Összecsapás a Bíróságokon! Emberek millióit tönkretévő forintosítási hisztéria ellenszere

Összecsapás a Bíróságokon!

Az emberek millióit tönkretevő forintosítási hisztéria ellenszere

Az adósok érdekeiben tevékenykedő jogászok együttes véleménye szerint is egészen elképesztő módon összerakott és kivitelezett termék a forintosítási törvény, amely emberek millióit teheti tönkre, hiszen a törvénytelenül megugrott, és jelenleg nyilvántartott, rendszerint egy több millióval magasabb összegű tartozást hagy helyben, mintegy elismeri egy jogtalan összeg létezését.

Hogy mi a forintosítás ellenszere?

Az, amire éppen most gondolsz!

Hála Istennek sok ember észbe kap, és mi, a Hitelsakkmatt bízunk abban, hogy még több ember dönt amellett, hogy felvállalva saját jogos érdekeit, harcba szállva saját lelki, anyagi körülményei hathatós javulásáért, jogi útra tereli hitelügyletét.

Írj nekünk, kérd segítségünket! Díjmentesen tisztába kerülhetsz konkrétan, a saját helyzetedben megtehető lépésekkel!

Akkor miért ne? Inkább találgatsz, vársz, bizakodsz? Bízzál is, mert hiszem, hogy minden problémának van megoldása>>most ebben a helyzetben Te vagy a megoldás! Magadban bízhatsz, bízhatsz a döntésedben, hogy lépsz egyet előre, és kideríted, hogy mit is tehetsz? S ha már tudod, na akkor már egyre biztosabb lehetsz abban, hogy van megoldás!

Kérd segítségünket, segítünk kideríteni, mit tehetsz? Írj nekünk!>>Hitelsakkmatt

A jogi úton való rendezésnek mára egyértelműen látszik a komoly realitása, komoly okot is adnak erre a meghozott és kormányi propaganda nyelvezete szerint az “adósok megmentésére” irányuló két havonta születő törvények. Melyek mindig hoznak újabb és újabb adósokat szorongató változtatásokat. Szóval, aki már felébredt tisztában van a kialakult helyzettel, tisztában van azzal is, hogy miképp mentik meg őket ezek a törvényi törekvések.

Konkrétan: sehogy! Inkább még lejjebb csúsznak az adósok az anyagi gödörbe.

Alábbiakban ismét Dr. Léhmann György hozzám intézett írásából csemegézünk, és úgy adom közre, ahogy én is megkaptam, azaz változtatás nélkül. Nagyon szókimondó, és igaz dolgokat olvashatsz.

A cél, hogy nyíljanak ki a szemek, és ébredjenek a lelkek!

Akkor lássuk Dr. Léhmann György tollából:

 “Összecsapás a bíróságokon – csapataink harcban állnak

Eddigi ismertetéseimből megállapíthatóan a magyarországi hatalmi elitet – kormányzati hatalom, országgyűlési képviselők, Köztársasági Elnök és mások – a múlt év július 4-én kezdődő, devizában nyilvántartott forintkölcsön szerződésekre vonatkozó törvénykezési folyamat során kizárólag az vezérelte, hogy bankok számára lehetőséget teremtsenek ahhoz, hogy a magyar emberek kifosztásával törvénytelenül megszerzett milliárdjaikat megtartsák.

 

Tudta jól eljárása során a hatalmi elit azt, hogy az Európai Unióban tiltják azt a magatartást, amit a július óta tartó törvényhozási folyamat során végeznek, de a hatalmi elit és a Magyarországon tevékenykedő bankvilág – Bankszövetség – nyilvánvalóan korrupt kapcsolata folytán bíztak abban, hogy rendelkeznek olyan állami hatalommal, ami a sajtó segítségével el tudja hitetni a magyar emberekkel azt, hogy a valamennyi országgyűlési képviselővel megszavazott, de Európai Uniós jogszabályokkal ellentétes törvények az adósok által kötelezően betartandó végleges megoldást jelentenek.

 

Egyetlen akadályát céljuk eléréséhez abban látták, hogy az adósok által indított peres eljárásokban a bíróságok által olyan ítéletek születhetnek, melyeknek tartalma a hatalmi elitnek bűnpártolói jellegű, Uniós szabályok szerint törvénytelen magatartásukat, általuk meghozott törvények tarthatatlanságát leleplezi. Ezért előbb törvénnyel határozták meg a bírósági előtti eljárás felfüggesztését, majd decemberben olyan törvényt alkottak, mellyel megfosztották az adósokat attól, hogy jogaikat bíróság előtt azok érvényesíthessék:

“2014. évi XL. törvény 37.25 § § 2. bek: Az (1) bekezdésben foglaltakra figyelemmel a törvény hatálya alá tartozó szerződések tekintetében a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 239/A. § (1) bekezdése alapján, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:108. § (2) bekezdése alapján – ha annak e törvényben foglalt feltételei fennállnak –

 a szerződés érvénytelenségének vagy részleges érvénytelenségének megállapítása iránt indult és folyamatban lévő eljárásokban a keresetlevelet idézés kibocsátása nélkül el kell utasítani vagy az eljárásokat meg kell szüntetni

 Sajátos gondolkodás a törvényhozás által az, hogy ha semmibe véve a jogbiztonságot, jogállamiságot és a  hatalommegosztást, meg merte tenni azt, hogy törvénnyel a bíróságok előtti peres eljárást hol 2014. december 31-ig, hol 2015. december 31-ig felfüggesztette, akkor miért nem merte törvénnyel megszüntetni a bíróságok előtt folyamatban lévő, valamint folyamatba kerülő valamennyi peres eljárást jogorvoslati lehetőség biztosítása nélkül.

 Azzal ellenben, hogy törvénnyel a bíróságokat utasította a perek elutasításra és megszüntetésre, bizonyossággal állítható az, hogy nem tudja megvalósítani a hatalmi elit a magyar nép milliói számára kártékony tervét. Azért nem tudja megvalósítani, mert a magyar nemzeti bíróságok számára elsődleges jogszabályokat az Európai Uniós jogszabályok jelentik és amennyiben ezzel ellentétes a nemzeti jogszabály, akkor utóbbit figyelmen kívül kell hagyni a bírósági eljárásban.

 Ezáltal összedőlni látszik a hatalmi elit és bankok által fél évig épített törvénykezési kártyavár.

 

Valamint a magyar emberek millióit véglegesen tönkretevő forintosítási hisztéria is megvalósíthatatlanná válik azáltal, hogy bíróságok által vizsgálandó fogyasztói szerződésekben lehetséges semmis szerződési feltételek megszüntetéséig sem bíróságnak, sem törvényhozásnak szerződést módosítani, illetve ez esetben újabb szerződést kötni a szerencsétlenül járt magyar emberek millióinak nem lehet.

 Majd ha a bíróságok megállapítják az általuk hivatalból vizsgálandó szerződésekről azt, hogy azok minden tekintetben érvényesek és teljesíthetők, csak akkor lehet gondolkozni szerződés módosításon, vagy új szerződés megkötésén.

 Fenti történésből egyébként az is látható, hogy a harag nem jó tanácsadó. Önmagában azért, mert a teljes hatalmi elit és bankok haragszanak azokra a törvénytelenül kifosztottakra akik kifosztásukat nem veszik tudomásul,  és nem köszönik meg tönkre tételüket, törvénykezési erőfitogtatással nem lehet elérni semmit.

 Még mindig jobban járna szerintem  a hatalmi elit és bankvilág akkor, ha belátva törvényhozási kudarcukat igyekeznének meghallgatni a kifosztott adósokat arról, hogy esetleges egyezségkötéskor mit hajlandóak az adósok elfogadni.

 Így azonban nincs kétségem arról, hogy a bíróságok tartani fogják magukat az elsődleges Európai Uniós jogrendhez és egyetlen peres eljárást sem fognak sem elutasítani, sem megszüntetni.

 Hozzám érkezett bírósági felhívásra válaszolva az alábbiak szerint kérem majd minden peremben a bíróságot arra, hogy esküjüknek megfelelően csak a lelkiismeretük és a jogszabályok szerint járjanak el még akkor is, ha ezért a tisztességes magatartásukért a tisztességtelen hatalmi elit részéről hátrányok okozásával számolhatnak.   

 


Sajátos módon ismét eszembe jut Nagy Imrének 1956. november 4-én hajnalban elhangzott szavai:

 Ma hajnalban a szovjet csapatok támadást indítottak fővárosunk ellen azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megdöntsék a törvényes magyar demokratikus kormányt. Csapataink harcban állnak! A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével!”

 Elfogadva azt, hogy most nem a szovjet csapatok indítottak támadást a magyar nép milliói ellen, hanem a magyar bankok és őket támogató hatalmi elit,

 elfogadva azt, hogy most nem a kormányt akarják megdönteni, hanem jogállamiság semmibevételével milliók kifosztását akarják véglegesíteni,

 de a mostani törvénytelenség kártételének mértéke szerintem nagyban hasonlít az 1956-os mértékre. 

 Csapataink pedig harcban állnak.

 A világ közvéleményével pedig én is közlöm a mostani magyar törvénytelen állapotot.”

Dr. Léhmann György írása nyomán szerkesztette Buczkó Andrea, Hitelsakkmatt

{loadposition feliratkozas}

 

 

Kapcsolódó cikkek

20

nov
Bank, Banki praktikák, Hitelek, végrehajtás

Banki trükkök I. – Hogyan veszik ki a zsebedből a pénzt?

Hitelkártya trükkök pórul járt adósok elbeszélése alapján   Terveim szerint több részes cikket készítek a banki trükkök témáról, mert  bőségesen van ezekből. Ez a cikk a bank részére nagyon jól bevált egyik trükköt írja le.   1 db hitelkártyából 2 db lett   Egy bizonyos banknál csereberélték a hitelkártya neveket: egyszer volt Mastercard, másszor volt a Tv2+ÉN[...]

14

nov
árverés, Devizahitel, végrehajtás

Adós életek – deviza sorsok – Saját történet I. rész

“Senki nem tartott fegyvert a fejedhez!…”  Ez az írás az én igaz történetem arról, amit a 2 devizahitelemmel átéltem 7 évvel ezelőtt. Minden egyes mozzanatra, és lelki teherre, sérelemre, és nyomásra úgy emlékszem, mintha tegnap történt volna. “Senki nem tartott fegyvert a fejedhez!…” Talán már mondták Neked is? Jópofa, nem? Főképp, ha a családodban is elhangzik, vagy a[…]