Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?

 
Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.
 
Eszközök:
-Foglalás,
-Inkasszó,
-Letiltás,
-Vállalkozás vh. alá vonása,
-Árverés.
 
Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás reális időbeni megtérülése.
Akkor is árverést indít, ha nem tud letiltást, vagy inkasszót alkalmazni, mert az adósnak nincs hivatalos munkája, vagy 4 órában foglalkoztatják, vagy Gyed-en, Gyes-en lévő anyuka, vagy 28.500 Ft-ot kap ellátásként. Ezek nem tiltható juttatások, így nincs fogás az adóson. Ha bankszámlát sem talál, vagy csak üreset, és nem jön bevétel arról, akkor az árverés nyújt számára pénzforrást.
 
Legyél óvatos, ha végrehajtás indul ellened, mert a végrehajtók mindenre rálátnak. Minden bankszámládra, vagyonodra, akármelyik megyében is van a neveden ingatlan.
 
Letiltás:
Ebben az esetben a munkáltatódnak küld egy határozatot, amelyben kéri a fizetésed 33, vagy 50 %-nak letiltását. Utóbbit 2 db adósság esetén kérheti.
 
Inkasszó:
Ebben az esetben a bankszámlád ellen irányul egy zárolási határozat, melyet a számlavezető bankodnak küld meg a végrehajtó. Ő maga nem lát rá a számládra, így a BANK FELELŐSSÉGE, hogy mennyit zárol el előled a számlán lévő összegből.
Sajnos nagyon gyakoriak azok a túlkapások, amikor az összes, bankszámlán parkoló pénzt zárolják, így a tulajdonos egy Ft-hoz sem jut hozzá, azaz éhen is halhat.
 
Mit tehetsz ebben az igazságtalan és durva helyzetben?
 
Mindenképpen előnyös, ha meg tudod előzni az egész végrehajtást. Ha nem, mert rohan az élet, s egyszercsak beüt a krah, hát akkor legalább óvintézkedj:
 
Példák végrehajtás alatti óvintézkedésekre:
  • Még végrehajtás előtt írasd le a nevedről a magas értékű ingatlanjaidat.
  • Szüntesd meg a folyószámládat, és kérd a béredet, juttatásaidat olyan ember számlájára, akiben megbízol, és aki nem szerepel az adósságaidban. Így a már letiltott maradék, számlára érkező béredet nem tudja elvinni a végrehajtó. (Merthogy ez igen gyakori eset.)
  • Beszéld meg a munkáltatóddal, hogy papíron jelentsen be 4 órában. Akkor nem tudnak tőled tiltani. Vagy egyáltalán ne jelentsen be, adja kézbe a fizetésedet. (Ezt nem mindegyik munkáltatóval lehet megbeszélni.)
  • Kérd szakember segítségét, hogy járjon el a végrehajtást kérőnél egy egyezség elérésében: ilyenkor megáll a végrehajtás, nem lesz letiltás, sem inkasszó! ITT találsz ilyen szakembereket>>KAPCSOLAT<<

A végrehajtás nem válsághelyzet. Nem olyan helyzet, amiben nem lehetne intézkedni megnyugtatóan. Sőt! A végrehajtás alatt KELL is intézkedni, hogy ne mérgesedjen el még jobban a dolog!

 

Gondolj arra is, hogy a tartozásodra folyamatosan rakódik rá a kamatos-kamat, azaz az alapkamat+a késedelmi kamat együttese. Ez húzza, emeli felfelé az összeget, ami rövid időn belül nagyon magasra szárnyalhat. Tehát intézkedj mielőbb, hogy ne harapódjon el a tartozás, mert nem mindegy, hogy például: 4 millióról, vagy 6 millióról kell egyezkedni, csökkenteni. A 4 milliót lehet kb. 2 millióra, a 6 milliót kb. 4 millióra lecsökkenteni. Az idő megtolja neked kb. 2 millióval jelen példánkban az adósságot, mert sokáig vártál, míg el kezdtél intézkedni.

Kinek hiányzik ez??

 

Keress bennünket, ha megszabadulnál a magas adósságaidtól, vagy elkerülnél, megállítanál egy végrehajtást! >>KAPCSOLAT – KÉREK SEGÍTSÉGET!<<


Az anyagi válsághelyzet megszüntetése

A legfontosabb: >>kérjünk szakértői segítséget<< a gyökérprobléma megoldásához: az anyagi válsághelyzet kialakulásának fő okozója az adósságprobléma. Ha az adósságprobléma eltűnik, minden más is eltűnik. Nem lesz anyagi válság, csakis tiszta, rendezett pénzügyi helyzet!

Hogyan lehetséges ez? Tudok segíteni az adósság kezelésében, ami egyben annak csökkentését és kamatmentes visszafizethetőségét is jelenti. Ha lecsökken a tartozás, kialakul bármiféle egyezség a követelő cég és adós között, akkor eltűnik az anyagi probléma. Mivel mindenki saját anyagi körülményeihez igazítható az adósság gond, tehát bárki fizetni fogja tudni, és kamatok nélkül el is tud majd tűnni a tartozás, megáll a végrehajtás. S mivel lehet majd fizetni, nem lesz válasághelyzet!

Keress bátran, előzzük meg a nagyobb válsághelyzetet, ha már nagy a baj, kezeljük és tüntessük el!

Ha bárki azt gondolja, ez lehetetlen, akkor NE keressen, de bárki aki úgy gondolkozik, megpróbálom, hiszen NINCS vesztenivalóm, azok bátran KERESSENEK!


KULCSVIDEÓK letöltése a legfontosabb adóssághoz kapcsolódó témákban:

Végrehajtás, Mokk, Elévülés, Zaklatás, Behajtó emberek, Adósságcsökkentés, Negatív Khr-melletti HITEL!, ….SOK-SOK téma, amely mindegyike NEHÉZ helyzethez kapcsolódik.
 
Segítettem a problémán: sok kulcsfontosságú ismeretet és praktikát osztok meg az alaposan elkészített videóimmal. Kb. 170 db, videóm, kb. 400 db írott cikkem van bedőlt, behajtás alatt álló tartozásokhoz kapcsolódóan.
  • Hogyan jársz jobban? Hogyan állíthatsz meg egy rémísztő, folyó végrehajtást?
  • Hogy mit jelent árverés? Hogyan előzd meg, vagy farolj ki belőle?
  • Hogyan mondj ellent fizetési meghagyásnak?
  • Hogyan nyerj ELÉVÜLÉSI PERT?
  • Hogyan csökkenhet a tartozásod több MILLIÓVAL? …és még sok-sok mindenre mondom a válaszokat.
Bármilyen téma érdekel, MOST INGYEN letölthető, INNEN>> KATT IDE!>>https://hitelsakkmatt.hu/videos-letoltheto-anyagok-ingyenes/

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt


ÁLOM MELÓ – Brutálisan jó fizetés!

 

 

 Ha nem akarsz nehézségek között tengődni, gyere velünk dolgozni! Szerezd meg az Álom Melódat! Részletek, felvilágosítás ITT!>>ÁLOM MELÓM!<<


 

 

Igen, 2022.-ben is azokért az adósokért fogok küzdeni, akik adósságcsapdában élnek, vagy akár 1 db tartozásuk van. 

Segítségkérés>>KAPCSOLAT<<

 

Bármi, ami végrehajtás és tiltanak tőled, megnyomorítanak, KÉRD A SEGÍTSÉGÜNKET, ITT!>> KAPCSOLAT<<

 

 

 

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt Akadémia


 

Kapcsolódó cikkek

30

nov
d

A Zalai Hírlap BOTRÁNY

A besúgó korszaknak még nincs vége…   Ezt nem hagyhattam szó nélkül, megígértem nekik, hogy lerántom a leplet, és híressé teszem őket a Neten. Eljött az ideje! Egy felháborító, aljas történetet osztok meg veletek, és mindenkit arra kérek, hogy OSSZA TOVÁBB, tudja meg minél több ember, mi folyik itt egymás között! Tudjon mindenki védekezni az árulás, rosszindulat […]

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt[…]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]