Ébresztő!

Hogyan zárd végleg az adósságokat folyamatos támogatás mellett?

 

 

Ha ilyen a gondolkodásmód, akkor baj van…

 

Úgy érzed, egyedül vagy. A gondjaiddal, problémákkal, a mindig megújuló napi kihívásokkal. Egyedül, csak te és veled szemben a világ. Támasz, biztatás, segítség nélkül. A problémák csak úgy jönnek, és nem múlnak el, maradnak míg meg nem oldod. Ezek a kihívások, és maga az “élni tudás” is az.

Talán tudod, hogy mi felé kéne haladni, de hogy odáig eljuss, ahhoz nem ártana legalább egy kézikönyv. Mert minden lépést, ami a megoldáshoz elvezet, azt bizony végig kell járni. Ha kell egyedül, ha kell körbevéve adóstársakkal, kezesekkel, jó akaró rokonokkal. Pedig elég volna önmagában a számtalan probléma is, nem hogy még az “okoskodókkal” is kijönni, bizonyítani. Nehéz. Nem tudsz mindenkinek megfelelni.

De van egy jó hírem! Nem is kell! Eszedbe ne jusson. Mert másoknak sehogy sem lesz jó. Bármit csinálsz, bárhogy intézed, az nekik pont nem lesz jó. Mert nem is Veled van bajuk. .. Hanem a saját életük nehézségeivel.  De ítélkeznek, és mindent jobban tudnak, hogyan kellett volna…  De valakin le kell vezetni a saját frusztráltságukat.  

Körbeállnak az utcán, a házak, óvodák, iskolák előtt, és lázasan cseverésznek. Miről? Kiről? Nagyjából lehet tudni: pont arról, aki nincs ott. Az ő életéről, a viselt dolgairól. Aztán legközelebb az egyikük hiányzik majd a pletyka csapatból, csapódnak a társasághoz mások, és az aki a minap lázasan kibeszélt valakit, most pont ő lesz a csapat aktuális témája. 

Nem szerettem, és nem is vettem részt ilyen klikkesedésben, hogy közös erővel, jól összeforrva, 1 csapatként duruzsoljak valakiről, aki éppen még csak ott sincs, hogy esélye volna hozzászólni, véleményt mondani.

Ez folyik az online térben is. Saját példámon keresztül tudom, pont nem jó, ahogy segítek, vagy pont nem jó, amit mondok. (Videós/YouTube támogatás). Mert van, aki pont másra, és pont nem erre kíváncsi. A  lázas készülődést, agyalást azon, miben tudnék még segíteni, nagyjából mindenkinek, a lelkiismeretes kutató munkát, a téma valós információinak felkutatását, és az egész kivietelezés aprólékos, időt igénylő munkáját már nem is veszik számításba. Ez számukra nem lényeges.

Elgondolkodtató, hogy az ilyen ember, miért nem érti, hogy érte van? Hogy csak lejátsza, és olyan információkat tudhat meg, használhat fel, amit nem kötnek az orrára, nem tolják elé email-ben, vagy küldik ki levélben, és nem adják le a tv-ben sorozatként, ahol esélye volna a fotelban vakarózva, chipset rágva, szájtátva bámulva nézni? 

 

Támogató segítség – miért van becsípődve?

 

Mert hogy van ilyen is a világon. Mindig úgy voltam vele, mikor adósságok övezték az életemet, hogy “Ahh, nem foglalkozom velük, akkor talán csak úgy “eltűnnek.”  Aztán nem tűntek el, pedig hogy reménykedtem! 🙂 Egy jó pár évig azért csönd volt, és én éltem a kis tanítói életemet, körbevéve életvidám, mosolygós, szeretetet adó kisemberrel, és én mindenről megfeleldkeztem.

Aztán egyszer csak felbukkantak ezek a követelések, úgy sorjában, szépen lassan visszaköszöntek. Módosulva, faktor céghez átkerülve. Olyan sok idő után, hogy komolyan el kellett gondolkodnom sorban mindegyiknél, hogy ez most mi? Aztán a papírok tanulmányozása után megvilágosodtam. “Jaa! Ez már milyen régi, meg ez is, és ez is!” Akkortájt kezdtem el a deviza csapdába került emberekkel foglalkozni, felkarolni őket, mivel az akkoriban kezdődő új életem magával hozott 2 devizás adósságot nálam is. 🙁

2. gyermekem megszületését követően megszűnt a tanítói munkám is, Gyes-re kerülve, lakáshiteleket fizetve, kedvesem 1 keresetéből nem igazán lehetett akkorákat ugrálni. A devizás törlesztők pedig éppen ezt tették. Bedőlt így szépen mind a kettő, az egyikben még 2 barátunk is benne volt kezesként.  Egy idő után már végrehajtás alatt is voltak, és kezdetét vette a vesszőfutás. Kezeseinktől tiltottak, nekem nem volt munkám, csak biztosítói, ami inkább vitte a pénzt, tőlem nem tudtak tiltani, így lassanként kezembe kaptam az árverési kiírásokat.

 

Mit nem adtam volna!

 

Na, akkor tud összedőlni a világ! Pici gyerekekkel – (már megszületett a 3. is, Annácskám). Olyan ez, mint mikor lepereg az életed 1-2 villanás alatt. Lezajlik ez benned, végigfut, és úgy elanyátlanodsz, hogy győzöd magad felrázni. 

Az egyik oldalon a felelősségtudat, a család, és az otthont megvédeni akarás nagyon erős érzése keveredik a mérhetetlen felháborodással, mert tudjuk, hogy micsoda elképesztő pénzügyi csapdába kergettek minket a devizával.

Mit nem adtam volna, ha valaki megmondja, merre menjek, mit csináljak, gyorsan hogyan tehetek bármit saját magunkért? Most itt vagyok, neked segítek, teszem, amiben jó vagyok: információt, segítő kezet nyújtok, lelki táplálékot adok: cikkekkel, videós témákkal, és ügyfelünkként állandó kapcsolattartással. És csak azt kérem, becsüld meg.

 

Így kezdődött…

 

Mert én is lázasan kutattam valami megváltást hozó segítség után, futkostam fűhöz-fához, megkérdeztem ilyen-olyan szakértőt, míg aztán a legeslegutolsó pillanatban, mielőtt végleg kisodródtam volna, végre megtaláltam a segítségemet, és ezzel együtt a saját utam. Nagy szerencsémre, a gondviselésnek hála, pont jókor, jó helyen voltam, és egy ismerősöm ajánlott egy pénzügyi jogászt, aki talán tudna segíteni a két bedőlt devizaitelemben. 

Azt az embert, dr. László Gábort, aki kezdettől fogta a kezemet, és akihez mindig fordulhattam szorult helyzetemben. Rögtön peranyagot írt, és végrehajtás felfüggesztési kérelmet. (Akkor még lehetett kérni az induló perre, függő jogi helyzetre hivatkozva.) A végrehajtást felfüggesztette a bíróság, és én úgy megkönnyebbültem, hogy szinte beleszédültem.

De neked, aki olvasol, és voltál már hasonlóan szélsőséges helyzetben, mindezt nem is nagyon kell magyarázni. 🙂

A kezesektől később kezdtek el vonni, és náluk már nem sikerült a végrehajtást megállítani sajnos. Sok minden módosult addigra, és azóta is folyamatosan gátolják az adósok érdemi megnyilvánulását a jogi környezetben. 

 

Útjára indult egy fontos küldetés

 

Én pont a viszontagságos helyzetem miatt találtam meg az utam, mert most itt vagyok. Nem pusztán az adósságproblémáim oldódtak meg, és került a helyére minden szépen, lassan. Megtaláltam a legfontosabb dolgot is: segíthetek bárkinek, akinek anyagi terhei vannak.

A saját életednek legyél Te az irányítója, és indulj pont az ellenkező irányba, mint eddig!

Igen, én is voltam anyagi zűrzavarban, rettegtem a postástól, és dobogó szívvel lestem, ki jött hozzánk?!

 

Elindítottam a HITELSAKKMATT weboldalt,

 

és már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldalt is, hogy lelki táplálékot nyújtsak. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Rávenni arra, hogy fizess törlesztést olyan tartozásokban, amik nem csökkennek, hanem csak nőnek, az évek meg eltelnek, és nem látod a végét a tartozásnak. Nem fut ki, mert kevesebb megy be rá, mint amekkora a kamatos kamata.

Célom, hogy pénzügyekhez kapcsolódó ismeretekben minél szélesebb körben, egyre tudatosabbak, és informáltabbak lehessenek az emberek, főképp ha adósságterheik is vannak. Szeretek gyakorlatias lenni, olyan témákkal foglalkozni, ami általánosan, felvilágosító jelleggel is tud segítséget nyújtani, de konkrétan is, a pénzügyekhez, adósságterhekhez kapcsolódóan, 1-1 témára lebontva is segíti a megértést.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

 

Ha adósság csapdában élsz, és  komolyan változtatni akarsz 

 

Pénzügyi szakjogásszal, a korábbi segítőmmel dolgozunk együtt, és segítünk a tartozások csökkentésében, és a kevesebb összeg visszafizetését is kidolgozzuk megegyezések keretében. Ennek több pozitív következménye is van: mindenki az anyagi korlátai között fizethet egy olyan tartozást, ami már kevesebb, mint korábban, és aminek már nincsenek kamatai sem, plusz a megállapodás hatására megáll egy adott végrehajtás is.

De csak akkor tud működni, ha te ebben komoly közreműködő vagy, és odateszed magad a saját ügyed mellé. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet, és mindenről értesülhetsz: saját ügyfélfelület által, és általunk. Viszonylag rövid időn belül lezajlik az adósságrendezés: pár hónapon belül megvagy. Rendezett, nyugodt, letisztázott helyzetben élhetsz tovább.

Senki nem mondja, hogy könnyű lesz végig vinni, és kivárni a szép eredményt. De a jó dolgokért mindig meg kell dolgozni. Menni kell utána, és tenni érte. Mi hozzátesszük a munka javát, ha akarod. Érted, és a pozitív változás reményében.

 

Kik vagyunk mi?

 

Adóssághelyzeteket kezelők, ebben segítők vagyunk, tudunk segíteni adósságok csökkentésében, azok végleges rendezésében. Nagyon fontosnak tartjuk az adóssághelyzetek részletekbe belemenő átbeszélését, a teljes adósság történet visszakövetését, mert érdemi, szakértői megoldás felállításához erre feltétlenül szükség van! 

Sokan azt gondolják, hogy bármiféle séma ráhúzható a különböző helyzetekre. Nem! Nincs 2 egyforma adósság helyzet, nincs séma, és nincs semmiféle sablon. Szakmaiság, hozzáértés van. Aki felületes, futószalagon gyártott adósságrendezési megoldásokat, de inkább elméleteket keresgél, az rossz helyen jár. 🙂

Komoly pénzügyi, terhes helyzetek vannak, meggyötört lelkek, félelemben eltöltött évek, megnyomorgatott adósok. Ezek nagyon komoly adóssághelyzetek, sok esetben komoly erőfeszítés a a létfenntartás, és az is, hogy valaki döntést hozzon arról, hogy: “Ebből elég, nem akarom már a kamatos-kamat kamatát is kifizetni, és egy életre adós lenni, nem akarok adósságot örökül hagyni! Felszabadulni, letudni akarom a tartozásaimat, és ehhez keresek megoldást.” 

Na, ez már egy döntés, ezzel már tudunk mit kezdeni. 🙂

 

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat” menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


 

TUDNOD KELL: Az adósság probléma is egy állapot. Lehet átmeneti akkor, ha eldöntöd, hogy változtatsz a helyzeteden. Ennyi kell: hozz egy döntést! Keress bennünket, tudunk segíteni! «« Katt a linkre!

 

AJÁNLÁS:

Szeretettel, Andrea – Hitelsakmatt

Hogyan érdemes az ügyünkben eljárni, ha felkeressük a tartozásainkat kezelő végrehajtói irodát? Nézd meg az alábbi videókat!


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Videós segítségek, végrehajtási témákban:

 

 


ADÓSSÁGTERHEK NYOMASZTANAK?

 

Bízz abban, ami töretlenül hozza az eredményeket, és lásd, hogy ezzel a megoldással óriási adósságcsökkentések valósultak már meg, és rengeteg ingatlan menekült meg az árveréstől, sok-sok adóstól hárult el a kilakoltatás veszélye! Ez a megoldás, az a megoldás, ami nem függ semmilyen hatalomtól, irányítástól, érdekektől, rétegektől. Ez arról szól, hogy minden fél megkapja, amit elvár. Jól jár a fogyasztó is, és jól járhat a bank is. Nincs erő, nincs egymásnak feszülés, csak az értelmes párbeszéd van.

Hogy ne érezd magad egyedül a gondoddal, tudd, hogy MI ITT VAGYUNK. Veled,  és melletted! Ha anyagi gondjaid vannak, lehúznak, leterhelnek adósságaid, merj segítségért kiáltani! Mindegy, hogy devizahitel, vagy forinthitel nyomaszt, a lényeg, hogy merj változtatni, hogy megoldódjanak az anyagi gondjaid!

Változtass a gondokon a betonbiztos módszerrel, vegyél egy egészen új irányt! >>

 

Személyes szaktanácsadás >> A végleges adósságrendezésért!

 

Egy fesztelen szaktanácsadói beszélgetés, amely csakis az anyagi gondok megoldásáról szól! Kattints, kérj időpontot, díjmentesen!

Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni. Katt ide!>>

 

Adatbekérő űrlap, katt!

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt

Kapcsolódó cikkek

08

okt
d

LANDING OLDAL – Online tanfolyamom!

Addósságkezelés Mesterkurzus – Vészhelyzeti Megoldások – Akut szakasz / 1. rész online tanfolyam   19.990 Ft Az adósságkezelés hogyanja és vészhelyzeti eljárások alkalmazása 1 anyagban. Használható kézikönyvként önvédelemre bármikor, bármilyen adósságkezelési helyzetben. Jogi tudnivalók érthető köznyelven, rendszerbe foglalva. A mai pénzügyi helyzetben egy sor védelmi eszköztárra és felkészültséget erősítő információra van szükségünk. A legelső és egyetlen olyan […]

01

okt
Bank, Moratórium

Az egyiket január végéig, a másikat nyárig tolták ki…

A halogatás pénzügyi tartozás szempontjából most jó, vagy rossz?   Megint lehet fellélegezni, újabb jó pár hónap nyugi jön. Úgy néz ki, hogy a veszélyhelyzet további meghosszabbításra fog kerülni egészen 2022. január 1. napjáig. Ez azért fontos a végrehajtás alatt lévőknek, mert több dolog is a veszélyhelyzethez van igazítva. Az egyik ilyen a kilakoltatási moratórium. Ez most[…]

24

szept
Bank, Behajtó/végrehajtó

Ezért tanulj meg bank, faktor cég és végrehajtó nyelven!

De mi van a színfalak mögött? Oszd el kettővel, de legalábbis láss a hivatali kommunikáció mögé, ha vannak tartozásaid   “Bízz azokban, akik az igazságot keresik, és kételkedj azokban, akik már megtalálták!”   Dr. Ranschburgh Jenő, általam oly nagyra tartott gyermek pszicológus szakember szavai, aki sajnos már nincs közöttünk. De hogy kerül ide az ő neve? Mert[…]

22

szept
Adósságterhek, Behajtó/végrehajtó

Dr. Marczingós László – C-932/2019 EUB ítélet

Egy sajtótájékoztatón a tegnapi Európai Bírósági ítélet elemzése szerint…   Először a Demokratikus Koalíció képviselője szólalt meg, felsorakoztatva azokat az elképzeléseiket, amiket a megválasztásuk esetén életbe léptetnének: “10 éve annak, hogy a Fidesz meghozott törvényeivel lényegében a magyar családok és emberek tönkretétele mellett tette le a voksát. A Fidesz egy bűnös árfolyampolitikával ellehetetlenítette ezeket a szerződéseket, a családokat. […]

15

szept
Kamat, Moratórium

Hitelmoratórium – Ki maradjon a rendszerben, kinek káros maradni?

Van, akiknek már kifejezetten anyagi ráfizetés a moratórium   Szakértők szólaltak meg a témában, és számokkal is alátámasztották azt a helyzetet, kiknek éri meg, és kiknek már kifejezetten káros anyagilag, ha marad a moratórium rendszerében. A maradási, kikerülési szándékot mindenki 2021. 10. 31.-ig tudja jelezni a saját bankja felé.   Példa: egy személyi hitel tartozás moratórium alatt,[…]

07

szept
Kamat, végrehajtás

Win-win helyzet – Adunk és kapunk, ám értékben sokkal többet!

Végrehajtás alatti követelések – Ajánlat adás feltételei kötöttek, de megéri!   Mi adunk és kapunk is. De sokkal többet kapunk, értékesebbet, mint amit mi adunk a másik félnek.    De ne szaladjunk előre, mert látnunk kell az  win-win helyzetig elvezető út állomásait is.   Az adunk-kapunk folyamat gyakorlata Sokszor írtam arról, hogy egy adott felmondott követelés rendbetétele[…]