Rólunk mondták – tapasztalatok

 

Milyen érzés az, amikor lezárul egy ügy, és pont kerül egy nyomasztó
 
adósság végére? 
 
Függetlenül attól, hogy milyen típusú lezárással lehetett pontot tenni a végére, az bizony leírhatatlan érzelmeket képes mozgósítani.
 
De beszéljenek helyettünk azok, akik ezt már átélték:
 
 
VÉLEMÉNYEK RÓLUNKSIKER márpedig VAN! 🙂
 
 
Sorra oldódnak meg a kemény helyzetek, amik bekeményítik, megmérgezik a mindennapokat. A sikereink oldalunkon láthatod a létrejött megállapodásokat, az érintett pénzintézeteket, olvashatsz a megegyezések összegeiről.
 
Hogyan élik meg a lezárult ügyeket a kedves ügyfelek?
 
Ezt ők szívesen megosszák, itt olvashatod a gondolataikat, amik sokszor az érzéseiket tükrözik.


Köszönetnyilvánítás – Szabó Jánostól (Gyuláról)

 
Tisztelt Andrea!
Köszönettel tartozom a gyors segítség nyújtásáért. Egy héttel ezelőtti elhatározásom alapján írtam meg Önnek a hitelsakkmatt weboldalára a segítség igényemet deviza hitellel kapcsolatban.  Ön egy napon belül  felvette velem a kapcsolatot. Határozott döntésemre a beígért időn belül  telefonon hívott, majd küldte a hitelsakkmatt (hivatalos néven Bankmentor kft.) ingyenes konzultációjára feljogosító kupont és megjelölte a konzultáció időpontját.
A konzultáció érdekessége, hogy a bemutatkozó beszélgetés során kiderült, hogy a Bankmentor kft. jelen lévő tisztségviselői, dr. László Gábor  jogász úr szüleit,valamint az ott lévő segítője szüleit is személyesen ismerem.  Döntően nem ez az ismeretség segített átlendülni azon a bizonyos” kisördögön” , hanem a helyzet korrekt komolysága. 
Tudatom Önnel Kedves Andrea, hogy a megbízási szerződést megkötöttem jogász úrral. Reményeim szerint, a saját hibám okozta megkésettség, rövid időn belül jóvátehető jogász úr szakmai tudása révén.
 
Azért is köszönettel tartozom, hogy bármelyik pillanatban fordulhatok Önhöz, mindenkor elérhető.
Levelemmel a köszönet nyilvánítás mellett célom, hogy arra biztassak hozzám hasonlóan becsapott deviza károsultakat, hogy bátran vegyék fel Önnel a kapcsolatot. A segítség garantált. Ezért arra is felhatalmazom, hogy köszönő levelem közzé tegye a weboldalukon a nevem kitakarása nélkül.
 
Tisztelettel: Szabó János Gyuláról – 2018.-12.-13.

 
A napokban -11. hó elején- zárult le egy hatalmas tartozás, igen kedvező eredménnyel, az Otp  Faktoringgal történő megállapodással.
 
Előzményként: tudatos megoldást kereső hölgy, aki nem adta fel az elejétől fogva, 1 percre sem, de egy ideig nem találta meg a megfelelő segítséget:
 
 
Novákné Irénke Szeghalomról:
 
“2010 október végével felmondták a lakáshitelünket, amit mi is a férjemmel devizában vettünk fel! Nagyon megijedtünk, hogy mi lesz most velünk. Életünk munkáját elveszíthetjük,ez lebegett előttünk! A megemelt törlesztők fizethetetlenekké váltak számunkra. Nehéz időszak következett az életünkbe! Próbáltunk a bankkal egyezkedni,de ők csak követelték a teljes összeget. Kerestünk ügyvédeket is meg, de ők nem tudtak segíteni,mondván nincs mit tenni. Megkeresett bennünket a Faktoring, hogy átkerült a hitelünk hozzájuk. A 9.700000 hitelünk már 13.000000 ft-nál is több.
 
Az addig befizetett törlesztő részletünk nem szerepelt sehol, amit 52000ft-al és egy Ltp megtakarítással  rendeztünk. Mi a teendőnk, kérdeztük? Válaszuk, fizessünk 123.000ft-ot! Teljesen kikészültünk, mert nem volt ennyi a fizetésünk. Következő lépés, adjuk el az ingatlanunkat velük, és akkor csak a fennmaradó összeget kell csak kifizetni. Húzták az időt, és közben nőtt az adósságunk. Kezdtek bennünket úgy kezelni , mint a leprásokat.  
 
Felajánlották a Nemzeti Eszközkezelőt, mondván jogosultak vagyunk rá. Ez 2 év folyamatos szívatás, mindig újra kellett papírozni, de a végén elutasítottak bennünket, mert 1.3%-a lettünk behitelezve! Görcs a gyomrunkban, most mit csináljunk! Találtunk egy Jogászt,aki biztosított bennünket,hogy ő elintézi az ügyünket ,legyünk türelemmel. Kifizettük a neki járó pénzt, folyamatos kapcsolatban voltunk egymással. Eltelt megint egy év nem történt semmi!
Válasza a kérdésünkre, hogy hol áll az ügyünk az volt, hogy perelünk, ha kijön a végrehajtás! Nagyon idegesek lettünk, de keresgéltünk tovább!
 
Megtaláltam a Hitelsakkmatt oldalát, ahol a Buczkó Andrea telefonszáma volt megadva. Kedvesen fogadta a hívásomat és adott időpontot Dr László Gáborhoz! A Jogász úr kedvesen fogadott és biztosított róla, hogy mindent meg fog tenni az ügyemben. Kevesebb ,mint 4 hónap és siker! 36 millióból kamatmentes törlesztővel 12 milliót kell kifizetni! Köszönöm az önzetlen segítségüket! Merjetek lépni!
 
N-né Irénke”


 

Az ügyében létrejött megállapodást ITT találod! Katt!>>


 T.-né Sz. Olga kedves írása, aki tanácsadásra jött, és hasznos tanácsokkal távozott 🙂 :
 
“Nagyon köszönöm a hatékony, gyors segítséget!

Kiváló szakemberek,akik nem engedik el az ember kezét.Nem hitegetnek,hanem elmondják,hogy valójában miben tudnak segíteni.Meghallgatják és figyelnek az emberre,nagyon kedvesek.Az ügyemnek ugyan még nincs vége,de a nehezén már túl vagyok. Biztonságban érzem magam, mert tudom,hogy ha elakadok, hívhatom őket.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a jogász urat, Andreát, akik hasonló bajba kerültek.
 
Olgi”


 
 Egyik kedves ügyfél tollából:
 
  •  Z.Gabi“A törtènetem röviden:1998-ban a volt pàrommal felvettünk egy 500.000Ft-os BB-os szemèlyi kölcsönt az èn nevemre.Ùtjaink elvàltak, s mikor eljöttem -mivel mindent otthagytam-megbeszèltük ő fizeti vissza a havi 12.000 Ft-os hitelt.Ez vhogy elmaradt, ès èn 2017 èv vègèn megkeresèst kaptam egy “neves adòssàgbehajtò cegtől”..fizessek ki 3,3 milliò forintot….egèszen idàig egyszer sem kerestek semmilyen mòdon..kètsègbeesve böngèsztem a netet…megtalàltam Buczkò Andreàn (Hitelsakkmatt-Hitelmentès) keresztül Dr.Làszlò Gàbor urat..aki szavàhoz mèrten a meghatalmazàsommal felvette a kapcsolatot a behajtò cèggel..sikeresen, tudom, mert mùlt hèten hìvtak onnan, hogy az ügy az ügyvèd ùrral ùgy nèz ki, megoldòdni làtszik.
 
NAGYON HÀLÀS VAGYOK, NAGYON SZÈPEN KÖSZÖNÖM MINDKETTŐJÜKNEK!
Köszönöm ìgy ismeretlenül is, hogy nem hagytak cserben.
Z.Gabi
 
Mi is örülünk nagyon!
____________________________________________________________
 
A TIÉD lehet a következő SIKER!
 
Ehhez mit kell tenned? Lépni egyet! Mert minden út az első lépéssel kezdődik. Itt tudod elkezdeni azt az utat, ami végül az ilyen és hasonló SIKEREKHEZ VEZET EL TÉGED IS!>> SIKERHEZ vezető első lépés – olvasd el!
 
Nézd meg, milyen jó dolgok várhatnak rád > Kattints, itt vannak a friss lezárások>>
_____________________________________________________________

 

  • K.Tamás peres eljárással kérte ügyei intézését jogászunktól,

azóta áttért a peren kívüli megegyezések módszerére, mert a hatékonyságot választotta, alábbiakban őt idézzük:

“Összefoglalom párszóban akkor az ügyemet.

 2015. Januárban találtam meg a Hitelsakkmatt hirdetését, meg a deviza hitelesek megsegítéséről. Felvettem velük a kapcsolatot e-amilba majd telefonon, ahol Andrea szakszerűen tájékoztatott, hogy hogyan megy ez a folyamat, és mennyit kell majd fizetni érte a jogász úrnak (ugye mivel semmi nincs ingyen).

Majd átküldte nekem a jogász úr elérhetőségét az e-mail címet és a telefonszámot, én felvettem vele a kapcsolatot, és átküldtem neki a kölcsön anyagát. Ő átnézte és annyit közölt, hogy lehet indítani a pert a bank ellen, én kifizettem a megbízási díjat, amit akkor kért (kettő részletében), majd 2015.01.25 be lett adva a perbeadvány a bíróságra. (aminek az anyagát teljes terjedelmében megkaptam a jogász úrtól).

Valamint volt egy személyes találkozóm is a jogász úrral (pedig 200 km lakom tőle) de úgy itt nagy a tét, és azért amiket lát és olvas az ember jobb meggyőződni róla, hogy valóság minden vagy sem.

 Közben bejött a forintosítás, ami egy rablás mivel a 4 800 000 Ft felvett kölcsönből 1 200 000 Ft vissza lett fizetve és a forintosítás 6 600 000 Ft-ra jött ki, ami kicsit durva. De ha ez a jogász úrék 60% kitudják venni akkor is a bank vissza kapja a pénzét.

 Nálam olyan soha nem fordult elő, hogy a jogász urat ne értem volna, el lehet, hogy sokat kellett hívni, de mindig felvette, vagy visszahívott. Most is folyamatosan konzultálok vele, mivel a peren kívüli megegyezésbe lett átvive az ügy magyarul a kölcsön kiváltásra kerül, sajnos több mint 3 éve húzódik a dolog. Most lesz az, hogy talán sikerül minden.

 Aki nem meri meglépni az ne is akarjon senkit se oktatni, mert sok értelmét nem látom neki, erre van egy közmondás „Gyáva népnek nincs hazája”.

 Összegezve én meg vagyok elégedve a jogászúr és az Buczkó Andrea munkájával.

 A végeredményről is befogok számolni. K.Tamás

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 
Egy kedves hölgy szintén részt vett az általunk biztosított díjmentes konzultáción, személyre szabott szaktanácsadásunkon, és még aznap a következő levelet kaptuk tőle: 🙂
 
“Tisztelt Buczkó Andrea és Hitelsakkmatt

 
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a konzultáción. Őszintén nem sok jóra számítottam, de azért felmentem Budapestre, ahol rendkívül kellemes csalódás ért. Dr. László Gábor ügyvéd úr fogadott, akiről határozottan nagyon jó véleményem alakult ki. Már nagyon sok ügyvéddel beszéltem, s mindenhol csak csalódás ért, mert észrevehető volt, hogy elsősorban az érdekli őket, hogy minél több pénzt vegyenek el az adósoktól. Óriási meglepetésként ért, mikor elmondtam azt, hogy ügyünket hogyab szeretném továbbvinni, s azt mondta, hogy akkor Ő ezt az ügyet nem is vállalja, mert az elképzelésem és amit eddig tettünk az mind jó, s ezért semmi szükségünk nincs Őrá, ráadásul fizetnünk kellene Neki ha vállalná, ami ezért teljesen felesleges. 
 
Még mást is kérdeztem Tőle, mindenre tökéletes és hibátlan válaszokat adott. Ezt onnan tudom, hogy már előtte olyan ismerőseimmel beszéltem, akik eddig nekem sokat segítettek, s (nem ügyvédek, csak figyelemmel kísérik az eseményeket ugyanúgy mint én már 8 éve) megegyezett a véleményünk mindenben. 
 
Én Tisztelt Ügyvéd Urat bátran ajánlom bárkinek, aki hitelgondokkal küzd, mert egészen biztos, hogy a legjobb megoldással és a lehető legolcsóbban fog segíteni! 
Én nagyon örülök, hogy megismerhettem, s köszönöm Neki jóindulatát és segítségét. 
 
Üdvözlettel: J. L. Ádámné
 
Ezt követően engedélyét kértem ahhoz, hogy nyilvánosságra hozzam az általa leírtakat, és ő ismét válaszolt:
 
“Tisztelt Andrea és Hitelsakkmatt!
Természetesen engedélyezem, hogy megossza amit írtam. Ez a véleményem, akár tetszik más csoportoknak akár nem,  ez engem nem érdekel.
 
Teljesen igaza van, a legfontosabb, hogy ahol tudunk, segítsünk. Én is megtenném, sőt meg is fogom tenni az interneten, a messengeren és a Facebookon keresztül, hogy minél többen tudják meg, hogy Önök valóban hozzáértő módon segítenek.! J. L. Ádámné” 
 
Öröm a szívünknek, mikor a sok áldozatos munka meghozza a gyümölcsét, lélekemelő ilyen kedves, elismerő véleményeket kapni, és megnyugtatásul mondjuk, hogy kitűzött célunk az, hogy továbbra is folyamatos támogatásunkkal, gyakorlati ismereteinkkel segítsünk benneteket, az adósság okozta bajban lévőket!
Buczkó Andrea 🙂
______________________________________________________________________
 
Mi viszi előre a világot? Mi hajtja a kisgyermekeket is, mikor kezd tágulni számukra a világ? Az, amikor kérdeznek, mert rácsodálkoznak -szinte- mindenre!
 
  Az adósságproblémáidban a legkézenfekvőbb kérdés  az, ami véget tud vetni az agyalásnak, a kétségeknek, és a bizonytalanságnak, az csupán
 
egyetlenegy FONTOS kérdés:

 

  • Mit tudok tenni, hogy végre rendbe tegyem az adósságomat/adósságaimat?

 

S ezt követheti még a többi, ebből adódó és már CSELEKVŐ kérdés:

  • Mit tudok tenni, hogy visszafizethető adósságom/adósságaim legyenek?
  • Hogyan kell abba az irányba elindulnom, aminek a végén mindezt elérem?
  • Hol, és ki fogja mindezt nekem elmondani?

…és ha már ezen a cselekvő szinten vagy, a gondolkodó szinten, akkor az első lépést már meg is tetted azon a hosszú, eredményekhez vezető úton, amely a te első lépéseddel kezdődik.

A Hitelsakkmatt pénzügyi jogásza megmondhatja neked, hogyan és merre tovább>>

 

  a Hitelsakkmatt díjmentes szaktanácsadáson – új élet, komplett megoldási tervvel – időpontkérés itt, kattints!

Gyere, mert új életet kezdhetsz ezekkel az információkkal!

A Hitelsakkmatt díjmentes konzultáció nem csak, hogy véleményt ad, de irányt is mutat>> jelentkezés, időpontkérés itt, katt!>>

 
{loadposition feliratkozas}
{jcomments on}

Kapcsolódó cikkek

29

jún
árverés, végrehajtás

LICITHÁBORÚ – feltűnt a kilakoltatás veszélye!

Licit van, iparkodj!   Ez a helyzet egy árveréskor alakul ki. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket. Ezt a helyi, építéshatósági ember végzi el. Hol személyesen -szerencsés esetben-, hol pedig az íróasztala mögül. Ilyenkor, sőt a legtöbb esetben fals eredményt adnak ki, ami korántsem vicces! Ha alacsony […]

12

máj
árverés, végrehajtás

Becsérték – mire figyelj oda, ha megállapítják?

BECSÉRTÉK – ÁRVERÉS Mi az a becsérték, milyen életbevágó szerepe van, miért árveréseknél jelenik meg, és ki állapítja meg? Haladjunk sorban. 1. A becsérték az az érték, ami az ingatlan aktuális piaci értékét határozza meg. Persze a becsérték megállapítása sajnos a legtöbb esetben fals értékeken alapul.   2. A szerepe abban rejlik egyrészt, hogy a végrehajtó mikor[…]

21

ápr
Adósság behajtása, végrehajtás

Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?   Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.   Eszközök: -Foglalás, -Inkasszó, -Letiltás, -Vállalkozás vh. alá vonása, -Árverés.   Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás[…]

12

ápr
végrehajtás

Saját magunktól letiltani?? Van ilyen?

Letiltás saját magunktól? Hogyan??!   Felmerült egy kérdés Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/csokkentes.hitelmentes) , mely igazán érdekesnek ígérkezik. Lássuk!   “Valószínűleg vannak mások is, akiket érdekel egy korrekt válasz az alább vázolt problémára. Ha bírósági végrehajtó, egy jogos, bíróság által megítélt követeléssel kapcsolatban nekem, mint KATA-s egyéni vállalkozónak küld egy letiltásról szóló felszólítást, aminek az a lényege, hogy a[…]

01

ápr
végrehajtás

Életviteli tanácsok – A spórolás titkai

Spóroljunk okosan! De miért is?   Hogyan alakulnak ki anyagi válsághelyzetek? 9. éve kezelem a bedőlt/felmondott hitelesek ügyeit, mindenkit meghallgatok, és ezen beszélgetések alkalmával fény derül a kiadásokra is, a megélhetés buktatóira. Minden családban jelen vannak a kiadások, mégsem mindenki érzi magát válsághelyzetben. Hogyan alakulnak ki anyagi válsághelyzetek? Sajnos észrevétlenül is bele lehet sodródni az ilyen helyzetekbe,[…]

29

márc
végrehajtás

MINDENT VIHET A VÉGREHAJTÓ! Praktikus tanácsok, hogy ez NE ÍGY LEGYEN!

Előfordult már, hogy egy inkasszó mindent tarolt a bankszámládon? Jó lenne ezt megelőzni, igaz? Íme pár jól megszívlelendő tanács, hogy a pénzed MEGMARADJON!   MINDEN PÉNZT VIHET EGY INKASSZÓ A SZÁMLÁRÓL?? IGEN! MICSODA??   Gyakran kérdezitek ezt, hiszen óriási megnyomorítás anyagilag, ha egy inkasszó kipucolja a bankszámlánkat. De hogy is van? Hiszen vannak letiltás alóli mentes juttatások![…]