Addósságkezelés Mesterkurzus - Vészhelyzeti Megoldások - Akut szakasz / 1.-2. rész online tanfolyam

Az adósságkezelés hogyanja és vészhelyzeti eljárások alkalmazása 1 anyagban. Használható kézikönyvként önvédelemre bármikor, bármilyen adósságkezelési helyzetben. Jogi tudnivalók érthető köznyelven, rendszerbe foglalva.

49.990 Ft

A mai pénzügyi helyzetben egy sor védelmi eszköztárra és felkészültséget erősítő információra van szükségünk.

A legelső és egyetlen olyan tanfolyam,

amely kiképzést ad egy olyan terepen, ahol

életbevágó, hogy legyen mindenkinél önvédelmi fegyver.

Tanfolyam adósságokhoz kapcsolódó elméleti tudásról, annak

gyakorlati alkalmazásáról,

jogokról, személyes és pénzügyi önvédelmet erősítő ismeretekről, vészhelyzetek elhárításáról, kezeléséről. 

Az 1. rész, az Akut szakasz valódi, éles pénzügyi vészhelyzetek gyors, hatékony kezeléséről, veszélyforrások időben való elhárításáról, vagy az abban való lavírozásról, fontos döntések meghozataláról, ezek hogyanjairól szól.

Mert itt a “beteg” a kialakult, veszélyt hordozó adósság állapot, amit gyorsan, kellő időben kezelni kell, tudni kell helyesen cselekedni.

Most megkapsz minden képességet egyben, olvasd el figyelmesen az alábbiakat,  görgess lejjebb!

Hogyan mentsük a menthetőt?

….gyorsan, hatékonyan a való világban, egy adósság behajtása során?

….még éppen a kellő időben?

….minimális anyagi veszteség mellett?

….megelőzve, vagy elhárítva egy végrehajtási folyamatot?

A jó hír az, hogy mindezekre a választ az Adósságkezelés Mesterkurzus I. – Vészhelyzeti megoldások – Akut szakasz online tanfolyam adja meg, ami megtanít egy sor rázós helyzetet kezelni és krízishelyzeteket visszafordítani. Légy okosabb, mint a rendszer!

Miközben:

-Tudni fogod, miként előzz meg, vagy védjél ki személyes és pénzügyi vészhelyzeteket, például mikor behajtó cégek lóti-futi emberei látogatnak meg, vagy egy végrehajtással fenyegetnek,

-Ismerni fogod a jogaidat és kellő magabiztossággal tudod kezelni a saját ügyeidet minden hivatalos helyen,

-Kezelni és hárítani tudod majd a veled szemben megnyilvánuló lekezelő hangnemet és megvető stílust,

-Átlátod, milyen irányba kell mozdulnod annak érdekében, hogy kevesebb adósságod legyen összegben, és ne kelljen féltened a keservesen megszerzett, vagy örökölt vagyonodat.

-Tudni és alkalmazni fogod azt a technikát, amivel a téged fenyegetők ellen fordíthatod a saját fegyvereiket;

-Szépen lassan megnyugszol, mert olyan belső információk birtokába kerülsz, amivel az eszedet, a megszerzett tudást és a ogaidat alkalmazva juthatsz ki az anyagi gödörből.

Az Adósságkezelés Mesterkurzus 1.-2. Vészhelyzeti megoldások - Teljes eszköztár online tanfolyamon megmutatom, mi a helyes pénzügyi önvédelem, mit kell csinálni az adósságcsapda elkerülése, vagy az abból való kikerülés érdekében, milyen sorrendben és pontosan hogyan.

Nem csak elméletet és technikai útmutatót adok, megtanítalak az elmélet gyakorlati alkalmazására is.

Mindegy, ha felkutatnád, milyen pénzügyi követeléseket tartanak számon veled szemben,

Mindegy, ha pusztán azt szeretnéd, hogy kevesebb összegen fizethesd vissza a tartozásodat,

Mindegy, hogy a kétszeres kamatok felgyülemlését akarod-e megakadályozni,

Mindegy, hogy végleg le akarsz számolni a tartozásaiddal,

Mindegy, hogy elévülést akarsz elérni a követeléseidben,

Mindegy, hogy egy kellemetlen végrehajtást akarsz-e megelőzni, vagy ha már benne vagy, megállítani.

Mindegy, ha a negatív Khr státuszt akarod megváltoztatni,

az biztos, hogy MEG KELL ERŐSÍTENED magad, TISZTÁBAN kell lenned jó pár fontos dologgal, ISMERNED kell az ellenoldalt is.

Biztosan tudnod kell az olyan alapvető és létfontosságú információkat, amikkel mindez kivitelezhető, mert azt később a javadra fordíthatod így:

 1. Szorongatott szituációban használni tudod a kapcsolódó információkat.
 2. Bármilyen fordulat, vagy nem kívánt helyzet áll is elő, tudod alkalmazni az ahhoz fűződő fontos tudnivalókat, még gyakorlati téren is, bármilyen ügyintézős helyzetben.
 3. Megismered, hogyan zárhatod le adósságaidat sok pénzt spórolva,
 4. Tudni fogod, hogyan szabadulhatsz meg végleg a tartozásoktól,
 5. Megtanulod, hogyan lehet óriási kamatokat megtakarítani a saját javadra,
 6. Ismerni fogod a módját, hogyan szabadulj meg a végrehajtói letiltástól.
 7. Megtanulod, hogyan védd ki, hogyan kerüld el az inkasszót, ami mindent lepucol a bankszámláról.

Sok ezer ügy megmutatta már eddig is, mekkora szükség van a kellő és a szükséges információkra. Nem késő sosem, hogy a tartozásokat más szemszögből legyünk képesek vizsgálni és egészen másképp tudjuk kezelni az azokat követelő cégeket, hivatali embereket, önmagunkat is, mert akkor biztosan sikerre vihető MOST egy-egy adósság kezelése.

Milyen és miért jó lezárni saját előnnyel az adósságokat?

-Pénztárca kímélő az a törekvés, ha pusztán az a cél, hogy kevesebbet kelljen visszafizetni az aktuális tartozás összegénél, akkor önmagában lehet ez is  a küldetés. Mert jó érzés olyan plusz kamatoktól megszabadulni, amik a hitel/követelés nem fizetése idején rakódtak az összegre. 

-Kihasználják a követeléskezelők azt a helyezet, hogy az emberek ilyen-olyan okok miatt nem fizetik a tartozásukat. Az ő céljuk a minél több profit a kétszeres kamattal, így a pár százezres tartozás millióssá duzzasztása, majd annak behajtása. Különböző megtanulható technikák vannak arra, hogyan  lehet az ilyen irányú törekvéseiket kilőni.

– Jó érzés úgy felkelni mindennap, hogy nem nyomja tonnás súly a válladat, eltűnik az aggódás miatti gyomorszorító érzés. Ezt a nyugalmat érezheted, mikor látod, mikorra fut ki egy-egy tartozás és szabadulhatsz meg végleg azoktól és egyúttal a követeléskezelő embereitől.

-Elhárulhat annak potenciális veszélye, hogy a végrehajtó a fizetésedre, nyugdíjadra, akár az otthonodra rátegye a kezét.

-Pénzügyi körülményeid rendezése lehetőséget ad egy teljesen új kezdetre, egy magasabb, jobb élethelyzeti szinten.

Milyen előnyei vannak az adósságok kezelésének?

-Azonnal tisztába kerülünk a saját komor valóságunkkal, megtudjuk milyen anyagi hátrányban élünk, amiről netán addig NEM is volt tudomásunk.

-Lehetőség adódik mindent tisztázni, hiszen a bedőlt tartozások negatív khr státuszt is jelentenek, amiből jobb minél előbb kikeveredni, ha amúgy vannak még anyagi ráfordítás igénylő céljaink, amihez később hitelre is szükség lehet.

-Óriási megkönnyebbülés, ha egy adott követelésnek csak egy bizonyos részét kell megfizetnünk, azt is részletekben, anyagi helyzetünkhöz igazítva tehetjük meg.

-Még jobb, hogy a részletfizetés időtartama alatt nem kell attól tartanunk, hogy a tartozás összege újra kamatokat kezd termelni, mert a dupla kamatokkal jó ha tudod, nem versenyezhetsz. Mindig AZOK győznek.

-Életbevágóan fontos körülmény, hogy amint az adósságok megfelelő gondoskodást kapnak, elhárul egy esetleges végrehajtás veszélye is. Ha pedig már a végrehajtás beindult, akkor az adósságok helyzetkezelése lehetővé teszi, hogy a végrehajtási folyamat a kifizetés végéig szüneteljen.

-Üdítő, hogy láthatóvá válik, merre van a kiút egy addig bizonytalan, fenyegetésekkel tarkított behajtási folyamatban. VÉGRE! Ahelyett, hogy a viszonylag kevés, pár százezres összeg úgy elkezdjen fejlődni felfelé, hogy pár éven belül 2-4 milliós nagyságrendben köszönjön vissza fenyegetésekkel és felszólításokkal, vagy végrehajtással.

-Mindezt időben meg lehet akadályozni, vagy ha már nagyon meglódult, van mód az összeg lefaragására.

-Mindezt úgy véghez vinni, hogy közben ne kerüljön végrehajtásra az ügy, vagy ha már folyik benne, hogyan semlegesíthető a letiltás.

-Fontos tudnunk, hogyan háríthatunk el fenyegető veszélyeket a pénztárcánktól, a havi büdzsénktől egészen a megtakarításainkig. Akár kiüthetjük a végrehajtási inkasszó fenyegetését is, ami mindent vihet a számlánkról.

-Kevésbé lényegtelen az, hogy ha már vitt mindent egy végrehajtói inkasszó a bankszámláról, hogyan lehet azt visszaszerezni.

-Lényeges azzal is tisztában lenni, hogyan tudunk olyan helyzetet teremteni, ahol akár több milliós követelések is feledésbe merülhetnek és a kutya ne kérhesse tőlünk számon soha többé már. Az elévülés témaköre ezért is nagyon érdekes. Mert nem az összeg nagysága számít, hogy bizonyítsunk, csakis a vizsgálódás. Erre is megtanítalak, hogyan és mit nézzél?

Mi az adósságkezelés alapja valójában?

Sokan azt hiszik, hogy ha elfordulnak a valóságtól, a tényektől és önigazolást adnak önmaguknak arra, hogy mennyire megfelelő okuk volt arra, mikor nem fizették a tartozásaikat, akkor ez így elég lesz a nyugalomhoz. Hozzágondolják mindehhez azt is, hogy a követeléskezelők micsoda irreális és szabálytalan kamatoztatást alkalmaznak, ami által a tartozás összegek meglódultak, tehát önmagukat mentesítik ezzel a gondolattal és nyugodtak, hogy nem ők jártak el rosszhiszeműen a fizetés elhanyagolásával.

Hiszen az élet már csak ilyen, van hogy nem tudjuk fizetni azt, amiről azt gondoltuk korábban, hogy nem lesz gond. De mindig lesz, bármi is legyen az OK. Nem az számít, amit mi tudunk a pénzt behajtókról. Az számít, mit tudnak véghez vinni velünk szemben és MI MIT tudunk tenni a megelőzés, vagy a helyzetkezelés érdekében?

Az Adósságkezelés Mesterkurzus 1. rész – Vészhelyzeti Megoldások online tanfolyamon pont arra foglak megtanítani, hogy hogyan gondolkodj mindig a másik agyával is, és hogyan kell objektíven látni a helyzetedet és hogyan használd ki azt mindig a saját javadra, hogyan fordítsd meg a kellemetlen fordulatokat is, hogy az biztosan NE fenyegesse a pénzügyi helyzetedet, vagyonodat.

Több ezren gondolják úgy, hogy megszabadulnak a kellemetlen adósságaiktól, amik csak púp a hátukon. Mégsem érnek el átütő sikereket, pedig nekifognak a dolognak.

Ha ebbe 0 információval akar valaki belekezdeni, akkor nagyon össze kell szednie magát, mert erről tanulni sehol máshol nem lehet. Csupán esettanulmányokról lehet olvasni, amit valamikor, valakik, valamiben  elértek. Ezek hatására biztosan nem oldódik meg senki gondja, bármennyire is azt sugallja a “sok adósmentő”, hogy ez elég, valójában ezek csak példák,  amik nem vonatkoztathatóak senki helyzetére. Attól még nem lesz más is sikeres, ha példákkal alátámasztjuk azt, hogy valakinek sikerült.

Ez kamu. Minden egyes sikerhez csakis az adott ügy részleteinek alapos és mély ismerete vezet el, egy rakás információval megtűzdelve, mert bármi előfordulhat egy behajtás során. Megvezetik és fenyegetik az adósokat, félelemben tartják, hogy aztán hosszú évekre eladósodásban tartsák, majd pedig végül kiforgassák őket a vagyonukból. Az sem zavarja a behajtókat, ha mindezt jogalap nélkül teszik meg, a lényeg a PROFIT.

Önszorgalomból össze lehet kukázni az internetről információkat végrehajtásról, vagy az elévülésről, netán a fizetési meghagyásról és akkor annak sok minden lesz a fejében, de minden jogi alap és gyakorlat nélkül azt alkalmazni a jogi/pénzügyi környezetben, elég nagy kihívás és nem is lesz eredményes, mert azok csak egymástól független témák, nincsenek rendszerbe szedve.

Rendszerben kell gondolkodni, mert az adósságok engedményezése, azok követelési folyamata, a végrehajtás is egy adott folyamat különálló elemei, mégis összefüggő láncolatot alkotva egymással. A késedelmi kamatok, a dupla kamatok technikai megoldása és annak százalékos nagyságrendje is nélkülözi a hivatalosan megengedett szintet. Ezt is illik ismerni, hogy megvédhesd saját magadat a kizsákmányolástól.

Nincs olyan összetett, alapos és részletes tudás anyag, ami kézen fogva végigvezetne egy sor életbevágóan fontos mondanivalón és kapcsolódó információn.  Mert ha valamit elnézel, vagy elnagyolod, vagy automatikusan másokra hallgatsz, milliók bánhatják, amiket közben elvesznek tőled. Vagy épp a vagyonod mehet rá.

Nem mások sikereinek lobogtatásától leszel majd egyszer mentes az adósságoktól, vagy az irreálisan magas kamatoktól. Nem a várakozás a megfelelő taktika, vagy az abban való reménykedés, hogy talán elfeledkeznek rólad és nem kérik a tartozás visszafizetését.

A szükséges információk, gyakorlati teendők ismerete, alkalmazása az, ami megváltást, szabadulást hozhatnak régi, magas összegekre rúgó tartozásokban is, vagy hosszú éveken át tartó végrehajtásokban is. Hogy ezt hogyan kell jól átlátni, majd az adósságkezelést beindítani, és felépíteni, na az itt a művészet. Ahogyan ezek összeállnak.

Mert egy adósságkezelésnek nincs olyan állapota, amikor ne lehetne tenni valamit. Végrehajtás alatt is, sőt! Akkor a legindokoltabb végre cselekedni.

Adósságoktól való megszabadulás, ha van megtakarítás, vagy hitel lehetősége, az kivitelezhető viszonylag egyszerűen. De olyan stratégiát alkalmazni, hogy a követelés sokat csökkenjen, megállhasson egy végrehajtás, elháruljon egy várható árverés veszélye, tudd is fizetni akár részletekben a tartozásaidat, eltűnjenek az irreálisan magas kamatok, egyúttal lásd is az adósságok kifutásának végét, lekerülhess a negatív khr. listáról, nos azok már magasabb rendű információk.

Ezekről szól az Adósságkezelés Mesterkurzus 1. – Vészhelyzeti Megoldások online tanfolyam.

Segít eligazodni a jog útvesztőiben, fejleszti az önértékelést, erősíti az önbecsülést, támogatja a megfelelő szemléletmódot, fejleszti a pénzügyi tudatosságot és problématudatot.

A legtöbben már azzal rengeteget veszítenek, hogy nincsenek a kellő információk birtokában. Ezzel nem csak sebezhetővé, de kiszolgáltatottá is válnak. Egy pénzügyi piacon, ahol az összes bank, faktor cég profitorientált, ott aki nincs képben, nincs felvértezve alapvetően fontos és részinformációkkal egyaránt, azokat könnyedén eltapossák.

A pénzügyi gépezet 6 szereplője:

 1. Bank,
 2. Faktor cégek,
 3. Ügyvédi irodák/behajtó cégek, alvállalkozói minőségben,
 4. Közjegyzők,
 5. Bíróság,
 6. Bírósági végrehajtók.

6 terület, ami önmagában óriási terjedelmű és igencsak összetett, mert megvan mindegyik szervezeti egysége, felépített, bonyolult több szálon futó részterületekkel.

Ezeken kellene mindenkinek úgy lavíroznia, hogy ne járjon nagyon rosszul anyagilag, egészségileg, sehogysem. Ezek a területek többféle szakmát felvonultató pénzügyi rendszerek: pénzügyi tanácsadók pénzügyi diplomával, közgazdászok, matematikusok, fizikusok, jogászok dolgoznak a rendszerben.

S ha még nem volna elég, hogy mindenhez valamilyen szinten érteni kellene, ha azt akarjuk, hogy anyagilag még jól is járjunk, elkerüljük, vagy kikerüljünk az adósságcsapdákból, akkor jó ha kellően megerősíted magad, mert az egyes pénzügyi területeken működő szakma képviselői megengedik maguknak a szabálytalanságokat.

Sajnos divat itt Magyarországon, hogy kihasználják, visszaélnek azzal a helyzettel, hogy az emberek nem ismerik a törvényi szabályozásokat, a jogszabályokat, sőt nem ismerik a saját jogaikat sem!

Ember legyen a talpán, aki a bonyolult pénzügyi, jogi útvesztőkben talpon tud maradni.

Adósságkezelés Mesterkurzus 1. - 2. Vészhelyzeti Megoldások Akut Szakasz | Legfontosabb Tudnivalók Kézikönyve

 • -Alapos és átfogó ismereteket a pénzügyekhez/adósságokhoz kapcsolódó területekről,-Főbb témakörök részletes bemutatását fogalom magyarázatokkal, oktatóvideókkal, valós példákon át: (20 témakör)-Engedményezés,-Követeléskezelők,-Zaklatás témaköre, annak jogi vonzatai,-Adósságcsökkentés mikor, hogyan, eredmények?-Mi az a Khr lista, vagy Személyes hiteljelentés? Miért fontos, honnan kérd ki?-Elévülés,-Fizetési/végrehajtási moratórium fogalma, szabályrendszere,-Adósság behajtása saját részünkre,-Akár nemzetközi szinten is,-Mikor indul a behajtás?-Hitelfelmondások fogalma, különbségeit, szövődményeit,-A bedőlt tartozások ismérveit,-Ki a behajtó/végrehajtó?-Milyen jogkörük van a behajtóknak/végrehajtóknak?-Milyen végrehajtási cselekmények vannak?-Végrehajtási költségek részletezését – milyen, mennyi?-A végrehajtási cselekmények alapos és részletes kivesézését,-A végrehajtások veszélyeit, megelőzési stratégiákat,-Hogyan tudsz óvintézkedni beindult végrehajtás esetén?-Mi az az Fmh és a Mokk, hogyan kell úgy kezelni, hogy az eredményes legyen?-Mi fán terem a tartozáselismerő nyilatkozat, azt mikor és mire használhatjuk?-Mit tehetsz, hogy a végrehajtást megakadályozd?-Mit tehetsz, ha szabálytalanul jártak el veled szemben a végrehajtásban?-Technikai kiképzést és oktató videókat,-Mikor és miben valósul meg a zaklatás telefonon és személyesen?Megmutatom:-Mit kell tudni a bankokról/követeléskezelőkről?-Hogyan tedd újra fizethetővé a még élő hiteledet?-Hogyan tegyük a tartozásainkat elévültté?-Végrehajtás alatti elévülés bizonyítását,

  -Hogyan, honnan áss elő rég elfeledett, de előbukkanó tartozásokról információt? – elméletét és gyakorlatba való átültetését,

  -Workout osztályok működési elveit,

  -A végrehajtás megelőzésének módszerét,

  -Hogyan intézkedj a végrehajtónál, hogy célt érj?

  -Ugyanazon tartozás újbóli letiltásának kezelését,

  -Helyzetgyakorlatok felsorolását,

  -Buktatók, kudarcok tárgyalását, azok megoldását,

  -Kemény, anyagilag megterhelő helyzetek kezelését, visszafordítását,

  -Banki trükkök variációit,

  -A faktor cégek/követeléskezelők adósságokat kezelő bevett ügyviteli szokásait,

  -Óvintézkedések mibenlétét, alkalmazását,

  -Olyan trükköket, amiket több, mint 8 év alatt tanultam meg.

  -Életviteli tanácsokat – ez nem home office, ez egy új életvitel,

  -Tartásdíj behajtása-miért kiemelt helyzet a bírói gyakorlat szerint – témakörét,

  -Szemléletmód formálást: egészen másképp fogsz az adósságaidra tekinteni, mint a tanfolyam előtt,

  -Halogató típusoknak okokat, a megfelelő tudás birtoklása erőt nyújt az adósságok kezelésében az elinduláshoz,

  -Önbizalmat, önbecsülés erősödését,

  -Tudást, pénzügyi ismereteket,

  -A Jolly Joker megoldást, ha már minden kötél szakad?

  Számtalan nyitott jogi kérdés, ami érzékenyen befolyásolja és alakítja midenki anyagi helyzetét, aki tartozik valahová, valakiknek. 

  Sokféle helyzetet átéltem jómagam is hosszú éveken keresztül a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mikor, mire, milyen megoldás van?

  Ismerem a buktatókat, a hozzá nem értés jeleit, amit már Te is fel fogsz ismerni a tanfolyam elvégzése után.

  A 8 év munkásságom alatt több ezer féle ügyet láttam. Kívülről-belülről, nyakatekert, nagyon igazságtalan, kemény helyzeteket. Megannyi hivatali szabálytalansággal tarkított, aljas ügymenetet.

  Hallottam elcsukló hangokat és zokogást, mikor a megtört adósok a megtörtént adósságbehajtási esetekről meséltek. Ki, mit, mennyit veszített, micsoda igazságtalanság érte.

  Valamikor rossz válasz lépések voltak, több esetben késett a megfelelő információ, a lényeg, hogy a kellő időben, a kellő eszközkészlet nem volt OTT.

  Nem volt jó információ az adósnál, aki bajban volt. Nem tudta saját javára fordítani a kellő tudást, mert nem tudott a megfelelő információkról.

  Miután személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket, közvetlenül, és pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra valódi tanácsot adni, felkészíteni.

  (Ismerkedj ezzel az állapottal, mert ezt kell majd, hogy megtapasztald a valódi, tényleges vállalkozás közben. Hiszen miért is elégednél meg majd ennél kevesebbel?)

Neked szól, ha:

-Van bármilyen, bármikor keletkezett tartozásod.

-Elejét vennéd egy kemény helyzetnek, ahol már végrehajtás is van.

-Felkutatnád és rendeznéd a pénzügyi hátteredet úgy, hogy minden levegőben lógó, akár már elfelejtett tartozástól megszabadulsz,

-Megelőznél egy később várhatóan beköszönő akut helyzetet és időben elhárítanád a behajtással járó veszélyeket,

-Benne vagy már most is egy komoly, pénznyelő helyzetben és abból szabadulnál a lehető legjobb feltételekkel,

-Meg akarod előzni, hogy hosszú évekre beleragadj egy olyan tartozásba, ahol már irreális összegeket fizetsz, de az adósságod nem akar elfogyni,

-A megelőzés a cél, hogy a végrehajtás eljusson a végső, árverési szakaszig,

-Megmentenéd az otthonodat, ingatlanjaidat egy árveréstől,

-Megmentenéd egy szeretted, vagy ismerősöd vagyonát és ahhoz szükséges információkat keresel,

-Ha kevesebbet akarsz visszafizetni, mint a jelenlegi tartozásod összege, amin már most is irreálisan magas kamatok vannak,

-Ez a képzés nem csak a kezdőknek szól, hanem azoknak is, akik akár már többször próbálkoztak az adósságaik csökkentésével, mert előnyös megegyezést szerettek volna elérni és ezt kisebb-nagyobb eredményességgel érték el, vagy egyáltalán nem értek el sikereket.

-Ha kivédenéd, hogy mindent lepucoljanak a bankszámláidról,

-Szót értenél a veled szemben eljáró végrehajtóval, ha el akarod érni, hogy odafigyeljenek rád,

-Ha minden elméleti információval tisztában akarsz lenni, ami az adósságok birtoklását, azok behajtását övezi, annak minden ismérvével és veszélyével,

-Ha felkészülnél egy mindent elsöprő vészhelyzetre, ami óriási anyagi veszteséget okozna, és már jó előre kivédenéd a pénzügyi cunamit,

-Szeretnék továbbfejleszteni, további előnyösebb, nagyobb engedményeket elérni, nagyobb védelmet élvezni, végrehajtásokat is elkerülni, vagy leállítani. Szeretnék az otthonukat időben megmenteni.

…és gondolom nem azért vagy itt, mert annyira elégedett lennél a pénzügyi helyzeteddel, az adósságrendezés önerőből, vagy egyéb segítők kapcsán kapott meogldásokkal.

-És ha nem bánod, hogy egy tapasztalt, a behajtási folyamat gyakorlati oldalát is megélő tanácsai segítenének ezen az úton, aki már annyi mindent megtapasztalt és annyi mindent hallott, látott már adósi és behajtási oldalon is egyaránt és aki nem pusztán elméletre alapozva segít, hanem az elmélet és gyakorlat kölcsönösségére építve.

 • Lemaradsz egy valódi helyzetmentést segítő lehetőségről, egy csomó információról, helyzetgyakorlatról. Sokat változott a világ, és itt hazánkban sajnos sok pénzügyi területen a szabálytalanság, ami nagyon veszélyes egy olyan élethelyzetben, ahol sok pénzről, vagyonról döntenek sokszor a beleegyezésünk nélkül, és emberek élete, megélhetése a tét. De te döntöd el, hogy hagyod, hogy maga alá temessen, vagy kimászol végre a romok alól és elkezdesz valami stabil jövőképet mutató dolgot építeni magadnak. Nem árt elsőként az információkból építkezni, tanulni azokból és a felsorakoztatott példákból, és idén megalapozni a jövő biztonságát…
 • Lemaradsz az összefüggések meglátásáról. A mai pénzközpontú világban, egy adott behajtási folyamatban viszont életbevágóan fontos meglátni az összefüggéseket.
 • Lemaradsz a rengeteg hasznos anyagról. Van, akinek ez nem gond, de ő nyilván nem is olvassa ezeket a sorokat 😊.
 • Lemaradsz az átfogó, stratégiai, rendszerszemléletű látásmódról. Kéretlen tanácsokat, trükköket bárhol kaphatsz, de 7 éves, valóban működő, jogszabályokhoz igazodó, megtörtént esettanulmányokat is figyelembe vevő, reális helyzetkezeléseket már nem igazán.
 • Lemaradsz a pénzügyi helyzet javítását célzó felismerésekről. Nem mindenki akar a szükséges munka árán jobb anyagi helyzetbe kerülni. De akik meg igen, azok egyre nehezebb helyzetben vannak, mert ezen a területen a követeléskezelők vannak leginkább megtámogatva. De megfelelő információkkal megelőzzük és kivédjük a támadásokat.
 • Lemaradsz a tapasztalásról. Az életünk arról szól, a mostani évek leginkább,  (előreláthatólag 10 évig), hogy tudunk-e fejlődni? Tapasztalások nélkül aligha.
 • Lemaradsz egy fontos esélyről, ami a kulcsa egy jobb életnek, amiben kisimulnak a dolgok, nyugodt és kiegyensúlyozott napok köszönnek be. Mert egyrészről tudod, mit kell tenned, másrészről esélyed van lezárni olyan követeléseket, amik időzített bombák csak az életedben és egy csomó fölösleges, bajt okozó stressz forrásai is egyben.

Ha kérdezel, akkor bármiről szó lehet, ami kapcsolódik az adósságokhoz/követelésekhez, behajtási szakaszhoz.  Beszélgetni tudunk a saját tapasztalatokról, de hivatalosan nem képezik az anyag részét.

Biztosan nem lesz szó bírósági perekről, azok várható kimeneteléről. Tapasztalatok vannak mindenki előtt, ha visszanéz bárki,  láthatja, mit történt az elmúlt évtized alatt, mi az igazán jellemző, ha például a devizaperekre gondolunk. Bár akut helyzet az összes ilyen helyzet szinte, ez a tanfolyam nem a perek jellegével, eredményességgel foglalkozik. Ezt mindenki a saját ügyvédjével és csakis vele tudja korrekten egyeztetni, átbeszélni, stratégiát felállítani, stb.

A perekhez, az ahhoz kapcsolódó szükséges beadványokhoz nem értek és nem is akarok, de ezeknek nem sok köze van egy akut, vészhelyzeti ügy kivédésében, kezelésében. Mert azonnali, legfeljebb rövid távú változásokat akarunk elérni, megvédeni akarjuk magunkat, nem időt nyerni, miközben semmi nem változik, csak romlik. Például a követelés összege napról-napra nő.

Akiket az eddigi szöveg tartalma nem érintett meg. Ha nem éreztek olyan vágyat, hogy esélyük lesz leküzdeni a tartozásokat, jogos vagy jogtalan követeléseket.

Akik nem érzik komolyan annak szükségességét, hogy begyűjtsék a kapcsolódó, szerteágazó információkat és tapasztalatokat gyűjtsenek önmaguk védelmében.

Akik nem akarják rendszerbe foglaltan látni az adósságkezelést és nem akarnak felfegyverkezni a tanfolyam anyagából.

Akiknek minden mindegy, nem akarnak komolyan változtatni a hitelproblémás és egyúttal anyagi problémás helyzetükön.

Fontos, figyelem! Az online oktatás rugalmas, így nem kell mindig meghatározott időben a géped előtt ülnöd: hetente kedden és pénteken érkezik az anyag, ekkor kerülnek fel az oktatói felületre, és akkor nézed/olvasod/hallgatod meg, amikor számodra az kényelmes. Lesznek feladatok is, ezeket is teljesen a saját ritmusodban végezheted el.

A fenti főbb témaköröket egyenként általában további 4 anyagrészen keresztül tárgyalom ki (az is lehet, hogy több, az is, hogy kevesebb, mikor melyik rész mennyit kíván).

Ez összesen 80 anyagrészt jelent. Ez a teljes tanfolyam anyaga, ami 2 részből áll, az 1. rész a Vészhelyzeti Megoldások-Akut szakasz, ahol a veszélyes helyzetek boncolgatására, vészhelyzetek elhárítására, a kapcsolódó területek, eljárások elméletére és legfőképpen a gyakorlati helyzetmegoldásokra helyeződik a fő hangsúly.

Mit tartalmaz az Akut szakasz?

 • 5 különálló, de egymással mégis összefüggő témakört,
 • 2-3 témakör további 2-4 részterületének kivesézését a fenti tartalomjegyzék mentén, a behajtási szakaszt tárgyalva hangsúlyozottan.
 • Több helyzetelemző gyakorlatot, hogy azonnal élesben ki is tudd próbálni a tanultakat.
 • A kérdéseidre személyes válaszokat.
 • 3 hatékony módszert, hogy vészhelyzetekben is a kárenyhítés mindig egy erős alap legyen és sosem kínszenvedés.

Először az 1. résszel indulunk, ennek megfelelően 2 alkalommal lehet kérni majd a tartalmat. A 2. alkalommal a teljes, átfogó, mindent felölelő pénzügyi/adósság helyzetelemzést és elméletet.

Az Akut szakaszban heti kettőt kapsz, kedden és pénteken. Ez azt is jelenti, hogy 6 és fél héten keresztül tart a tanfolyam.

Ez azért van így kitalálva, mert mindig az akut, vészhelyzeti ügyek élveznek elsőbbséget a munkámban is, és általánosságban az életben is. Másfelől, aki rizikós, végrehajtás alatti helyzetbe kerül, vagy került, annak nem csak a vagyona került veszélybe, de megváltozik a lelkiállapot is.

Mikor kezdünk mindent félteni, stresszelni a helyzeten, könnyen hozunk rossz döntéseket, amelyek plusz fenyegetést jelentenek az amúgy is érzékeny helyzetben. Ezeknek a nehéz helyzeteknek a kezelése kevés, vagy fals információk alapján, zaklatott lelkiállapotban, egyenes út a lejtőn lefelé.

Éppen ezért, e tanfolyam által a fontos, megfelelő információk meglesznek, hiszen azok jelenthetik az egyik mentsvárat a kemény helyzetekben, fogódzkodót, hogy ne tudjanak még mélyebbre taszítani senkit, kihasználva a bizonytalan állapotot. Mire a tanfolyam végére érünk, sokkal erősebbnek, teljesebbnek, érzelmileg stabilabbnak és határozottabbnak fogod érezni magad, akit nem lehet sem megfélemlítés útján kelepcébe húzni, sem adósrabszolgává tenni.

Ismerni és alkalmazni is fogod tudni a saját, alapvető jogaidat, még akkor is, ha a legelvetemültebb embernek is állítanának be, aki tartozik ide-oda.

Az Adósságkezelés Mesterkurzus/Vészhelyzeti Megoldások – Akut szakasz/ 1.-2. rész online tanfolyam írásos, hang és videó leckéket tartalmaz, vegyes leosztásban, mindig a leghatékonyabb magyarázási és információ-átviteli módszert alkalmazva. 🙂

Netán tele vagy kérdésekkel, kétségekkel és félelmekkel?

Beszéljünk ezekről!

Voltál már szorongatott helyzetben? Kaptál leveleket goromba, elsöprő modorban? Kaptál sűrű telefonhívásokat faktor cég betanított ugrásra kész farkasaitól, konkrét fenyegetésekkel, felvázolt élethelyzetekkel? Látogatott már meg végrehajtó többször is? Személyesen elment hozzád a faktor cég lóti-futi embere, hogy nyomást gyakoroljon rád a szeretteid előtt? Veszítettél már el egyszerre két barátot is, ezzel egy időben rúgtad úgy össze a port életed szerelmével, hogy azt érezted, innen nem találtok vissza már talán sosem egymáshoz? Hát én mindezekben egyszerre, párhuzamosan, egy időben voltam benne.

Tapasztalataim szerint nem az a legnehezebb, hogy el kell intézni bizonyos dolgokat, bizonyos hivatalos helyeken.

Tapasztalataim szerint a legbrutálisabb kihívás, a legkeservesebb az mind közül, mikor egyedül hagynak. De legalábbis úgy érzi az ember, hogy ebben a helyzetben nagyon egyedül van. Mindennel, úgy egyszerre, egy kaotikus pénzügyi káosz kellős közepén. A levegőben lógó árverési fenyegetéssel, a MINDEN elvesztésének érzésével. Másfelől tartanod kell magad, mert a gyermekeid számára te vagy maga az élet, a gondtalanság, a biztonság megtestesítője. Így kelni, így feküdni, hogy malmozol, mi lesz másnap, milyen támadás, milyen rossz hír, mitől fog megint összefacsarodni a szíved, mitől szorul össze a gyomrod akkorára, mint egy dió, az rendesen haza tudja vágni az embert. Mikor MÉG nem látja a kiutat.

Ez olyan szintű bürokratikus és hatalmi harc, amire nem véletlenül nem képes mindenki.

De ha felfegyverkezel, életbevágóan fontos információkat szerzel be és teszel magadévá, akkor pont az ellenkezője történik.

Hetek alatt éveket NYERHETSZ! Ez nem vicc, főképp ilyen nehéz, anyagi helyzeteket érintő ügyeknél ez konkrétan a túlélés záloga, a mindent megtartás esélye. 🙂

Azonnal indulhatsz, és saját tempódban, illetve az erőforrásaid függvényében haladhatsz előre. Nincsenek sürgető határidők, amik nyomasztanak, nem érnek célt a faktor cégek/pénzintézetek feléd irányuló, félelemre és információ hiányra alapozó kommunikációi és nincsenek hatóságok sem, amik ott lihegnek félelmet keltve a nyakadban.

Bármikor változtathatsz a stratégiádon, ahogyan az adósságokat kezelni akarod, sőt bármikor dönthetsz úgy, hogy az egész adósságkezelést sutba dobod. Ugyanakkor ez még nem jelenti azt, hogy a “sutba dobással” mindennek vége is van abban a percben. A “sutba dobás” lehet időbeni elodázása is a dolognak, DE  a tudás mindenképpen óriási vagyon lesz számodra, konkrétan szellemi tőkévé alakul át.

Nekem vannak a jelenben olyan sikereim, amik az ügyfeleim sikerei és amik úgy lettek sikeresek és könnyen kivitelezhetőek, hogy 8 évvel ezelőtt átmentem azon a pénzügyi szakaszon, ami egy tartozás bedőlésétől egészen a MINDEN árveréséig tartott. Eközben olyan dolgokat tanultam meg, amiket tanfolyamokon nem lehet! (Hogy milyen információkra kell odafigyelni, bizonyos helyzetekben hogyan kell viselkedni, mit kell megelőzni, azt hogyan tenni.) Ezt MOST, a mában egy csettintéssel tudom alkalmazni. De ha 7 éve nem küzdök meg vele valódi elrettentő események nélkül, akkor most ezt nem tudnám egységben összefoglalva tálalni és tanítani.

A pénzügyi terheknél nincs olyan, hogy egy új tapasztalás ne lenne elképesztően hasznos. Nem biztos, hogy ma fogod érezni a hasznát, lehet, hogy csak jövőre. De amúgy mit tervezel a jövőre? Mert a világ járványhullámokat tervez veled, csak szólok…

Félreértés ne essék: a tapasztalás mindennél fontosabb. De adósságterhekben általában a többség már elmúlt 50. Vagy 70. És még mindig szeretne nyugalmat kialakítani. Aki érzi az idő és a pénz szorítását, az nem ér rá próbálkozni, milliókat kidobni egy olyan helyzetben, amikor lehetne sokkal kevesebb is az ár. Olyan tartozást rendezne, amit a kamatos kamattal duzzasztottak fel mesterségesen, vagy épp információhiány miatt fizetne ki olyat, amit nem kellene és aztán elkönyvelni ennek árát tapasztalásként.

Van, akiknél tapasztalással már tele a padlás. Ideje, hogy eredmények szülessenek! Szerencsére pont ezért is vagyunk itt.

Úgy tanulod ki az önvédelem csínyját-bínyját, hogy közben nem kell lámpalázzal küzdened, sem vizsgáznod. Mert az életben, mikor kiállsz magadért bizonyos helyeken, akkor megnyilvánul majd a tudás, mikor alkalmazod azt.

A legfontosabb, legtöbb pénz, amit mindenki szíve szerint megspórolna az a pénz, amit saját magunknak tudunk megtakarítani. A vagyon, amit megvédhetünk a saját magunk számára a világot jelenti, a megtartása az egyetlen fontos cél a számunkra.

A pénzügyi követelések területén szerzett átfogó tudás mindennek alfája és omegája is és ahhoz, hogy ez jól működjön kell egy mögöttes stratégiai rendszer.

Mindezeket nem csak megtanítom, de ki is fogod próbálni, meg is fogod valósítani, mert a legfontosabb a TAPASZTALÁS. 

“Van az Adósságkezelés Mesterkurzus 1.-2. részének tartalmilag, vagy mondanivaló szempontjából átfedése korábbi anyagokban?”

A részleteket tekintve igen. Cikkek, példák, videókba öntött tömény információk megjelenhetnek itt is, hiszen a 360 db cikk és 170 db videóm is az adósságbehajtás területét átszövő információkat dolgozza fel. Ezért jelenhetnek itt is meg, hiszen minden anyagomban szeretek alapigazságokkal foglalkozni, amik itt is, ott is igazak, de a kontextust tekintve az információk akár teljesen más jelentőséggel és értelemmel bírhatnak például ebben az anyagban, mint egy-egy önálló cikkben, videóban.

Az Adósságkezelés Mesterkurzus 1.-2. online tanfolyam egy lépésről-lépésre folyamatot és feladatsort tár eléd, hogyan építsd fel a saját védelmedet a nulladik lépéstől az otthon, a vagyon megóvásának utolsó lépéséig.

Megtanít, hogyan védd meg magad a félelemre alapozott behajtási folyamatban, megmutatja hogyan spórolj a saját és családod javára, megtanít hogyan tudod megvédeni az otthonod, egyéb vagyonod sérthetetlenségét, és a legeslegfontosabb módszert is bemutatja: hogyan előzz meg akár visszafordíthatatlan események sorozatát.

Ez így sehol máshol NINCS egybe dolgozva, csak ebben.

``Fogok tudni intézkedni az adósságom ügyében végrehajtónál, közjegyzőnél, bíróságon?``

Jöhet az újabb aggály.

De nem is az a kérdés, hogy fogsz-e tudni helyesen, magabiztosan intézkedni, hanem hogy hogyan fogsz intézkedni, mert ezekre a látogatásokra egészen biztosan szükség lesz. Nem biztos, hogy Neked kell majd intézkedni, képviselő is megteheti. De értened Neked kell a saját elfoglalt helyedet és felelősségedet, részedet az egész behajtási folyamatban. Értened kell, hogy mi mivel függ össze, milyen stratégia a célravezető, hogy a folyamatban ne megrekedt elszenvedő legyél, hanem tisztánlátó. A stratéga csak Te lehetsz. Sem a sógor, sem a feleség, sem az ügyvéd. Csak Te.

A tanfolyam többek között megtanít a helyes gondolkodásra adósi helyzetedben. Tisztába teszi a státuszkérdést: milyen helyet foglalsz el te, milyet a végrehajtó/közjegyző/bíróság. Megerősíti, kristálytiszta helyzetet ad a saját jogaidról, és az ellenoldal jogairól, kötelezettségeiről.

Lehet, hogy nehéz megtalálni a hangot egy ijesztő végrehajtói közegben, de a saját helyzetedet neked kell átlátnod, számodra a legeslegfontosabb, hogy az helyreálljon, a dolgok rendbe jöjjenek, ehhez pedig nem árt, ha ezer százalékig biztos vagy abban, hogy számodra mi nehéz és mi könnyű.

Vannak, akik azonnal tudják, hogy ők aztán nem fognak itt, sem máshol semmit határozottan elintézni, mások meg a tudás önbizalmat adó értékével megtanulják a saját dolgaik intézését, a “hogyant”, mert erőre kapnak, és belátják, hogy nagy a tét.

Egy korrekt, jogszabályokat és helyzetek részleteire is kiterjedő szituációs gyakorlatokat érintő önismereti túrával is felér az Adósságkezelés Mesterkurzus 1.-2. tanfolyam, aminek a végén biztosan sokkal okosabb, tájékozottabb leszel, nemcsak a pénzügyi fogalmakról, behajtási folyamat elemeiről, a védekezésről, de önmagadról is. Jogi tudnivalók érthető köznyelven, rendszerbe foglalva.

Szóval, ha nem győztek meg az eddigiek, akkor már ne is olvass tovább, de ha szeretnél önálló, erős lenni, tájékozott, hogy ne tudjanak megfélemlíteni, ugyanakkor kimásznál az anyagi gödörből is, akkor lássuk a gyakorlatias részleteket:

ÁR / RÉSZVÉTELI DÍJ

ÁR / RÉSZVÉTELI DÍJ

Az Adósságkezelés Mesterkurzus – Vészhelyzeti Megoldások Akut Szakasz 1. és 2. rész online tanfolyam részvételi díja 24.990 Ft + 34.990 Ft. Ez egy közepesen hosszútávú tanfolyam 1.-2. részként egyben is kérhető, akkor a díja összesen: 49.990 Ft, de két független lépésben is lehet jelentkezni rájuk, így fizetni is ennek megfelelően külön-külön, a jelentkezések alkalmával kell.

A második, bővebb tanfolyam az 1. rész (Akut szakasz) tanfolyam indulása után lesz elérhető. Aki egyben kérte az 1.-2. részt, tehát a teljes felölelő eszköztár birtokosa lesz, annak kedvezményesebb az ár: 49.990 Ft.

Aki először csak az 1. részt kéri, annak 24.990 Ft, ha később a 2. részt is kérné az: 34.990 Ft, így a kettő összesen 60.000 Ft.

Dátumok és fizetési részletek

Jelentkezési határidő: 2022. November 15. kedd éjfél.

Mennyit kell most fizetni: 24.990,- forintot, ez az első rész (Akut szakasz) ára.

Mindkét rész díja: 49.990 Ft.

Tanfolyam indulási időpontja: 2022. november 21. hétfő délelőtt (természetesen online).

A teljes, átfogó képzés indulása: a mindent felölelő nagy tanfolyami képzésre történő jelentkezés megnyílását értesítésként, a tanfolyam 1. Akut részének lejárata után pár nappal fogom küldeni. 

Most az első résszel, illetve ezzel párhuzamosan az 1.-2. résszel is foglalkozunk, tehát lehet külön csak az 1. részt, vagy együtt, mindkét részt kérni.

Az Adósságkezelés Mesterkurzus online tanfolyam 1. részére, a Vészhelyzeti Megoldások Akut szakaszra, és az 1.-2. Teljes Eszköztár részre is tudsz jelentkezni, és fizetni is a tanfolyam típusának megfelelően kell  😊.

Fizetni banki befizetéssel, bankkártyás fizetéssel, utalással vagy Paypalon tudsz majd, ahogy számodra a legszimpatikusabb, a fizetési határidő pedig a rendeléstől számított 8 nap.

Sokan vágynak arra, hogy visszakapják a régi, gondtalan életüket.

Nos, ez önmagától nem fog bekövetkezni. A folyamat elindult már akkor, mikor hitelt vettek fel az emberek, majd azok fizetése már nem volt reális, vagy vállalható számukra. A tartozásnak nyoma van, és nem pont egy pénzintézet fog lemondani arról. Ezzel együtt évekkel ezelőtt  rohamléptekkel elindult egy olyan új világ, aminek a teljes arcát még nem ismerjük, de javában arrafelé tartunk.

A válságok mindig lehetőségek is egyben: leomlanak olyan falak, amik a fejlődést gátolták addig, viszont ez által ott állunk átmenetileg egy számunkra ismeretlen közegben, ahonnan még nem látjuk, hová érhetünk el. De ha elindulunk a saját helyzetünk jobbítása, megfordítása útján, majd rájöhetünk, hogy egy sokkal jobb, tisztább, szerethetőbb világba érünk, pont olyanba, amit akartunk magunknak.

Most ott tart a világ, hogy leomlanak a falak. Éppen most omlanak. Most sokan arra koncentrálnak, hogy  elugorjanak az ismeretlen elől, de közben arra kellene már ügyelni, hogy milyen életet akarunk magunknak az omlás után:

Maradsz a romokon sírdogálni, vagy elindulsz végre a szerethetőbb világ felé?

Az is nagy kérdés MOST, hogy ki MEDDIG marad sírdogálni, és ki MIKOR indul.

Mert vitathatatlan tény, hogy az időtényező a pénzügyi terheknél óriási jelentőségű, a romok mennyisége kapcsán. Sokan szeretnének jókor jó helyen lenni, hát éppen ez van most. Most lehetsz jókor jó helyen.

Hogy magabiztosan el tudj indulni, pozitív változásokat vigyél véghez, ahhoz ismeretek kellenek. Elvégre könnyű eljutni valahova, ha ismered az utat.

De ahhoz, hogy tényleg oda is juss, kellenek azok az információk, a tapasztalások, amikkel nem biztos, hogy már rendelkezel – mert ezekkel kevesen rendelkeznek. És ők sem vettek részt még csak hasonló tömény információs és gyakorlatias tanfolyamon, mint ez – csupán tenni akartak a változásért, de rendszerben biztosan nem tudták a teljes folyamatot szemlélni.

Az Adósságkezelés Mesterkurzus  – Vészhelyzeti Megoldások – Akut Szakasz 1. rész ezt csinálja: információt is, meg tapasztalási lehetőséget is ad, hogy otthon érezd magad egy most még ismeretlen, új világban.

Jelentkezz most az Adósságkezelés Mesterkurzus – Vészhelyzeti Megoldások Akut Szakasz 1. részére, illetve kérdd együtt az 1.-2. részt, és kezdj bele az önvédelem kiépítésébe és az adósságok kezelésébe, hogy biztosan magad mögött hagyhasd a romokat!

A jelentkezés kosárba helyezéssel, és a vásárlási folyamat végigvitelével történik. Találkozunk a virtuális térben! 🙂

Fizetni banki befizetéssel, átutalással és Paypalon tudsz majd, a fizetési határidő a rendeléstől számított 8 nap.