Emlékezzünk: a Kúria már rég kivette a perlés lehetőségét – hogyan?

 Miért nem működik az igazságszolgáltatás? Módszeres szőnyeg alá söprés

magyar módra

Elvették a perlés lehetőségét

II. rész

 

Cikkünk előzményeit itt találod>>

 Devizahiteles visszatekintés – összegzés: mi és hogyan is történt?

Devizahiteles szerződések – ami nincs benne, az is benne van!

Hogyan hoztak homlokegyenest más törvényt, mint az Európai Bírósági ítélet? I. rész


Folytatva Varga István összefoglalóját

a Forintosítási és elszámolási törvényről, idézve őt:

“Emlékezzünk: Olyan törvénnyel állunk szemben, ami megtévesztő. Hamis folyamatra épül föl:

a forintosítás valójában devizásítás.

Előbb devizát csinál ahhoz, mert nem volt, mert ki kellett venni, most betette,  hogy aztán forintra váltsa át.

Ezt a szerződésmódosítással érte el. Ebből az következik, hogy nincs mire átszámítani a forintosítást, hogyha ez eddig így jogtalan volt, azaz megtámadható minden ilyen szerződésmódosítás.

Igen ám, DE van egy baj! Amit ők pontosan jól tudtak:

Kivették a perlés lehetőségét: azt mondták: peren kívüli eljárásban lehet ezeket csak kezelni –

az pedig azt jelenti: : a banknál kell panaszkodni, ha elutasítják, a Nemzeti Bank Békéltető Testületénél kell panaszkodni, elutasították, el kell menni a bíróságra, ott a legalacsonyabb szinten intézi a titkár, tárgyalás nélkül az iratokból dönt. Nem lehet megfellebbezni.

 

Ez az Európai jogelveknek a nagyon durva eltakarítása az életünkből

ez a gyarmatosítás tökéletes példája. A bírósághoz fordulás jogát elvenni!

Mert tudják, ha ez végig megy, akkor kikerül az Európai Bíróságra, és akkor annyi. Ezért is függesztették fel az akkor folyó pereket, számszerűen: 12 ezret.

Hogy szól a forintosítási – és az elszámolási törvény? Ha meghozta a postás, az másnap hatályba lép. Anélkül, hogy Te tudnád, hogy mit kaptál.

30 nap van rá egy bizonyos fajtánál, de valahol nem, valamint a kézbesítés úgy van leírva, hogy az elhunytak számára is úgy kell értelmezni, hogy átvették.  (!)

Ezek az emberek nem kultúremberek, akik ilyen szabályokat alkotnak! Ezek az emberek nem Európában nevelkedtek, nem tudom, honnan jöttek, de elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak.

 

Van egy óriási veszély: úgyis tudjuk, hogy nem tudjuk fizetni, és a

bankok is tudják ezt. 

 

Statisztika

precíz számokkal szerződésfajtánként: 90 napos, 30 napos késedelem, vagy éppen ellehetetlenül már az illető: 3400 milliárd Ft-ból 2000 milliárd Ft-ot már nem tudnak fizetni az emberek.

Az arányt kell érzékelni.

Ezekre a tartozásokra már a késedelmi kamatok is beindulnak, tehát borzasztó sötét a kép a teljesítéseket tekintve. 

S ezt ők is tudják: ezért folyamatosan adják el a bankokat az államnak, hogy még most sok pénzért  eladom, mert most az állam  még meg tudja indokolni, miért vette meg sok pénzért,  de csődtömeget vesz meg, és az adófizetők álljanak majd helyt, ezekért az ügyekért.

Mert az annuitásos kölcsön kezdeti időszakában nagy kamatot, zsákmányt el lehetett vinni, ez a törvénykezés arról szól, hogy védi a zsákmány elvitelt, húzza az időt, és mikor majd ránk szakad az ég akkor már állami kézben lesznek a bankok, és akkor már oldják meg úgy, ahogy akarják.

Ez a gyakorlat.

A tudatunkat kell kitárni, a szívünket még inkább, és így lehetőség nyílik arra, hogy ezt a borzalmat felszámoljuk.” -zárta előadását Varga István, egykori MNB Felügyelőbizottsági tag.


 Adalékok ezek az információk

arról, ami történt velünk, a szerződéseinken keresztül, azok, amik történtek, hatással lettek több millió adós életére, és ami azóta is végigkíséri mindennapjainkat.

Számadást kell végezni mindenkinek, itt vannak a választások, jó mindent kicsit újra végiggondolni,  következtetéseket levonni, megnézni milyen más lehetőségek, milyen pártok indulnak, és azok mit ígérnek.

De mindenképpen tudjad, hogy mondani, és aztán meg is tenni, az óriási különbség! Mert mondani, valamiről beszélni, mindenki tud. Beígérni bizonyos változásokat, megoldásokat, ezt is lehet. Bárki képes rá.

Vezetni egy népet, az országot, gyökeres változásokat létrehozni, hiszen ezekre óriási szükség van, mert káosz, bizonytalanság, és ennek vonzatában teljes szinten anyagi ellehetetlenülés jellemzi ma az életünket.

De a bizonyítás csakis a választások után érkezik majd el. Azt előre tudni, ki váltja bizony valóra azt, amit a hangzatos beszédei alkalmával megígért, az megint egy külön dolog. 


Mi azt gondoljuk:

mindenki szavazzon előbb mindenekelőtt saját magára.

Mit jelent ez?

Nézd meg, mekkora bajban vagy, hozz döntést arra a helyzetre, ha szükséges azt orvosolni, akkor már most érdemes, és célszerű annak utána nézni, mi lehet a segítséged? Milyen megoldási lehetőségekkel tudsz számolni? Hogyan nézne ki az a TE esetedben? 

Nézz utána a Te saját támpontjaidnak!

Hogyan teheted ezt meg? Milyen megoldási program vezet el addig, hogy az adósságproblémáid megszűnjenek?

Ennek feltérképezése pofonegyszerű: gyere el a díjmentes találkozóink egyikére, pénzügyi szakjogászunk meghallgat, megnézi a szerződéseidet, és ezek tudatában kialakít, felvázol egy működő megoldási stratégiát.

Ehhez cselekvésre van szükség Tőled, ez az első lépésed a megoldásod útján. Tehát a segítség adott, Neked kell azt használni a saját javadra.

A helyszín  és időpont már adott ehhez: 

 

Budapesten vagy Kecskeméten 2018. március 27.-én és 28.-án

tartunk díjmentes találkozót.

A részleteket itt találod, kattints!

 

 

Ennek a menete: 

 

  1. Időpontot kérsz tőlünk itt, kattints»»
  2. Formái: telefonon, vagy emailben »» 06304845236 hívószámunkon, vagy az info@hitelsakkmatt.hu email címen » ebben írj elérhetőséget is, mert az időpont kiadása mindenképpen megbeszélést igényel: mivel sokan élnek a lehetőséggel, az időpontjaink fogynak, ezért kell megbeszélni, hogy Neked melyik napszak  és óra ideális, és arra van-e még szabad időpont. Plusz még a helyszínt is egyeztetni kell.
  3. Továbbá ha bármi támpont, vagy segítség, információ kell Neked még a találkozó előtt, arról is tudunk beszélni.

 


 

 Egy jogtalan, igazságtalan és méltánytalan helyzetben rekedtek a

devizaadósok.

Óriási kintlévőséggel, hatalmas anyagi teherrel küzdesz, talán Te is aki most olvasod írásunkat.

Tervezted már, hogy szembe nézz az adósságproblémáddal? Felszámolnád sorban -ha több is van-, és kitisztulna a zűrzavar?

Kérdezted már, -akár magadtól-:

“-Hogyan tudnám rendezni az adósságomat/adósságaimat? Mert nem látok kiutat, szinte belefulladok, és nem látom a végét. Ki és hogyan tudna segíteni nekem?”

A válaszokat itt kaphatod meg>>

 

Tehát ha kitakarítanád a hitelproblémákat, jelentkezz itt a díjmentes

konzultációnkra, kattints!>>

Ott leszel?

 

 Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt

{loadposition feliratkozas}

{jcomments on}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

23

júl
Adósság behajtása, Adósságrendezés

Akkor most tisztázzuk!

Mi történne, ha magadra maradnál egy adósságrendezési folyamatban?   Vannak azok az emberek, akik mindent jobban tudnak. Vannak, akik meghallgatják mások véleményét, de azt teszik, amit saját maguk elképzeltek az adott helyzetben. Mások elfogadják mások véleményét, ha tudják, ők jobban értenek hozzá. Vannak, akik nem gondolkoznak, csakis a mások véleményére alapozva hozzák meg döntéseiket.  Ahány ember, annyiféle […]

22

júl
Adósságrendezés

Mikkel nem kell számolnod, ha tudatosan adósságrendezel?

Milyen csapdákat kerülhetsz el egy jó döntéssel?   Talán furcsának találhatod, hogy a fordított verziót, a “mi NEM lesz, ha adósságrendezel” megközelítést használom. Bizonyos dolgokat könnyebb úgy behatárolni, hogy nem arról beszélünk, hogy azok milyenek, mi valósulhat meg, ha alkalmazzuk, hanem azt határozzuk meg, hogy milyenek nem, azaz “mi nem fog biztosan történni, ha adósságkezelsz?”   Mivel[…]

16

júl
Behajtó/végrehajtó, végrehajtás

Sokan összekeverik őket – pedig eltérőek a szerepkörök az adósságbehajtásban

Miben mások a behajtók és a végrehajtók?   Azt könnyebb meghatározni, hogy miben nagyon hasonlók: mindkét hivatalos fél a félelemre alapozva kommunikál, ijesztő hangnemben veszi fel a kapcsolatot az adósokkal, s nyugodtan mondhatom, hogy szinte mindenkinek feláll a szőr a hátán, ha velük kerül kapcsolatba saját akarata ellenére és netán együttműködést elérnie. Sajnos bevált gyakorlat lett a[…]

09

júl
adósság, végrehajtás

A megfélemlítés a kenyerük – Hogyan állj ellen?

Miért dolgoznak a követeléskezelők, végrehajtók nagy hatásfokkal?   Elterjedt módszer -pláne manapság-, hogy a bankok, követeléskezelők (akiknek a bankok eladják a tartozásokat), végrehajtók, bíróság, közjegyzők, egy szóval a hivatalos szervek a félelemre alapozva kommunikálnak: Ha be akarnak hajtani egy/több adósságot, Ha el akarnak érni valamit a lehető legrövidebb idő alatt, Ha olyan cselekvésre akarnak rávenni például adósokat,[…]

01

júl
adósság, Visszafizethetetlen hitelek

Miért életbevágó, hogy reális tanácsot kapj, ha tartozásaidat rendeznéd?

Miért tudunk értékes és valódi segítséget nyújtani? Főképp, ha adósságrendezésre adod a fejed és pénzügyi egyensúlyt teremtenél magadnál…   Hogyan tudunk mi ellátni olyan tanácsokkal és gyakorlati megoldásokkal, amik valóban pénzügyi változásokat és számos egyéb változást hoznak az életedbe? Azontúl, hogy adósságrendezésben a statisztikák mutatói alapján 94 %-os sikerrátával dolgozunk, ami magában foglalja az adósságcsökkentéseket, a kamatmentes[…]

28

jún
adósság, Hitelek, végrehajtás

Hogyan lesz a “kis” tartozásból óriási baj?

Más oldalról: Miért indulhat árverés fizetett jelzáloghitel esetében is?   Van az a helyzet, amikor: élő, fizetett jelzáloghiteled mellett van 1 vagy több felmondott hiteltartozásod, vagy egyéb követelésed például közmű-, kommunikációs szolgáltatásból, stb. eredően. A bedőlt tartozás(ok)végrehajtásra kerülnek. Van a másik helyzet, amikor: felmondott tartozásaid vannak, amiket nem fizetsz, vagy nem mindegyiket fizeted, így az elhanyagolt tartozásod/tartozásaid[…]