Mire van, és mire nincs lehetőséged a peren kívüli megegyezéssel?

Mire van, és mire nincs lehetőséged a peren kívüli megegyezéssel?

Minden helyzetben segíthet a megegyezés? Milyen szempontoknak kell megfelelni a sikeres megegyezéshez?

Egy téma, sokféle variáció. Meglepődve tapasztaltam, hogy vannak oldalak, ahol bizonyos szempontokat végiglistázva azt boncolgatják, hogy abban a bizononyos helyzetben, működik-e a megegyezés, vagy sem? Mert bizony tudni kell azt, hogy jelenleg is kb. 900 ezer végrehajtás folyik itt hazánkban, ami egyre csak több lesz. A hitelproblémákkal küzdők népes táborának már nagyon ki van élezve a helyzete, tehát árverés veszéllyel is számolniuk kell.

Döbbenet, hogy éppen a  legégetőbb, és legsürgetőbb helyzetekben, egy végrehajtási eljárás alatt, vagy éppen egy árverés elindulása miatt már -szerintük- nincs segítség.

Valóóóban? Hát nem a legnagyobb szükségben lehet “élet,- és vagyonmentő” a valódi segítség? 

Mert akkor felmerül a jogos kérdés: mennyire szakemberek azok a “segítségnyújtók”, akik épp a krízis állapotokat

utasítják el?

Ebből kiindulva le tudjuk vonni a következtetést, hogy bizony bizony életbevágóan fontos a MEGFELELŐ és a VALÓDI SEGÍTSÉGNÉL, hogy meglegyen a 3-as FORMULA:

  • a rutin, a megegyezésekben szerzett gyakorlat, a
  • bankok és faktorcégek (követelésvásárlók) gondokodásmódjának alapos ismerete, és a
  • MEGFELELŐEN KIÉPÍTETT KAPCSOLATRENDSZER!

E nélkül a hármas formula nélkül a segítség már a 0. lépésnél elvérzett, és csak a hitegetés, és “népámítás” veszi kezdetét.

Hasonlóan, amikor azt javasolják, menj perelni…

Vesztesként lehet elkönyvelni azt a helyzetet is, amikor az ügyvédek népes tábora még mindig fő csapásvonalként kifejezetten a perekkel való operálást javasolja  klienseiknek, belehajszolva ezzel őket egy olyan jövőbeni többletköltségbe, -miután a saját honoráriumukat már megkérték-, ahol pár millió forintos adósságnál is milliós per-és illetékköltség jelentkezik a kilátástalan helyzetbe került adósnál. Amit aztán kőkeményen be is vasalnak, és még azelőtt tiltani fogják fizetésből, nyugdíjból, még mileőtt a tartozást kezdenék végrehajtási eljárás keretében bevasalni. 

Sokat gondolkodtam azon, vajon miért ilyen elterjedt még mindig ez a jelenség? Rájöttem!

Ugyanis az a helyzet, hogy egy okos ember, egy ügyvéd, jogi szakember a saját szakmájához remekül ért, csakhogy azt nem lehet minden olyan helyzetre ráhúzni, amiben jogi segítségnyújtás szükségeltetik! Ugyanis még saját bevallásuk szerint is ezek a devizahitelek olyan speciális szakértelmet igényelnek, ami sokukból teljesen hiányzik>>

Nem ilyen típusú ügyekkel foglalkoztak eddig, ezek a devizahitelek rengeteg és folyamatos jogszabály változást hordoznak magukkal, amiket csakis az képes követni, aki ebbe ásta bele magát már a kezdetektől! (Ügyfelektől is halljuk ezeket a visszajelzéseket, és ezeket azoktól az ügyvédektől hallják, akiket a devizahitel problémájukkal megkerestek.)

Fontos a fenti hármas formula, aminek együttes megléte alapvetése, előfeltétele a sikeres megegyezésnek a lehető legtöbb helyzetben, kiváltképp az olyan égető helyzetekben, mint például egy árverés. Namármost: ez kirostázza azokat a jogi/nem jogi segítőket, akiknek valamelyik hiányzik az eszköztárából.

S akkor mivel tudnak mégis eredményeket ígérni?

Ez ugye nem olyan nehéz kérdés? Hát persze, hogy egy perindítással! Mert ahhoz viszont egészen biztosan ért! Meg tudja írni a perbeadványt, követve a hitelszerződés(ek) sémáját. Levezeti ezt, összeveti a hatályos jogszabályokkal, törvénnyel, és VOIALÁ! készen is van az összerakott peranyag! Beadja az illetékes bíróságra, és mossa kezeit. Innentől már a bíróságon a felelősség, a bírón, a kormányon és mindenki máson, de ő köszöni szépen, a munkáját amire szerződött ELVÉGEZTE! A legtutibb helyzet.

Mutogathat aztán bátran másra, és a felelősséget is átrakhatja: bíróra, eljárási szabályokra, törvénymódosításokra, a kormányra, és még sorolhatnám, hogy kik lehetnek a potenciális bűnbakjai egy vesztes pernek.

Mi a peren kívüli megegyezésben a legnehezebb, és miért érdemes minket választanod ehhez?

A hitelproblémákkal küzdők népes táborának már annyira ki van élezve a helyzete, hogy sokszor gondolkodás, és biztosítókötél nélkül ugranak, és költséget nem kímélve, ÉSZ ÉRVEKET nem átgondolva kérnek segítséget innen-onnan! Hajrá, mindenképpen a legfontosabb, hogy legyen segítség!

De ne fussunk bele az annak látszó helyzetekbe! Ez mindennél fontosabb, mert nálunk is, a Hitelsakkmattnál rengeteg olyan, már átvert ügyfél csapódik le, akik már nem 1x, de akár többször is a korábbi segítőkkel megjárta! Nehéz nekik, nehéz nekünk, mert az ilyen adós már eleve csalódott ügyfélként érkezik, de mivel szorongatja a saját helyzete, muszáj valamit cselekednie, viszont így már a korábbi csalódásai miatt annyira és túlzó mértékben lesz óvatos, hogy az együttműködéshez, és kiváltképp a hatékonyságunkhoz szükséges mértékű bizalmat sem szavazza meg. De ezt meg nekünk nem muszáj elviselni.

Szerencsére az ilyen esetek nagy százalékában helyére kerülnek a dolgok, helyrerázódnak, és finomulnak a félelmek, és csakis a hitelhelyzet miatt érzett félelmek maradnak, amik aztán az ügy előrehaladtával szépen tompulnak is. És a sikeres lezárással úgy elillannak, mintha ott sem lettek volna! 🙂

Tehát feltétlenül arra biztatlak, nézz körül, fontold meg mit hallasz, olvasol, tapasztalj és kérdezz, kérdezz, kérdezz! Tőlünk bármit lehet, kell is! Mi nyílt lapokkal játszunk, nincs rózsaszínű felhő, csakis kőkemény tények, amiket mindenkinek a saját aktuális hitelhelyzete generál.

Tehát nem mi adjuk az ívet, ami a segítséghez, a megoldáshoz vezet, hanem az aktuális helyzeted a mérvadó ehhez.

Amit mi adni tudunk:

Egyrészt:

  • A 3-as formula>>megegyezésekben szerzett rutin, bankok/faktorcégek gondolkodásának, üzletpolitikájának alapos ismerete, és a megfelelően kiépített kapcsolatrendszer. Ez utóbbi nem is áll rendelkezésre annak, aki nincs jelen legalább 4-5 éve a devizahitelek gyakorlati rendezésében. 
  • Minden típusú adósságban, hitelproblémánál tudunk ezzel a megegyezéssel valódi és hatékony segítséget biztosítani: devizás és forintos adósságokban is, fedezetes és fedezetlen hitelekben is!

Másrészt:

Azt a devizahiteles szakértelmet, amit ezek a fajta hitelek kőkeményen megkövetelnek.

Lehet valaki hiper-szuper okos ügyvéd (híres is), ha nincs meg a részletekig belemenő gyakorlata a devizahitel témában, akkor csupán hiábavaló küldetés lesz a valódi segítség helyett.

De hogy azt ne neked kelljen eldöntened, hogy a helyzetedben van-e segítség, ebben segítünk mi. A devizahitelekre specializálódott pénzügyi szakjogász fogja megmondani azt, milyen segítség van a te hiteidben, adósságproblémáidban. Mint ahogy nem a szomszédodat kérdezed meg arról, ha egyészségügyi problémád van, hogy mi lenne a gyógymód. 🙂

Keress bennünket, írd meg röviden a kérdésedet, vagy csak jelezz felénk, küldj elérhetőséget, és mi megkeresünk.

ÍRJ NEKÜNK, KATT IDE!

 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Hogyan tálalják ezt mások?

Több segítségnyújtó oldalát böngészve feltűnik, hogy ahogyan tálalják a devizaadósok felé a megegyezést, mint megoldási formát, az bizony a szivárvány minden színében pompázik.

Holott fontos tudni, hogy a megegyezésnek van egyfajta sémája, amibe a különféle hitelhelyzetek,  adósságtípusok besorolhatóak. Mi például pontosan meg tudjuk mondani, hogy egy adott adósságtípus, hitel az a peren kívüli megegyezéssel megoldható-e, vagy sem? Pontosan levezethető az adott hitel aktuális és múltbeli állapotából, van-e segítség, vagy nincs? 

S ennek mi a leghatékonyabb és legköltséghatékonyabb módja?

A díjmentes személyes tanácsadás. Érdekes, kissé megmosolyogtató érzés az, mikor azokon a bizonyos segítői oldalakon azt olvasom, hogy megmagyarázzák azt, miért jó neked, ha pénzt kérnek a konzultációért. Igen, természetesen egy szakértői munkáért pénzt kell kérni. Egy hivatalos, számunkra fontos megoldásnál, ami hivatalos eljárást kíván, pénzt kell adnunk.

De mi mégsem kérünk a szakértői munkáért pénzt! Miért nem, ha egyszer jár?

Egyszerű. Ez azzal van összefüggésben, -és ha az intelmeinket megfogadtad, és átgondoltan cselekszel, már a választ is tudod 🙂 -, hogy minden ügy egyedi, minden adósságtípus más és más. Nem a bankkal létrejött eredeti szerződések miatt, nem a bankok által felállított séma miatt, mert az banktípusonként ráhúzható egy kaptafára.

Hanem azzal van összefüggésben, hogy milyen a te mostani, aktuális hitel állapotod? Ennek megfelelően lehet segíteni, vagy nem lehet segíteni. 

Ez pedig akkor derül ki, ha beszámolsz a részletekről, azaz elmeséled jogászunknak a helyzetedet. Ez pedig csakis a konzultáción tud megvalósulni, tehát ha itt az derül ki, hogy a hitelednek olyan körülményei vannak, ami gátolja a megegyezést, akkor aktuálisan nem lehet segíteni, de ha például így és így alakul a dolog, akkor már igen. Ezt is a találkozón tudjuk átbeszélni veled, előre nem lehet tudni milyen segítség biztosítható. 

Kell az neked, hogy ha az derülne ki, hogy sajnos még nem tudunk segíteni, akkor ezért még FIZETNED IS KELLJEN? Mert ahogy elnézem az oldalakat, mindenhol vastagon kérnek konzultációs díjat. Egy budapesti viszonylatban ennek költsége: a 35 ezer forinttól akár a 100 ezres nagyságrendig is terjedhet óradíjban számolva!

Ugye, hogy nincs erre szükséged? Hogy még a nyomasztó hitelterhedhez hozzácsaphass egy röpke óráért egy horror összeget, talán a semmire?

Persze a nagyon megnyugtató folytatás, mikor az látszik itt a díjmentes tanácsadáson, hogy van segítség, és az indítható is, akkor számolni kell a megbízási díjjal. Ennek összege szintén ügyenként eltérő. A konzultáción minden részlet pontosan elhangzik, nincsenek rejtett költségek, ettől nem kell tartani. Mindennel pontosan tudsz számolni, és azt is tudnod kell, hogy nálunk a megbízási díj a többi segítőhöz képest a legalacsonyabb sávba esik. 

Az égető helyzetekben a segítségnyújtást viszont javasolt azonnali hatállyal indítani, persze akkor ha eredményt is akarsz. Mivel az időtényező itt már nagyon kiélezett helyzetet hoz létre, fontos szempont az azonnali cselekvés. 

Ha ilyen helyzetbe kerültél, de még nem kértél segítséget, de minden vágyad az ingatlant megtartani, akkor javaslom, hogy 1 napot se késlekedj! Itt tudsz írni nekünk, katt!

 

Összegezve, a mai napi intelem: mindig nézz jól körül! Mindig kérdezz, keress, kutass, és kérdezz, kérdezz! Élj a díjmentes lehetőséggel, mert amellett, hogy pénzbe nem kerül az alkalom, ÓRIÁSI információ mennyiséget kapsz ahhoz, hogy átlásd, mit lehet tenni a zűrzavaros és már évek óta pszichésen nyomasztó  hiteledben, adósságaidban!

S mint tudjuk, az információ HATALOM, de csak akkor, ha felhasználod.

Idekattintva olvashatsz BŐVEN KIFEJTVE a MEGEGYEZÉS szolgáltatás ismérveiről, amik segítenek az eligazodásban, hogy jó helyre kerülj, ha segítséget kérnél! És itt helyben időpontot is tudsz kérni egy díjmentes találkozóra. 

Kattints ide!>>Megegyezés Mesterfokon!

Itt kérhetsz időpontot tőlünk az adósságterhek átbeszélésére, a szaktanácsadásunkra!> Kattints! >>

Szeretettel: Andrea – Hitelsakkmatt – 06304845236

 Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó cikkek

30

nov
d

A Zalai Hírlap BOTRÁNY

A besúgó korszaknak még nincs vége…   Ezt nem hagyhattam szó nélkül, megígértem nekik, hogy lerántom a leplet, és híressé teszem őket a Neten. Eljött az ideje! Egy felháborító, aljas történetet osztok meg veletek, és mindenkit arra kérek, hogy OSSZA TOVÁBB, tudja meg minél több ember, mi folyik itt egymás között! Tudjon mindenki védekezni az árulás, rosszindulat […]

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt[…]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]