Miért életbevágó, hogy reális tanácsot kapj, ha tartozásaidat rendeznéd?

Miért tudunk értékes és valódi segítséget nyújtani?

Főképp, ha adósságrendezésre adod a fejed és pénzügyi egyensúlyt teremtenél magadnál…

 

Hogyan tudunk mi ellátni olyan tanácsokkal és gyakorlati megoldásokkal, amik valóban pénzügyi változásokat és számos egyéb változást hoznak az életedbe? Azontúl, hogy adósságrendezésben a statisztikák mutatói alapján 94 %-os sikerrátával dolgozunk, ami magában foglalja az adósságcsökkentéseket, a kamatmentes megegyezéseket, részletfizetési megállapodások kidolgozását, végrehajtások megállítását?

 

Statisztika – a termelékenység fokmérője

 1. A statisztika fokmérője minden egyes tevékenységnek, vagy állapotnak, stb. Azzal nem vitatkozik senki, mint azzal sem, hogy 10 házasságból 6 válással végződik. Mert hogyha egyszer ezek a reális képet mutató számok, akkor ez elvitathatatlan tény.

A mi adósságrendező, megegyezéseket létrehozó tevékenységünk sikeressége is statisztikák alapján mérhető, és felmutatható természetesen több száz sikeres megegyezés is, amelyek az adósságrendezés valamely területén végzett sikereket mutatják be.

Ezek, a saját sikerességünkön túl az ügyfeleink (adósok) saját sikerei is, mert itt nem csak új számok születnek egy-egy tartozásban, hanem 1-1 lezárt sikeres ügy valaki, vagy családok életét változtatják meg pozitív irányban. Utat mutatnak a nyugodtabb, kiegyensúlyozott mindennapokhoz, milliónyi stresszforrást iktatnak ki, és nem utolsó sorban otthonok maradhatnak biztonságban.

 

Mi valójában az adósságrendezés?

 

Az adósságrendezés összetett, bonyolult terület, ami magában foglalja mindezt:

 • Adósságcsökkentés,
 • Végrehajtások megállítása,
 • Kamatmentesség,
 • Részletfizetés lehetősége,
 • Egyösszegű visszafizetés alacsonyabb összegen,
 • Árverés megelőzése,
 • Ingatlanok tehermentesítése,
 • Folyó árverésből ingatlan kimentése.

 

Hitelsakkmatt – kik vagyunk, mi a fő profil?

 

Egy szóval: adósságrendezés, de ez nagyon sok mindent jelent, nagyon összetett. Szedjük szét: Bedőlt, felmondott hitelek kezelését jelenti, végrehajtások megállítását, az ingatlanok megmentését, azaz többirányú ügykezelést jelent. 

Ha definiálni akarnám: Valójában olyan tiszta, rendezett élethelyzet megteremtését jelenti, amikor beáll egy pénzügyi egyensúly, megszűnik egy vh. Letiltás, nem jönnek a fizetési felszólító levelek, nem jönnek a fizetési meghagyások. Azaz a nyugalom köszönt be mindenki életébe. 

Mindenki tisztában lesz azzal:

 • Mennyit kell fizetnie,
 • Meddig kell fizetni,
 • Mennyi van még hátra az adósság összegéből.

Ezt halál pontosan követni lehet, mert több területet is megold egy komoly adósságrendezés:

 1. Csökken a tartozás(ok),
 2. Ha végrehajtás is van, megáll a letiltás, nincs inkasszó,
 3. Kamatok java eltűnik,
 4. A maradék -lecsökkentett- összeg már kamat nélkül fizethető akár részletekben,
 5. Saját anyagi lehetőségekhez igazított törlesztőrészletek lehetősége.

Tehát összefoglalva:

 • A megegyezést követően az új megállapodás a tartozást követelő pénzintézettel/követeléskezelővel (nem végrehajtóval!!>vele inkább kerüljük az egyezkedést, mert nincs értelme), tartalmazni fogja az alacsonyabb adósság összeget, arra kidolgozott X idejű futamidőt a kamatmentes részletfizetéshez.
 • Így minden egyes általad vállalt törlesztőrészlet TUDJA csökkenteni a tartozásodat hónapról-hónapra!

Mert megegyezés előtt olyan adósságon ültél, amelyik ellened dolgozott, és nem tudott fogyatkozni:

Több cikk szól a visszafizethetetlen tartozások pénzügyi okairól:

-“Amikor csak toljuk magunk előtt…”

-“Modernkori adósrabszolgaság”

-“Ez uzsorakamat!”

 

Miért visszafizethetetlen a kezeletlen adósság?

Amíg csupán bedőlt, elhanyagolt, akár végrehajtásra került tartozásod van, azt már  dupla kamatok húzzák gyorsan fölfelé, és hiába fizeted önkéntes alapon, vagy letiltás formájában viszi a részleteket a vh, az a háttér összeg nem tud csökkenni a magas kamatok miatt. 

2. Segítségünkkel az adósságrendezéssel/csökkentéssel viszont csakis rendezett, fizethető, kamatok nélküli, sokkal kisebb tartozások lesznek, amiket az anyagi lehetőségeidhez mérten tudsz is fizetni. S mivel a legtöbb adósságcsökkentésünk kamatok elengedtetését is jelenti, ezért a maradék összeg TUD CSÖKKENNI A havi törlesztők hatására. Tehát el tud fogyni, vissza tudod fizetni belátható időn belül!

 

Végleg meg tudsz szabadulni a tartozásoktól! 

3. Mióta csináljuk? 7 éve gyakorlati szinten több száz sikeres, lezárt ügyünk van. Azt vállaljuk el, amiben nagy bizonyosság van siker szempontjából Reális megoldási javaslatokat mondunk, mindent eddig gyakorlati tapasztalatainkra alapozva.

4. Legfontosabb ok, amiért valódi, kézzel fogható, reális tanácsot adunk:

Magam is többször voltam kutyaszorítóban, és éreztem a gyomromat akkorának, mint egy dió.

Az adósságteher rátelepszik az életünkre, hosszú távon meghatározza az anyagi lehetőségeinket, kevesebb bérből kell kijönni a hónap végére, és persze az élet nem áll meg, sorolhatnám, mi mindenre kellene folyamatosan a pénz.

Kétségbeesésünkben több mindent kipróbálunk, szaladunk fűhöz-fához. Saját magunk próbálunk ügyünkben tenni-venni, segítséget kérünk innen-onnan, ügyvédtől, ismerősöktől, a pénzintézettől…

Ezen nagyon sokan végigmentünk már. Mindennek megvannak a saját buktatói, első ránézésre az sem tuti, hogy jó az a megoldás, amit találunk, aztán csalódunk ebben, abban, pedig kipróbáltunk már ilyen-olyan megoldást is, és hallgattunk erre és arra a szakértőre is. 

A helyzet gyökeresen mégsem változott.

Én is lázasan kutattam valami megváltást hozó segítség után, futkostam fűhöz-fához, megkérdeztem ilyen-olyan szakértőt, míg aztán a legeslegutolsó pillanatban, mielőtt végleg kisodródtam volna, végre megtaláltam a saját utam! 

 Ez cirka 7 éve történt, a zűrös tartozások tisztázása kicsit későbbre tevődött. 

Megtaláltam az utam, mert most itt vagyok. Nem pusztán az adósságproblémáim oldódtak meg, és került a helyére minden szépen, lassan.

Megtaláltam a legfontosabb dolgot is: segíthetek bárkinek, akinek anyagi terhei vannak.

A saját életednek legyél Te az irányítója, és indulj pont az ellenkező irányba, mint eddig!

Saját helyzetem által, szorult anyagi helyzetekből kimászva éppen elég gyakorlati tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt évek során.

Szakértői segítőm révén:

-Legyűrtem, és visszafizettem 2 devizahitelemet,

-Megnyertem 2 elévülési pert az Intrum ellen,

Megegyeztem az Otp Faktoringgal 3 adósságban is, amiben volt személyi hitel, és hitelkártya tartozás is,

-Egyezségre jutottam kemény ellenfelekkel is olyan tartozásokban, amiket szépen megkamatoztattak,

… és volt még pár apróbb tartozás is, amit szintén kigyomláltam már.

 

 Anyagi zavar?

Igen, én is voltam anyagi zűrzavarban, rettegtem a postástól, és dobogó szívvel lestem, ki jött hozzánk?!

 De már túl vagyok ezen az időszakon! Már e nehéz időszak minden tapasztalatát arra használom, hogy másoknak segíteni tudjak!

Neked is tudok kézzel fogható, reálisan kivitelezhető helyzetmentő megoldást mutatni, szakmai tanácsot adni. Mert már az utat kitapostam mindenki előtt, a gyakorlati tapasztalatok évről-évre csak erősödnek, javulnak. A statisztikai eredmények pedig önmagukért beszélnek.

Ha Te sem vagy az az ember, aki a statisztikával vitatkozna és eldöntötted, megszabadulsz az adósságterhektől, akkor mi itt vagyunk, keress minket egy nyugodtabb, anyagilag kiegyensúlyozottabb életért!

>>Itt az idő, cselekedj! Kattints ide!<<

 

 

Ha adósság csapdában élsz, és  komolyan változtatni akarsz 

Az idén módosították a végrehajtási törvényt, nagyon fontossá, létkérdéssé vált, hogy mindenki, aki már végrehajtási szakaszban jár akár a fedezetlen, akár a fedezetes (jelzáloghitel) hitelével, cselekedjen, és tegyen a helyzet orvoslásáért, azaz saját magáért.

Hasonló helyzetben vagy? >>ITT kérhetsz segítséget!<<

 

 

Szeretettel Andrea – Hitelsakkmatt

 

Összefoglalva: Mivel személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket közvetlenül, így pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra úgy beszélni, beszálmoni erről, ami a valóságot tükrözi.

»»Keress minket, mentsd meg az otthonod!««

 


ADÓSSÁG CSOPORTUNK

Hitelsakkmatt oldalunk égisze alatt megtalálható már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldal is, hogy lelki táplálékot nyújtson. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet. 🙂

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat”menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


AJÁNLÁS: Árverés indulhat? Árverés van? Mentsd meg az otthonod!

 


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Mosolygó Hitelesek csoport.


Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni.Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Kapcsolódó cikkek

29

júl
árverés, Devizahitel, végrehajtás

A bank téved! – Saját történetem III. rész

A végrehajtás felfüggesztve, lélegzetvételnyi idő, végre!   Ez az írás az én igaz történetem arról, amit a 2 devizahitelemmel átéltem 7 évvel ezelőtt. Minden egyes mozzanatra, és lelki teherre, sérelemre, és nyomásra úgy emlékszem, mintha tegnap történt volna. III. rész. Ha olvastad devizahiteles történetem I.ésII. részét, akkor elég, ha kicsit visszanyúlok az írásom befejező részéhez, hogy felvegyük az […]

23

júl
Adósság behajtása, Adósságrendezés

Akkor most tisztázzuk!

Mi történne, ha magadra maradnál egy adósságrendezési folyamatban?   Vannak azok az emberek, akik mindent jobban tudnak. Vannak, akik meghallgatják mások véleményét, de azt teszik, amit saját maguk elképzeltek az adott helyzetben. Mások elfogadják mások véleményét, ha tudják, ők jobban értenek hozzá. Vannak, akik nem gondolkoznak, csakis a mások véleményére alapozva hozzák meg döntéseiket.  Ahány ember, annyiféle[…]

22

júl
Adósságrendezés

Mikkel nem kell számolnod, ha tudatosan adósságrendezel?

Milyen csapdákat kerülhetsz el egy jó döntéssel?   Talán furcsának találhatod, hogy a fordított verziót, a “mi NEM lesz, ha adósságrendezel” megközelítést használom. Bizonyos dolgokat könnyebb úgy behatárolni, hogy nem arról beszélünk, hogy azok milyenek, mi valósulhat meg, ha alkalmazzuk, hanem azt határozzuk meg, hogy milyenek nem, azaz “mi nem fog biztosan történni, ha adósságkezelsz?”   Mivel[…]

16

júl
Behajtó/végrehajtó, végrehajtás

Sokan összekeverik őket – pedig eltérőek a szerepkörök az adósságbehajtásban

Miben mások a behajtók és a végrehajtók?   Azt könnyebb meghatározni, hogy miben nagyon hasonlók: mindkét hivatalos fél a félelemre alapozva kommunikál, ijesztő hangnemben veszi fel a kapcsolatot az adósokkal, s nyugodtan mondhatom, hogy szinte mindenkinek feláll a szőr a hátán, ha velük kerül kapcsolatba saját akarata ellenére és netán együttműködést elérnie. Sajnos bevált gyakorlat lett a[…]

09

júl
adósság, végrehajtás

A megfélemlítés a kenyerük – Hogyan állj ellen?

Miért dolgoznak a követeléskezelők, végrehajtók nagy hatásfokkal?   Elterjedt módszer -pláne manapság-, hogy a bankok, követeléskezelők (akiknek a bankok eladják a tartozásokat), végrehajtók, bíróság, közjegyzők, egy szóval a hivatalos szervek a félelemre alapozva kommunikálnak: Ha be akarnak hajtani egy/több adósságot, Ha el akarnak érni valamit a lehető legrövidebb idő alatt, Ha olyan cselekvésre akarnak rávenni például adósokat,[…]

28

jún
adósság, Hitelek, végrehajtás

Hogyan lesz a “kis” tartozásból óriási baj?

Más oldalról: Miért indulhat árverés fizetett jelzáloghitel esetében is?   Van az a helyzet, amikor: élő, fizetett jelzáloghiteled mellett van 1 vagy több felmondott hiteltartozásod, vagy egyéb követelésed például közmű-, kommunikációs szolgáltatásból, stb. eredően. A bedőlt tartozás(ok)végrehajtásra kerülnek. Van a másik helyzet, amikor: felmondott tartozásaid vannak, amiket nem fizetsz, vagy nem mindegyiket fizeted, így az elhanyagolt tartozásod/tartozásaid[…]