Beszéljenek helyettünk azok, akik ezt már átélték

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK - SIKER márpedig VAN! 🙂

Milyen érzés az, amikor lezárul egy ügy, és pont kerül egy nyomasztó adósság végére?
Függetlenül attól, hogy milyen típusú lezárással lehetett pontot tenni a végére, az bizony leírhatatlan érzelmeket képes mozgósítani.

Sorra oldódnak meg a kemény helyzetek, amik bekeményítik, megmérgezik a mindennapokat.
sikereink oldalunkon láthatod a létrejött megállapodásokat, az érintett pénzintézeteket, olvashatsz a megegyezések összegeiről.

Hogyan élik meg a lezárult ügyeket a kedves ügyfelek?
Ezt ők szívesen megosszák, itt olvashatod a gondolataikat, amik sokszor az érzéseiket tükrözik.
“Ezekért érdemes dolgozni! Ezt kaptam tegnap az ügyfeleimtől.Kedves Gábor!

Kertész-Kemenczei Ágnes és
Zámbó János

“Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önnek, és asszisztensének a Merkantil Bank későbbiekben pedig OTP Faktoring és köztünk fennálló gépkocsi devizahiteles ügyünk rendezésében! Önök előtt 5 évig egy másik iroda foglalkozott az ügyünkkel, ám semmilyen megállapodás nem tudott létrejönni a bank és köztünk. Amikor tavaly ősszel kapcsolatba kerültem Önökkel egy ismerősöm ajánlása által, már nem igazán hittem abban, hogy ez a dolog úgy tud lezárulni, hogy az elfogadható lesz számomra is, és ilyen rövid idő alatt. A mai napon pedig ez történt! A megállapodás megszületett, és elmúlt az a nyomasztó érzés, amit ez okozott. Köszönöm,hogy fogadták minden hívásomat, nagyon gyorsan lereagálták a történéseket, és fogadtak, akár soron kívül is, ha éppen aggódtam! Nem hitegettek, reálisan tárták fel előttem a lehetséges megoldásokat. Külön köszönöm a kedvességüket!

Üdvözlettel,
Kertész-Kemenczei Ágnes és
Zámbó János

 

Záborszki Ágnes
Ózd
“Szeretnék köszönetet mondani Dr.Gábor László jogász úrnak és segítőjének Andreának! A Hitelsakkmatt-hitelmentés oldalon tálaltam rájuk és a devizahitelemben segítettek!A Budapest Bank a devizahiteles lakásomért 11.311081ft-ot követelt azonnali fizetéssel mert nem fizettem a törlesztő részleteket mert a havi törlesztőm már 80.000ft lett volna.Dr.Gábor László felkereste a bankot és a közreműködésével a bank elengedett nekem 7.294377ft-ot😁😁Köszönöm!Köszönöm!”  Záborszki Ágnes, Ózd
Szabó János
Gyula
Tisztelt Andrea! Köszönettel tartozom a gyors segítség nyújtásáért. Egy héttel ezelőtti elhatározásom alapján írtam meg Önnek a hitelsakkmatt weboldalára a segítség igényemet deviza hitellel kapcsolatban.  Ön egy napon belül  felvette velem a kapcsolatot. Határozott döntésemre a beígért időn belül  telefonon hívott, majd küldte a hitelsakkmatt (hivatalos néven Bankmentor kft.) ingyenes konzultációjára feljogosító kupont és megjelölte a konzultáció időpontját.
(tovább…)
Novákné Irénke
Szeghalom
2010 október végével felmondták a lakáshitelünket, amit mi is a férjemmel devizában vettünk fel! Nagyon megijedtünk, hogy mi lesz most velünk. Életünk munkáját elveszíthetjük,ez lebegett előttünk! A megemelt törlesztők fizethetetlenekké váltak számunkra. Nehéz időszak következett az életünkbe! Próbáltunk a bankkal egyezkedni,de ők csak követelték a teljes összeget. Kerestünk ügyvédeket is meg, de ők nem tudtak segíteni,mondván nincs mit tenni. Megkeresett bennünket a Faktoring, hogy átkerült a hitelünk hozzájuk. A 9.700000 hitelünk már 13.000000 ft-nál is több.
(tovább…)
T.-né Sz. Olga
Budapest
"Nagyon köszönöm a hatékony, gyors segítséget! Kiváló szakemberek,akik nem engedik el az ember kezét.Nem hitegetnek,hanem elmondják,hogy valójában miben tudnak segíteni.Meghallgatják és figyelnek az emberre,nagyon kedvesek.Az ügyemnek ugyan még nincs vége,de a nehezén már túl vagyok. Biztonságban érzem magam, mert tudom,hogy ha elakadok, hívhatom őket. Csak ajánlani tudom mindenkinek a jogász urat, Andreát, akik hasonló bajba kerültek."
Z.Gabi
Budapest
A törtènetem röviden:1998-ban a volt pàrommal felvettünk egy 500.000Ft-os BB-os szemèlyi kölcsönt az èn nevemre.Ùtjaink elvàltak, s mikor eljöttem -mivel mindent otthagytam-megbeszèltük ő fizeti vissza a havi 12.000 Ft-os hitelt.Ez vhogy elmaradt, ès èn 2017 èv vègèn megkeresèst kaptam egy "neves adòssàgbehajtò cegtől"..fizessek ki 3,3 milliò forintot....egèszen idàig egyszer sem kerestek semmilyen mòdon..kètsègbeesve böngèsztem a netet... (tovább…)
K.Tamás
Pest megye
Összefoglalom párszóban akkor az ügyemet.  2015. Januárban találtam meg a Hitelsakkmatt hirdetését, meg a deviza hitelesek megsegítéséről. Felvettem velük a kapcsolatot e-amilba majd telefonon, ahol Andrea szakszerűen tájékoztatott, hogy hogyan megy ez a folyamat, és mennyit kell majd fizetni érte a jogász úrnak (ugye mivel semmi nincs ingyen). (tovább…)
J. L. Ádámné
Debrecen
Tisztelt Buczkó Andrea és Hitelsakkmatt! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a konzultáción. Őszintén nem sok jóra számítottam, de azért felmentem Budapestre, ahol rendkívül kellemes csalódás ért. Dr. László Gábor ügyvéd úr fogadott, akiről határozottan nagyon jó véleményem alakult ki. Már nagyon sok ügyvéddel beszéltem, s mindenhol csak csalódás ért, mert észrevehető volt, hogy elsősorban az érdekli őket, hogy minél több pénzt vegyenek el az adósoktól. (tovább…)
Az elhatározásod az első lépés

Megmutatjuk a kivezető utat

Mi viszi előre a világot? Mi hajtja a kisgyermekeket is, mikor kezd tágulni számukra a világ? Az, amikor kérdeznek, mert rácsodálkoznak -szinte- mindenre!

Az adósságproblémáidban a legkézenfekvőbb kérdés  az, ami véget tud vetni az agyalásnak, a kétségeknek, és a bizonytalanságnak, az csupán egyetlenegy FONTOS kérdés:

  • Mit tudok tenni, hogy végre rendbe tegyem az adósságomat/adósságaimat?

S ezt követheti még a többi, ebből adódó és már CSELEKVŐ kérdés:

  • Mit tudok tenni, hogy visszafizethető adósságom/adósságaim legyenek?
  • Hogyan kell abba az irányba elindulnom, aminek a végén mindezt elérem?
  • Hol, és ki fogja mindezt nekem elmondani?

…és ha már ezen a cselekvő szinten vagy, a gondolkodó szinten, akkor az első lépést már meg is tetted azon a hosszú, eredményekhez vezető úton, amely a te első lépéseddel kezdődik.

A Hitelsakkmatt pénzügyi jogásza megmondhatja neked, hogyan és merre tovább.