Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?

 
Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.
 
Eszközök:
-Foglalás,
-Inkasszó,
-Letiltás,
-Vállalkozás vh. alá vonása,
-Árverés.
 
Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás reális időbeni megtérülése.
Akkor is árverést indít, ha nem tud letiltást, vagy inkasszót alkalmazni, mert az adósnak nincs hivatalos munkája, vagy 4 órában foglalkoztatják, vagy Gyed-en, Gyes-en lévő anyuka, vagy 28.500 Ft-ot kap ellátásként. Ezek nem tiltható juttatások, így nincs fogás az adóson. Ha bankszámlát sem talál, vagy csak üreset, és nem jön bevétel arról, akkor az árverés nyújt számára pénzforrást.
 
Legyél óvatos, ha végrehajtás indul ellened, mert a végrehajtók mindenre rálátnak. Minden bankszámládra, vagyonodra, akármelyik megyében is van a neveden ingatlan.
 
Letiltás:
Ebben az esetben a munkáltatódnak küld egy határozatot, amelyben kéri a fizetésed 33, vagy 50 %-nak letiltását. Utóbbit 2 db adósság esetén kérheti.
 
Inkasszó:
Ebben az esetben a bankszámlád ellen irányul egy zárolási határozat, melyet a számlavezető bankodnak küld meg a végrehajtó. Ő maga nem lát rá a számládra, így a BANK FELELŐSSÉGE, hogy mennyit zárol el előled a számlán lévő összegből.
Sajnos nagyon gyakoriak azok a túlkapások, amikor az összes, bankszámlán parkoló pénzt zárolják, így a tulajdonos egy Ft-hoz sem jut hozzá, azaz éhen is halhat.
 
Mit tehetsz ebben az igazságtalan és durva helyzetben?
 
Mindenképpen előnyös, ha meg tudod előzni az egész végrehajtást. Ha nem, mert rohan az élet, s egyszercsak beüt a krah, hát akkor legalább óvintézkedj:
 
Példák végrehajtás alatti óvintézkedésekre:
  • Még végrehajtás előtt írasd le a nevedről a magas értékű ingatlanjaidat.
  • Szüntesd meg a folyószámládat, és kérd a béredet, juttatásaidat olyan ember számlájára, akiben megbízol, és aki nem szerepel az adósságaidban. Így a már letiltott maradék, számlára érkező béredet nem tudja elvinni a végrehajtó. (Merthogy ez igen gyakori eset.)
  • Beszéld meg a munkáltatóddal, hogy papíron jelentsen be 4 órában. Akkor nem tudnak tőled tiltani. Vagy egyáltalán ne jelentsen be, adja kézbe a fizetésedet. (Ezt nem mindegyik munkáltatóval lehet megbeszélni.)
  • Kérd szakember segítségét, hogy járjon el a végrehajtást kérőnél egy egyezség elérésében: ilyenkor megáll a végrehajtás, nem lesz letiltás, sem inkasszó! ITT találsz ilyen szakembereket>>KAPCSOLAT<<

A végrehajtás nem válsághelyzet. Nem olyan helyzet, amiben nem lehetne intézkedni megnyugtatóan. Sőt! A végrehajtás alatt KELL is intézkedni, hogy ne mérgesedjen el még jobban a dolog!

 

Gondolj arra is, hogy a tartozásodra folyamatosan rakódik rá a kamatos-kamat, azaz az alapkamat+a késedelmi kamat együttese. Ez húzza, emeli felfelé az összeget, ami rövid időn belül nagyon magasra szárnyalhat. Tehát intézkedj mielőbb, hogy ne harapódjon el a tartozás, mert nem mindegy, hogy például: 4 millióról, vagy 6 millióról kell egyezkedni, csökkenteni. A 4 milliót lehet kb. 2 millióra, a 6 milliót kb. 4 millióra lecsökkenteni. Az idő megtolja neked kb. 2 millióval jelen példánkban az adósságot, mert sokáig vártál, míg el kezdtél intézkedni.

Kinek hiányzik ez??

 

Keress bennünket, ha megszabadulnál a magas adósságaidtól, vagy elkerülnél, megállítanál egy végrehajtást! >>KAPCSOLAT – KÉREK SEGÍTSÉGET!<<


Az anyagi válsághelyzet megszüntetése

A legfontosabb: >>kérjünk szakértői segítséget<< a gyökérprobléma megoldásához: az anyagi válsághelyzet kialakulásának fő okozója az adósságprobléma. Ha az adósságprobléma eltűnik, minden más is eltűnik. Nem lesz anyagi válság, csakis tiszta, rendezett pénzügyi helyzet!

Hogyan lehetséges ez? Tudok segíteni az adósság kezelésében, ami egyben annak csökkentését és kamatmentes visszafizethetőségét is jelenti. Ha lecsökken a tartozás, kialakul bármiféle egyezség a követelő cég és adós között, akkor eltűnik az anyagi probléma. Mivel mindenki saját anyagi körülményeihez igazítható az adósság gond, tehát bárki fizetni fogja tudni, és kamatok nélkül el is tud majd tűnni a tartozás, megáll a végrehajtás. S mivel lehet majd fizetni, nem lesz válasághelyzet!

Keress bátran, előzzük meg a nagyobb válsághelyzetet, ha már nagy a baj, kezeljük és tüntessük el!

Ha bárki azt gondolja, ez lehetetlen, akkor NE keressen, de bárki aki úgy gondolkozik, megpróbálom, hiszen NINCS vesztenivalóm, azok bátran KERESSENEK!


KULCSVIDEÓK letöltése a legfontosabb adóssághoz kapcsolódó témákban:

Végrehajtás, Mokk, Elévülés, Zaklatás, Behajtó emberek, Adósságcsökkentés, Negatív Khr-melletti HITEL!, ….SOK-SOK téma, amely mindegyike NEHÉZ helyzethez kapcsolódik.
 
Segítettem a problémán: sok kulcsfontosságú ismeretet és praktikát osztok meg az alaposan elkészített videóimmal. Kb. 170 db, videóm, kb. 400 db írott cikkem van bedőlt, behajtás alatt álló tartozásokhoz kapcsolódóan.
  • Hogyan jársz jobban? Hogyan állíthatsz meg egy rémísztő, folyó végrehajtást?
  • Hogy mit jelent árverés? Hogyan előzd meg, vagy farolj ki belőle?
  • Hogyan mondj ellent fizetési meghagyásnak?
  • Hogyan nyerj ELÉVÜLÉSI PERT?
  • Hogyan csökkenhet a tartozásod több MILLIÓVAL? …és még sok-sok mindenre mondom a válaszokat.
Bármilyen téma érdekel, MOST INGYEN letölthető, INNEN>> KATT IDE!>>https://hitelsakkmatt.hu/videos-letoltheto-anyagok-ingyenes/

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt


ÁLOM MELÓ – Brutálisan jó fizetés!

 

 

 Ha nem akarsz nehézségek között tengődni, gyere velünk dolgozni! Szerezd meg az Álom Melódat! Részletek, felvilágosítás ITT!>>ÁLOM MELÓM!<<


 

 

Igen, 2022.-ben is azokért az adósokért fogok küzdeni, akik adósságcsapdában élnek, vagy akár 1 db tartozásuk van. 

Segítségkérés>>KAPCSOLAT<<

 

Bármi, ami végrehajtás és tiltanak tőled, megnyomorítanak, KÉRD A SEGÍTSÉGÜNKET, ITT!>> KAPCSOLAT<<

 

 

 

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt Akadémia


 

Kapcsolódó cikkek

12

máj
árverés, végrehajtás

Becsérték – mire figyelj oda, ha megállapítják?

BECSÉRTÉK – ÁRVERÉS Mi az a becsérték, milyen életbevágó szerepe van, miért árveréseknél jelenik meg, és ki állapítja meg? Haladjunk sorban. 1. A becsérték az az érték, ami az ingatlan aktuális piaci értékét határozza meg. Persze a becsérték megállapítása sajnos a legtöbb esetben fals értékeken alapul.   2. A szerepe abban rejlik egyrészt, hogy a végrehajtó mikor […]

12

ápr
végrehajtás

Saját magunktól letiltani?? Van ilyen?

Letiltás saját magunktól? Hogyan??!   Felmerült egy kérdés Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/csokkentes.hitelmentes) , mely igazán érdekesnek ígérkezik. Lássuk!   “Valószínűleg vannak mások is, akiket érdekel egy korrekt válasz az alább vázolt problémára. Ha bírósági végrehajtó, egy jogos, bíróság által megítélt követeléssel kapcsolatban nekem, mint KATA-s egyéni vállalkozónak küld egy letiltásról szóló felszólítást, aminek az a lényege, hogy a[…]

01

ápr
végrehajtás

Életviteli tanácsok – A spórolás titkai

Spóroljunk okosan! De miért is?   Hogyan alakulnak ki anyagi válsághelyzetek? 9. éve kezelem a bedőlt/felmondott hitelesek ügyeit, mindenkit meghallgatok, és ezen beszélgetések alkalmával fény derül a kiadásokra is, a megélhetés buktatóira. Minden családban jelen vannak a kiadások, mégsem mindenki érzi magát válsághelyzetben. Hogyan alakulnak ki anyagi válsághelyzetek? Sajnos észrevétlenül is bele lehet sodródni az ilyen helyzetekbe,[…]

29

márc
végrehajtás

MINDENT VIHET A VÉGREHAJTÓ! Praktikus tanácsok, hogy ez NE ÍGY LEGYEN!

Előfordult már, hogy egy inkasszó mindent tarolt a bankszámládon? Jó lenne ezt megelőzni, igaz? Íme pár jól megszívlelendő tanács, hogy a pénzed MEGMARADJON!   MINDEN PÉNZT VIHET EGY INKASSZÓ A SZÁMLÁRÓL?? IGEN! MICSODA??   Gyakran kérdezitek ezt, hiszen óriási megnyomorítás anyagilag, ha egy inkasszó kipucolja a bankszámlánkat. De hogy is van? Hiszen vannak letiltás alóli mentes juttatások![…]

22

márc
végrehajtás

VIDEÓS letölthető anyagok – INGYENES!

INGYENES videós letölthető anyagok 2014.-2022. Ez a sor egy kattintható LINK. <<Erre rányomva tudsz eljutni a letöltő oldalra. Kitöltöd az űrlapot, és máris a tied a szakszerűen és gondosan összeállított, akár életbevágó videós anyag!Ingyen, a te segítséged szolgálatában. Ha nem boldogulnál egyedül még az információk birtokában sem, akkor ITT tudsz minket elérni>> KAPCSOLAT<<   VÉGREHAJTÁS TÉMAKÖRE ÁRVERÉS 1./[…]

19

jan
végrehajtás

Fenyegetések a végrehajtóktól! Egyre nagyobb végrehajtói bűncselekmények kerülnek a felszínre

A végrehajtói Maffia végnapjai – Mi van pontosan a tarsolyukban?   A végrehajtói maffia bűncselekményeinek leleplezése csupán az első lépés volt a Mi Hazánk Mozgalomtól. Mióta jó pár végrehajtó börtönbe került, újabb és újabb súlyosabbnál-súlyosabb tett derül ki. Egymás nyakára hágva próbálnak enyhébb büntetést kicsikarni.  Mi van a végrehajtói diplomákkal? Sokan megvették az oktatásban szereplőket, főképp a[…]