MIT produkál a test, ha sarokba szorítják, például előáll egy pénzügyi krízis?

Magadra ismersz az alábbi “tünet együttes” alapján?

 

Mikor beáll egy pénzügyi vészhelyzet, akkor tapasztalataim alapján, -egyrészt ügyfelek beszámolóiból levonva, másrészt az én saját helyzemet átélve-, élesben tudom, mit produkál az ember teste, milyen pszichés foyamatok indulnak be, ha megijed:

 1. Kezdődik a remegés,
 2. Gyomortájékon szorítást érzel,
 3. Az agyad már érzékeli, hogy “megy fel a pumpa”,
 4. Roppant idegessé, ingerültté válsz,
 5. Kezdetét veszi a kapkodás.
 6. Kezd úrrá lenni rajtad a pánik, hogy: “Most mi lesz, mindent elveszítek? Nincs ennyi pénzem, pláne nem 8 napon belül!”

Egyénenként lehetnék eltérő tünetek, vagy akár észlelhetünk még több tünet megjelenést is.

 

Mik a kiváltó pénzügyi vészhelyzetek?

 • Zárolják a bankszámlát, hoppon maradunk a bolti vásárlásnál, mikor fizetnénk.
 • Kiderül, hogy egy fitying sem maradt a számlánkon, mert inkasszó miatt mindent vitt a végrehajtó. (Pedig ez korántsem így van, csak így néz ki.) Hogy pontosan mi történik és az hogyan történik, ki(k) a felelős a valóságban, az online képzésemen többek között ezt is részletezem.
 • Aláírós levelet hozott a postás egy dörgedelmes hangvételű fizetési felszólítás formájában,
 • Hiába akarunk bármiféle megállapodásra, nyugvópontra jutni, a mi törekvésünket folyamatosan semmibe veszi a faktor cég, és nem enged a követelésből. Jól láthatóan a többszörösen hátrányos szociális és anyagi hátterünk sem hatja meg őket.
 • Az “engedmény” a faktor cég által arra terjed ki, hogy részletfizetést engedélyeznek a kétszeres kamatokkal felturbózott teljes egyenlegre.
 • Ha meghatározzák a visszafizetés futamidejét, akkor az aktuális összegnél jóval több kerül a lejáratkor kifizetésre, mint a jelenlegi egyenleg. Ezt úgy ellenőrizhetjük, ha a részleteket és a fizetési hónapokat összeszorozzuk. Azaz, már a jövőre kivetített kamatokat is rászámolják a tartozásra.
 • Iszonyatosan magas kamatok kezdenek gyűlni a kezdetben pár százezres tartozásra, már millióknál jár az összeg.
 • Hiába megy évek óta a letiltás/fizeted önszántadból havonta a tartozást, az csak NEM akar fogyni.
 • Végrehajtótól kaptunk levelet-ezeknél az eseteknél már a boríték is elrettentő hatású, képes kiváltani a fenti 1-2 pontban felsorolt állapot.
 • Aláírós levél felbontása után szembesülünk a végzetünkkel: becsérték közlést hozott a postás: ez mindenki rémálma, ez az árverés előszobája.
 • Letiltás alatt kifutott -ez csoda számba megy- tartozás után döbbenten tapasztaljuk, hogy ugyanazon ügyszám alatt futó tartozásunkat ÚJRA tiltani kezdi a végrehajtó!
 • Egy adósságcsökkentéssel végződő megállapodás után mérgesen tapasztaljuk, hogy a végrehajtó az eredetileg végrehajtásra adott tartozás után számítja fel a költségeit, jutalékát. Azaz jóval többet számol, mint amennyit kellene. (Előfordult már az is, hogy a kihozott követelés alacsonyabb volt, mint a vh. összköltség!!) Hogy lehet ez? Gyere a tanfolyamra, ott ezt is részletezem!
 • Mokk-os fizetési meghagyás átvétele és felbontása után kiderül, hogy a már múlt ködébe vesző tartozásunkat hatványozottanakarják rajtunk behajtani.
 • Minden előzetes fizetési meghagyás, felszólítás nélkül közvetlenül a végrehajtótól kapunk levelet, amiben közli, hogy 8 napunk van arra, hogy befizessük a több milliós tartozásunkat, vagy….Minden ilyen több kérdőjeles esetre (is) felkészítelek az Adósságkezelés – AKUT SZAKASZ online képzésen, hogy TUDD magabiztosan az azonnali teendőket.

 

Figyelem! Fenti eshetőségek NEM légből kapott feltételezések. Ezek mind valós, bekövetkezett események voltak, és lesznek ilyenek a jövőben is.

De csak akkor lesznek ijesztőek, és lesz úrrá rajtad a félelem, kapkodás, ha NEM tudod, mit kell, mit érdemes, mit célszerű tenned!

Ezen már most könnyen változtathatsz, ha képzed magad és nem gondolod azt, hogy: “Már mindent tudok, és különben is mi újat mondhatnának? Azzal meg mire mennék? Talán köddé válna a tartozásom?”

Nem, a tartozás nem válik köddé, DE módosulni elég gyakran szokott. 🙂

Hogyan módosítható lefelé, hogyan lehet a kamatokat semlegesíteni, hogyan enyhíts a végrehajtás nyomasztásán, és hogyan érd el, hogy megálljon? Engedd el a negatív állapotokat, és cselekedj tudatosan, légy magabiztos, jól informált, erős! Tanulj!

Minden muníciót, minden felkészítést, -extrém esetekre is- megkapsz az Adósságkezelés – AKUT SZAKASZ online tanfolyamon>>

Célszerű figyelni a jelentkezési határidőre>> november 12. péntek éjfél!

 

MIT is tanulhatsz? Hogyan valósulhat meg, hogy higgadtan, nyugodt, magabiztos lendülettel nézz rá a tartozásaidra, és indulj neki azok megváltoztatásának, a körülményeik hatékony javításának? A VÁLASZ:

 

Egy Egyedülálló online képzés, online tanfolyam.

Hogyan érj el személyes és anyagi védelmet akkor, mikor már a végrehajtó szorongat és nem tudsz kihez fordulni segítségért?

 

Itt az első és egyetlen olyan online képzés amely megoldja a bátortalan, reményt vesztett, elkeseredett, adósságban élő emberek FŐ gondját, és még csak a lakásból sem kell kitenned a lábad!

Az Adósságkezelés Mesterkurzus-Vészhelyzeti Megoldások-AKUT SZAKASZ online tanfolyamon megtanítalak arra, hogyan védd meg vagyonodat, előzz meg egy végrehajtást, vagy ha már benne vagy, mit tegyél lépésről-lépésre, hogy enyhíts a károkon, vagy visszaszerezd akár egy inkasszóval elvitt pénzedet. 

-Megtanítalak arra, mik a saját jogaid egy behajtási folyamatban,

-Megtanítalak arra, hogyan intézkedj és intézz is el bármit egy végrehajtói irodában,

-Megtanítalak arra, hogyan előzz meg egy végrehajtást,

-Megtanítalak arra, hogyan késleltess, vagy háríts el egy induló végrehajtást,

-Megtanítalak arra, hogyan kezeld a faktor cégek zaklatásait…és még egy csomó ismeretet kapsz tőlem, amikről most még nem is tudod, micsoda óriási szükséged van rájuk!

Iratkozz fel, jelentkezz, nyomj az alábbi képre, hogy ott lehess azon az egyedülálló tanfolyamon, ahol önvédelmi kiképzést kapsz, erősödhetsz anyagilag, megvédheted vagyonodat!

Útjára indul az az első és egyetlen online képzés, ami felkészít minden AKUT, pénzügyi vészhelyzet kezelésére és az azokban való eljárási rendre. Ha már végrehajtás folyik, sok mindent kell tenni és lehetőleg minél előbb kell cselekedni. De mihez igazodva? Miket kell szem előtt tartani?

Hogyan háríthatóak el a további veszélyek és fordíthatóak vissza a sorscsapások a behajtási folyamat során? Erről szól, mintegy ÖNVÉDELMET adva az Adósságkezelés Mesterkurzus-Vészhelyzeti Megoldások – AKUT szakasz online tanfolyam>>Pénzügyi krízishelyzetekre igazítva>>Részletek a linken, kattints, értelmezz!

Jelentkezz, hogy időben tudd mit kell tenned egy pénzügyi vészhelyzetben! NYOMJ a képre, ismerd meg a tanfolyami képzés fontos részleteit! 

 

 

 


 

Kapcsolódó cikkek

26

nov
Elévült!

TÉVHITEK az Elévülésekben az adósságkezelés területéről- 1. rész

Milyen tévhitek, téves gondolatok, meggyőződések keringenek az Elévülésekhez fűződően?     TÉVHITEK    Főbb ilyen területek, ahol tévhitek keringenek: Perek – halasztó hatályuk van? Adósságcsökkentések – megegyezés Elévülések: 1. Tartozás/követelés elévülése; 2. Végrehajtási jog elévülése Mokk – Fizetési Meghagyás Inkasszó Kinek tartozunk? Moratórium Eladom/Megtartom? Fentiek azok a legfőbb, legnagyobb adósságokhoz kapcsolódó területek, amelyek mindegyike  akár életbe lép […]

06

nov
Akut szakasz-online tanfolyam

TÉVHITEK az adósságkezelés összetett területéről

Milyen tévhitek, téves gondolatok, meggyőződések keringenek az adósságokhoz fűződő egyes területekről?   8 éven át, azóta is tart, hogy beleástam magam az adósságokhoz kapcsolódó szinte összes érintett terület témájába. Sok száz történetet hallgattam a szátokból, történt jó pár cifra dolog velem is. Ezeket összesítettem, kidolgoztam, egybegyúrtam egy olyan rendszerbe, ami örökre megállja a helyét, évente némi aktualizálás[…]

03

nov
Akut szakasz-online tanfolyam

Az adósság kezelés HOGYANJA és Pénzügyi VÉSZHELYZETI eljárások alkalmazása- Az egyedülálló online képzésben

MIT TESZEL, AMIKOR PÉNZÜGYI VÉSZHELYZET VAN? Egyedülálló online képzés, online tanfolyam Hogyan érj el személyes és anyagi védelmet akkor, mikor már a végrehajtó szorongat és nem tudsz kihez fordulni segítségért?   Itt az első és egyetlen olyan online képzés amely megoldja a bátortalan, reményt vesztett, elkeseredett, adósságban élő emberek FŐ gondját, és még csak a lakásból sem[…]

27

okt
Faktorcégek, Kamat

Erre figyelj, ha efféle “csodás ajánlattal” bombáznak

Ezért jobb óvatosnak lenni az első ránézésre csodásnak tűnő, remek ajánlatokkal   A pénzügyi terület igen érzékeny pont tud lenni minden szereplő számára. Főképp, ha valakinek adósságai vannak, könnyű prédának számíthat. Majdnem belesétáltam én is a módszeres, tervszerűen kihelyezett csapdákba, de a körülményeknek hála, sikeresen elkerültem ezeket és jól jöttem ki az adóssághelyzetekből. A tanulságokat viszont azon[…]

21

okt
Elévült!, Moratórium

Átmeneti fizetési könnyítési kérelem

Átmeneti fizetési könnyítési kérelem Az alábbi kérelem szövegezése a Covid állapot következtében kialakult munkahelyi problémákat hozza indoknak, te olyan indokot/indokokat sorolj fel, -csupán a szövegnek a megfelelő részét átalakítva-, amely a saját helyzetedet vázolja fel. A4-es méretű lapot képzeljünk magunk elé, az alábbiakat arra elhelyezve kell elképzelni és ráírni: Az adott bank neve kerül a bal felső[…]

20

okt
Elévült!, Moratórium

Vigyázat! Kikukázzák az ELÉVÜLT tartozásokat

A moratórium egyértelmű következménye többek között a rengeteg ELÉVÜLT tartozás   Az már más kérdés, hogy felismeri-e valaki, hogy az a követelés, amivel megkeresték telefonon, levélben, az már nem jelent veszélyt sem anyagi, sem egyéb más szempontból. A moratórium ide s tova már 2,5 éve tart rendületlenül, védelmet adva egy csomó hitelszerződés rendszeres törlesztésére. Ez viszont, a[…]