhető tartozás, és a között, amiben az ő segítsége nem megoldás.

Tehát, ha eljutottál addig, hogy azt gondolod:

 • “azt azért csak meg kellene már tudnom, azért azt csak meg kellene kérdeznem, hogyan tudok minden adósságomtól úgy megszabadulni, hogy a kamatok se fájjanak, és a tartozás összege is akár milliókkal kevesebb legyen….!”

 

Akkor gyere, mert új életet kezdhetsz ezekkel az információkkal!

 

Hitelsakkmatt díjmentes szaktanácsadás – új élet, komplett megoldási tervvel – időpontkérés itt, kattints!

Budapesten

Kecskeméten is díjmentesen!

Kattints a linkre, ne maradj le!>>(időpontjaink gyorsan fogynak! 🙂 )

Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt

{loadposition feliratkozas}

{jcomments on}

Kapcsolódó cikkek

24

Sze
Bank, Moratórium

Itt az újabb hiteltörlesztési MORATÓRIUM!

… és annak pénzügyi következményei   Éljen, időt nyertünk! Örüljünk, vagy annyira nem is ideális a helyzet?   A kormány úgy döntött, hogy a gyermeket nevelő szülők, a nyugdíjasok, a munkanélküliek és a közfoglalkoztatottak számára további hat hónappal (vagyis valószínűleg 2021. június 30-áig) meghosszabbítják a moratórium lehetőségét. Az idén hozott, első moratórium döntés értelmében ez év, azaz […]

18

Sze
Eladósodás, Elévült!

ELÉVÜLT! Vagy mégsem?

Mit jelent ez a fogalom, mikor és mi lehet ELÉVÜLT?   Mi az ELÉVÜLÉS?   Fogalma: Az idő múlása jogilag behajthatatlanná teszi a pénzköveteléseket. Azaz a bíróság úton való érvényesíthetőségét zárja ki. Ha elévült a tartozásod, akkor bizonyítani is tudnod kell ezt a helyzetet. Többféle pénzkövetelést ismerünk:  Valamely szolgáltatásból eredőt: pl. telekommunikációs tartozások (ilyenek a telefonszámla, internet,[…]

15

Sze
árverés, végrehajtás

Kifejezetten káros az adósoknak a végrehajtási törvénymódosítás!

2020: Milyen súlyos, és hátrányos változtatások történtek a végrehajtási törvényben?   Már talán mindenki tudja, olvasott vagy hallott róla, hogy változások történtek idén nyáron a végrehajtási törvényben. Több szerkezeti változást hoztak, amik súlyosbíthatják a már eleve súlyos eljárást, és a végkimenetel, az ingatlan árverése viszonylag hamar befejeződhet.   Végrehajtási törvény változásai   Beszéljenek a számok. Július 2-án[…]

09

Sze
Adósságterhek, végrehajtás

Ébresztő!

Hogyan zárd végleg az adósságokat folyamatos támogatás mellett?     Ha ilyen a gondolkodásmód, akkor baj van…   Úgy érzed, egyedül vagy. A gondjaiddal, problémákkal, a mindig megújuló napi kihívásokkal. Egyedül, csak te és veled szemben a világ. Támasz, biztatás, segítség nélkül. A problémák csak úgy jönnek, és nem múlnak el, maradnak míg meg nem oldod. Ezek[…]

26

aug
Adósságrendezés, Adósságterhek

“De mégis, hogy áll az ügyem??!”

Avagy hogyan kezeljük az adósságrendezés alatt álló ügyeket?   Kik vagyunk mi?   Adóssághelyzeteket kezelők, ebben segítők vagyunk, tudunk segíteni adósságok csökkentésében, azok végleges rendezésében. Nagyon fontosnak tartjuk az adóssághelyzetek részletekbe belemenő átbeszélését, a teljes adósság történet visszakövetését, mert érdemi, szakértői megoldás felállításához erre feltétlenül szükség van!  Sokan azt gondolják, hogy bármiféle séma ráhúzható a különböző helyzetekre.[…]

18

aug
Adósságrendezés, végrehajtás, végrehajtási moratórium

Újra indulhatnak a kilakoltatások – Hogyan tovább?

A végrehajtási moratórium vége – 2020.07. 01. (?)   A kormány által előterjesztett törvényjavaslat nem tisztázza érthetően a kilakoltatásokra és végrehajtásokra vonatkozó szabályokat. A veszélyhelyzet idejére az 57/2020. (III. 23.) Kormányrendelet átmenetileg felülírta a végrehajtási törvény több rendelkezését, ezt nevezték végrehajtási moratóriumnak. A védelem tervezett határideje azonban 2020. december 31.-e volt még idén márciusban, amikor a veszélyhelyzetet[…]