Emlékezzünk: a Kúria már rég kivette a perlés lehetőségét – hogyan?

 Miért nem működik az igazságszolgáltatás? Módszeres szőnyeg alá söprés

magyar módra

Elvették a perlés lehetőségét

II. rész

 

Cikkünk előzményeit itt találod>>

 Devizahiteles visszatekintés – összegzés: mi és hogyan is történt?

Devizahiteles szerződések – ami nincs benne, az is benne van!

Hogyan hoztak homlokegyenest más törvényt, mint az Európai Bírósági ítélet? I. rész


Folytatva Varga István összefoglalóját

a Forintosítási és elszámolási törvényről, idézve őt:

“Emlékezzünk: Olyan törvénnyel állunk szemben, ami megtévesztő. Hamis folyamatra épül föl:

a forintosítás valójában devizásítás.

Előbb devizát csinál ahhoz, mert nem volt, mert ki kellett venni, most betette,  hogy aztán forintra váltsa át.

Ezt a szerződésmódosítással érte el. Ebből az következik, hogy nincs mire átszámítani a forintosítást, hogyha ez eddig így jogtalan volt, azaz megtámadható minden ilyen szerződésmódosítás.

Igen ám, DE van egy baj! Amit ők pontosan jól tudtak:

Kivették a perlés lehetőségét: azt mondták: peren kívüli eljárásban lehet ezeket csak kezelni –

az pedig azt jelenti: : a banknál kell panaszkodni, ha elutasítják, a Nemzeti Bank Békéltető Testületénél kell panaszkodni, elutasították, el kell menni a bíróságra, ott a legalacsonyabb szinten intézi a titkár, tárgyalás nélkül az iratokból dönt. Nem lehet megfellebbezni.

 

Ez az Európai jogelveknek a nagyon durva eltakarítása az életünkből

ez a gyarmatosítás tökéletes példája. A bírósághoz fordulás jogát elvenni!

Mert tudják, ha ez végig megy, akkor kikerül az Európai Bíróságra, és akkor annyi. Ezért is függesztették fel az akkor folyó pereket, számszerűen: 12 ezret.

Hogy szól a forintosítási – és az elszámolási törvény? Ha meghozta a postás, az másnap hatályba lép. Anélkül, hogy Te tudnád, hogy mit kaptál.

30 nap van rá egy bizonyos fajtánál, de valahol nem, valamint a kézbesítés úgy van leírva, hogy az elhunytak számára is úgy kell értelmezni, hogy átvették.  (!)

Ezek az emberek nem kultúremberek, akik ilyen szabályokat alkotnak! Ezek az emberek nem Európában nevelkedtek, nem tudom, honnan jöttek, de elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak.

 

Van egy óriási veszély: úgyis tudjuk, hogy nem tudjuk fizetni, és a

bankok is tudják ezt. 

 

Statisztika

precíz számokkal szerződésfajtánként: 90 napos, 30 napos késedelem, vagy éppen ellehetetlenül már az illető: 3400 milliárd Ft-ból 2000 milliárd Ft-ot már nem tudnak fizetni az emberek.

Az arányt kell érzékelni.

Ezekre a tartozásokra már a késedelmi kamatok is beindulnak, tehát borzasztó sötét a kép a teljesítéseket tekintve. 

S ezt ők is tudják: ezért folyamatosan adják el a bankokat az államnak, hogy még most sok pénzért  eladom, mert most az állam  még meg tudja indokolni, miért vette meg sok pénzért,  de csődtömeget vesz meg, és az adófizetők álljanak majd helyt, ezekért az ügyekért.

Mert az annuitásos kölcsön kezdeti időszakában nagy kamatot, zsákmányt el lehetett vinni, ez a törvénykezés arról szól, hogy védi a zsákmány elvitelt, húzza az időt, és mikor majd ránk szakad az ég akkor már állami kézben lesznek a bankok, és akkor már oldják meg úgy, ahogy akarják.

Ez a gyakorlat.

A tudatunkat kell kitárni, a szívünket még inkább, és így lehetőség nyílik arra, hogy ezt a borzalmat felszámoljuk.” -zárta előadását Varga István, egykori MNB Felügyelőbizottsági tag.


 Adalékok ezek az információk

arról, ami történt velünk, a szerződéseinken keresztül, azok, amik történtek, hatással lettek több millió adós életére, és ami azóta is végigkíséri mindennapjainkat.

Számadást kell végezni mindenkinek, itt vannak a választások, jó mindent kicsit újra végiggondolni,  következtetéseket levonni, megnézni milyen más lehetőségek, milyen pártok indulnak, és azok mit ígérnek.

De mindenképpen tudjad, hogy mondani, és aztán meg is tenni, az óriási különbség! Mert mondani, valamiről beszélni, mindenki tud. Beígérni bizonyos változásokat, megoldásokat, ezt is lehet. Bárki képes rá.

Vezetni egy népet, az országot, gyökeres változásokat létrehozni, hiszen ezekre óriási szükség van, mert káosz, bizonytalanság, és ennek vonzatában teljes szinten anyagi ellehetetlenülés jellemzi ma az életünket.

De a bizonyítás csakis a választások után érkezik majd el. Azt előre tudni, ki váltja bizony valóra azt, amit a hangzatos beszédei alkalmával megígért, az megint egy külön dolog. 


Mi azt gondoljuk:

mindenki szavazzon előbb mindenekelőtt saját magára.

Mit jelent ez?

Nézd meg, mekkora bajban vagy, hozz döntést arra a helyzetre, ha szükséges azt orvosolni, akkor már most érdemes, és célszerű annak utána nézni, mi lehet a segítséged? Milyen megoldási lehetőségekkel tudsz számolni? Hogyan nézne ki az a TE esetedben? 

Nézz utána a Te saját támpontjaidnak!

Hogyan teheted ezt meg? Milyen megoldási program vezet el addig, hogy az adósságproblémáid megszűnjenek?

Ennek feltérképezése pofonegyszerű: gyere el a díjmentes találkozóink egyikére, pénzügyi szakjogászunk meghallgat, megnézi a szerződéseidet, és ezek tudatában kialakít, felvázol egy működő megoldási stratégiát.

Ehhez cselekvésre van szükség Tőled, ez az első lépésed a megoldásod útján. Tehát a segítség adott, Neked kell azt használni a saját javadra.

A helyszín  és időpont már adott ehhez: 

 

Budapesten vagy Kecskeméten 2018. március 27.-én és 28.-án

tartunk díjmentes találkozót.

A részleteket itt találod, kattints!

 

 

Ennek a menete: 

 

  1. Időpontot kérsz tőlünk itt, kattints»»
  2. Formái: telefonon, vagy emailben »» 06304845236 hívószámunkon, vagy az [email protected] email címen » ebben írj elérhetőséget is, mert az időpont kiadása mindenképpen megbeszélést igényel: mivel sokan élnek a lehetőséggel, az időpontjaink fogynak, ezért kell megbeszélni, hogy Neked melyik napszak  és óra ideális, és arra van-e még szabad időpont. Plusz még a helyszínt is egyeztetni kell.
  3. Továbbá ha bármi támpont, vagy segítség, információ kell Neked még a találkozó előtt, arról is tudunk beszélni.

 


 

 Egy jogtalan, igazságtalan és méltánytalan helyzetben rekedtek a

devizaadósok.

Óriási kintlévőséggel, hatalmas anyagi teherrel küzdesz, talán Te is aki most olvasod írásunkat.

Tervezted már, hogy szembe nézz az adósságproblémáddal? Felszámolnád sorban -ha több is van-, és kitisztulna a zűrzavar?

Kérdezted már, -akár magadtól-:

“-Hogyan tudnám rendezni az adósságomat/adósságaimat? Mert nem látok kiutat, szinte belefulladok, és nem látom a végét. Ki és hogyan tudna segíteni nekem?”

A válaszokat itt kaphatod meg>>

 

Tehát ha kitakarítanád a hitelproblémákat, jelentkezz itt a díjmentes

konzultációnkra, kattints!>>

Ott leszel?

 

 Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt

{loadposition feliratkozas}

{jcomments on}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

23

okt
árverés, végrehajtás

Mentsd meg az otthonod!

Hogyan előzheted meg az árverést, illetve mit tehetsz egy folyó árverési helyzetben? Nos, igen ez mindenki rémálma, még azoknak is, akiknek nicsenek adósságaik, de van belelérző, empatikus képességük. Tudatában annak, hogy az idén módosították a végrehajtási törvényt, nagyon fontossá, létkérdéssé vált, hogy mindenki, aki már végrehajtási szakaszban jár akár a fedezetlen, akár a fedezetes (jelzáloghitel) hitelével, cselekedjen, […]

29

Sze
Moratórium, végrehajtás

A 2. hullám alatt lehetséges a végrehajtások felfüggesztése?

Milyen indokok szükségesek ehhez?   Talán már mindenki értesült arról, hogy az élő hitelekre vonatkozó moratórium, azaz a törlesztőrészletek átmeneti felfüggesztése meghosszabbodik, és a gyermeket nevelő szülők, a nyugdíjasok, a munkanélküliek és a közfoglalkoztatottak számára 2021.-ben további hat hónappal (vagyis valószínűleg 2021. június 30-áig) rendelkezésre áll a moratórium lehetősége. Ám mindezek mellett a végrehajtási eljárások továbbra is gond[…]

24

Sze
Bank, Moratórium

Itt az újabb hiteltörlesztési MORATÓRIUM!

… és annak pénzügyi következményei   Éljen, időt nyertünk! Örüljünk, vagy annyira nem is ideális a helyzet?   A kormány úgy döntött, hogy a gyermeket nevelő szülők, a nyugdíjasok, a munkanélküliek és a közfoglalkoztatottak számára további hat hónappal (vagyis valószínűleg 2021. június 30-áig) meghosszabbítják a moratórium lehetőségét. Az idén hozott, első moratórium döntés értelmében ez év, azaz[…]

18

Sze
Eladósodás, Elévült!

ELÉVÜLT! Vagy mégsem?

Mit jelent ez a fogalom, mikor és mi lehet ELÉVÜLT?   Mi az ELÉVÜLÉS?   Fogalma: Az idő múlása jogilag behajthatatlanná teszi a pénzköveteléseket. Azaz a bíróság úton való érvényesíthetőségét zárja ki. Ha elévült a tartozásod, akkor bizonyítani is tudnod kell ezt a helyzetet. Többféle pénzkövetelést ismerünk:  Valamely szolgáltatásból eredőt: pl. telekommunikációs tartozások (ilyenek a telefonszámla, internet,[…]