MIT produkál a test, ha sarokba szorítják, például előáll egy pénzügyi krízis?

Magadra ismersz az alábbi “tünet együttes” alapján?

 

Mikor beáll egy pénzügyi vészhelyzet, akkor tapasztalataim alapján, -egyrészt ügyfelek beszámolóiból levonva, másrészt az én saját helyzemet átélve-, élesben tudom, mit produkál az ember teste, milyen pszichés foyamatok indulnak be, ha megijed:

 1. Kezdődik a remegés,
 2. Gyomortájékon szorítást érzel,
 3. Az agyad már érzékeli, hogy “megy fel a pumpa”,
 4. Roppant idegessé, ingerültté válsz,
 5. Kezdetét veszi a kapkodás.
 6. Kezd úrrá lenni rajtad a pánik, hogy: “Most mi lesz, mindent elveszítek? Nincs ennyi pénzem, pláne nem 8 napon belül!”

Egyénenként lehetnék eltérő tünetek, vagy akár észlelhetünk még több tünet megjelenést is.

 

Mik a kiváltó pénzügyi vészhelyzetek?

 • Zárolják a bankszámlát, hoppon maradunk a bolti vásárlásnál, mikor fizetnénk.
 • Kiderül, hogy egy fitying sem maradt a számlánkon, mert inkasszó miatt mindent vitt a végrehajtó. (Pedig ez korántsem így van, csak így néz ki.) Hogy pontosan mi történik és az hogyan történik, ki(k) a felelős a valóságban, az online képzésemen többek között ezt is részletezem.
 • Aláírós levelet hozott a postás egy dörgedelmes hangvételű fizetési felszólítás formájában,
 • Hiába akarunk bármiféle megállapodásra, nyugvópontra jutni, a mi törekvésünket folyamatosan semmibe veszi a faktor cég, és nem enged a követelésből. Jól láthatóan a többszörösen hátrányos szociális és anyagi hátterünk sem hatja meg őket.
 • Az “engedmény” a faktor cég által arra terjed ki, hogy részletfizetést engedélyeznek a kétszeres kamatokkal felturbózott teljes egyenlegre.
 • Ha meghatározzák a visszafizetés futamidejét, akkor az aktuális összegnél jóval több kerül a lejáratkor kifizetésre, mint a jelenlegi egyenleg. Ezt úgy ellenőrizhetjük, ha a részleteket és a fizetési hónapokat összeszorozzuk. Azaz, már a jövőre kivetített kamatokat is rászámolják a tartozásra.
 • Iszonyatosan magas kamatok kezdenek gyűlni a kezdetben pár százezres tartozásra, már millióknál jár az összeg.
 • Hiába megy évek óta a letiltás/fizeted önszántadból havonta a tartozást, az csak NEM akar fogyni.
 • Végrehajtótól kaptunk levelet-ezeknél az eseteknél már a boríték is elrettentő hatású, képes kiváltani a fenti 1-2 pontban felsorolt állapot.
 • Aláírós levél felbontása után szembesülünk a végzetünkkel: becsérték közlést hozott a postás: ez mindenki rémálma, ez az árverés előszobája.
 • Letiltás alatt kifutott -ez csoda számba megy- tartozás után döbbenten tapasztaljuk, hogy ugyanazon ügyszám alatt futó tartozásunkat ÚJRA tiltani kezdi a végrehajtó!
 • Egy adósságcsökkentéssel végződő megállapodás után mérgesen tapasztaljuk, hogy a végrehajtó az eredetileg végrehajtásra adott tartozás után számítja fel a költségeit, jutalékát. Azaz jóval többet számol, mint amennyit kellene. (Előfordult már az is, hogy a kihozott követelés alacsonyabb volt, mint a vh. összköltség!!) Hogy lehet ez? Gyere a tanfolyamra, ott ezt is részletezem!
 • Mokk-os fizetési meghagyás átvétele és felbontása után kiderül, hogy a már múlt ködébe vesző tartozásunkat hatványozottanakarják rajtunk behajtani.
 • Minden előzetes fizetési meghagyás, felszólítás nélkül közvetlenül a végrehajtótól kapunk levelet, amiben közli, hogy 8 napunk van arra, hogy befizessük a több milliós tartozásunkat, vagy….Minden ilyen több kérdőjeles esetre (is) felkészítelek az Adósságkezelés – AKUT SZAKASZ online képzésen, hogy TUDD magabiztosan az azonnali teendőket.

 

Figyelem! Fenti eshetőségek NEM légből kapott feltételezések. Ezek mind valós, bekövetkezett események voltak, és lesznek ilyenek a jövőben is.

De csak akkor lesznek ijesztőek, és lesz úrrá rajtad a félelem, kapkodás, ha NEM tudod, mit kell, mit érdemes, mit célszerű tenned!

Ezen már most könnyen változtathatsz, ha képzed magad és nem gondolod azt, hogy: “Már mindent tudok, és különben is mi újat mondhatnának? Azzal meg mire mennék? Talán köddé válna a tartozásom?”

Nem, a tartozás nem válik köddé, DE módosulni elég gyakran szokott. 🙂

Hogyan módosítható lefelé, hogyan lehet a kamatokat semlegesíteni, hogyan enyhíts a végrehajtás nyomasztásán, és hogyan érd el, hogy megálljon? Engedd el a negatív állapotokat, és cselekedj tudatosan, légy magabiztos, jól informált, erős! Tanulj!

Minden muníciót, minden felkészítést, -extrém esetekre is- megkapsz az Adósságkezelés – AKUT SZAKASZ online tanfolyamon>>

Célszerű figyelni a jelentkezési határidőre>> november 12. péntek éjfél!

 

MIT is tanulhatsz? Hogyan valósulhat meg, hogy higgadtan, nyugodt, magabiztos lendülettel nézz rá a tartozásaidra, és indulj neki azok megváltoztatásának, a körülményeik hatékony javításának? A VÁLASZ:

 

Egy Egyedülálló online képzés, online tanfolyam.

Hogyan érj el személyes és anyagi védelmet akkor, mikor már a végrehajtó szorongat és nem tudsz kihez fordulni segítségért?

 

Itt az első és egyetlen olyan online képzés amely megoldja a bátortalan, reményt vesztett, elkeseredett, adósságban élő emberek FŐ gondját, és még csak a lakásból sem kell kitenned a lábad!

Az Adósságkezelés Mesterkurzus-Vészhelyzeti Megoldások-AKUT SZAKASZ online tanfolyamon megtanítalak arra, hogyan védd meg vagyonodat, előzz meg egy végrehajtást, vagy ha már benne vagy, mit tegyél lépésről-lépésre, hogy enyhíts a károkon, vagy visszaszerezd akár egy inkasszóval elvitt pénzedet. 

-Megtanítalak arra, mik a saját jogaid egy behajtási folyamatban,

-Megtanítalak arra, hogyan intézkedj és intézz is el bármit egy végrehajtói irodában,

-Megtanítalak arra, hogyan előzz meg egy végrehajtást,

-Megtanítalak arra, hogyan késleltess, vagy háríts el egy induló végrehajtást,

-Megtanítalak arra, hogyan kezeld a faktor cégek zaklatásait…és még egy csomó ismeretet kapsz tőlem, amikről most még nem is tudod, micsoda óriási szükséged van rájuk!

Iratkozz fel, jelentkezz, nyomj az alábbi képre, hogy ott lehess azon az egyedülálló tanfolyamon, ahol önvédelmi kiképzést kapsz, erősödhetsz anyagilag, megvédheted vagyonodat!

Útjára indul az az első és egyetlen online képzés, ami felkészít minden AKUT, pénzügyi vészhelyzet kezelésére és az azokban való eljárási rendre. Ha már végrehajtás folyik, sok mindent kell tenni és lehetőleg minél előbb kell cselekedni. De mihez igazodva? Miket kell szem előtt tartani?

Hogyan háríthatóak el a további veszélyek és fordíthatóak vissza a sorscsapások a behajtási folyamat során? Erről szól, mintegy ÖNVÉDELMET adva az Adósságkezelés Mesterkurzus-Vészhelyzeti Megoldások – AKUT szakasz online tanfolyam>>Pénzügyi krízishelyzetekre igazítva>>Részletek a linken, kattints, értelmezz!

Jelentkezz, hogy időben tudd mit kell tenned egy pénzügyi vészhelyzetben! NYOMJ a képre, ismerd meg a tanfolyami képzés fontos részleteit! 

 

 

 


 

Kapcsolódó cikkek

30

nov
d

A Zalai Hírlap BOTRÁNY

A besúgó korszaknak még nincs vége…   Ezt nem hagyhattam szó nélkül, megígértem nekik, hogy lerántom a leplet, és híressé teszem őket a Neten. Eljött az ideje! Egy felháborító, aljas történetet osztok meg veletek, és mindenkit arra kérek, hogy OSSZA TOVÁBB, tudja meg minél több ember, mi folyik itt egymás között! Tudjon mindenki védekezni az árulás, rosszindulat […]

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt[…]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]