Gördülékeny imposztor – A megtévesztés

Égnek áll a hajunk, több embert is átvert!

 

Ha van valamely embertípus, akit megvetni lehet, hát a cikk főszereplője éppen ilyen. Jó emberből lett gazember. A pénz hatalom, és egyben személyiségromboló. 

Egy idő után már úgy van az ilyesféle ember a munkájában: “Nem számít, tudok-e segíteni, de csak hozzátok, lapátoljátok befelé a pénzt! Az boldogít!” Mindeközben pedig minden héten több család megy tönkre, belefulladva a saját adósságtengerükbe.

Kértek ők segítséget, de hát nem a jó ajtón kopogtattak. Tették, amit csak lehet: fizettek, és bíztak. Mégis tönkrementek! Mindenük odalett! A 100 milliós budapesti otthon, földek, és ha ez még nem volna elég, tetemes adósság is a nyakukban maradt az árverések után. Se autójuk, se otthonuk, kisemmizettek lettek!

Egy embernek, egy bizonyos csapatnak a jóvoltából: Bankmentor Kft. A cég, amely már a cégtemetőben haldoklik, s mára csupán csak nagy, fekete árnyéka egykori önmagának. De a látszatot fenn kell tartani, így létrejött több cégutód is: Adósmentor, Lagabe Kft, Adósdoktor. Tudjátok: a pénzmalom nem állhat meg! Hát valamiből csak élni kell! 

A tönkrementek nincsenek egyedül. Az egykori adós segítő csapat sorban produkálja a kisemmizett, magukra hagyott ügyfél áldozatokat, akik sanyarú sorsában a családjuk is osztozik. 

 

Miért?

Mert semmi nem elég! Mert ha egy családban csak egy rohadt alma is van, képes megrohasztani a teljes létszámot. Dr. László Gábor ott hibázott nagyot, hogy átadta a vezető gyeplőt nővére hozzá nem értő kezeibe.

Sem gyakorlata, sem szakmai hozzáértése, sem embersége nincs testvérének, a Lagabe Kft. vezetőjének, Horváth Bernadettnek, de annál inkább van nagy arca, durva bánásmódja, lenéző stílusa, és embertelen személyisége. Minden ő, csak NEM vezetőnek való! A 13 éves kislányom sokkal jobban átlátja a dolgokat, érti az emberek nyelvét, mint az, akinek az volna a legszentebb feladata: kedvesnek, védelmezőnek lenni, hozzáértéssel, és nagy szakmai múlttal rendelkezni! 

De ez sehol sincs. Egy kitűnő példa vezetésképtelenségére: a vezetői feladatok ráruházásától számított 1 éven belül kirúgott minden olyan kollégáját, alvállalkozóját, amely az adósmentő gépezet pénztermeléséért volt felelős. Minden pénzt ők hajtottak az adósmentők malmára, tömték több 10 millióval hitvány zsebeiket. Ő úgy látta jónak, hogy az aranyat termelő embereket, az arany tojást tojó alvállalkozókat kirúgja. Maradtak a férgesek. Olyanok, mint egykori manikűrös, butikban eladó, stb.

Ők szintén nem tudták melyik oldalról kell fújni az adósmentő szakmát, de gyűlölködni, segget nyalni annál inkább tudtak, így hát ők maradtak, és ajnározták semmire való vezetőjüket. Minden volt ő, csak nem vezető. Posztokat oszt meg a Facebookon, de ott nem a témába vágó borítóképeket látni, hanem őt saját magát, ahogyan szűk szoknyájában vadul pózol. Tán keveri a posztot, a pózzal! Na, mindegy is, tőle többre aligha lehet számítani.

Szomorú időknek néztek elébe, mert jócskán megcsappant az érdeklődés segítségük iránt, s ennek nem tett jót az Mnb 70 milliós bírsága sem. De még sanyarúbb sorsot szántak a saját ügyfeleiknek!! Hátat fordítva nekik, önmagukat agyon reklámozva futtatták tovább a vállalkozást a TikTokon, Facebookon, mert az új ügyfél, a naív ügyfél, aki még semmiről nem tudott/hallott semmit, a legjobb palimadár volt, olyan, akitől be lehetett szedni pár százezret, a semmiért!

 

Elérhetetlenek…

Addig minden szép és jó, hegyekben állnak az ígéretek, amíg az ügyfél fizetés előtti állapotban van. Fizetés után kezdődik el az ügyfelek szélmalomharca. Ugyanis, bár van legalább 6-7 db weboldala a Lagabe, Adósdoktor cégeknek, ahol rakásnyi telefonszámot szerepeltetnek, csakhogy elérhetetlenek mind. Én is kipróbáltam, hogyha hányatott sorsú adós volnék, vajon el tudnék érni tőlük bárkit, aki segíthet? Hát NEM! Vagy fél órán keresztül próbáltam felhívni a megadott számokat, de a vonal végén senki nem akarta felvenni…így jártak a fizető ügyfelek is.

Történt az elmúlt hetekben olyan is, hogy a kecskeméti irodát megszüntették a cégek, elköltöztek másik helyre. De ez annyira titkos, hogy még az 56-os körzet sem ennyire felkutathatatlan. A weboldalakon érdekes módon a megszűnt iroda címe szerepel, az újnak nyoma sincs! Vajon miért van ez?

Ha legitim, becsületes szándékú egy valamire való cég, akkor miért is titkolná, hol érhetik őket el személyesen?

Nem kell Einstennek lenni ehhez, megmondom: annyi ellenséget, elégedetlen, kisemmizett ügyfelet gyártottak ezek a cégek, hogy már félnek még a szélben szálló fingtól is! Már bocsánat!

 

Ez eddig mégcsak a jéghegy csúcsa

 

Napi.hu: “Nehéz helyzetben lévő adósokon nyerészkedő cégre csapott le az MNB. Az MNB 70 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Bankmentor Kft. -vel szemben és azonnali hatállyal megtiltotta az engedély nélküli pénzügyi közvetítői tevékenység folytatását számára.” 2022. jún. 27. Olvashattuk az online hírportálon, illetve szinte az összes hírportálon. (A teljes cikk az előző cikkemben olvasható!)

Ennek ellenére, és annak ellenére, hogy a Bankmentor Kft. a cégtemetőben végezte, dr. László. Gábor az egykori vezető nem tett le a haszonszerzésről. Bár a kormányt egy jogutód cégben átengedte, ő azért ott maradt, mint a cég arca. Micsoda rossz reklám! Bár a rossz reklám is reklám.

Szélesre húzott mosollyal téveszti meg azóta is a gyanútlan ügyféljelölteket, és köt a nemlétező Bankmentor Kft. nevében megbízási szerződéseket adósságrendezésre! Ez kapásból több jogszabály áthágása is a megtévesztésen túl.

Tetézte az ügyeskedéseket azzal is, hogy az egykor ügyfélportálként működő Helios rendszert eltüntette az odalátogató ügyfelek orra elől. Ez a felület az ügyfél saját fiókja volt, ahová felhasználónévvel és jelszóval beléphetett, és ide vezette fel a cég -korábban- azokat a történéseket, amiket az ügyében megtett. Azaz a gyanútlan ügyfél már meg sem tudja nézni, hogyan mennek/nem mennek a dolgai! Hát miért fizetett?

Lássuk csak:

-ígérgetésekért,

-“majd” dolgokért,

-szép mosolyért,

-ígérvényekért,

-látszat megoldásokért.

Ha nem akarsz rútul pórul járni, kerüld el őket jó messzire! Ne bízz a látszatban! Ne bízz abban sem, hogy volt/van akinek segítettek! Mert az már múlt idő! Manapság már csak lehúzásról szól a dolog!

 

 

Szeretettel, Andrea

 

 

Ha valódi segítséget keresel, ITT jó helyen jársz!>>KAPCSOLAT<<

Kapcsolódó cikkek

17

márc
Letiltás, végrehajtás

70 milliós bírság a nehéz helyzetű adósokon nyerészkedő cégnek

Nehéz helyzetben lévő adósokon nyerészkedő cégre csapott le az MNB   A Napi. hu cikkéből: Az MNB 70 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Bankmentor Kft.-vel szemben és azonnali hatállyal megtiltotta az engedély nélküli pénzügyi közvetítői tevékenység folytatását számára. A társaság huzamosabb időn át, több ezer lakossági ügyféllel szerződve végzett jegybanki engedély nélkül pénzügyi alkuszi és […]

18

jan
Letiltás, végrehajtás

Így változtak a jövedelemletiltás szabályai – 2023.

Végre! Pozitív változás 2023.-ban a jövedelemletiltásban!   Ez is eljött végre! Bár még ez sem odja meg a megélhetési gondokat, ha egyszer letiltják a bérünket, mert hát az a 60.000 Ft mire is elég? Mégis több, mint az eddig érvényben lévő 28.500 Ft alsó összeghatár. 2023. január 1-jén változnak a végrehajtási eljárásban a jövedelemletiltás szabályai: 28 500 forintról 60 ezer[…]

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt[…]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]