Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról

 

Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”

 

Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt a lehetőség az eddig nem kiírt ingatlanok árverésére több mint 1100 ingatlan került sikeres árverésre. És  az eddigi  tapasztalatok szerint és  az új szakaszos törvény  értelmében az árverési  hiénaknak kedvez. >>A szakaszos árverési törvényről itt olvashatsz<<

 
 

KORÁBBI ÜGYEKBŐL hívnak rettegő emberek

 

Mindennap több ügyfél keres meg, hogy nincs eredmény, árverésre írják ki otthonaikat, félnek az esetleges kilakoltatástól! Ezek az emberek bíztak a Bankmentorban, Adósmentorban, stb, dr. László Gáborban…mégis most kifejezetten rettegnek!

Míg az ügyek náluk parkolnak, addig:

 • A kamatok csak nőnek és nőnek,
 • A felszólító levelek csak jönnek és jönnek,
 • Végrehajtásra kerülnek ezek az ügyek,
 • A végrehajtó sem vakarózik, hanem tevékenykedik: letilt, inkasszál, árverésre készül,
 • Majd ténylegesen kiírja az ingatlant/ingatlanokat árverésre.

 

A KILAKOLTATÁS MEGELŐZHETŐ!

 

MInden ponton:

 • Mikor végrehajtásra még nem került el az ügy: ilyenkor van idő mindenre.
 • Ha már van végrehajtás: van idő: letiltás, inkasszó alkalmazása lesz a folyamat indítása. Tehát árverésig van idő!
 • Ha árverésről szóló vh. levél érkezik: kevés idő van: nagyon sürget, de még mindig van lehetséges megoldás. 

Minden érdeklődővel egyénenkénti, részletekre kiterjedő megbeszélés történik: telefonon, vagy személyesen. A beszélgetés alatt felállítjuk a megoldási lehetőséget, vagy lehetőségeket. Ritka, ha nem találunk megoldást 1-1 ügyre. 

 

S.O.S. ÁRVERÉS!

 

Nos, ez a lehető legrémisztőbb állomás egy tartozás behajtásának folyamatában. TUDNOD KELL: még ebben a szakaszban is van MEGOLDÁS! De ehhez keresned kell egy szakembert. Keress minket, mert mi TUDUNK MEGOLDÁST! >>KAPCSOLAT<<

 

A HAMIS nyugalom nagyon ártalmas tud lenni

 

NE ESS bele abba a hibába, hogy várogatsz valamilyen mondva csinált megoldásra. Hiszel egy perbeadványban, vagy egy feljelentésben. A bankok/követeléskezelők érinthetetlenek, tehát ezekben az eljárási foylamatokban NE bízz!

Bízz inkább magadban! Bízz olyanban, aki:

 • vészhelyzetekkel foglalkozik,
 • tudja milyen a szűkös idő,
 • tudja milyen egy árverés menete,
 • tudja milyen pénzt előteremteni máról-holnapra!

Azokban bízz, akik ismerik minden apró részletét ezeknek a behajtási, végrehajtási folyamatoknak, ismerik a buktatókat és kiskapukat. Ismerik azt, hol és hogyan lehet időt nyerni, és ismerik az ellenoldal észjárását is.

Mi ilyenek vagyunk! 9 éve foglalkozom vészhelyzeti megoldásokkal, és bővült a vészhelyzeti hitelezéssel is a paletta. Tehát nincs olyan ügy, ami megoldhatatlan, hacsak nem tartozik az 1 % közé.

ITT KERESHETSZ BENNÜNKET>> KAPCSOLAT<<

 


 

HA becsületes szakemberek után néznél, olyanok után, akiknek valóban a szívügyük a Te jóléted, nyugalmad, és pénzügyi biztonságod! Vannak ilyen segítők! Most is ilyen segítséget kaphatsz, ha hozzám fordulsz!

IGAZI SEGÍTSÉGET ITT KAPSZ>> KAPCSOLAT<<


A HITELSAKKMATT már a TIKTOK-on is!

 

Igazi témákkal, igazi tanácsokkal regisztráltam a TikTokra. Aki ismeri A Hitelsakkmatt YouTube csatornáját,  tudja, hogy valódi segítséget nyújtok. A célom, hogy ha röviden is -hiszen a TikTok erről híres- , de értékes információkkal szolgáljak! Nézd a TikTok csatornámat, hitelsakkmattandrea néven találsz meg. 

Igazi MEGLEPETÉS! 09.27.én tettem fel az első 12 videómat a TikTokra, ezzel az eggyel már rekordot döntögetek:17.300-an látták már (illetve mialatt írom e sorokat ennél többen) ezt a témát! Csatlakozz Te is, legyél követő! 🙂

 

Manapság mit kapnak a több nevű cég (Bankmentor, Adósmentor, Lagabe) ügyfelei?

 

-Panaszkodnak, hogy az általuk megbízott cégben nem elérhetőek, nem lehet kommunikálni velük.

-A már fizetett ügyfelek, akiknek gyakran már több éve nála van az ügyük, nem érik el őt! Ez kicsit hajmeresztő!! Pár hónapos ügykezelés alatt minden elintézhető. Akkor mégis miért parkolnak az ügyek/ügyfelek ennél a cégnél?

Ezt lehet nevezni felelős ügyfélgondozásnak? Mindenki döntse el saját maga!

.

CÉGEK SORBAN

László Gábor mint Bankmentor az Adósmentorral dolgozik, amely jelen pillanatban Lagabe néven ismert, vagy ismeretlen.

Amelynek ügyvezetője: László Gáborkedves nővére: Horváth Bernadett, (született: László Bernadett), aki saját magát “pénzügyi szakértőnek”titulálja. 😀 😀 Az alatta dolgozókat szakmai csapatnak nevezi. 😀

Pedig az összetétel magáért beszél! De erről is majd később…

Mindez azért történik így, mivel László Gábort , a Bankmentort eltiltották a tevékenységétől. De ez nem zavarja őt semmiben. Tik-tok-os videókat rögtönöz, Vip klubot indít ennek ellenére. 

Így kellett egy másik, és megint egy másik cég, amely folytatni tudja a Bankmentor helyett. Így létrejött az Adósmentor. Majd újra névváltozás történt és már a Lagabe Kft. tevékenykedik ugyanazon emberekkel, ugyanazt a tevékenységet (nem) ellátva. Hát már ez önmagában nagyon hátborzongató, egyáltalán NEM sugalmaz semmiféle bizalmat.

 

https://www.tiktok.com/@hitelsakkmattandrea/video/7148020438252145925?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7147989022794302981

VIGYÁZZ! Weboldakkal körülvéve

 

Ha nem volna elég, a cég többféle elnevezésű weboldallal biztosítja be magát, azaz bárki aki ezeken a weboldalakon keresztül talál segítséget, azok a központi bázisban találják magukat. Minden weboldal ugyanis egy tűzfészekhez tartozik, egy ugyanazon cég működteti az összeset. 

Van belőlük legalább 10 ilyen weboldal, más-más domain nevekkel. Tehát jó ha vigyázol. Később közzétesszük a weboldalak fantázia neveit is, hogy védhesd magad.

 


Ellenben ITT ha segítséget kérsz, szakmai hozzáállást kapsz, és EREDMÉNYEKET! ITT kattints, hozd az ügyedet, mert töretlenül folytatom, ahol abbahagytam. Mert minden ügyfél fontosabb, mint a körülmények!>>KAPCSOLAT<<


 
Ha adósságkiváltó hitelben gondolkodsz
 
Ezt is lehet, akkor is ha már folyik a végrehajtás, akkor is, ha még nem történik végrehajtás az ügyedben. Ehhez -khr mellett is pénzhez juthatsz, csak kérned kell:
 
ITT TALÁLSZ hitel segítséget! >>KAPCSOLAT<<

 
 
Milyen lehetőségeim vannak, ha adósságokat akarok rendezni?
 
1. Adósságcsökkentéssel megvalósulhatnak a fent leírtak: kevesebb tartozást, részletfizetéssel fizethetsz vissza,
2. Hitelfelvétellel MINDENT tisztázhatsz!
Hitelfelvételt, vagy adósségcsökkentést ITT kérhetsz, még -Khr esetén is ez megoldható! >>gyorsHITELHÁZ – KAPCSOLAT<<
 
 
 
Eközben erősen ajánlott szakember segítségét kérni, MERT még itt is van lehetőség az árverés megállítására! Fenti kapcsolati linken kérhetsz olyan irányú/jellegű segítséget, amilyet szeretnél: egyezséghez szakembert, vagy gyors hitelt a tartozás rendezésére.
 
 
 
 
KÁROK ENYHÍTÉSE
 
Még árverés alatt is, akár a becsérték megállapításáról szóló végrehajtási levél, akár a zajló árverés alatt is meg lehet fordítani az eseményeket. Tevékenységem során 3 nap alatt is sikerült már hitelt kihelyeznünk oda, ahol árverésen volt az ingatlan. Persze nem elég a 19. napon szólni, ha van olyan licit, ami elvinné az ingatlant az első szakasz 20. napján. Tehát azért itt is fontos az időtényező. De merjónünk szólni! Tarts ki a végsőkig, soha NE add fel a reményt, hogy még mindent megakadályozhatsz!
 
 
 
@hitelsakkmattandrea

 

@hitelsakkmattandrea

 

♬ eredeti hang – hitelsakkmattandrea
♬ eredeti hang – hitelsakkmattandrea

Keress bennünket, ha megszabadulnál a magas adósságaidtól, vagy elkerülnél, megállítanál egy végrehajtást! >>KAPCSOLAT – KÉREK SEGÍTSÉGET!<<


Az anyagi válsághelyzet megszüntetése

A legfontosabb: >>kérjünk szakértői segítséget<< a gyökérprobléma megoldásához: az anyagi válsághelyzet kialakulásának fő okozója az adósságprobléma. Ha az adósságprobléma eltűnik, minden más is eltűnik. Nem lesz anyagi válság, csakis tiszta, rendezett pénzügyi helyzet!

Hogyan lehetséges ez? Tudok segíteni az adósság kezelésében, ami egyben annak csökkentését és kamatmentes visszafizethetőségét is jelenti. Ha lecsökken a tartozás, kialakul bármiféle egyezség a követelő cég és adós között, akkor eltűnik az anyagi probléma. Mivel mindenki saját anyagi körülményeihez igazítható az adósság gond, tehát bárki fizetni fogja tudni, és kamatok nélkül el is tud majd tűnni a tartozás, megáll a végrehajtás. S mivel lehet majd fizetni, nem lesz válasághelyzet!

Keress bátran, előzzük meg a nagyobb válsághelyzetet, ha már nagy a baj, kezeljük és tüntessük el!

Ha bárki azt gondolja, ez lehetetlen, akkor NE keressen, de bárki aki úgy gondolkozik, megpróbálom, hiszen NINCS vesztenivalóm, azok bátran KERESSENEK!

 

 

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt

 

Kapcsolódó cikkek

18

jan
Letiltás, végrehajtás

Így változtak a jövedelemletiltás szabályai – 2023.

Végre! Pozitív változás 2023.-ban a jövedelemletiltásban!   Ez is eljött végre! Bár még ez sem odja meg a megélhetési gondokat, ha egyszer letiltják a bérünket, mert hát az a 60.000 Ft mire is elég? Mégis több, mint az eddig érvényben lévő 28.500 Ft alsó összeghatár. 2023. január 1-jén változnak a végrehajtási eljárásban a jövedelemletiltás szabályai: 28 500 forintról 60 ezer […]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így[…]