Struccpolitika párti, vagy inkább cselekvőtípus vagy?

 

Struccpolitika párti, vagy inkább cselekvő típus vagy?

Gyorsan kell döntened, minden a Te kezedben van!

A kérdés egyértelmű, és nagyon időszerű. Hiszen már évek óta tart a tarthatatlan állapot a devizahitelek házatáján, amióta megugrottak a törlesztőrészletek, és kormányszinten semmi megoldásra irányuló segítség nem érkezett a mai napig!

Sőt!

Látjuk azt, hogy egyre inkább az érvényes, adóst védő törvények ellenére is utcára kerülnek családok, és ellehetetlenülnek anyagilag az emberek.

Érvényes jogszabályokat vesznek semmibe, mintha nem is léteznének, mert valaki, vagy valakik olyan személyek érdekeltek az ügyben, akiket meg kell védeni. Például közjegyzők, akik úgy adják ki a záradékot, ahogy nem jogszerű, vagy a bankok, akik ezerszámra követtek, és követnek el jogszerűtlenséget, törvénytelenséget!

Őket védik itt ma Magyarországon a legfelsőbb szinteken, és az teljesen lényegtelen apróság a szemükben, hogy több gyerekes családok is földönfutóvá válnak, nem számít, hogy beteg, idős emberekkel együtt lakó nagycsaládosokat kihajítanak jól megszokott, verítékkel felépített otthonukból!

Elképesztő, mi folyik itt ma Magyarországon! Felháborító, és elkeserítő is egyben!

Sok esetben pár százezres tartozás kerül végrehajtásra, amely magával rántja a többi tartozást is az adósnál, például több milliós jelzáloghitelt, vagy hiteleket, amely jelzálogként vannak bejegyezve a házra.

Több esetben már árverésre kerül az ingatlan is emiatt, a milliós jelzáloghitelekhez képest csekély pár százezres tartozás miatt!

Hol tartunk? Mégis mit képzelnek a pénzintézetek, faktorcégek? Az utóbbi időben egyre pofátlanabbak, és egyre inkább viselkednek fölényesen az adósokkal szemben, valószínű amiatt, hogy itt ebben az országban figyelmen kívül lehet hagyni bizonyos törvényeket, amelyeknek az lenne a céljuk, hogy adott esetben védjék az érdekeinket.

Nem tudok, nem lehet érzelemmentesen írni ezekről az égbekiáltó problémákról, nem lehet elmenni ezek mellett!

Remélem azért lesz, akad valaki sokkal nagyobb hanggal, és befolyásos helyzettel, aki végre ezeket a törvénytelenségeket, megaláztatásokat a bankok, és az illetékes emberek szemére veti, és elkövetkezik a számonkérés!

Itt aktuális újra a kérdésem:

Struccpolitika párti, vagy inkább cselekvő típus vagy?

Ha az első kategória jellemző rád, ha inkább halogatsz, és vigasztalod magad, hogy majd csak történik valami, és megoldásra lelsz a hiteledet érintően, mondván, hogy csak megmentenek!

Homokba dugod a fejedet, lapítasz, mert a bankod is hallgat, és abban reménykedsz, hogy akkor nincs is gond, hiszen nem zaklatnak, nincsenek behajtásra figyelmeztető telefonok, nincsenek levelek, nem jönnek házhoz személyesen a képviselők, hogy megfenyegessenek, ha nem fizetsz.

Éled az életed, a hiteledet nem fizeted, mert valahol talán azt képzeled, vagy inkább nem is foglalkozol a dologgal, mert majd magától megoldódik.

Na, ezt gyorsan felejtsd el! Ilyen nincs.

Az okok, amiért a bankod hallgat:

 • A késedelmi kamat a leggyorsabban burjánzó kamat, amely pár év alatt megduplázza az adósságodat. A pénzintézet hallgat, hiszen addig Te folyamatos késedelemben vagy, így sokkal több pénz gyűlik az ő számlájára. Miért akarná ezt megakadályozni, és figyelmeztetni Téged?

 • Hallgat, mert az országunkban rengeteg nem fizető, vagy késedelemben lévő adós van, és ehhez apparátus kell a bank részéről. Emberek, akik ezeket az ügyleteket feldolgozzák, nyomon követik a halmozódott elmaradást, stb. A feldolgozáshoz idő kell….de egyszer csak felbukkan a bank, hidd el!

 • Folyamatban van a banknál az adósságod eladása, például egy faktorcég részére. Ezt az ügyletet elő kell készíteni, lepapírozni, stb. Ehhez is időre van szükség. S legközelebb már az új „pénzbehajtó” fog kopogtatni az ajtódon, a hosszú hallgatás után.

Tehát nincs olyan, hogy a bank „elfelejti az adósságodat!” llyen csakis a filmekben fordulhat elő.

Olyan előfordulhat, hogy a követelés elévül. De nem a milliós tartozások esetében! De nem ám! Százezres, annál kevesebb összegek esetén talán igen, de több milliónál már nem olyan felelőtlenek a pénzintézetek, hogy veszni hagynák a kintlévőségüket.

 

Ha a cselekvő típus közé tartozol,        

akkor jó híreim vannak számodra!

Meg tudod változtatni a felállást, vesztes helyzetből nyertes helyzetbe kerülhetsz!

 

Hogyan? Keress fel bennünket, mert részletesen, kérdéseidre adott válaszainkkal megmutatjuk lépésről-lépésre, hogy mit kell tenned azért, hogy Te felejthesd el a hiteledet/hiteleidet!

 

KAPCSOLAT-HITELSAKKMATT

MIT TEGYEK A MEGOLDÁS ÉRDEKÉBEN?

 

Több éves munkánk során egy jól működő kapcsolatrendszert dolgozott ki pénzügyi jogászunk az országban fellelhető bankokkal, pénzintézetekkel.

Mindenki leül tárgyalni vele, és jelentős árcsökkentéssel hozza ki a veszettnek hitt tartozásokat úgy, hogy a lecsökkentett adósságot részletfizetéssel egyenlíthetik ki az adósok, tiszta lappal indulva:

 

 • Nem számít, ha már végrehajtás indult,

 • Nem számít, ha már felmondták,

 • Nem számít, ha jelentős hátralék halmozódott fel,

 • Nem számít, ha a bank eladta a tartozást,

 • Nem számít, ha esetlegesen kilakoltatás is történt, de maradt fent tartozás,

 • Nem számít, ha forinthitelről van szó.

Ez mind nem számít abból a szempontból, hogy a bankkal, faktorcéggel meg tudjunk egyezni az adósság lecsökkentésében, és el tudjuk hozni onnan a tartozást.


 

A lényeg: meg tudunk egyezni peren kívül bármelyik pénzintézettel, és bármelyik típusú pénzintézettel. Az adósság jelentősen lecsökken, amit utána részletfizetés keretében vissza lehet fizetni, választott futamidővel!

A csavar ebben a dologban az, hogy akkor van ő a legoptimálisabb, előnyös tárgyaló pozícióban, amikor a Te számodra a hiteled végstádiumba került.

Amikor már aggódni kezdtél, netán kapkodni, hogy tehess valamit, ami visszafordítja a folyamatot, hogy ne legyen súlyos következménye a dolognak, ő akkor tudja elérni a legragyogóbb eredményeket!

Hihetetlen ugye?

Az a helyzet, amikor már azt hiszed a fejedre omlik a hitel ügyed, hogy már nincs megoldás, ez már a legutolsó helyzet, és elveszíthetsz mindent, na, még akkor is van megoldás.

Sőt, még csak akkor van MEGOLDÁS!

Hogy lehetséges ez? Mit jelent ez egyáltalán?

Mikor a legideálisabb a helyzet arra, hogy a tartozásodat lecsökkentve kihozzuk a banktól, faktorcégtől?

 • Ha felhalmozódott tartozásod van feléjük,

 • Ha már felmondta a bank a hiteledet,

 • Ha már végrehajtásra került,

 • Ha inkasszózták a számládat,

 • Ha árverésre tűzték ki az ingatlanodat >> de ebben az esetben rohamléptekben keress fel bennünket, mert ha van egy pici időnk, megmentjük a házadat, lakásodat, nyaralódat!

Mit jelent ez?? Miért így működik? A válasz roppant egyszerű:

Ha egy jó adós, aki fizeti minden hónapban, rendszeresen a tartozását, a bank elégedett. Miért is tárgyalna velünk a tartozás eladásáról, lecsökkentéséről?

Majd bolond lenne ezt tenni! Hiszen látja, hogy egy jól fizető adós be fogja fizetni a kétszeresére, háromszorosára nőtt adósságát is, hiszen rendszerint befizeti a havi törlesztőrészleteket. Akkor miért akarna a bank a teljes tartozásnál egy sokkal alacsonyabb összeget? Badarság lenne a részéről.

Ám, ha Te egy rosszul fizető adós vagy, felhalmozódott tartozással, vagy felmondott, akár végrehajtásra adott hitellel, akkor a bank szabadulni akar Tőled.

Miért?

Azért, mert a hátralék nyilvántartásával, a Te zaklatásoddal, valamint a tartozás behajtásával nagyon sok munkája van, és költségei is.

Erre emberek is kellenek, ami ugyebár korlátozott számban áll rendelkezésre egy banknak. Tehát apparátusa is kell, hogy legyen, és mivel ma itt Magyarországon rengeteg, rengeteg hátralékos, nem fizető adós van, így ezeket számon, és nyomon követni szinte lehetetlen feladat, és sok költség.

A másik nyomós ok: a behajtásra rendelkezésre álló eszközök közül az árverést megszigorította a végrehajtási törvény, amely -elképesztő módon- most az adósok oldalára állt. Hiszen a bank már nem tudja 100 % alatti értéken elárverezni az ingatlanokat!

S pl. bármelyik ingatlant, amely ugyebár több milliónál kezdődik, ki venne meg csak úgy látatlanban ennyiért, online? Nem sokan, elenyésző. Tehát ez már megköti a bankok kezét, tehát ők a biztos, bár kisebb nyereségben hisznek. Tehát inkább beérik a felével, vagy ennél kevesebb összeggel a tartozást tekintve, minthogy bizonytalan helyzetbe kerüljenek az árverés által.

Ezért alkudoznak, és bólintanak rá, az általunk beérkező alacsonyabb összegről szóló ajánlatokra, és lemondanak a magasabb összegű hitelről.

Higgyétek el, még így is busásan megtérül a kiadott hitelük! Rajta van még így is annyi kamat, amellyel a bank nyereséget könyvelhet el saját magának.

 

Nem hiszed? Miért, struccpolitikus párti vagy?  

 

Mit veszítesz, ha csak érdeklődsz, utánajársz, hogyan is működik ez a dolog? Működik-e egyáltalán? Semmit nem veszítesz, de nyerhetsz annál inkább!

 

Nézd meg előzetesen a „Referenciák menü pontra kattintva, a „Nyert perek” pont alatt, hogy milyen összegekre tudta pénzügyi jogászunk lecsökkenteni a tartozásokat. Feltüntettük a bankot is, és természetesen a kiinduló összeget és a maradék, lecsökkentett összeget is.

 

A teljesség igénye nélkül, mert itt csak szemezgettem a rengeteg, megoldott, kihozott ügyből.

S sokan erről semmit nem tudnak! Sok ember nem is hallott erről a megoldási fajtáról, pedig ez jelenleg a legjobban működő megoldási forma.

Azt tanácsolom, tájékozódj, fordulj hozzánk bizalommal, kérdezz, és mi felelünk a kérdéseidre.

 

KAPCSOLAT-HITELSAKKMATT

MIT TEGYEK A MEGOLDÁS ÉRDEKÉBEN?

Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt

 

{loadposition feliratkozas}

Kapcsolódó cikkek

30

nov
d

A Zalai Hírlap BOTRÁNY

A besúgó korszaknak még nincs vége…   Ezt nem hagyhattam szó nélkül, megígértem nekik, hogy lerántom a leplet, és híressé teszem őket a Neten. Eljött az ideje! Egy felháborító, aljas történetet osztok meg veletek, és mindenkit arra kérek, hogy OSSZA TOVÁBB, tudja meg minél több ember, mi folyik itt egymás között! Tudjon mindenki védekezni az árulás, rosszindulat […]

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt[…]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]