Dübörög a végrehajtás, a végrehajtók egyre gazdagabbak…

Mennyit keresnek évente, és ezt hogyan csinálják?

Az azért elterjedt információ, hogy a végrehajtók éves szinten akár több száz milliót keresnek nettó árbevételként, ami már a tiszta, költségek megfizetése után fennmaradó bevételt jelenti számukra. Kinyílik a bicska, ha erről hallasz? Mert nagyon éles kontraszként meg látni lehet azt, hogy a “nép”, a magyar emberek tömegesen nyomorognak, mert letiltás alatt áll a bérük, ellátásuk, nyugdíjuk, és még az inkasszót is gyakran használják ezek mellett párhuzamosan, azaz egyszerre a letiltással. Ahogy a csökkentett bérük/ellátásuk a bankszámlájukra érkezik, ott várakozhat a szörnyű meglepetés, egy inkasszó, amit előre pláne nem közölnek senkivel. Tehát olyan helyzet is előállhat, hogy mindent lepucolnak a számláról. 

Gyakorlatilag több esetben pénz nélkül maradnak az adósok, mert a számlavezető bank “elfelejtett számolni’, lefordítva: hozzá nem értés jellemzi az ügyintézőt, vagy nem vette a fáradságot arra, hogy kiszámolja, mekkora összegnek kell maradnia a törvény alapján az adós javára. Merthogy ezt az összeget pontosan szabályozza a végrehajtási törvény! (Cikk alatt találod az erről szóló pontos írásaimat.) 

 

Mennyit keresnek a végrehajtók?

 

Egy egészen pontos kimutatás alapján, -amit internetről is bárki megnézhet- tájékozódni tudunk az éves nettó árbevételükről. A “Mi Hazánk Mozgalom” tájékoztatása alapján: “Ami a végrehajtásokat illeti, nem változott nagy mértékben a helyzet a devizahiteles botrányok óta, mert embertelen módon tesznek ki magyar emberek tízezreit az utcára. A végrehajtók állami alkalmazottakként végezték a munkájukat, de az igazi probléma az 1990.-es évek közepétől kezdődött, mert ekkor állt be jelentős változás a végrehajtói működésben.

Ugyanis az állami létet felcserélhették Kft-s működési formával, tehát már teljesítményorientáltan kezdtek működni, azaz abban lettek érdekeltek, hogy minél több pénzt vonjanak el az adósoktól, minél alacsonyabb értéken, a valódi érték alatt vegyék el az ingatlanokat. 

A Mi Hazánk Mozgalom közlése szerint: A végrehajtók ma Magyarországon átlagosan 300-700 millió Ft között keresnek évente. Ez a nettó árbevételük. Egyrészt, mert Kft. vállalkozási formában működhetnek, másrészt egy kormányrendelet alapján nagyon magas illetékeket, és jutalékokat lehet felszámítani, ezért tudnak ilyen horribilis vagyonokat felhalmozni, az emberi jogok sárbatiprásával egyetemben.


Jogszabály változás szükséges

 

Azt látjuk, hogy több adóst kiforgatnak a vagyonából: jóval a valós érték alatt árvezezik el az ingatlanjaikat, és ha nincs hová menni…. akkor vagy jön az albérleti megoldás, vagy mehetnek a híd alá. S ha még ez sem volna elég, akkor árverezést követően is a fennmaradó adósság miatt tiltják a bérüket, ellátásukat. 

Nagyon fontos, életbenmaradást szolgáló lépésnek kell megtörténnie: politikai szinten szükséges módosítani a végrehajtási törvény bizonyos rendelkezéseit, jogszabályait. Hogy ami végrehajtásban anyagi szinten marad, az valóban alkalmas legyen az életbenmaradáshoz., és egy végrehajtási eljárásnak ne áldozatati, kiszolgáltatott adósai legyenek, hanem azt a célt szolgálja, amit valójában kell.


Népnyúzó végrehajtók?

A Mi Hazánk Mozgalom aktivistái meglátogattak egy-két “hírhedt”, a kegyetlen, szabálytalan módszerei miatt elhíresült végrehajtót, és be is mutatták kis filmen ezeket a találkozásokat. A legtöbb végrehajtói iroda egy bebiztosított, elegáns, nagy székházban terült el, ahová különböző biztonsági intézkedések után lehetett csak bejutni. A látogatásokra egytől-egyik az volt a jellemző, hogy mikor elmondták jövetelük célját, hogy: 1-2 kérdést tennének fel a végrehajtónak, akkor az ajtók bezárultak, és hosszú ideig várakoztatták őket az iroda várójában.

Mikor nagy sokára végre kifáradt a végrehajtó, az aktivisták fél mondatánál becsukta az orruk előtt az ajtót: nem hogy felvilágosítást, válaszokat adott volna, de udvariatlanul, közhivatalnokhoz teljesen méltatlan hozzáállással fejezte ki véleményét feléjük. Akkor mit várjunk el egy végrehajtási folyamatban? Milyen bánásmódot? Milyen szabályok szerinti, józan ítélőképességgel megáldott emberi munkát?

Az aktivisták se voltak restek, gyorsan cselekedtek. A bezáródó ajtóra minden hasonló kaliberű végrehajtói irodánál rákerült a “Népnyúzó végrehajtó” feliratú óriás matrica.

Mert ha végrehajtás indul ügyedben, és van pár adósságod, akkor konkrétan úgy rád telepednek hosszú-hosszú időre, hogy csak azt veszed észre, eltelt jó pár év, de az egyenleged nem fogy. A teljes tartozás a háttérben még ez idő alatt is, alattomosan, egyre csak nő, hogy ebben létezni, normális élet élni, ennek esélye = a 0-val.

 

Ne hagyd, állj bele az ügyedbe, változtass! Szabadulj meg a tartozásaid nagy részétől: azokban csökkentést elérve, a maradék összeget kamatmentes részletekben a végrehajtást kérő felé megfizetve a végrehajtás is abba marad. Tudunk segíteni, keress bennünket!  >>Kérek segítséget!<<


AJÁNLÁS >> Mi mentes a végrehajtás alól?<< Katt ide, olvasd el, használd mint egy kézikönyvet. 

 

 

Hogyan érdemes az ügyünkben eljárni, ha felkeressük a tartozásainkat kezelő végrehajtói irodát? Nézd meg az alábbi videókat!


Szeretettel, Andrea – Hitelsakmatt


TUDNOD KELL: Az adósság probléma is egy állapot. Lehet átmeneti akkor, ha eldöntöd, hogy változtatsz a helyzeteden. Ennyi kell: hozz egy döntést! Keress bennünket, tudunk segíteni! «« Katt a linkre!


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Videós segítségek, végrehajtási témákban:

 

          V


ADÓSSÁGTERHEK NYOMASZTANAK?

 

Bízz abban, ami töretlenül hozza az eredményeket, és lásd, hogy ezzel a megoldással óriási adósságcsökkentések valósultak már meg, és rengeteg ingatlan menekült meg az árveréstől, sok-sok adóstól hárult el a kilakoltatás veszélye! Ez a megoldás, az a megoldás, ami nem függ semmilyen hatalomtól, irányítástól, érdekektől, rétegektől. Ez arról szól, hogy minden fél megkapja, amit elvár. Jól jár a fogyasztó is, és jól járhat a bank is. Nincs erő, nincs egymásnak feszülés, csak az értelmes párbeszéd van.

Hogy ne érezd magad egyedül a gondoddal, tudd, hogy MI ITT VAGYUNK. Veled,  és melletted! Ha anyagi gondjaid vannak, lehúznak, leterhelnek adósságaid, merj segítségért kiáltani! Mindegy, hogy devizahitel, vagy forinthitel nyomaszt, a lényeg, hogy merj változtatni, hogy megoldódjanak az anyagi gondjaid!

Változtass a gondokon a betonbiztos módszerrel, vegyél egy egészen új irányt! >>

 

Személyes szaktanácsadás >> A végleges adósságrendezésért!

 

Egy fesztelen szaktanácsadói beszélgetés, amely csakis az anyagi gondok megoldásáról szól! Kattints, kérj időpontot, díjmentesen!

Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni. Katt ide!>>

 

Adatbekérő űrlap, katt!

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt

Kapcsolódó cikkek

20

nov
Bank, Banki praktikák, Hitelek, végrehajtás

Banki trükkök I. – Hogyan veszik ki a zsebedből a pénzt?

Hitelkártya trükkök pórul járt adósok elbeszélése alapján   Terveim szerint több részes cikket készítek a banki trükkök témáról, mert  bőségesen van ezekből. Ez a cikk a bank részére nagyon jól bevált egyik trükköt írja le.   1 db hitelkártyából 2 db lett   Egy bizonyos banknál csereberélték a hitelkártya neveket: egyszer volt Mastercard, másszor volt a Tv2+ÉN[...]

14

nov
árverés, Devizahitel, végrehajtás

Adós életek – deviza sorsok – Saját történet I. rész

“Senki nem tartott fegyvert a fejedhez!…”  Ez az írás az én igaz történetem arról, amit a 2 devizahitelemmel átéltem 7 évvel ezelőtt. Minden egyes mozzanatra, és lelki teherre, sérelemre, és nyomásra úgy emlékszem, mintha tegnap történt volna. “Senki nem tartott fegyvert a fejedhez!…” Talán már mondták Neked is? Jópofa, nem? Főképp, ha a családodban is elhangzik, vagy a[…]