Ezért tanulj meg bank, faktor cég és végrehajtó nyelven!

De mi van a színfalak mögött? Oszd el kettővel, de legalábbis láss a hivatali kommunikáció mögé, ha vannak tartozásaid

 

“Bízz azokban, akik az igazságot keresik, és kételkedj azokban, akik már megtalálták!”

 

Dr. Ranschburgh Jenő, általam oly nagyra tartott gyermek pszicológus szakember szavai, aki sajnos már nincs közöttünk. De hogy kerül ide az ő neve?

Mert arra tanít, hogy különböző nézőpontokból vizsgáljuk az eseményeket: a gyermekéből, a tanáréból, és aztán a szülői nézőpontból, ami lehet teljesen különböző is, de ezek egy tőről fakadnak, ezért fontos ezeket megfelelőképp kialakítani, és abból a szempontból, hogy ki mondta, vagy tette azt a bizonyos dolgot, ezeket tudni kell kezelni.

A különböző adósságoknak sokféle körülménye van, emiatt kell ezeket különböző nézőpontokból megközelíteni, és ennek megfelelően kidolgozni a kezelésüket, ami elvisz a végleges rendezésig. 

A mi munkánknak ez az alapja, hogy mindig, minden adóssághelyzetet a saját körülményei vizsgálata mellett értékelünk és ebből kiindulva határozzuk meg a megoldás irányát annak megfelelően, melyik a legjobb, legköltséghatékonyabb az adós szempontjából is.

 

Milyen nyelveken beszél a bank, faktor cég, végrehajtó?

A megfelelő nézőpont kialakítása rendkívül fontos lehet számodra is, ha adósságban élsz.

•Miért kommunikál így, vagy úgy a bank? 

•Miért mondja ezt, vagy azt a végrehajtó?

•Miért beszél amúgy a közjegyző?

•Mire akar kilyukadni a bíró a burkolt megjegyzéseivel?

Mert minden kiejtett szónak üzenete van. Főképp, ha a fenti személyektől érkeznek. Értsd úgy, hogy minden kiejtett szó mögött ki nem mondott hátsó szándék rejtőzik.

 

A végrehajtói nyelvezet

Miért látszik viszonylag “rendesnek”, “kedvesnek” a végrehajtó, és mondja azt, hogy:

“Jól van, kedves XY, engedje a házat oda a banknak, vagy adja el, mert így az adósságát mindjárt le is tudhatja..”

A végrehajtó lefordítva épp ezt mondta: “Tegyen pontot kedves XY a történet végére, így én is előbb a teljes jutalékomnál leszek!”

Ugyanis ők a visszafizetendő tartozás után kapják meg a jutalékukat.Ha csökkentve van a tartozás összege, azaz megegyezés születik adós és faktor cég/bank között, akkor annál kevesebb üti a markukat!

Naná, hogy buzdít, és lelkesít, hogy zárd le már azt a nyamvadt hitelt, és fizesd vissza, amit a bank kér és így jobb lesz Neked! De inkább mindenképpen neki. 

Hiszen nem ő fizeti a súlyos + miliókat, amit meg is lehetne úszi és nem kellene fizetni akkor, ha az emberek kicsit türelmesebben, határozottabban állnának bele az adósságaik kezelésébe.

 

A banki nyelvezet

Mikor nagylelkűnek tűnhet a bank:

“Nézze, kedves Gipsz Béla! Ajánlja fel az ingatlant, és én cserébe elfelejtem az összes adósságot!” (Persze, a többszörös haszonnal számolnak, és benyelnék a reális, törvényes adósság összeg helyett a 2-3-szoros pénzt, és vinnék a magas értékű vagyont.) 

Ezzel épp ezt közölte: mondj le a törvényes adósságodnál jóval magasabb értékű ingatlanodról, én meg nagy kegyesen eltörli azt, ami amúgy is törvénytelen haszon… Megáll az ész!

 Ki az, aki ennek bedől? Sajnos, sokan! Még mindig.

Ezek az ún. hatásvadász kijelentések, köznapi nyelven: kábítások. Mire megy ki a dolog?

Oszkár díjas alakítások ezek mind, egytől-egyig. De Neked tudnod kell lefordítani ezeket a mondatokat, és meglátni mögötte a valódi üzenetet! Ez pedigakkor teljesen egyértelmű, ha képben vagy. Ismered a jogaidat, tisztában vagy egy engedményes folyamattal, álmodból felébresztve is tudod a végrehajtási fokozatokat, az addig való eljutást is, ismered a saját jogaidat, a korlátaidat. Ha nem, akkor bármivel megijeszthetnek.

 

Miért olvass a sorok között?

Mert ettől függ az “életben maradásod”, és az ingatlanodé is. Na meg a fizué is, ami hatással van a családi kasszára. Mindegy? Ugye, hogy nem!

A hozzánk fordulók tudják, hogy épp ezeket a helyzeteket tudjuk kezelni, hogy ne tudjanak becsapni, elkábítani hamis, de annál kecsegtetőbb mézesmadzag, látszólag nyugtató hatású szavakkal. Számodra mi fontos?

-Fontos, hogy ne tudjanak manipulálni?

-Fontos, hogy ne késztessenek rossz döntésekre? (Amit helyesnek állítanak be a szó csűr-csavarással.)

-Fontos, hogy NE tudjanak megfélemlíteni és fontos, hogy ne legyél űzött vad a saját életedben? 

-Életbevágó lehet több megtakarított millió? Naná, ugye? 

Kérj időpontot, ezt töltsd ki, és hozd el az ügyedet, hogy abból a lehető legjobban Te kerülj ki!

Katt ide!>>Személyes szaktanácsadás, jelentkezem!,

vagy küldd be ügyed részleteit ITT: Adatbekérő űrlap!


A fenti példák NEM a képzelet szüleményei! 

 

A hátborzongató a fenti példákban az, hogy mind egytől-egyig így hangzott el a valóságban…meg még amiről nem tudunk!…

A mai világban, úgy mint ahogy a korábbi időkben is örök érvényű, és amit a vezetők is mind tudnak az az, hogy: az INFORMÁCIÓK biztosítják az életben maradást, a pozícióban maradást, a talpon maradást. Ez az, ami ahhoz kell, hogy megfelelőképpen tudjál válaszolni, vagy védekezni, ha sarokba szorítanak, vagy meg akarnak félemlíteni.

 

Vannak pozitívumok is, ha valaki belefog az adósságrendezésbe:

A megfizethetetlen nyugalom, vagy lelki béke;

• A zaklató hívások elmaradása;

•  Biztonságba kerül a vagyon;

•  Kifizethetővé válik a tartozás;

• A családi kapcsolatokat sem mérgezi tovább, jöhet a lelki gyarapodás, és a béke időszaka 🙂


Rengeteg összetevő van még, a kérdés leginkább az, hogy ki mikor szánja rá magát, hogy véget vessen a vele szemben kialakult nyomásnak.

 

Több emberi hozzáállás típus van:

“Nem is érdekel, hogy mekkora a tartozásom, és egyáltalán az sem, hogy van, én nem fizetek, örülök, hogy megélek!”

Vagy a másik véglet:

“Minden pénzem, már az életem is rámegy, de fizetem, mert akkor mi lesz a házzal?”

Nos, a ház meglesz. De Te hogyan vészeled át a heteket, hónapokat, és a hosszú éveket? Hogyan tudod kiszorítani a 20-30 milliós adósság havi törlesztőjét úgy, hogy abba ne lehessen belekötni, ne kerülj késedelembe?

Ha egyszer is előfordul, már borul az egész.. ÉS, akkor mi lesz? Ez az igazi kérdés..

Ha pedig úgy vagy vele, hogy nem látnak, nem fizetsz, a bank nem így lesz ezzel, hidd el. Évek múltával is számon tartja, és fialtatja…felduzzad, és olyan nincs, hogy örökre el tudsz tűnni… Tapasztalatok alapján a tartozás összeg 5 hónapon belül 20 %-kal növekedik, ami kevesebb mint 1 év alatt 40 %.

Ezeken érdemes kicsit elgondolkodni… és aztán  >>ITT JELENTKEZNI!<< 🙂 Katt ide!

Ha messze vagy, ha kényelmesebb, akkor pedig

KATT IDE ! >>

Adatbekérő űrlap!

Töltsd ki, küldd el, beszéljük meg! 🙂

Már évek óta létezik több adósságrendezési forma, hogy NE KELLJEN a tízszeresét, a háromszorosát, a kétszeresét visszafizetni a tartozásnak, és ez nem csak a devizahiteleknél, hanem sima Forint hiteleknél SE legyen banki gyakorlat, a fogyasztók KÁRÁRA.

Mert beállítható olyan fizetési gyakorlat, ahol a tisztességes, banknak járó összeg az, amit fizetni kell, DE NEM KELL a túlárazott, többszörös és jogtalan kamatmennyiséget megfizetni! Ebben tudunk segíteni.

Ha érdekel, hogy mi hogyan tudunk segíteni az anyagi terheken, akkor ITT érdeklődj!>>Kapcsolat<<, vagy küldd be ügyed részleteit ITT>>Adatbekérő űrlap<<

Már komplett hitelezési segítséggel is, negatív (aktív) khr mellett is!


Azzal van dolgunk, hogy a bedőlt követeléseket kézbe vegyük, vagy még jobb, hogy szakavatott kézbe adjuk, akik lefaragják az irreálisan sok rápakolt kamatot, így már egy viszonylag barátságosabb összeggel nézünk szembe, ami –ha jó helyre kopogtattál segítségért– kamatmentes formában fizethető vissza, akár részletekben is. >>Kapcsolat, keress minket, tudunk segíteni!<<


 

Egy videó ami, kapcsolódik a fentiekhez: Nézd meg!

 

 

Addig is, bármi történik adósság fronton, ITT megtalálod a segítséget: >>Kapcsolat<<

 

Szeretettel, Andrea


Adósságcsapdában élsz? Megértelek!

 

Nem kell, hogy beletörődj a sorsodba! Persze, mindenki szíve joga, hogy saját maga döntse el, hogyan akarja élni az életét. De látod, milyen megpróbáltatásokon mentem keresztül, pedig csak 2 perce olvasod írásaimat.

A jobb helyzetünkért, a jobb sorsért mindig meg kell küzdenünk! Aki képes kilépni a komfortzónájából, a Reality show-kat ott hagyni, és felállni a televízió elől, akkor biztosan elérsz egy sokkal jobb helyzetet, és nyugodtabb anyagi körülményeket.


Ha adósság csapdában élsz, és  komolyan változtatni akarsz 

Az idénmódosították a végrehajtási törvényt, nagyon fontossá, létkérdéssé vált, hogy mindenki, aki már végrehajtási szakaszban jár akár a fedezetlen, akár a fedezetes (jelzáloghitel) hitelével, cselekedjen, és tegyen a helyzet orvoslásáért, azaz saját magáért.

Hasonló helyzetben vagy? >>ITT kérhetsz segítséget!<<


Hogyan mentsd a mentehetőt?

»Árverés indult, mit tehetsz? A cikket ITT találod«

Itt, ebben a szakaszban már az idővel kell versenyt futni. De még ilyenkor is van remény. Tudunk segíteni, ha nem 3 nappal az árverés vége előtt jelentkezel.

Hogyan? Kérdezz meg minket!

Összefoglalva:Miután személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket, közvetlenül, és pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra úgy beszélni, beszálmolni erről, ami a valóságot tükrözi.

»»Keress minket, mentsd meg az otthonod!««

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt


ADÓSSÁG CSOPORTUNK

Hitelsakkmatt oldalunk égisze alatt megtalálható már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldal is, hogy lelki táplálékot nyújtson. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet. 🙂

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat”menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


AJÁNLÁS: Árverés indulhat? Árverés van? Mentsd meg az otthonod!

 


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Mosolygó Hitelesek csoport.


ADÓSSÁGTERHEK NYOMASZTANAK?

Változtass a gondokon a betonbiztos módszerrel, vegyél egy egészen új irányt! >>

Személyes szaktanácsadás >> A végleges adósságrendezésért!

Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni.Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Kapcsolódó cikkek

20

okt
Elévült!, Moratórium

Vigyázat! Kikukázzák az ELÉVÜLT tartozásokat

A moratórium egyértelmű következménye többek között a rengeteg ELÉVÜLT tartozás   Az már más kérdés, hogy felismeri-e valaki, hogy az a követelés, amivel megkeresték telefonon, levélben, az már nem jelent veszélyt sem anyagi, sem egyéb más szempontból. A moratórium ide s tova már 2,5 éve tart rendületlenül, védelmet adva egy csomó hitelszerződés rendszeres törlesztésére. Ez viszont, a […]

01

okt
Bank, Moratórium

Az egyiket január végéig, a másikat nyárig tolták ki…

A halogatás pénzügyi tartozás szempontjából most jó, vagy rossz?   Megint lehet fellélegezni, újabb jó pár hónap nyugi jön. Úgy néz ki, hogy a veszélyhelyzet további meghosszabbításra fog kerülni egészen 2022. január 1. napjáig. Ez azért fontos a végrehajtás alatt lévőknek, mert több dolog is a veszélyhelyzethez van igazítva. Az egyik ilyen a kilakoltatási moratórium. Ez most[…]

22

szept
Adósságterhek, Behajtó/végrehajtó

Dr. Marczingós László – C-932/2019 EUB ítélet

Egy sajtótájékoztatón a tegnapi Európai Bírósági ítélet elemzése szerint…   Először a Demokratikus Koalíció képviselője szólalt meg, felsorakoztatva azokat az elképzeléseiket, amiket a megválasztásuk esetén életbe léptetnének: “10 éve annak, hogy a Fidesz meghozott törvényeivel lényegében a magyar családok és emberek tönkretétele mellett tette le a voksát. A Fidesz egy bűnös árfolyampolitikával ellehetetlenítette ezeket a szerződéseket, a családokat. […]

15

szept
Kamat, Moratórium

Hitelmoratórium – Ki maradjon a rendszerben, kinek káros maradni?

Van, akiknek már kifejezetten anyagi ráfizetés a moratórium   Szakértők szólaltak meg a témában, és számokkal is alátámasztották azt a helyzetet, kiknek éri meg, és kiknek már kifejezetten káros anyagilag, ha marad a moratórium rendszerében. A maradási, kikerülési szándékot mindenki 2021. 10. 31.-ig tudja jelezni a saját bankja felé.   Példa: egy személyi hitel tartozás moratórium alatt,[…]

07

szept
Kamat, végrehajtás

Win-win helyzet – Adunk és kapunk, ám értékben sokkal többet!

Végrehajtás alatti követelések – Ajánlat adás feltételei kötöttek, de megéri!   Mi adunk és kapunk is. De sokkal többet kapunk, értékesebbet, mint amit mi adunk a másik félnek.    De ne szaladjunk előre, mert látnunk kell az  win-win helyzetig elvezető út állomásait is.   Az adunk-kapunk folyamat gyakorlata Sokszor írtam arról, hogy egy adott felmondott követelés rendbetétele[…]

01

szept
Kamat, Pénzügyi

Így vernek át a követeléskezelők/faktor cégek!

Mik a folyamatosan emelkedő tartozások kulisszatitkai?   Uzsorakamatot is túlszárnyalóak a pénzintézetek által kezelt tartozásokra pakolt kamatok   Bizonyára jó néhányszor homlokcsapkodós élményben volt már része annak, aki egy felmondott hitel kamataival szembesült, azaz engedményezte az ügyletet felmondást követően bankja valamely követeléskezelő faktor cégnek. Miért?   Csak tudnánk, hogy jött ez ki?? Nem akarunk hinni a szemünknek,[…]