Itt egy nagyon erős válság, ami segítheti az adósságokból való kilábalást!

Kihasználod, vagy inkább elszenveded?

 

 

2018.-2019.-ben rengeteget emlegették a válság közeledtét. Gazdasági hírportálok, tőzsdei szakemberek mind azt jósolták, hogy közeledik egy olyan, világot rengető nagy válság, ami még a korábbinál is erősebb, és nagyobb csapást jelenthet majd. Most tényleg itt van egy nagyon erős, és komoly válság, aminek az eljöttét nem igazán hitték volna ezek a szakemberek, és most a világ megrökönyödve, és arcul ütve áll előtte, és próbálja kitalálni, merre, mit és hogyan tegyen?

A koronavírus miatt most valami rendkívüli módon állt bele a világ gazdasága a földbe, és ha emlékszel, a legutóbbi, 2008.-as válságból 10 év kellett, hogy itt Magyarországon sikerüljön kilábalni belőle, és úgy, ahogy újjáépíteni a gazdaságot minden területen.  Viszont, akik gondoskodtak a válságban is megfelelő stratégiáról, azok hipp-hopp, 1-2 év alatt talpra is álltak. Hogy a mostani válságból mennyi idő lesz újrakezdeni, meglátjuk.

A korábbi válság rendkívül hátrányosan érintette a devizahiteleseket, és ez máig is óriási probléma azoknál, akik azóta sem tudták orvosolni helyzetüket. Sokan újabb kölcsönöket vettek fel, és verték magukat újabb és újabb adósságokba, hogy a lyukakat kitömjék. Ez még több adósságproblémához vezetett, egész adósságspirál alakult ki, de hát az életnek mennie kellett tovább, a létfennmaradás óriási kihívás volt.

Nem kell, hogy Te is a válság elszenvedője légy! Akárhogy is lesz, Te legyél túlélő, és tudatos! Hogy helyrebillenjen az anyagi rendszered, ha vannak adósságaid, vagy akár már egy egész adósságspirál kering körülötted, tudd, hogy ez a válság most nagyobb lehetőségeket is hozott magával.

 

Hogyan érintett engem a válság, és hogyan lábaltam ki?

A 2008-as válság előtt már megvolt mindkét devizahitelem, így tehát engem is magával sodort a válság szele. De optimista emberként az elkeseredésen, és az elkerülhetetlen stresszen túl az előretekintés volt a fegyverem. Mindig is vallottam, hogy mindenből van kiút, csak meg kell keresni, és nem a problémát kell látni, hanem annak a megoldását keresni.

Ez a tenni akarás a látszólagos falak ellenére sem múlik, hanem egyre inkább erősödik. Kutatni azt, hogyan lenne jobb, felszabadítóbb, hogyan lehet a lavinát (végrehajtás, fenyegetés, árverés) megállítani, megkerülni, ez mindig ott volt a fejemben, nem hagyott nyugton. Ennek köszönhetően meg is találtam a megoldást, és még többet. Most saját tapasztalataimat, azóta is folyamatosan fejlesztett tudásomat felhasználva segítek azoknak, akik magukon is akarnak segíteni.

 

Mi az előremutató, ha beüt a válság?

Vannak, akik sasolják a híreket, másokat, ki, mit, hogyan csinál, és azt másolják. Aztán vagy rosszul, vagy nem várt eredménytelenséggel zárulnak le ezek a helyzetek. Magyarként hajlamosak vagyunk másokat figyelni, és hasonlóképp cselekedni, hogy nehogy lemaradjunk. Sokszor célravezetőbb átgondoltan, szakemberektől kért tanácsok alapján fordítani a dolgokon.

Vannak, akik az aggodalmon nem látnak túl, eluralkodik a pánikhangulat, míg mások elgondolkodnak, tudatos döntéseket hoznak, amelyek pozitívan, akár sorsfordítóan hat ki az életükre.

Ez az a válság, amire senki a világon nem tudott előre felkészülni. Mindent helyben, azonnal kellett átgondolni, és ennek megfelelően felelős döntéseket hozni. A válságban napról-napra változhatnak a dolgok, de csak azokat az embereket fenyegeti tényleges veszély, akik nem tudnak előre gondolkodni, és döntéseket meghozni.

Ha Te képes vagy előre látni hónapokat, és átgondolni tisztább fejjel a lehetőségeidet, tekintve a fizetési moratórium, és a végrehajtási moratórium hatásainak következményeit rövid, és hosszú távon is, akkor máris válságállóbb vagy, mint mások. Ha belátod, hogy a hozott intézkedések csupán elodázásai a helyzeteknek, akkor máris felelősebb vagy másoknál. 

 

Fizetési- és végrehajtási moratórium

Mindkét területen hozott központi intézkedések, segítő lehetőségek. Átmenetileg tehermentesítik a családok fizetőképességét, akik örülnek, hiszen egy gonddal kevesebb. Vagy később: egy-két gonddal több? A törlesztőrészletek felfüggesztése, a végrehajtásokban hozott intézkedések, és amennyiben egyénileg kéred a letiltások, és inkasszók felfüggesztését is, ezek mind önmagukban céltalan dolgok.

 

Mitől céltalan a fizetés és a végrehajtás felfüggesztése?

 Megmondom: bár jelenleg léleksimogató, és megnyugtató, amúgy céltalan abból a tekintetből, hogy az adósságunk megmarad, viszont egyre több és több lesz ez által, hiszen a kamatok szépen rakódnak rá. Másrészt a felfüggesztések önmagukban nem oldják meg az adósság gondokat, csupán átmeneti jelleggel könnyítenek a terheken.

Csupán időhúzás lesz akkor, ha csak addig jutsz el, hogy élsz a felfüggesztési lehetőségekkel. Miért? A felfüggesztés pillanatától az adósság kamatozni fog, amiről tudjuk, hogy egy pénzintézetnél ez szinte áttekinthetetlen, és követhetetlen. Úgy számolnak nagyjából, ahogy akarnak. (Lásd: devizahitelek.)

Másrészt parlagon hagynál olyan remek lehetőségeket, amik most éppen mindenki javára fordíthatóak lennének a moratóriumoknak, és az egyéni felfüggesztéseknek köszönhetően.

 

A kínálkozó lehetőségek

Hogy mik ezek? Nézzük sorban!

  1. A befizetések leálltak.
  2. A követeléskezelőnél lévő tartozásokra is kérhető az átmeneti fizetési felfüggesztés -> ez mérlegelési jogkör náluk, de vannak már példák, ahol engedélyezték. Ergo: kevesebb lesz a bevételük a bankoknak/követeléskezelőknek.
  3. A végrehajtás területén a központi intézkedések (autó nem vonható ki a forgalomból, nincs árverési kiírás, nincs kilakoltatás, stb.) megnyírbálják a pénzintézetek eszköztárát, pénzforgalmát.
  4. Az egyéni kérelmek sorozatos benyújtása a végrehajtási letiltások, inkasszók ellen szintén agylövés a pénzintézeteknek. Ergo: mivel a követeléskezelők működési költségei nagy részét a vh. letiltások fedezték, és ha ezek szépen, lassan eltűnnek, vajon mi történik? (Költői kérdés, bizonyára már kitaláltad.) A pénztintézetek örülnek a jó fizetőképes ajánlatnak, még olyan áron is, ha nagyobb engedményeket kell adniuk a tartozások összegére vonatkozóan. 
  5. Minden együtt azt eredményezi, hogy az egyik legütősebb eszközt vehetjük ki a pénzintézetek kezéből: a behajtás, végrehajtás fegyverét. E nélkül kicsi, szánalmas törpévé zsugorodnak, és szomjazzák az erős, fizetőképes ajánlatokat.

Márpedig a mi ügyfeleink, azok, akik hozzánk fordulnak, mert eldöntötték, kezelni akarják a tartozásaikat, változtatni azokon, kihasználni az adódó alkalmakat, akik tudatosak, és felkészültek, átlátják a remek lehetőségeket, mind mind fizetni akarnak, de nem mindenáron. Egy alacsonyabb tartozást a korábbinál, aminek még kamatai sincsenek, ez olyan, amit mindenki jó szívvel fogadna el saját magának.

Élj a lehetőséggel te is, mert saját magad helyzetét erősítheted meg! A felfüggesztések adta lehetőség továbbá alkupozíció erősítő.

Véleményem szerint aki ezzel most nem él, vagy legalább addig nem jut el, hogy átbeszélje az adóssága(i) ügyét szakemberrel, hogy nála mit lehet tenni, annak érdekében, hogy a tartozása kevesebb, és kamatmentesebb legyen, akkor vagy nem érdekli komolyan az adósságai, csupán szeret panaszkodni, vagy felszínesen gondolta át az esélyt arra, hogy egyszer és mindenkorra rendben lehetnének az anyagi gondjai.

Ha ez utóbbi a helyzet, ezen segíteni tud ez a cikk, amit most olvasol, és a korábbi, témába vágó cikkek. Mert éppen ezért írom le azokat a fontos dolgokat, amik rád is óriási hatással lehetnek, ha élsz a helyzet adta előnyökkel. 

 

Hogyan lehet jó esélyed Neked is?

Ha összefoglalóan kellene tanácsot mondanom, azt mondanám: használd ki a lehetőségeket! Élj, vagy ne élj a felfüggesztések adta helyzettel, de midenképpen kezdd el kezelni a tartozásaidat! Gondold át, amit írtam, és döntsd el, hogy számodra miben tud segíteni?

Mekkora adósságaid vannak? Mennyire lenne “életmentő”, ha megállna a végrehajtás -ha van-, és lecsökkenhetne az összeg, eltűnnének a kamatok? A visszafizetés részletekben történhetne, kamatok nélkül?

Az ügyek átbeszélése remek első lépés, amit szintén biztosítunk számodra.

ITT tudsz írni  hozzám,  küldd el elérhetőségedet, és visszahívlak, hogy a részleteket megbeszélhessük.

 

Nincs árverés kiírás, sem kilakoltatás

Belegondoltál, mekkora előny lehet ez számodra? Neem? Akkor ideje megtenned! Ez is az egyik fegyver volt a pénzintézet kezében, hiszen amelyik adós nem fizetett, elindítottak egy végrehajtást vele szemben, és minden fellelhető vagyontárgyra, vagyonra rákerült a végrehajtási jog.

Legvégső esetben pedig az ingatlan kikerült elektronikus árverésre. Ez a befolyt összeg vagy teljesen lenullázta a tartozást, vagy a jellemzően sokkal alacsonyabb értéken elkelt ingatlan árverési bevételének összegét leírták az adósságból, a fennmaradó összeget tovább tiltották a jövedelemből, és rosszabb esetekben azt láthatták az adósok, hogy ennek már soha nem lesz vége, és már otthonom sincs!

Nos, ez most nincs! Nem kell elszenvedni a procedúrát, megaláztatást, kisemmizést, mert nem tehetik meg, hiszen ezt szabályozza a kiadott végehajtási moratórium. Ergo: az egyik legnagyobb fegyver kikerült a bankok/követeléskezelők kezéből, és ehhez adódik még hozzá a letiltások, inkasszók felfüggesztetésének lehetőségei is.

Ez óriási előnyt tett a Te kezedbe. Badarság, felelőtlenség volna ezt nem kihasználni! Hiszen önmagadról, az anyagi hátteredről, konkrétan az életedről van szó, amit most nagy eséllyel jobb helyzetbe tudsz fordítani!

Indulj el utadon, és tudd, hogy most sem mész egyedül, mi fogjuk a kezedet, itt vagyunk válság ide, vagy oda, hiszen ez most erősebbé tehet minket, mint valaha!

 

 ITT»»KAPCSOLAT- kérem a segítséget!


A fizetési moratórium (itt éred el a teljes kormányrendeletet a fizetési moratóriumról, katt!)

 

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt


 Fent vagyunk a YouTube-on!

 

Miért jó ez? Mármint, hogy mi fent vagyunk a legnagyobb videós protálon? Viccelsz? Hát éppen azért, hogy még ezekkel az információkkal is Neked tudjunk segíteni.Elivan nagy ereje a kamatmentességnek?….és még számtalan téma hever az asztalon, illetve fent a youtube-n. Érdemes tehát széjjel nézned, mert ha adósságod van -még akkor is, ha jól fizeted-, találsz olyan információt, amit eddig még sohasem hallottál, vagy éppen ami rengeteget tud segíteni a bajodon!

Tehát elég annyi, hogy felmész ide>>  HITELSAKKMATT  YOUTUBE  VIDEÓSOROZAT  ADÓSSÁG  TÉMÁKBAN

 

 

Tudni fogod, hogy vannak tökéletes időszakok a legjobb az alkuk megkötésére. 

KÉREK segítséget, megegyezéshez, hogy a tartozásom kevesebb legyen, és elkerüljem a végrehajtást!


 

Mi az az Online ügykezelés?

Egyre többen intézik adóssággondjaikat az interneten keresztül, választva az online ügybeküldés lehetőségét. Az erre alkalmazott űrlapunk segítségével könnyedén, egyértelműen le tudja mindenki írni az ő saját problémás adósság helyzetét, és az űrlap elküdésével befogadjuk ennek átnézését, kiértékelését, díjmentesen. Nagyon rövid, 1-2 munkanapon belül történik minden beküldött ügy kiértékelése, és az elvárható, kijárható végeredmény, megoldás visszajelzése is megtörténik adósok felé. 

Sok magyar él a világ különféle országaiban, így nekik ez egy kényelmes, és üdvözítő megoldási forma. De igénybe veszik a beteg, idős, utazni nem tudó emberek is, vagy azok, akik így megspórolhatják az utazási költségeket. 

Kérdezz meg szakértőt, hogy hogyan lehet kezelni, csökkenteni adósságterheidet! Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni. Katt ide!>>

 

Adatbekérő űrlap, katt!

 

   

A Facebook akadályozza a cikkek láthatóságát, ezért arra kérünk, hogy 1 megosztással -a cikk alján találod a “f” megosztás gombot-, segítsd a törekvésünket,

hogy minél több embernek tudjunk segíteni az adósságterhein! Köszönjük!

Ha értesülni akarsz mindig a legfrisebb adósságokkal kapcsolatos információkról, iratkozz fel írásainkra! >IDEKATTINTS!<

Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt (06304845236) ->  Kapcsolat

 

Kapcsolódó cikkek

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt […]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így[…]