Milyen formákat ölt az adósok kizsákmányolása?

Pénzügyi Káosz, vagy Ko?

 

A devizahiteles behúzással/csapdával látott napvilágot nagyon körvonalazottan, hogy meddig képes elmenni, milyen határokat tud feszegetni az, ha ezer milliárdok bezsebelése a cél. Ez a korántsem mellékes téma akkoriban, 2013.-2014. táján nagyon új volt még mindenkinek.

Még az is szűz terület volt és ezáltal mindenki gyakorlatlan is volt abban, hogy a bankokkal szemben a perekkel mire mennek az adósok, és ha azzal lassabban, vagy egyáltalán nem lehetett eredményeket produkálni, akkor viszont mivel lehet? Ha egyszer ez egy világszintű pénzügyi lehúzás?

Aztán egyre világosabbá vált, hogy itt a jog alapján sem lehet nemhogy kisebb, de semmilyen eredményt sem elérni, mert a pénzügyi csalás oly mértékű profitot hozott a pénzügyi szektornak, hogy az bőséges alapot biztosított a különböző összefonódásokra.

A lehúzó tábor pedig azóta is töretlenül és karöltve támogatja egymást ebben a pénzcsapolásban.

Olyan feneketlen mézes bödön volt a devizahitel terület számukra, hogy minden egyes cseppjét ki akarták élvezni. S nem árulok el titkot, mikor azt mondom, a mai napig is szedik annak árulással szerzett gyümölcsét. Sőőt!

 

A Ft hitel jelenség

Másik jelenség is felütötte fejét kis hazánkban már egy ideje. A szimpla, forint alapon kiadott különféle hitelekkel és a kapcsolódó trükkökkel is alaposan pórul lehet járni.

Kis dolgokon múlhatnak nagy pénzek, milliók, s nem elhanyagolható, hogy évtizedekre bele lehet ragadni “szimpla” 1 milliós tartozásba is. Sőt, könnyen lehet belőle életfogytig tartó állapot is. Ez már segítségért kiált!

 

Hogy ez mekkora méreteket kezdett ölteni? 

Ami most a fejedben van, azt szorozd meg 1000-rel. Emiatt és sok minden más miatt is már égetően szükséges az adósok szem felnyitogatása is, mert a pénzügyi intézmények és az általuk “felfogadott” hivatalos behajtók és végrehajtók csak szedik áldozataikat.

Hazánkban eluralkodott a pénzügyi káosz. Mindenki a pénzét akarja, nyomulás van. Úgy tűnik, hogy a pénzügyi intézmények, a behajtói gárda, sok esetben hasraütésszerűen kívánja a pénzét és azt megkérdőjelezhetően magas áron.

Nem csupán az összegek hajmeresztőek, de a behajtási módszer is nélkülözi a hivatalos, egyértelmű utasításokat, ezeket nem sokan szívlelik meg, de még sorvezetőként sem alkalmazzák.

 

Pénzügyi KÁOSZ

Ebben a sokszor szabályok nélküli közegben kell úgy menetelni előre, hogy nincsenek meg azok a körülmények, fogódzkodók, amikre támaszkodva azért meg lehetne mondani azt, hogy mi fog történni.

A túlélésről, farkastörvényekről van szó, amik között kell érvényre juttatni az igazságot és lezárni egy teljesen elfajult pénzügyi helyzetet. S ne felejtsük el, hogy itt nem babra megy a játék ellened. Itt milliókról is szó van, otthonokról, egy egész élet munkájáról. Sokszor ezt kell tudni megvédeni.

Ez és sok egyéb körülmény teszi égetően fontossá azt, hogy az adósok is tudjanak megerősödni, kiismerjék a lavírozás útvesztőit, gyarapodhassanak örök érvényű jogi ismeretekkel, amik erősíthetik a pozíciójukat.

Ha a megfelelő tudás, gyakorlat nincs meg, akkor arra vagy kárhoztatva, hogy pénzügyi elnyomás alatt legyél.

Meddig? Örökre, ha hagyod. Mert minden csak addig tud elfajulni, ameddig azt hagyják.

 

Hol van az áttörési rés?

 

Ha valaki ismeri a saját jogait, ismeri az ellenoldal jogait és annak kötelezettségeit is, már lesz akkora ereje, hogy az önvédelmen túl elérhet olyan hatékony eredményeket, hogy a saját javára milliókkal rövidítse meg az őt addig kizsákmányolókat.

Hogy ki fog áttörést elérni és pozitív változásokat megindítani az életében?

Azok, akik hajlandóak ismereteket szerezni, olvasni, tanácsokat megszívlelni. Hogy ez kemény munka? Miért? Lehet kemény munka nélkül eredményeket elérni? Szerintem nem.

Ha valakinek az normálisnak tűnik, hogy egy inkasszó (végrehajtó által alkalmazott eszköz) alkalmával 0 Ft marad az adós bankszámláján és senki nem foglalkozik, mi több, szóra sem méltatja ezt a törvénytelen helyzetet, azaz szó szerint akár éhen is halhat bárki ilyen alapon, addig nem lesz aki megváltoztassa ezt az egyoldalú és veszélyes gyakorlatot.

Amíg hagyják a hivatalos szervek, hogy rendszerint előfordulhassanak ilyen megalázó, elnyomó intézkedések és a vétlen áldozattal senki nem foglalkozik, akkor észre kell venned a nagy igazságot: ha te nem cselekszel, akkor bármit megtehetnek, bárkivel és veled is. És meg is tesznek. 

 

Modern elnyomás – Mire elég 18.500 Ft?

 

Már pénzügyi szempontból, ha valakinek bedőlt tartozása van, szinte bármit megtesznek vele, főképp ha nulla tudása van és csak szótlan elszenvedője a vele szemben beindult folyamatnak.

A fülembe mondott történeteknek tömkelege szól ilyen és még borzasztóbb, hajmeresztő történetekről, sírásról, és feladott, erőtlen szenvedésről. Például, hogy málnát termeszt a néni, mert ennivalóra semmi pénze nem marad, de néha a falu összehord neki ezt-azt! Ez élet??!!

Tőle 3 végrehajtó szedte a vámot a 48.500 Ft-os nyugdíjából, a törvény által kötelező mértékű 28.500 Ft maradt meg neki, de a 3. végrehajtó addig ijesztgette, míg felajánlott oda a néni 10 e Ft-ot, csak hogy nyugodtan lehessen. Így maradt saját részre 18.500 Ft minden hónapban!!

De senki nem világosította fel, hogy annyira minimális a nyugdíja, hogy a 3. végrehajtónak esélye sem lett volna vonni belőle, egyrészt mivel egyszerre 2 tartozásból vonhatnak, és annak is megvan a maga %-os felső plafonja, ami a néninél már teljesült. A 3. helyen elfogadták tőle a pénzt, holott tisztában voltak az anyagi környezettel. Ezt az antiszociális, kizsigerelő magatartást éljük ma itt Magyarországon.

A hab mindennek a csúcsán az, hogy olyan forint tartozásokat tiltottak tőle, amin a kamat többszörösére halmozódott a tőke összegeken, és a rendszeres kétszeres kamatoztatás soha nem látott ütemben fejlődött felfelé, húzta a 3 tartozás összegét a végtelenségig. Ha hagyta volna…de szerencsére segítséget kért tőlem.

 

Majd a per…

Vagy olykor ennek ellenkezője tapasztalható, a: “Majd a bíróságon jól megjárják!” mondat. De már 12 éve semmi drasztikus nem történt a kizsákmányolókkal szemben.

Soha nem látott méreteket öltött viszont a tartozások törvénytelen felturbózása, ami a faktor cégek, hivatalos szegmens számára virágzó üzletté alakult. 20 nap leforgása alatt +640 ezer Ft egy összegre? Ha ez nem bűncselekmény, akkor mi az?

Nem számít sem egy számviteli törvény, sem egy Mnb állásfoglalás, sem a végrehajtási törvény szent betűi, semmi. Akkor mégis mi? Kérdezhetnéd.

Egyszerű a válasz: csak a PÉNZ!

De arra Neked is nagy szükséged van, igaz? Akkor ideje változásokat hoznod a saját érdekedben, a saját szinteden. Ideje új utakra lépni , ideje tudatossá és eltökéltté válni, hogy meg se kottyanjanak az alábbi helyzetek:

  • Bármilyen típusú, azelőtt rázósnak hitt ügyintézős helyzet,
  • A végrehajtási eljárás megállítása, vagy
  • Éppen annak elkerülése, hogy 0 Ft maradjon a lakossági számládon, továbbá
  • Biztosan megelőzheted azt, hogy olyan adósságokba ragadjál bele, amiket lehetetlen visszafizetni, tehát egyben
  • Azt is megakadályozhatod, hogy teljesen fölöslegesen milliókat fizess ki olyanoknak, akikben egy szemernyi szociális együttérzés sincs.

 

Hogy mi miért történik és mi a megoldás módszertana? 

 

Olyan plusz tudást tudunk nyújtani, ami pénzügyileg egészen biztosan sok-sok milliót ér majd számodra.

Kell, nem kell? Ezt majd eldöntöd.

-Hogy adóssággal együtt élni nem jó, az holt biztos.

-Hogy változtatni érdemesebb-e, vagy inkább mindent eltűrni, áldozatnak maradni és a szőnyeg széle alatt sétálni könnyebb-e, az is mindenki saját dolga. 

-Egy biztos: minden, adóssághelyzet megéri az átvilágítást, hogy milyen megoldási forma illeszthető rá. Mert hogy már nagyon kevés olyan helyzet van, aminek ne volna megoldása.

 

Mindenki a saját életét önmaga írja. 

Mindenki úgy kormányozza a sorsát, ahogy jónak látja. (Csak ne a körülményeket hibáztassuk mindenért).

Ha viszont jól, jobban akarsz élni, kötöttségektől, kiszolgáltatottságtól mentesen, anyagilag mindenképpen jobb helyzetben, akkor ideje segítséget kérni, és lépni egy szintet felfelé! 😉  >>Eset űrlap<<


Adósságcsapdában élsz? Megértelek!

 

Nem kell, hogy beletörődj a sorsodba! Persze, mindenki szíve joga, hogy saját maga döntse el, hogyan akarja élni az életét. De látod, milyen megpróbáltatásokon mentem keresztül, pedig csak 2 perce olvasod írásaimat.

A jobb helyzetünkért, a jobb sorsért mindig meg kell küzdenünk! Aki képes kilépni a komfortzónájából, a Reality show-kat ott hagyni, és felállni a televízió elől, akkor biztosan elérsz egy sokkal jobb helyzetet, és nyugodtabb anyagi körülményeket.


Ha adósság csapdában élsz, és  komolyan változtatni akarsz 

Az idénmódosították a végrehajtási törvényt, nagyon fontossá, létkérdéssé vált, hogy mindenki, aki már végrehajtási szakaszban jár akár a fedezetlen, akár a fedezetes (jelzáloghitel) hitelével, cselekedjen, és tegyen a helyzet orvoslásáért, azaz saját magáért.

Hasonló helyzetben vagy? >>ITT kérhetsz segítséget!<<


Hogyan mentsd a mentehetőt?

»Árverés indult, mit tehetsz? A cikket ITT találod«

Itt, ebben a szakaszban már az idővel kell versenyt futni. De még ilyenkor is van remény. Tudunk segíteni, ha nem 3 nappal az árverés vége előtt jelentkezel.

Hogyan? Kérdezz meg minket!

Összefoglalva:Miután személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket, közvetlenül, és pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra úgy beszélni, beszálmolni erről, ami a valóságot tükrözi.

»»Keress minket, mentsd meg az otthonod!««

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt


ADÓSSÁG CSOPORTUNK

Hitelsakkmatt oldalunk égisze alatt megtalálható már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldal is, hogy lelki táplálékot nyújtson. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet. 🙂

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat”menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


AJÁNLÁS: Árverés indulhat? Árverés van? Mentsd meg az otthonod!

 


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Mosolygó Hitelesek csoport.


ADÓSSÁGTERHEK NYOMASZTANAK?

Változtass a gondokon a betonbiztos módszerrel, vegyél egy egészen új irányt! >>

Személyes szaktanácsadás >> A végleges adósságrendezésért!

Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni.Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Kapcsolódó cikkek

30

nov
d

A Zalai Hírlap BOTRÁNY

A besúgó korszaknak még nincs vége…   Ezt nem hagyhattam szó nélkül, megígértem nekik, hogy lerántom a leplet, és híressé teszem őket a Neten. Eljött az ideje! Egy felháborító, aljas történetet osztok meg veletek, és mindenkit arra kérek, hogy OSSZA TOVÁBB, tudja meg minél több ember, mi folyik itt egymás között! Tudjon mindenki védekezni az árulás, rosszindulat […]

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt[…]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]