Csalás által gazdagodtak… Mégis őket védik az eljárásban!

Csalás által gazdagodtak…

Mégis őket védik az eljárásban!

 

 

Ezt írta nekem valaki:” Ma beszélgettem a bíróság elnökével, bementem a bíróságra. Azt mondta tudják a bírák, hogyan működött a deviza hitelezés /mellesleg neki is volt/, de amíg központilag nincs kimondva, hogy csalás által gazdagodnak a bankok, addig a törvények a bankokat védik! Ezért nagyon kevés az adós által megnyert perek száma! Nekik pedig be kell tartani a törvényeket! Mai nappal totálisan megvilágosodtam, perrel nem tudom az igazságot elérni!”

 

Ez eddig is egyértelmű volt… vagy nem?

 

Na igen. Az, hogy a pereket a bankok nyerik, és hogy ennek mi az oka, az számomra eddig is teljesen egyértelmű volt, de ahogy elolvastam e sorokat az interneten, belém hasított, hogy talán mások számára ez a tény talán még nem teljesen evidens. Akkor gondoljunk vissza kicsit. Ha visszafelé haladunk az időben, és pásztázni kezded 2004-2008.-at, akkor már láthatod is, hogy a válság felbukkanása volt a kiváltó oka a megemelkedett havi törlesztőrészleteknek. Aztán tovább haladva, 2013. környékén kibukott az igazság a devizahitelekről, a csalás mibenlétéről, és ekkor indultak meg tömegesen a bíróságokra az adósi perbeadványok. 

Mindenki perelt. Még az is, aki azt sem tudta, hogy mire, de látta, hogy mások is ezt csinálják, így gondolta, ő sem akar kimaradni. És a bíróságok, a kormány is látta, hogy ez az ügy olyan irányt vett, amit ők nagyon nem akarnak, hiszen ha a bankok érdekeit lesöprik a tárgyalóasztalon, akkor megbukik az egész devizahitelezés, és az adósokat kártalanítani kell a bankoknak. Végigfutott mindenki agyán, hogy az mekkora veszteség volna, micsoda horribilis pénzeket húzna ki ez a lavina az ő zsebükből is, így féket tettek a száguldó vonatra, és meghozták az akkori Dh törvényeket: a forintosítást, és az elszámolást.

Így ez már kivette a szerződésekből, ami persze bennük sem volt, a devizát, és a forintot tette a helyébe, ami azt eredményezte, hogy megszűnt az a jogi alap, ami addig okot szolgáltatott a sok-sok perre. Tehát megszűnt a lehetőség, amire a perbeadványok élesítve voltak, azaz megfojtották az adósok arany tojást tojó tyúkocskáját. Ezt olyannyira rosszul viselték az adósok, hogy sokak, elkeseredésükben feladták a harcot, és mindenüket, sőt saját magukat is hagyták elveszni. Meg akik nem hagyták, nekik is odaveszett egy élet munkája, az otthonuk, az autójuk, és vele együtt ment a süllyesztőbe a józan ész, és a büszkeség is. 

A többszörösére emelkedett törlesztőket képtelenség volt fizetni hónapról-hónapra úgy, hogy a család anyagi lehetőségei a törlesztőrészletek alatt húzódott. Tehát nem a nem akarás vetett véget a rendszeres hitel törlesztésnek, hanem a fizetésképtelenség. 

 

A bankok bírálnak, több feltételt is kérnek a hitelfelvételhez, mégis…

 

Emlékszel, mikor hitelért mentél a helyi bankba, hogy az hogyan is zajlott? Mindenféle feltételnek kellett megfelelni, úgy anyagilag, mint az ingatlan fedezetnek is. Tehát kellett egy megnyugtató, legalább minimálbéres fizetés, de ahhoz kértek kezest/kezeseket is, majd ezentúl olyan fedezetet kellett nyújtanod, ami a felvett kölcsönt teljes egészében, és még felette is fedezi, hiszen a bank a hitelbiztosítéki érték (HB) 70 %-ra adta a kölcsönt.

Ezek a feltételek -mondták ők-, azért kellettek, hogy megnyugtató legyen a havi törlesztés a részedről, azaz tudd vállalni a kiadásaid, és a bevételeid mellett a kölcsön rendszeres fizetését 10-20 éven át. Ha ezek a feltételek ilyen iszonyú fontosak voltak, akkor később, mikor megugrottak a havi terhek, miért nem volt rendkívüli szempont az, hogy az emberek anyagi korlátai végesek, ez meg egy végtelen kockázatú termék? Miért nem volt világos akkor a bankoknak, hogy túlhaladt a dolog az ő általuk felállított bekalibrázáson, azaz meghaladta az erőviszonyaidat a termékük?

Miért nem látták egyértelműen, hogy azok a feltételek, amik arra voltak jók, hogy bizotsítsák zökkenőmentesen a havi befizetéseidet feléjük, azok már rég megdőltek, új erőviszonyok álltak elő, és nem tudsz azokhoz alkalmazkodni, hiszen NEM ERRŐL VOLT SZÓ!? Miért nem kalibráltak újra, hogy alkalmazkodni tudj a megváltozott erőviszonyokhoz? Miért nem állítottak fel új helyzetet, hogy újra biztosítva lehessen a törlesztésed? 

Mert NEM érdekelte őket. Hiszen épp erre játszottak. Pontosan ezt a helyzetet akarták előidézni. Már akkor, amikor bementél a helyi fókba, és kölcsönt kértél. Amikor a devizakölcsön mellett voksoltál. Pontosan tudták, hogy elmozdulnak az árfolyamok, ezáltal bedőlnek a hitelek, mert nem lesz -vagy csak alig-, olyan ember aki a többszörös részleteket ki tudja majd gazdálkodni, és akkor vihetik a jelzálogokat, amik (sok esetben) többszörösen befedték a felvett kölcsönöket.

Ez volt részükről az a bennfentes kereskedelem, ami ezermilliárdokat tett a zsebükbe, és több száz ingatlant játszott a kezükre. Az emberek kizsigerelése szenvtelenül ment nekik, mert ez volt a tervük. Nem érdekelte őket sem család, sem a gyerekek, sem az, hogy oly sokan utcára kerülnek. Miről is beszélek? Attól a 4 ezer öngyilkosságtól sem remegett meg a lábuk, ugyanolyan vehemenciával veszik el azóta is folyamatosan az otthonokat. Még mindig folytatják a játszmát, mert már úgy belejöttek, hogy nehéz volna abbahagyni, és békén hagyni az embereket. És bújnak azóta is amögé, hogy senkit nem erőszakkal vettek rá erre a deviza kölcsönre, mindenki szabad akaratából jött be akkor a bankba. És bújnak amögé is, hogy ha fizetnének az emberek, megmaradnának az otthonok.

 

A legérthetetlenebb, mikor embertársad ítél el…

 

Azt mondja Jézus: “Ne ítélj, hogy ne ítéltess!” Na, ezt nagyon sokan figyelmen kívül hagyják. Magyar embertől elvárni, hogy ne ítélkezzen, az olyan volna, mint az remélni, hogy has vakargatással majd jól meggazdagodunk. Mindenki ítélkezik, mindenki azt nézi, mit csinál a másik ember. A legdurvább az, mikor azt olvasom, hogy embertársaink ítélkeznek deviza ügyben, és még a bankok pártját fogva mondogatják: “Senki nem tartott pisztolyt az emberek fejéhez! Ti akartátok felvenni ezt a devizahitelt!”

Sajnos ezt a jelenséget én is egészen közelről ismerem. Barátnőm férje is ezen az állásponton van, és már tavaly nyáron volt egy parázs vitánk is erről, mikor el kezdte “szavalni” ezt, hozzáteszem úgy, hogy azt sem tudja, milyenek a devizahitelek. Mert arra már nem vette a fáradságot, hogy utána nézzen a témának tüzetesebben. Azt sem tudja, miért dőltek be, és mi okozta az igazi katasztrófát az emberek életében. Mert ha ezzel tisztában volna, ki sem nyitná a száját! Nyilatkozik úgy erről a témáról, hogy kényelmesen elhelyezkedve a fotelben osztja az észt. 

És még hány hozzá hasonlóan okoskodó, és elítélő ember van, aki nem hogy együtt érezne a több millió embertársával, még el is ítéli őket, sőt még azt is mondja: hogy “Így jár az, aki nem akar fizetni!” Innen is látszik, hogy semmit nem tudnak erről a dologról.

Hosszasan tudnám taglalni, hogyan mondanám meg mindegyiküknek a véleményemet, de az kb. olyan volna, mint a falra hányt borsó. Inkább azt gondolom, hogy szégyellniük kell magukat, és remélem valamelyikük olvassa ezt az írásomat, és mélyen szégyenli is magát! Mert ha nem, akkor ostobább, mint gondoltam! Szégyen, hogy ilyen embertársaink vannak, akik azt gondolják, hogy 3 millió magyar önként, és dalolva menetelt bele a saját halálos ítéletébe, és hagyta jóvá a saját kifosztását. Hülyébb, mint a legegyszerűbb madár a földön. Most én is ítélkezem, de azt gondolom, ezek a tények, és ezzel nem nagyon lehet vitatkozni.

 

Egyszer vége lesz a szenvedésnek…

 

Meggyőződésem, hogy egyszer mindenki eljut arra a pontra, hogy rátalál a saját megoldására. Megtalálja majd azt az utat, ami az ő menekülő útja, és bízom abban is, hogy sok embernek megmenekül az otthona az árveréstől. Bízom abban is, hogy sokan megtalálnak bennünket is, és tudunk segíteni, mint ahogy sok száz embernek már tudtunk segíteni. Bízom abban, hogy széles körben ismertté válunk, és így az elesettek segítségére tudunk sietni!

Kérünk Téged is, hogy 1 megosztással járulj ehhez hozzá! Köszönjük! Alul, a cikk alatt, a facebook pici “F” betűjére kattintva tudod megosztani cikkünket.

Kérd az adósságrendezést, menekülj az anyagi csapdából!


ITT kérhetsz adósságrendezést:

Személyre szabott szaktanácsadás – hogy NE fizess rá – a kamatoktól mentes tartozásrendezésért! <<Katt ide!

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt – 06304845236

 

A továbbiakban pedig szükség van egy papírra ahhoz, hogy bizonyítani tudd, miért nem tartozol, vagy azt, hogy mennyit fizettél már vissza, és mennyivel tartozhatsz még a banknak? Olvasd el lejjebb, miről van szó!


Kell egy szakértői számítás!

Ugyanis most, hogy elkészült ez az állásfoglalás, hozzáláthatunk ennek iránymutatásai alapján a megfelelő visszajáró összeg meghatározásához. Ez pedig akként történik, hogy szakértőnk ezt kiszámolja a megfelelő képlet alkalmazásával. Feltétlenül szükség van erre mindenkinek, hiszen ez fogja adni annak az alapját, miszerint majd érvényesítheti bárki a követelését a bankjával szemben!

Ennek elkészítésében segítségünkre lesz szakértőnk, aki piaci szakértői ár alatt(!) vállalja mindazok számára a hivatalos összeg kiszámítását, akik a Hitelsakkmatton keresztül fordulnak számítási segítségért! 

KÉREM A SZÁMÍTÁST! <<Idekattintva küldheted el erre vonatkozó felkérésedet, telefonszám megadásával, hogy visszahívhassunk az ehhez szükséges részletek megbeszélése érdekében. 

Szükség van a számításhoz az alábbiakra:

 • Elszámolás -a bank részéről;
 • Befizetésekről kimutatás;
 • Szerződés. 

Mindenkinek világos képet fog adni ez a hivatalos szakértői számítás arról, hogyan is áll most a tartozásában a bankjával szemben. Egy kártérítési per kapcsán, illetve egy pernyertesség esetén a bíróság ezt a hivatalos szakértői számítást fogja alapul venni.

Mindenkinek ajánljuk ennek elkészíttetését, nálunk a legolcsóbban, és leggyorsabban. 

 

VÁLLALJUK a szakértői számítás kapcsán:

 • A Kúriai állásfoglalás iránymutatása alapján, a pontos megadott képlet alapján történő számítást;
 • Annak a fogyasztónak is vállaljuk a tartozásának kiszámítását, aki nem tudja, milyen összegű befizetései voltak a bankja/követeléskezelő felé;
 • Akik jelenleg aktívan, és rendszeresen fizetik ma is a tartozásukat;
 • Akik ellen végrehajtás indult már az ügyben;
 • Akiknek felmondta a bank a szerződését.

Azaz bárkinek, aki egykori devizahitellel rendelkezik! A már meglévő ügyfelek számára is fontos lépés, ITT KÉRHETI AZ, AKI MÁR ÜGYFELÜNK! >> KÉREM A SZÁMÍTÁST!


Bajba kerültem az adósságommal, újabb kölcsönt szeretnék… Biztos??!
Rengeteg hívást kapok ezzel az óhajjal, mert az emberek nagy többsége ebben látja helyzetének megoldását. Holott ezzel, azaz az újabb kölcsönnel csak még mélyebbre ássa magát a fogyasztó. Tudniillik:
 1. Lesz újra egy induló hitel, amit fizetnie kell x éven át, tehát egyrészt hosszabb ideig, mint a korábbi adósságát fizette volna, másrészt
 2. Ha valaki újabb hitellel rendezné a meglévő, már félresiklott adósságát, lehetetlen a csökkentés, azaz mindenképpen a felvett összeget kell megfizetni, szemben az adósságrendezéssel, ahol első lépésként az adósságot eleve csökkentjük, majd újra csökkentjük, mert a jövőben kamatait is elengedtetjük! 
De adósságrendezéssel
Ha viszont a meglévő, bajba került hitelt tisztázzuk le, hozzuk helyre, akkor annak mindenképpen a korábbi verziónál látványosabb előnyei vannak:
 1. Kevesebb tartozást kell visszafizetni, mert az összeg csökkenthető;
 2. Kevesebb lesz az össztartozás több éven át tartó visszafizetésnél is, mert a kamatokat is el lehet töröltetni;
 3. Biztosan fogyó tartozást fogunk fizetni, amit a fogyasztó anyagi körülményeihez igazítunk, és ami bármennyi havi befizetés hatására is mindig csak csökken, és sohasem emelkedik, így biztosítva van a stabil visszafizetés is. 

 

ÖSSZEGZÉS – újabb hitel, vagy a “félresiklott” tartozást rendezve?

 

Hogyan gondolkodhatunk a legokosabban? Mivel egy újabb hitellel csak még több kamatot, és hosszú visszafizetést veszünk a nyakunkba, egy bizonytalan jövőt vállalva, addig a bedőlt adósságot kezelve: kevesebb adósságot kell visszafizetnünk, nem kell a kamatokat megfizetni, és a saját anyagi helyzetünkhöz igazított törlesztéssel biztosítottuk a stabil visszafizetést is. 🙂

JÓ TUDNI:

Az adósságterhek rendbetétele, könnyítése csakis rajtunk múlik, a szakmaiságunkon, és a tapasztalatunkon.

Ha  Te is hiszel a bizonyított módszerekben, amik folyamatosan hozzák az eredményeket, többet érsz el, ha adósságrendezésben kérsz segítséget, mint ha vársz egy elvi, tőled teljesen függetlenül működő nagyhatalmak iránymutatásaira. Attól még a Te terheid nem fognak csökkenni. Mi viszont tudunk segíteni abban, hogy kevesebbet kelljen visszafizetni, és azt is kamatok nélkül.

Ha adósságterheinket akarjuk rendbe szedni, először is el kell indulni, és kérni kell segítséget.

Ilyenkor kell a cselekvő üzemmód, hogy kikutasd, mi a jó irány, de egyéb módszereket is be kell vetned a helyes adatok megszerzéséhez – és persze kell egy kis természetes intelligencia, amivel átlátod az egész képet.

Hogy pontosan hogyan?

A személyes szaktanácsadásunkon mindenre választ adunk. Gondolkodásra is, cselekekvésre is :).

Személyes szaktanácsadás – egy bizonyított, sikert hozó módszer az anyagi körülményeid rendbetételéért. >>

Kattints, jelentkezz! 🙂

Tiszta anyagi helyzetet akarok!>>Katt!

És ami ugyancsak szállítja a helyzet megoldásokat hozzád:

Online szaktanácsadás, mert így sokkal könnyebb, spórolósabb, és gyorsabb:

 

Online adatbekérő űrlap

Töltsd ki, küldd el, és érkezik a segítség! 🙂

Az információ legyen Veled! Andrea – Hitelsakkmatt – 06304845236Mi az az Online ügykezelés?

Egyre többen intézik adóssággondjaikat az interneten keresztül, választva az online ügybeküldés lehetőségét. Az erre alkalmazott űrlapunk segítségével könnyedén, egyértelműen le tudja mindenki írni az ő saját problémás adósság helyzetét, és az űrlap elküdésével befogadjuk ennek átnézését, kiértékelését, díjmentesen. Nagyon rövid, 1-2 munkanapon belül történik minden beküldött ügy kiértékelése, és az elvárható, kijárható végeredmény, megoldás visszajelzése is megtörténik adósok felé. 

Sok magyar él a világ különféle országaiban, így nekik ez egy kényelmes, és üdvözítő megoldási forma. De igénybe veszik a beteg, idős, utazni nem tudó emberek is, vagy azok, akik így megspórolhatják az utazási költségeket. 

Kérdezz meg szakértőt, hogy hogyan lehet kezelni, csökkenteni adósságterheidet! Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni. Katt ide!>>

 

Adatbekérő űrlap, katt!

Javaslatunk

Bármilyen, adósságodat, hiteledet érintő változás történik az életedben, például ha látod azt, hogy nehezen fizeted az adósságodat, főleg ha több is van, feltétlenül vedd fel a kapcsolatot hitelszakértővel!  Ha munkahelyed kerül veszélybe, szintén nehéz fizetni bármilyen tartozást, és az egészségügyi problémák is kihatással vannak az aktív, rendszeres törlesztésre.

Hatékony, gyors segítségnyújtást ITT KÉRHETSZ!>>

 

Adatbekérő űrlap, katt!

 

   

A Facebook akadályozza a cikkek láthatóságát, ezért arra kérünk, hogy 1 megosztással -a cikk alján találod a “f” megosztás gombot-, segítsd a törekvésünket,

hogy minél több embernek tudjunk segíteni az adósságterhein! Köszönjük!

Ha értesülni akarsz mindig a legfrisebb adósságokkal kapcsolatos információkról, iratkozz fel írásainkra! >IDEKATTINTS!<

Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt (06304845236) ->  Kapcsolat

 

Kapcsolódó cikkek

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt […]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így[…]