Szálljatok rá a végrehajtókra, közjegyzőkre>a közhatalmat gyakorlókra! Felhívás mindenkinek!

Szálljatok rá a végrehajtókra, közjegyzőkre>a közhatalmat gyakorlókra!

Felhívás mindenkihez!

KÖZFELHÍVÁS!

Az Alkotmányos Magyarország Önszerveződésű Mozgalom mindenki -elsősorban a devizahitelesek- figyelmét felhívja egy társadalmi megmozdulásra, cselekvésre!

“Szálljatok rá a végrehajtókra, közjegyzőkre, közhatalmat gyakorlókra!”

Az Alkotmányos Magyarország Önszerveződésű Mozgalom pár napja az érintetteknek kiküldött jó pár levelet: végrehajtóknak, közjegyzőknek, ügyvédeknek.

A közjegyzők a kiküldött levelekre nem jeleztek vissza, nagyon lapítanak. Néhány jogász visszajelzett, és kifejezte egyetértését a leírtakkal kapcsolatban.

A mozgalom elmondta, hogy egy akciótervet indítanának:

“Szeretnénk megkérni az embereket, a devizahiteleseket, hogy : szálljanak rá a végrehajtókra, közjegyzőkre, ügyvédekre! Aki egyetért a szellemiségünkkel, csatlakozzon hozzánk. Olvassák el a leveleinket, és hívják fel a közjegyzőt, aki készítette az okiratukat, telefonáljanak az  ügyvédeknek, kezdjenek el beszélgetni velük, és kérjék meg őket arra, hogy cáfolják meg azokat az állításokat, amik le vannak írva a jogi állásfoglalásunkban.

A Hun televízió, a  vendégként interjút adó Dr. Gyarmati Andreával beszélgetett. A műsorvezető elmondta: 

MV: “Aki nem ismerné az Alkotmányos Magyarország Önszerveződésű Mozgalmat:

Jogilag teljes mértékben be tudták bizonyítani, hogy az Alaptörvény érvénytelen. Ennek következtében, minden olyan tevékenység, amit ez az államhatalom végzett, az mind legitim, és illegális módon történt. Ennek megfelelően ez az egész uzsora, és banki hitelkibocsátási akció komplexitásában egy bűncselekményi sorozatnak az eredménye!

Ezt ez a mozgalom most jogilag meg tudja fogni.

 Dr. Gyarmati Andrea: “A végrehajtók is megkapták azt a tanulmányt, amelyben a bankhitelekről van szó: a bankok voltaképpen nemlétező pénzt kölcsönöznek. Itt most egy szervezett magánhatalom regnál ebben az országban. Nem a Magyar Állam képviselői gyakorolják a közhatalmat. Senkinek nincs törvényes alapja a működéséhez. Mindenki törvénytelenül gyakorol közhatalmat. S ha ezt nagyon sokan kimondják, és szembesítik vele a jogászokat, a közjegyzőket, végrehajtókat, de akár a rendőrt, aki megállítja őket, akkor nem tudnak ők erre mit válaszolni, és hogyha megfelelő számban terjed ez az információ, jut el hozzájuk ez az írott anyag, akkor egyre inkább egyértelmű lesz. De ne csak telefonáljanak, hanem menjenek be a végrehajtó irodába, a közjegyzői irodába, vetessék át ezeket az írásos dokumentumokat, vigyenek 2 példányt, az egyiket érkeztessék, ha lehet vigyenek magukkal tanukat, készítsenek videó felvételt, hogy mégis mi zajlik ott?

MV: “Aki nem tudja, hogy igazából mire hivatkozik, akkor mondhatja azt, hogy az Alkotmányos Magyarországtól kapta ezt az írásos dokumentumot?”

GYA:”Igen, így van. Ezt lehet tenni. Van egy beadványunk is, ez arról szól, hogy bármilyen ügynek a megnevezésével, számával ki lehet tölteni, hogy azt az ügyet, eljárást fel kell függeszteni az alkotmányos válság megszüntetéséig. Van egy kísérőlevél a végrehajtóknak is, ezt nem árt elvinni, a beadványhoz mellékelni.

Ezeket kellene bevinni elsősorban a végrehajtóhoz, de alkalmazható bármilyen ügyben: parkolási bírság ügyben, adótartozás ügyben…stb., amit szeretne valaki felfüggesztetni.

Mv: “Jön az év vége, és az áfa befizetés ideje is. Ha valakitől ezt próbálják meg bevasalni, azt egy legitim hatalom akarja megtenni, ugye?”

GyA: “Igen, 2012. 01. 01. óta mi egy szervezett magánhatalomnak adózunk, tehát visszamenőleg is visszakövetelhetjük az azóta befizetett adónkat!

Azt kérjük, hogy-mivel ez nem kerül senkinek egy fillérbe sem-, kezdjen el beszélni mindenkinek erről, és kezdjen el vitatkozni az ügyvédjével, közjegyzőjével, a végrehajtóval, és kérje meg őket hogy cáfolják meg a beadványban szerepelt érveléseket. Ezt már évek óta nem tudta senki megcáfolni.

Van egy másik kezdeményezésünk is: A virtuális terror háza. Ez egy honlap lesz. Ide lehet feltölteni azoknak a személyeknek a nevét, beosztását, akik úgy gyakorolták törvénytelenül  a közhatalmukat, hogy megkapták ezt a beadványt, tudták nagyon jól, hogy nincs jogosultságuk, mégis megtették, és ez majd a későbbi számonkérésnél lesz fontos!

Valószínűleg el fognak gondolkodni azok a közhatalmat gyakorlók, akik nyomorítják az embereket, hogy lehet annak következménye, amit tesznek, és nyilvánosságra fog kerülni amit cselekednek.

Volt az Alkotmányos Magyarország testületének egy ülése, itt elfogadtunk egy cselekvési tervet, ami a népi jogalkotásról szól. A ’89-es Alkotmánynak a 2. § 2. bekezdésének értelmében az országgyűlési képviselők, és maga a nép egyformán jogosult gyakorolni a népszuverenitásból eredő jogokat, és tekintettel arra, hogy itt most nincs hivatalos országgyűlés, így aki itt hivatalosan törvényt hozhat, az a nép.

Tehát várjuk az ötleteket, kezdeményezéseket, és majd  megszövegezünk egy-két egyszerű jogszabályt, és ehhez szeretnénk kérni az emberek támogatását, és azt, hogy fogadják el. Ez egy hosszú folyamat lesz, de a devizahiteleseket érintő szabályozást mindenképpen tartalmazni fogják ezek a jogszabályok. Úgy, mint az összes végrehajtást le kell állítani, úgy mint minden hitelszerződés érvénytelen, ami a kétszintű bankrendszer bevezetés után jött létre, és az adózást érintő rendelkezések is benne lesznek. A többi már csak a népen múlik!”

MV: “Ehhez a magyar emberek vajon hogyan fognak hozzáállni?”

GyA:” Az én saját ügyfeleim nagyon lelkesek, és sok mindenben támogatnak bennünket. Aki csak teheti olvassa el ennek a beadványnak a szövegét, és csatlakozzon az Alkotmányos Magyarország Önszerveződésű Mozgalomhoz, mert teljesen más azt mondani egy végrehajtónak, vagy egy közjegyzőnek, hogy én is tagja vagyok egy nagy szervezetnek, és sokan támogatnak engem. Ha bármelyik hivatali ember nem akarja elfogadni az általunk leírt jogi tartalmat, akkor cáfolja meg, mondja meg, hogy miben van a hiba?”

MV: “Mi van akkor, ha azt mondják a hivatalnokok, hogy én nem foglalkozom ezzel, nem érdekel? Megteheti ezt, hogy ezt mondja?”

GyA: “Az ügyvédek az ügyfelekből élnek, más a viszonya ezekhez az emberekhez. A hivatalnokok már más, mert ők az államtól kapják a fizetésüket, van egy főnöke. De ők is, ha sok ilyet kapnának, egy idő után már átvinné az ingerküszöbüket. Gondoljunk csak vissza, hogy mikor a devizahitelesek ügyében az árfolyamrés tisztességtelenségét minél többen, minél több jogász kezdte el mondogatni, akkor kiborult a bili.”

MV: “Sok devizahiteles áll abban a helyzetben, hogy tényleg kirakják a házából, az otthonából. Milyen adatok vannak erre?”

GyA: “Közel 100 ezer ember van ebben a helyzetben. Meg kell állítani ezt a rémálmot, amit 3 szóval meg lehetne tenni:

Az alaptörvény érvénytelen!

Csak mindenkinek ugyanazt kellene mondania.”

Mv: “Nem kell úgy menni a bíróságra, vagy egy ügyvédhez, hogy egyedül vagyok, hanem van a hátam mögött egy nagy szervezet, aki támogat engem.”

GYA: “Ez az a dolog, ami kiutat mutathat, főleg amikor elkezdünk jogot alkotni. Mikor volt ilyen, hogy el kezd a nép jogot alkotni?”

MV: “Elindul a történelmi alkotmány helyreállítása is. Reméljük, hogy eredményre lehet juttatni az országot.”

GyA: “Tehát még egyszer:

Szálljatok rá a jogászokra, végrehajtókra, közjegyzőkre!


 

Én személy szerint nagyon örülök annak, hogy végre kimondtak ilyen kemény, és a nép számára kedvező dolgokat, kimondták, azt, hogy tud tenni a magyar ember a saját sorsáért, tud tenni valamit önnön védelmében, és a gyerekei jövőjéért.

Forduljatok bizalommal a Hitelsakkmatthoz, mert aki kéri ezeket a dokumentumokat, a cikkben említett beadványt, végrehajtói kísérőlevelet, stb. azoknak szívesen elküldjük emailben, és fel tudjátok használni, hogy végre tehessetek magatokért is valami fontosat.

KÉREM AZ ALKOTMÁNYOS MAGYARORSZÁG ÖNSZERVEZŐDŐ MOZGALOM ÁLTAL KIÁLLÍTOTT DOKUMENTUMOKAT!

KÉREK SEGÍTSÉGET, HOGY TEHESSEK MAGAMÉRT!

Mindenkit buzdítok arra, hogy fogadjátok meg Dr. Gyarmati Andrea reményteli szavait, álljatok ki magatokért a hivatalokban, vigyétek a hírt a beadványokon keresztül, adjátok be minden hivatalos helyhez, szervhez, hogy ők is tudjanak a saját jogtalan cselekedeteikről, csatlakozzatok az Alkotmányos Magyarország Önszerveződő Mozgalomhoz,  és figyeljétek a megszülető “Virtuális Terror háza” honlapot, ahová -gondolom örömmel- tehetitek majd ki azoknak a közhatalmat jogtalanul gyakorló embereknek a nevét, akik sok rosszat tettek ellenetek, családotok ellen.

Ehhez kívánok mérhetetlenül nagy lelkesedést, elhivatottságot! Keressetek Bennünket, segítünk elindulni!

Az információ legyen Veletek! Hitelsakkmatt

{loadposition feliratkozas}

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így […]

26

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!   Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket.  Ha alacsony a becsérték, akkor[…]

29

jún
árverés, végrehajtás

LICITHÁBORÚ – feltűnt a kilakoltatás veszélye!

Licit van, iparkodj!   Ez a helyzet egy árveréskor alakul ki. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket. Ezt a helyi, építéshatósági ember végzi el. Hol személyesen -szerencsés esetben-, hol pedig az íróasztala mögül. Ilyenkor, sőt a legtöbb esetben fals eredményt adnak ki, ami korántsem vicces! Ha alacsony[…]

12

máj
árverés, végrehajtás

Becsérték – mire figyelj oda, ha megállapítják?

BECSÉRTÉK – ÁRVERÉS Mi az a becsérték, milyen életbevágó szerepe van, miért árveréseknél jelenik meg, és ki állapítja meg? Haladjunk sorban. 1. A becsérték az az érték, ami az ingatlan aktuális piaci értékét határozza meg. Persze a becsérték megállapítása sajnos a legtöbb esetben fals értékeken alapul.   2. A szerepe abban rejlik egyrészt, hogy a végrehajtó mikor[…]

21

ápr
Adósság behajtása, végrehajtás

Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?   Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.   Eszközök: -Foglalás, -Inkasszó, -Letiltás, -Vállalkozás vh. alá vonása, -Árverés.   Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás[…]

12

ápr
végrehajtás

Saját magunktól letiltani?? Van ilyen?

Letiltás saját magunktól? Hogyan??!   Felmerült egy kérdés Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/csokkentes.hitelmentes) , mely igazán érdekesnek ígérkezik. Lássuk!   “Valószínűleg vannak mások is, akiket érdekel egy korrekt válasz az alább vázolt problémára. Ha bírósági végrehajtó, egy jogos, bíróság által megítélt követeléssel kapcsolatban nekem, mint KATA-s egyéni vállalkozónak küld egy letiltásról szóló felszólítást, aminek az a lényege, hogy a[…]