Fenyegetések a végrehajtóktól! Egyre nagyobb végrehajtói bűncselekmények kerülnek a felszínre

A végrehajtói Maffia végnapjai – Mi van pontosan a tarsolyukban?

 

A végrehajtói maffia bűncselekményeinek leleplezése csupán az első lépés volt a Mi Hazánk Mozgalomtól. Mióta jó pár végrehajtó börtönbe került, újabb és újabb súlyosabbnál-súlyosabb tett derül ki. Egymás nyakára hágva próbálnak enyhébb büntetést kicsikarni. 

Mi van a végrehajtói diplomákkal?

Sokan megvették az oktatásban szereplőket, főképp a pécsi egyetemen, hogy számukra doktori diplomát gyártsanak, röpke másfél év alatt! Így lesz a 8 általánost végzett végrehajtóból egyetemet végzett tudományos doktor, pár hónap alatt!. Annyira zsenik ugyanis ezek az emberek, hogy átugrották a gimnázium teljes 4 évfolyamát, és az egyetem 5 évfolyamát. Ugyanis másfél év alatt mindent letudtak! Hát nem oltári zsenikkel állunk szemben? Háát nem! Inkább Oltári Nagy Csalókkal, korrupt gazemberekkel, akik az adós nép nyakára hágva, annak vérét szívva tengették milliomos életüket, mit sem törődve, hogy az adósok élnek, avagy halnak-e? Most fordult a kocka egy óriásit, és a gazembereken kattant a bilincs!

 

A Mi Hazánk Mozgalom híradása:
 
“Igazságot Magyarországnak” – a Mi Hazánk feljelentést tett a gyanús végrehajtói diplomák ügyében.
A Mi Hazánk Mozgalom megbuktatta a végrehajtó maffiát, amelynek szálai egyenesen a kormányig érnek, de a nyomozást folytatva egyre súlyosabb bűncselekmények gyanúi merülnek fel. Két, egymástól független informátorunk egybehangzó állítása szerint a Pécsi Tudományegyetemen több végrehajtó is úgy szerezhetett jogi diplomát, hogy azért nem teljesítették az előírt vizsgakövetelményeket, vagyis könnyített feltételekkel vagy akár pénzért sikerült megszerezniük azt.
 
Felkerestük a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánját, Dr. habil. Fábián Adriánt, aki elismerte, hogy többször is érdeklődött nála Völner Pál, a korrupciós ügybe belebukott fideszes államtitkár, hogy a hozzájuk járó végrehajtóknak van-e esélye lediplomázni. A dékán, aki barátjaként beszélt az előzetes letartóztatásban ülő Schadl Györgyről, azt is elismerte, hogy a végrehajtók könnyítve szerezhettek diplomát a pécsi egyetemen, de azt tagadta, hogy ő pénzt kapott volna ezért. A dékán az egyéni tanrendet említette “könnyítésként”, de ez a lehetőség csak a melegágya lehet a korrupciónak, mivel itt az oktató és a vizsgáztató külön megbeszélés alapján bonyolíthatja le a vizsgát, akár négyszemközt.
 
A Mi Hazánk Mozgalom ezért feljelentést tett hivatali visszaélés gyanúja miatt, mivel vérlázító és felháborító az, hogy a nemzet sanyargatásából élő végrehajtók nem csak több száz milliós kenőpénzeket osztogatnak a biztos luxuséletük megalapozásáért, de a gyanú szerint nem riadnak vissza egy egyetemi diploma tudás nelküli megszerzésétől vagy akár annak megvételétől sem! Annak ellenére, hogy egyes végrehajtók már odáig merészkedtek, hogy álnéven fenyegetik politikusainkat, a Mi Hazánk folytatja a harcot a végrehajtó maffia összes érdekeltségének felszámolásáig.

Megfenyegették a Mi Hazánk Mozgalom egyik vezetőjét: Zsuzsát, aki a Mozgalom jogásza, a következő módon fenyegették meg: A Facebook oldalára írt egy külföldi név mögé bújó ember. El kezdte pocskondiázni a Mozgalom munkáját, és fenyegetéseket fogalmazott meg. Tőle idézek: “Van ebben az országban 1-2 rosszindulatú, a fenyegetéstől sem visszariadó végrehajtó, akiknek a haragjukat ne vívja ki, mert előttük már nem lesz fék! A gyűlöletkampányt azonnal állítsd le, majd ha a Te családoddal játszunk, akkor csináld!” Zsuzsanna családanya, aki a kisfiára vonatkozóan is kapott fenyegetést. Ez egy végrehajtó volt, beazonosította Zsuzsa. Méghozzá egy kisvárdai végrehajtó.

Hogyan találtak rá? Adott néhány infót saját magáról, és a végrehajtók közötti informátorok segítségével rábukkantak a fenyegető végrehajtóra. A Mi Hazánk Mozgalom kiszáltt Kisvárdára, hogy az aljas, fenyegetőző végrehajtó körmére koppintson.

 

Attól sem riadnak vissza a végrehajtói maffia tagjai, hogy megfenyegessenek bárkit. Akár a börtönből is. A Mi Hazánk Mozgalom megbuktatta a kormányig érő bűnszervezetet. Munkájukk nyomán már nem csupán Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke került előzetes letartóztatásba, de megbukott Völner Pál államtitkár is. Így talán nem is meglepő, hogy dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom szakértője fenyegető üzeneteket kapott egy álnéven író végrehajtótól. Ennek ellenére a Mozgalom tovább folytatja nyomozásait, s ha teljesen felszámolták a végrehajtó maffiát, folytatják az elszámoltatást: a politikusok, végrehajtók után górcső alá veszik a többieket is.

 

Látogatás Dr. Gyüre Péter fenyegetőző végrehajtónál

A kisvárdai fenyegetőző végrehajtónál leültek szemtől-szembe az érintettek. Szembesítették a tetteivel, majd erre Dr. Gyüre abszolút elhatárolódott a felállított vádaktól. El kezdett magyarázkodni, mosni magát minden alól. Ekkor felolvasták, hogy miket írt Dr. Fiszter Zsuzsának a Facebook profiljára. Most a saját mondatait teljesen kiforgatva, más szemszögből magyarázta meg. A családjával kapcsolatban történt fenyegetéseket is úgy állította be, hogy a saját családjára gondolt, hogy meg fogja védeni őket. Nevetséges, hogy szemtől-szemben nem vállalja a vádakat. Arról magyarázott, hogy a vádlottat megilleti az ártatlanság vélelme. 

 

Végrehajtói Diploma szüret

 

Amikor Trócsányi miniszter bejelentette, hogy a végrehajtóknak is diploma szükséges a munájukban, akkor iszonyatosan el kezdett fájni a végrehajtók feje. Ugyanis valamelyiküknek csak a 8 általánosa volt meg. Szégyen és gyalázat, hogy ilyen buta, egyszerű embereket hagytak élősködni, a jogszabályok szövevényes hálójában más embereken. De ennek vége, már mindenki munkásságát diplomához kötötték. Tehát a végrehajtóknak hirtelen szükségük lett egy diplomára. A végrehajtó így jutottak el a pécsi tudományegyetemre, hogy a diplomájukat sokkal egyszerűbben szerezhessék meg. Dr. Schadl György valamikor oktatott itt a pécsi tudományegyetemen. 

A pécsi egyetem dékánját nevezték meg, aki közbenjárt ezeknek a vh.-i diplomák megszerzésében.

 

Látogatás a pécsi dékánnál

 

MHM (MI Hazánk Mozgalom): Mióta ismeri Schadl Györgyöt, és milyen kapcsolatban állt vele?

D (Dékán): 2005. tájékán ismertem meg. Van egy vh. szakjogász képzés, ami közös volt a vh. kamarával, karral. Amikor Schadl lett a vh. kamar elnöke, akkor szorosabb szálak kötöttek össze minket. 

MHM (MI Hazánk Mozgalom): Akiktől távol állt, hogy jogi diplomát szerezzen, akkor miért kaphatott mégis mindenki azt?

D: Ilyen kaliberű emberek is kaphattak diplomát. Igen, könnyítéseket kaptak ezek a kollégák. Akik ezt kérték, azoknak biztosítottunk könnyítéseket: rövidebb képzést, tantárgyi felmentéseket. Hogy ki hogyan vizsgázott, és hányas érdemjegyet kapott, az a vizsgáztató és a diák saját dolga. Ebbe nem folytam bele. Nem vezetünk nyilvántartást, hogy ki milyen szakmabeli.

Völlner Páltól kaptam levelet azon végrehajtók számáról, akik diplomát kell, hogy szerezzenek. 

 

A kínos vád

MHM: Az informátoraink szerint, itt pénzért szerezhettek diplomát a végrehajtók, Schadl György közbenjárásával. Könnyített vizsgafeltételekkel. Az diplomázhatott le, aki tudott fizetni.

D: Ezt visszautasítom. Konkrétan mondják meg, hogy ki volt. Ezért Önöket feljelentem, koholt vád alapján! Nyomozzuk ki együtt, járjunk a végére! Itt pénzért nem vett senki, semmit!


Folytatódik tehát a nyomozás, a tisztánlátás, a tények brutális feltárása a végrehajtói bűncselekmények kapcsán: akiket magával ránt, amik még kiderültek, hogy megtörténtek és bűncselekmények, azokat is tovább boncolgatja a Mi Hazánk Mozgalom. Nem tágítanak, még a fenyegetések hatására sem. Őket nem lehet meijeszteni – fogalmazták meg.


ÁLOM MELÓ – Brutálisan jó fizetés!

 

 

 Ha nem akarsz nehézségek között tengődni, gyere velünk dolgozni! Szerezd meg az Álom Melódat! Részletek, felvilágosítás ITT!>>ÁLOM MELÓM!<<


 

 

Igen, 2022.-ben is azokért az adósokért fogok küzdeni, akik adósságcsapdában élnek, vagy akár 1 db tartozásuk van. 

Segítségkérés>>KAPCSOLAT<<

 

Bármi, ami végrehajtás és tiltanak tőled, megnyomorítanak, KÉRD A SEGÍTSÉGÜNKET, ITT!>> KAPCSOLAT<<

 

 

 

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt Akadémia


 

Kapcsolódó cikkek

12

máj
árverés, végrehajtás

Becsérték – mire figyelj oda, ha megállapítják?

BECSÉRTÉK – ÁRVERÉS Mi az a becsérték, milyen életbevágó szerepe van, miért árveréseknél jelenik meg, és ki állapítja meg? Haladjunk sorban. 1. A becsérték az az érték, ami az ingatlan aktuális piaci értékét határozza meg. Persze a becsérték megállapítása sajnos a legtöbb esetben fals értékeken alapul.   2. A szerepe abban rejlik egyrészt, hogy a végrehajtó mikor […]

21

ápr
Adósság behajtása, végrehajtás

Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?   Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.   Eszközök: -Foglalás, -Inkasszó, -Letiltás, -Vállalkozás vh. alá vonása, -Árverés.   Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás[…]

12

ápr
végrehajtás

Saját magunktól letiltani?? Van ilyen?

Letiltás saját magunktól? Hogyan??!   Felmerült egy kérdés Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/csokkentes.hitelmentes) , mely igazán érdekesnek ígérkezik. Lássuk!   “Valószínűleg vannak mások is, akiket érdekel egy korrekt válasz az alább vázolt problémára. Ha bírósági végrehajtó, egy jogos, bíróság által megítélt követeléssel kapcsolatban nekem, mint KATA-s egyéni vállalkozónak küld egy letiltásról szóló felszólítást, aminek az a lényege, hogy a[…]

01

ápr
végrehajtás

Életviteli tanácsok – A spórolás titkai

Spóroljunk okosan! De miért is?   Hogyan alakulnak ki anyagi válsághelyzetek? 9. éve kezelem a bedőlt/felmondott hitelesek ügyeit, mindenkit meghallgatok, és ezen beszélgetések alkalmával fény derül a kiadásokra is, a megélhetés buktatóira. Minden családban jelen vannak a kiadások, mégsem mindenki érzi magát válsághelyzetben. Hogyan alakulnak ki anyagi válsághelyzetek? Sajnos észrevétlenül is bele lehet sodródni az ilyen helyzetekbe,[…]

29

márc
végrehajtás

MINDENT VIHET A VÉGREHAJTÓ! Praktikus tanácsok, hogy ez NE ÍGY LEGYEN!

Előfordult már, hogy egy inkasszó mindent tarolt a bankszámládon? Jó lenne ezt megelőzni, igaz? Íme pár jól megszívlelendő tanács, hogy a pénzed MEGMARADJON!   MINDEN PÉNZT VIHET EGY INKASSZÓ A SZÁMLÁRÓL?? IGEN! MICSODA??   Gyakran kérdezitek ezt, hiszen óriási megnyomorítás anyagilag, ha egy inkasszó kipucolja a bankszámlánkat. De hogy is van? Hiszen vannak letiltás alóli mentes juttatások![…]

22

márc
végrehajtás

VIDEÓS letölthető anyagok – INGYENES!

INGYENES videós letölthető anyagok 2014.-2022. Ez a sor egy kattintható LINK. <<Erre rányomva tudsz eljutni a letöltő oldalra. Kitöltöd az űrlapot, és máris a tied a szakszerűen és gondosan összeállított, akár életbevágó videós anyag!Ingyen, a te segítséged szolgálatában. Ha nem boldogulnál egyedül még az információk birtokában sem, akkor ITT tudsz minket elérni>> KAPCSOLAT<<   VÉGREHAJTÁS TÉMAKÖRE ÁRVERÉS 1./[…]