Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek.

Munkatársként így bánt el velem

 

A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…
 
 
Ha ezeket a dolgokat, amiket most tudok, tudtam volna korábban is, akkor más volna a helyzetem. De sajnos az emberek mindig beleesnek a mézes-mázas szavak, hitegetések csapdájába…és aztán jól megjárják! Miért van ez így? Mert azok, akik bajban vannak, hinni akarnak egy olyannak, aki azt mondja, “Felkarollak, megmentelek, van remény, majd én megoldom!” Ezzel óriási nyomást, problémát, terhet vesz le az ármánykodó az emberek válláról, akik széles mosollyal, megnyugodva, RÁ bízzák magukat.
 
 
De kire is?
 
 
 
De éppen hogy a csapdájába sétálnak bele…

Mindennap több ügyfél keres meg, hogy nincs eredmény, árverésre írják ki otthonaikat, félnek az esetleges kilakoltatástól! Mottó: Ha élethosszig tartó elköteleződést szeretnél, keresd őket! Hiszen köztudott, hogy évekig állnak, halmozódnak az ügyek náluk, a történések ezalatt éppen nem az adós javára történnek.

Míg az ügyek náluk parkolnak, addig:

  • A kamatok csak nőnek és nőnek,
  • A felszólító levelek csak jönnek és jönnek,
  • Végrehajtásra kerülnek ezek az ügyek,
  • A végrehajtó sem vakarózik, hanem tevékenykedik: letilt, inkasszál, árverésre készül,
  • Majd ténylegesen kiírja az ingatlant/ingatlanokat árverésre.

Ennek ellenére napi szinten folyik az ügyfélszerzés, az ügyek díjának beszedése.

 

Hogyan hitegetett engem? 

 

Az én hitelkatasztrófám részleteiről írtam 4 db cikket is, amiben mindent részletesen leírtam. Itt lejjebb találod, ha elolvasnád. Azért is érdemes ezt megtenned, mert így megérted, mekkora bajban voltam, és összehasonlíthatod, hogy ezzel szemben mennyire nem kaptam segítséget...csakis ígéreteket, és hazugságokat.

A saját hiteltörténetem, tragédiám: 

Mind a 4 db cikket ezen a gyűjtőoldalon találsz meg, csak kattintani kell arra, amit olvasnál : https://hitelsakkmatt.hu/?s=saját+történetem

 

S.O.S. ÁRVERÉS!

 

Árverésre voltam kiírva, mikor -abban az időben, 2014.-ben egy perre adott beadvány szüneteltetni kezdte a végrehajtást- dr. László Gábor egy perbeadvánnyal elérte azt, hogy a végrehajtás szüneteljen. Ebben az egyben tényleg segített, máskülönben végig megy az árverés. De ezek után semmit nem tett, és még a perek körül is voltak óriási gondok!

A szüneteltetés alatt mód és lehetőség kínálkozott egy olyan megállapodás létrehozására a bankkal, amely mérsékli az összeget. Ez csupán tárgyalások kérdése volt. Ez a bank a régi Volksbank, akkoriban Sberbank volt. Az ügyemben még 2 ember volt érintett, az egyik a barátnőm, a másikuk párom barátja. Az ő ingatlanjaikat is árverés veszély fenyegette…tehát fontos volt minden lépés, Gábor minden mozzanata, aki váltig állította, hogy ő majd helyre rakja az ügyet, kevesebb lesz az adósság, megszűnik a végrehajtás is.

 

A HAMIS nyugalom nagyon ártalmas tud lenni

 

Hálás voltam, megnyugodtam, és mindez idő alatt együtt dolgoztam vele. További bajba jutott embereknek segítettem, eljuttattam őket Gábor elé. Hogy ők is legyenek rendben, ne veszítsék el otthonaikat, kevesebbet fizethessenek vissza a bankjuknak, vagy a követeléskezelőnek. Máig azt gondoltam, hogy az ügyek sínen vannak, Gábor lelkes, és végzi a feladatát.

Az én saját ügyemben is pontosan ezt hittem. Nem hittem viszont a kezes barátnőmnek, akinek az ügyvédje váltig állította, hogy nem is beszélt a bankkal dr. LÁszló Gábor, tehát nem jár el az ügyünkben! A pereket a beadvány hatására kitűzte a hozzám eső illetékes bíróság, de nem volt, aki képviseljen. Nem jött le Gábor, hogy harcoljon mellettem, NEKEM kellett egymagamnak a saját devizahitel peremen megjelennem, és beszélnem! Ki ért ehhez egyáltalán? A számításokhoz? Ahhoz, hogy milyen anomáliák vannak az eredeti szerződésben, mire kell figyelni? Hát én sem bankjogász, sem pénzügyi elemző, sem közgazdász nem vagyok, egyáltalán nem értettem ehhez a területhez! S ott kellett állnom, és megvédenem az álláspontomat! Teljesen egyedül!

A bíró persze teljesen egyértelműen jelét adta annak, hogy a bank pártján áll, így még idegesebb voltam a tárgyalás alatt. A végén jegyzőkönyvön kívül megkért, hogy vigyem el az ügyet másik bíróságra, mert ő sem ért ehhez az egész mizériához.

Így Gábor ugyanezt a beadványt  beadta a Kerületi Központi Bíróságra Budapestre. 

 

Végrehajtás megszüntetése iránti per

 

Itt jegyzem meg, hogy a végrehajtási per -mert a perek két témára osztódtak: 1. devizahitel anomáliák: ezt kérte áttetetni a bíróm, 2. végrehajtás megszüntetése– ez itt helyben folyt le, és kérte a bíró a másik per, a devizaper beadványát, amit Bp-re adott le Gábor. Mert ő az iratokban NEM TALÁLJA! Na, kiderült, hogy a Kerületi Bíróságról azt közölték, hogy ott az én nevem alatt NINCS beadvány! Volt egy átvételi elismervény, amit talán ők (?) írtak alá,,,de iratokat, perbeadványt azt nem találtak. Rettenetesen kellemetlen volt, hogy a bíró, számonkérésére sem tudtam ezt prezentálni. Ezért mit tett? MEGSZÜNTETTE A PERT! 

 

Ez volt a vég…

MIvel a per megszűnt, így a vh. folytatódhatott tovább. A kezesek következtek, ami szintén belharcokkal járt. Ők támadtak minket a párommal, mi támadtuk a végrehajtásukat, az elszámolásokat, hogy hátráltathassuk a végrehajtást. Közben a Sberbank az adósságomat eladta a Q13 felé, hiszen semmi érdemleges nem történt az ügyemben. Ott úgy látták, hogy magasról tojok mindenre. Pedig azt gondoltam végig, egész végig, hogy Gábor ápolja a dolgot, és nemsokára csodás eredmények születnek majd....nem így lett!

A Q13 még rosszabb volt, mint a bank, semmiben nem akartak engedni. Én mentem fel személyesen 2-szer is, hogy tárgyaljak velük, de csupán 1-2 százezer kamatot voltak hajlandóak elengedni, azok is a jövőbeni kamatok lettek volna.

 

Gyűjtögettem, majd kifizettem

 

Így hát nem volt más választásom, ha el akartam kerülni az újbóli ingatlanjaimra kiírt árverést, hogy összegyűjtsem a tartozásomat, majd fizessek a végrehajtónak. 2 db ügyem volt, egyenként 2,2, 2,4 millió Ft-os tételben. Ezeket kellett kifizetnem saját zsebből. De idő kellett az összegyűjtésére, így az árverés kiírás újra beelőzött! Megint felraktak árverésre, így összeszorított foggal, még időben kifizettem az első tartozásomat.

Erre 1 évvel a másodikat is. 

 

Összegezve

 

Dr. László Gábor Bankmentor>Adósmentor>Lagabe Kft nem tett semmit az ügyemben, holott 9 évig tömtem őket megoldásra váró ügyekkel, ügyfelekkel, akik száma több ezer volt! Ez apránként derült ki, és vált világossá számomra, hogy semmit nem tett az érdekemben, úgy raktam össze az idő múlásával, mint egy francos puzzlet. Hogy megúszhattam volna kevesebből is, mint közel 5 millió Ft? Biztos vagyok benne, mert a Sberbank hajlékony volt. 

De bíztam bennük, bíztam a mézes-mázas szavakban, és ráfaragtam. Te NE JÁRJ ÍGY! Még időben gondold át, kéred-e a (nem) segítségüket, vagy inkább becsületes szakemberek után nézel?! Olyanok után, akiknek valóban a szívügyük a Te jóléted, nyugalmad, és pénzügyi biztonságod! Vannak ilyen segítők! Most is ilyen segítséget kaphatsz, ha hozzám fordulsz!

IGAZI SEGÍTSÉGET ITT KAPSZ>> KAPCSOLAT<<

 

A HITELSAKKMATT már a TIKTOK-on is!

 

Igazi témákkal, igazi tanácsokkal regisztráltam a TikTokra. Aki ismeri A Hitelsakkmatt YouTube csatornáját,  tudja, hogy valódi segítséget nyújtok. A célom, hogy ha röviden is -hiszen a TikTok erről híres- , de értékes információkkal szolgáljak! Nézd a TikTok csatornámat, hitelsakkmattandrea néven találsz meg. 

Igazi MEGLEPETÉS! 1 napja tettem fel 12 videómat a TikTokra, ezzel az eggyel már rekordot döntögetek: Közel 6 ezren látták már (illetve mialatt írom e sorokat ennél többen) ezt a témát.

 

Manapság mit kapnak a több nevű cég (Bankmentor, Adósmentor, Lagabe) ügyfelei?

 

-Panaszkodnak, hogy az általuk megbízott cégben nem elérhetőek, nem lehet kommunikálni velük.

-A már fizetett ügyfelek, akiknek gyakran már több éve nála van az ügyük, nem érik el őt! Ez kicsit hajmeresztő!! Pár hónapos ügykezelés alatt minden elintézhető. Akkor mégis miért parkolnak az ügyek/ügyfelek ennél a cégnél?

Ezt lehet nevezni felelős ügyfélgondozásnak? Mindenki döntse el saját maga!

.

CÉGEK SORBAN

László Gábor mint Bankmentor az Adósmentorral dolgozik, amely jelen pillanatban Lagabe néven ismert, vagy ismeretlen.

Amelynek ügyvezetője: László Gáborkedves nővére: Horváth Bernadett, (született: László Bernadett), aki saját magát “pénzügyi szakértőnek”titulálja. 😀 😀 Az alatta dolgozókat szakmai csapatnak nevezi. 😀

Pedig az összetétel magáért beszél! De erről is majd később…

Mindez azért történik így, mivel László Gábort , a Bankmentort eltiltották a tevékenységétől. De ez nem zavarja őt semmiben. Tik-tok-os videókat rögtönöz, Vip klubot indít ennek ellenére. 

Így kellett egy másik, és megint egy másik cég, amely folytatni tudja a Bankmentor helyett. Így létrejött az Adósmentor. Majd újra névváltozás történt és már a Lagabe Kft. tevékenykedik ugyanazon emberekkel, ugyanazt a tevékenységet (nem) ellátva. Hát már ez önmagában nagyon hátborzongató, egyáltalán NEM sugalmaz semmiféle bizalmat.

 

https://www.tiktok.com/@hitelsakkmattandrea/video/7148020438252145925?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7147989022794302981

VIGYÁZZ! Weboldakkal körülvéve

 

Ha nem volna elég, a cég többféle elnevezésű weboldallal biztosítja be magát, azaz bárki aki ezeken a weboldalakon keresztül talál segítséget, azok a központi bázisban találják magukat. Minden weboldal ugyanis egy tűzfészekhez tartozik, egy ugyanazon cég működteti az összeset. 

Van belőlük legalább 10 ilyen weboldal, más-más domain nevekkel. Tehát jó ha vigyázol. Később közzétesszük a weboldalak fantázia neveit is, hogy védhesd magad.

 


Ellenben ITT ha segítséget kérsz, szakmai hozzáállást kapsz, és EREDMÉNYEKET! ITT kattints, hozd az ügyedet, mert töretlenül folytatom, ahol abbahagytam. Mert minden ügyfél fontosabb, mint a körülmények!>>KAPCSOLAT<<


 
Ha adósságkiváltó hitelben gondolkodsz
 
Ezt is lehet, akkor is ha már folyik a végrehajtás, akkor is, ha még nem történik végrehajtás az ügyedben. Ehhez -khr mellett is pénzhez juthatsz, csak kérned kell:
 
ITT TALÁLSZ hitel segítséget! >>KAPCSOLAT<<

 
 
Milyen lehetőségeim vannak, ha adósságokat akarok rendezni?
 
1. Adósságcsökkentéssel megvalósulhatnak a fent leírtak: kevesebb tartozást, részletfizetéssel fizethetsz vissza,
2. Hitelfelvétellel MINDENT tisztázhatsz!
Hitelfelvételt, vagy adósségcsökkentést ITT kérhetsz, még -Khr esetén is ez megoldható! >>gyorsHITELHÁZ – KAPCSOLAT<<
 
 
 
Eközben erősen ajánlott szakember segítségét kérni, MERT még itt is van lehetőség az árverés megállítására! Fenti kapcsolati linken kérhetsz olyan irányú/jellegű segítséget, amilyet szeretnél: egyezséghez szakembert, vagy gyors hitelt a tartozás rendezésére.
 
 
 
 
KÁROK ENYHÍTÉSE
 
Még árverés alatt is, akár a becsérték megállapításáról szóló végrehajtási levél, akár a zajló árverés alatt is meg lehet fordítani az eseményeket. Tevékenységem során 3 nap alatt is sikerült már hitelt kihelyeznünk oda, ahol árverésen volt az ingatlan. Persze nem elég a 19. napon szólni, ha van olyan licit, ami elvinné az ingatlant az első szakasz 20. napján. Tehát azért itt is fontos az időtényező. De merjónünk szólni! Tarts ki a végsőkig, soha NE add fel a reményt, hogy még mindent megakadályozhatsz!
 
 
 
@hitelsakkmattandrea

 

♬ eredeti hang – hitelsakkmattandrea

Keress bennünket, ha megszabadulnál a magas adósságaidtól, vagy elkerülnél, megállítanál egy végrehajtást! >>KAPCSOLAT – KÉREK SEGÍTSÉGET!<<


Az anyagi válsághelyzet megszüntetése

A legfontosabb: >>kérjünk szakértői segítséget<< a gyökérprobléma megoldásához: az anyagi válsághelyzet kialakulásának fő okozója az adósságprobléma. Ha az adósságprobléma eltűnik, minden más is eltűnik. Nem lesz anyagi válság, csakis tiszta, rendezett pénzügyi helyzet!

Hogyan lehetséges ez? Tudok segíteni az adósság kezelésében, ami egyben annak csökkentését és kamatmentes visszafizethetőségét is jelenti. Ha lecsökken a tartozás, kialakul bármiféle egyezség a követelő cég és adós között, akkor eltűnik az anyagi probléma. Mivel mindenki saját anyagi körülményeihez igazítható az adósság gond, tehát bárki fizetni fogja tudni, és kamatok nélkül el is tud majd tűnni a tartozás, megáll a végrehajtás. S mivel lehet majd fizetni, nem lesz válasághelyzet!

Keress bátran, előzzük meg a nagyobb válsághelyzetet, ha már nagy a baj, kezeljük és tüntessük el!

Ha bárki azt gondolja, ez lehetetlen, akkor NE keressen, de bárki aki úgy gondolkozik, megpróbálom, hiszen NINCS vesztenivalóm, azok bátran KERESSENEK!

 

 

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt

 

Kapcsolódó cikkek

30

nov
d

A Zalai Hírlap BOTRÁNY

A besúgó korszaknak még nincs vége…   Ezt nem hagyhattam szó nélkül, megígértem nekik, hogy lerántom a leplet, és híressé teszem őket a Neten. Eljött az ideje! Egy felháborító, aljas történetet osztok meg veletek, és mindenkit arra kérek, hogy OSSZA TOVÁBB, tudja meg minél több ember, mi folyik itt egymás között! Tudjon mindenki védekezni az árulás, rosszindulat […]

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt[…]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így[…]