INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz

…bár a szabályai javultak!

 

Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így hogyan éljek meg? Kérdezik még most is sokan. A múlt héten csak 3 telefonáló mondta el ezt a rémtörténetet, és én ekkor egy gyakorlati tanáccsal segítettem őket. Erről a legközelebbi cikkemben mesélek!
 
Sokak életét ezért is keseríti meg a bankszámla ellen kiadott inkasszó. Főként azért, mert váratlanul érkezik, ugyanis erről csak utólag értesít, vagy nem értesít a végrehajtó.
Az inkasszó 35 napig van rajta a számlán, és ebben az időszakban csak a mentes részt tudod felvenni, azt is csak, ha kéred a bankfiókban. Bankkártyás műveletre ebben a helyzetben nincs lehetőség. A mentes rész egyébként körülbelül 71 ezer forint.
Korábban egy tartozás miatt is korlátlanul alkalmazhatta az inkasszót a végrehajtó.
 
Az INKASSZÓ ÚJ SZABÁLYAI
 
Az új szabályok szerint azonban ez már nem így van. Kétszer 35 napra adhatja ki magától a végrehajtó, és egy harmadik alkalommal akkor, ha ezt külön kéri tőle a hitelező, azaz a végrehajtást kérő.
Azaz maximum háromszor 35 napra inkasszálhat, az adott tartozás miatt. Ez mindenképpen egy fontos, és adósokat védő újítás, mivel az inkasszó különösen a letiltással kombinálva nagyon sok ember életét keseríti meg mind a mai napig.
 
Hallani lehetett olyan esetekről, amikor a végrehajtó -az az igazi véreskezű fajta- egyszerre, egymással párhuzamosan alkalmazta a letiltást az inkasszóval. Ennek értelmében, amikor emberünk megkapta a letiltás miatti csonka bérét a bankszámlájára, az ottani banki zár mindent vitt az adott tartozás miatt. Emberünk pedig hüledezve, rémálomnak nézve a helyzetet csak állt ott, és nem hitte el, éppen mi történik vele. Hab a tortán, hogy egy fitying nem sok, annyi sem maradt a számlán, mert elvittek minden pénzét! Ami természetesen törvényellenes! Itt a bank hibázik, tehát náluk kell reklamációt benyútani. Erről is lesz szó a következő cikkemben!
 
Amit a megelőzésről és a kárenyhítésről tudni kell
 
 
Tudnod kell, hogy ha már végrehajtásba ért a tartozásod behajtási szakasza, akkor  többfelől várható támadás, ami a pénztárcádat illeti:
  • Először is, a végrehajtó rátesz közel 10 % plusz költséget az adósságod összegére, mert az az ő teljes elszámolási költése,
  • Kiveti a letiltást, amit megküld a munkáltatódnak,
  • Inkasszót is alkalmazhat ezzel párhuzamosan: megküldi a számlavezető bankod felé a végrehajtási határozatot,
  • Ezt folyamatában 3-szor ismételheti meg: sok esetben O Ft-ot hagy a számlán, s a mentes részt izzadság árán tudod visszaszerezni – ha egyáltalán sikerül -,
  • Ha a végrehajtást kérő az ingóságokra is rátenné a kezét, úgy kiszáll a végrehajtó a lakásodra, hogy vigye, ami a tied.
 
Legokosabb, ha mindezt MEGELŐZÖD, és már akkor, mikor a hitelezőtől érkeznek a felszólító levelek, mogorva hangulatú telefonhívások, kezdj el mocorogni! Keress szakembert, hogy az időben békét teremtsen, és levigye a tartozásodat a felére, vagy még kevesebbre. Majd kidolgozza számodra a kamatmentes, részletekben történő visszafizetés lehetőségét.
 
Ehhez ITT találsz szakembert!>> KAPCSOLAT<<
 
Ha adósságkiváltó hitelben gondolkodsz
 
Ezt is lehet, akkor is ha már folyik a végrehajtás, akkor is, ha még nem történik végrehajtás az ügyedben. Ehhez -khr mellett is pénzhez juthatsz, csak kérned kell:
 
ITT TALÁLSZ hitel segítséget! >>KAPCSOLAT<<

 
 
Milyen lehetőségeim vannak, ha adósságokat akarok rendezni?
 
1. Adósságcsökkentéssel megvalósulhatnak a fent leírtak: kevesebb tartozást, részletfizetéssel fizethetsz vissza,
2. Hitelfelvétellel MINDENT tisztázhatsz!
Hitelfelvételt, vagy adósségcsökkentést ITT kérhetsz, még -Khr esetén is ez megoldható! >>gyorsHITELHÁZ – KAPCSOLAT<<
 
 
 
Eközben erősen ajánlott szakember segítségét kérni, MERT még itt is van lehetőség az árverés megállítására! Fenti kapcsolati linken kérhetsz olyan irányú/jellegű segítséget, amilyet szeretnél: egyezséghez szakembert, vagy gyors hitelt a tartozás rendezésére.
 
 
 
 
KÁROK ENYHÍTÉSE
 
Még árverés alatt is, akár a becsérték megállapításáról szóló végrehajtási levél, akár a zajló árverés alatt is meg lehet fordítani az eseményeket. Tevékenységem során 3 nap alatt is sikerült már hitelt kihelyeznünk oda, ahol árverésen volt az ingatlan. Persze nem elég a 19. napon szólni, ha van olyan licit, ami elvinné az ingatlant az első szakasz 20. napján. Tehát azért itt is fontos az időtényező. De merjónünk szólni! Tarts ki a végsőkig, soha NE add fel a reményt, hogy még mindent megakadályozhatsz!
 
 
 

Keress bennünket, ha megszabadulnál a magas adósságaidtól, vagy elkerülnél, megállítanál egy végrehajtást! >>KAPCSOLAT – KÉREK SEGÍTSÉGET!<<


Az anyagi válsághelyzet megszüntetése

A legfontosabb: >>kérjünk szakértői segítséget<< a gyökérprobléma megoldásához: az anyagi válsághelyzet kialakulásának fő okozója az adósságprobléma. Ha az adósságprobléma eltűnik, minden más is eltűnik. Nem lesz anyagi válság, csakis tiszta, rendezett pénzügyi helyzet!

Hogyan lehetséges ez? Tudok segíteni az adósság kezelésében, ami egyben annak csökkentését és kamatmentes visszafizethetőségét is jelenti. Ha lecsökken a tartozás, kialakul bármiféle egyezség a követelő cég és adós között, akkor eltűnik az anyagi probléma. Mivel mindenki saját anyagi körülményeihez igazítható az adósság gond, tehát bárki fizetni fogja tudni, és kamatok nélkül el is tud majd tűnni a tartozás, megáll a végrehajtás. S mivel lehet majd fizetni, nem lesz válasághelyzet!

Keress bátran, előzzük meg a nagyobb válsághelyzetet, ha már nagy a baj, kezeljük és tüntessük el!

Ha bárki azt gondolja, ez lehetetlen, akkor NE keressen, de bárki aki úgy gondolkozik, megpróbálom, hiszen NINCS vesztenivalóm, azok bátran KERESSENEK!

 

 

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt

 

Kapcsolódó cikkek

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt […]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

26

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!   Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket.  Ha alacsony a becsérték, akkor[…]