A Hitelsakkmatt adósságcsökkentő szolgáltatása - Bemutatkozás

Olyan magánszemélyeknek és cégeknek nyújtunk segítséget, akinek valamilyen banki tartozásuk áll fenn, amelyet már nem tudnak, vagy elvből nem akarnak fizetni, vagy amelynek visszafizetése már nem reális számukra. 

Szakértőnk 2002 óta pénzügyi jogi területen dolgozik. Korábban 3 magyar pénzintézet (faktorcég) vezetője volt, így kellő rálátása van a pénzügyi rendszerre, különösen annak a felmondott hitelekkel foglalkozó részére, az úgynevezett work-out részlegekre.

A jogi végzettségéből és a faktorcégek élén eltöltött gyakorlatból kiindulva 2013.-ban kezdett el speciálisan az ügyfelek oldaláról történő adósságcsökkentéssel illetve tartozásrendezéssel foglalkozni.

Kezdetben elsődlegesen jogi megoldásokkal operáltunk, de ezek ellehetetlenítése miatt, a korábbi ismereteket és kapcsolatrendszert felhasználva kialakítottunk egy peren kívüli megoldási rendszert. Ennek segítségével mára már 58 magyar pénzintézettel sikerült megállapodást kötnünk több, mint 2000 ügyfelünk megelégedésére.

pasted image 0
 • A megoldások pénzintézetenként és ügyletenként változóak. Ez a terület nem működik sablonok alapján. Ide a fent említett rendszeren kívül tudás és rendkívül sok tapasztalat szükséges a megfelelő megállapodás eléréséhez.
 • Bár van megbízási díjunk, de elsődlegesen a sikerdíjért dolgozunk, az ügyfelünkkel egy hajóban evezve. A sikerdíj csak akkor illet meg bennünket, ha olyan megállapodást sikerül a banknál kieszközölni, amelyet az ügyfelünk is elfogad.
 • A jó hír, hogy nem csak annak a szűk körnek tudunk segíteni, aki eleve rendelkezik kellő mennyiségű készpénzzel a lealkudott tartozás kifizetéséhez, hanem azoknak is, akik csupán havi fix törlesztést tudnak vállalni az egyösszegű befizetés helyett.
 • Ezt sokszor kamatmentes részletek formájában bankon belül is sikerül elérnünk. Amennyiben nem, akkor a finanszírozásban is tudunk segíteni.
 • Varázsolni mi sem tudunk! Mi sem vagyunk mindenki számára megoldás. Ezért is ingyenes a tanácsadásunk, hogy amíg ez ki nem derül, ez a része ne legyen költség ügyfeleink számára.

De a számtalan referencia, a több száz, különböző pénzintézetekkel elért megegyezés a bizonyítéka rendszerünk működőképességének! 

Forduljatok Hozzánk bizalommal, vegyétek fel velünk a kacsolatot, mert a következő

SIKER a Tiéd lehet!    

Hitelsakkmatt csapata

Mediáció - A számtalan referencia, és elért SIKEREINK a bizonyítékai adósságrendezési módszerünk működésének.

Több millió forint spórolás

Buczkó Andrea vagyok, végzettségemet tekintve pedagógus. 17 éven keresztül tanítottam gyerekeket, és ők engem. 🙂 Szerkesztői és asszisztensi feladatokat látok el az oldalon, hitelmentési koordináló asszisztensi feladatokkal. 

Az adósságteher rátelepszik az életünkre, hosszú távon meghatározza az anyagi lehetőségeinket, kevesebb bérből kell kijönni a hónap végére, és persze az élet nem áll meg, sorolhatnám, mi mindenre kellene folyamatosan a pénz.

Hogy honnan vagyok ilyen jól informált? 

Magam is többször voltam kutyaszorítóban, és éreztem a gyomromat akkorának, mint egy dió.

De már túl vagyok ezen az időszakon! Már e nehéz időszak minden tapasztalatát arra használom, hogy másoknak segíteni tudjak!

Saját devzahiteles történetemről ITT olvashatsz» Adós életek – devizasorsok – SAJÁT történetem I. rész.


Megfizettem a tanulópénzt már többször is (és nem csak anyagi értelemben), de azzal, ha a körülményeket, vagy másokat hibáztattam volna a helyzetemért, és ezen pörögtem volna naphosszat a Facebookot, a híradót, vagy politikát hallgatva, és gyakorlatilag semmit nem tettem volna magamért, akkor nem igazán jutottam volna sehová, nemhogy előrébb, egy jobb helyzetbe.


Figyelem! Nem az a lényeg, mikorra tisztázod le az adósságokat. Nem az a lényeg, hogy mekkora katyvasz vesz most körül, vagy hogy miért borult fel minden. 

A lényeg: MOST MIT teszel önmagadért, hogy kijuss, és levegőt vehess!

Nem kell, hogy végigmenj egy sor kellemetlen, rázós helyzeten! A küzdés ügyeimben arra sarkallt már kezdetben is, hogy INFORMÁCIÓT szolgáltassak.

A GYAKORLATBAN így néz ki a HITELMENTÉS SZOLGÁLTATÁS

 • Adósságteherrel élók megkeresnek, információt kérnek,
 • Adóssághelyzeteket részletesen átbeszélem velük,
 • Díjmentes, személyes/telefonos tanácsadáson megoldási tervet mond pénzügyi szakértőnk, ismerteti a megoldási stratégiát.
 • Mdenkinek megvan a lehetősége arra, hogy tisztába kerüljön a lehetőségeivel,
 • Lesznek érdemi információi, amik segítik döntését.
 • A tanácsadás során mindenki képes átlátni, hogy milyen megoldási esélyei vannak.

    Elindítottam a Hitelsakkmatt    

   weboldalt/Facebook oldalt, és ezzel párhuzamosan a Hitelsakkmatt YouTube csatornáját, hogy  lelki táplálékot nyújtsak.  Kibővült szolgáltatásunknak megfelelően már a gyors hitelezés is óriási segítséget jelent. Így már két nagy szakterületen mozgunk, hogy a nehéz, adósságterhes ügyekből is megfelelően tudjunk mindenkit kivezetni.

Negatív khr mellett is, bedőlt tartozások újrafinanszírozása tud megvalósulni, egészen az otthon megmentéséig, árverések elkerüléséig. Kapcsolódó weboldal: www.gyorshitelhaz.hu

Célom, hogy pénzügyekhez kapcsolódó ismeretekben minél szélesebb körben, egyre tudatosabbak, és informáltabbak lehessenek az emberek, főképp ha adósságterheik is vannak.

Szeretek gyakorlatias lenni, olyan témákkal foglalkozni, ami általánosan, felvilágosító jelleggel is tud segítséget nyújtani, de konkrétan is, a pénzügyekhez, adósságterhekhez kapcsolódóan, 1-1 témára lebontva is segíti a megértést.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Segítek az embereknek jobbá, könnyebbé tenni az életüket, a hozzám fordulókat adósságterhes ügyüknek megfelelő ügyviteli módszert nyújtó szakemberhez irányítom, aki egyrészt segít csökkenteni meglévő adósságaikat, másrészt gyors hiteligénylést készít elő.

Az adósságrendezés két fő területét fogjuk így át a szakma két jeles képviselőjével:

1. Adósságcsökkentés, követelések visszafizetésének kidolgozása kamat elengedéssel és a

2. Hitelezés, negatív khr, bedőlt tartozások újrafinanszírozása, ingatlanok megmentése. Ezek által már szinte minden zűrös, nehéz adóssághelyzet megfelelőképpen és megnyugtatóan kezelhető.

Partneri együttműködéssel, kellemes összhangban lehet együtt dolgozni mindkét szakterület jeles képviselőjével. Az egyikük ott volt mellettem, mikor minden veszni látszott és eljött a behajtás utolsó rémisztő állomása, az árverés. A hitelezés szakterületét pedig egy rendkívüli nő képviseli, aki egyszerre jeles szakember, másfelől csodálatos ember is. Vele találkoztam az első olyan helyzetben, amikor deviza hitelemben kezdett szorulni a hurok.

Jó vezetőnek tartom mindkettejüket. Fiatal koruk ellenére remekül átlátják a pénzügyi rendszereket, és azonosulni tudnak mások helyzetével. Türelmesek, megértőek mindenkivel, rugalmasan gondolkodnak.

Ezek azok a legfőbb szempontok, amiért velük dolgozom. Mert a lényeg mindig az, hogy: mi a jó egy adósságteherrel élő embernek? Hogyan lesz jobb az anyagi helyzete és ezzel együtt az élethelyzete?


KIK fordulnak hozzánk? Azok az emberek/vállalkozók, akik:

 • nem bírják fizetni a megnőtt tartozásukat, vagy
 • felmondta a bankjuk a hitelszerződést, vagy
 • már behajtó cég előtt/végrehajtáson van az ügyük, vagy
 • nem értenek egyet a megnőtt tartozásukkal, kérhetik ezt a szolgáltatást.

Készen állsz? Szabadulj meg Te is adósságaidtól!

Tartozások végleges rendezése > Tudunk segíteni-keress minket! 

Hitelsakkmatt – Buczkó Andrea 🙂

Emberközeliség, ügyfélbarát hozzáállás, sok éves tapasztalat

Miért minket válassz a hitelmentéshez?

Nagyon fontos, hogy megkönnyíti a döntésedet: díjmentesen megtudhatod, mik a megoldási lehetőségeid a helyzetedben: így, mikor már látod, hogy hány milliót tudnál megspórolni, számot vethetsz magadban, mennyire éri meg, ha ezt a lépést megteszed?

A megoldási stratégia előrevetítése minden ügyfél esetében konkrétan, személyre szabottan történik!

 • Igenlő válasz esetén a Hitelsakkmatt pénzügyi jogásza elindítja a folyamatot.

Egyéni megoldások

Minden ügy más és más! A mi munkánk alapja, hogy személyre szabottan adunk optimális megoldási javaslatokat.

Tovább

Személyes tanácsadás

A megoldást keresőknek Hitelsakkmatt konzultáció Budapesten és Kecskeméten! Jogi segítségnyújtás.

Tovább

Sikerdíjas szolgáltatás

A sikerdíj csak akkor illet meg bennünket, ha olyan megállapodást sikerül a banknál kieszközölni, amelyet az ügyfelünk is elfogad.

Tovább

Ingyenes dokumentumok

Összegyűjtöttük mindazon forrás anyagot, amivel segíteni tudunk Titeket az adósságokkal kikövezett úton.

Tovább

Már történelem, és mégsem!

(Talán magadra ismersz)

Pár évvel ezelőtt, mikor elveszítettem a munkámat, akkoriban a középső gyermekemmel voltam Gy.e.s-en. Hideg zuhanyként, megrázkódtatásként érintett mindannyiunkat, hogy 17 évnyi tanítás fejeződött be, és épp mikor nagy szükség lenne minden bevételre. 2 db devizahitelünk is volt, eurós és svájci frankos is, és akkoriban 2 “db” gyermekünk is: 11 és 1 éves fiúk.

Ki kellett találnom, hogyan tovább? Imádott Édesanyám halála is tovább rontott a helyzeten, szinte kicsúszott a lábam alól a talaj. A családom tartotta bennem a lelket (és azóta is). Ekkor kerültem a biztosítós kényszerpályára. Belekóstolhattam az egyéni vállalkozós rázós életbe: farkasok között, farkastörvény szerint élni. A hitelünket nehezen fizettük, sok hónap ki is maradt emiatt. Gyűlt, rakódott egymásra az elmaradt tartozás, a bank egyre többször jelentkezett a mindenki által jól ismert kérdéssel: “mikor tudják rendezni a tartozásukat?” Néha fizetgettünk, de továbbra is halmozódott az adósság, toltuk magunk előtt a részleteket. A vége az lett, hogy a bank felmondta a hitelünket, s hiába volt minden kérés, ezernyi megírt kérelem, arra hivatkozva, hogy a közjegyzői okiratban más feltételek vannak lefektetve, nem állították vissza már a hitelünket.

Ezután azon kellett gondolkodni, miként oldjuk meg ezt a helyzetet?A város melletti faluban éltünk, és az édesanyámtól örökölt városi ingatlan volt a jelzálog. Elindult a végrehajtási folyamat is. A hitelkiváltás tűnt az egyedüli járható útnak. Kedvesemnek még soha nem volt felvett hitele, ezért ő ideális volt erre a feladatra… Szerintünk. A bank a leigazolt magas összegű munkabér ellenére is különböző akadályokat gördített a megvalósulás elé: legfontosabb ilyen a végrehajtás alatt álló városi lakás volt, ami a jelzálogot szolgáltatta volna. Megannyi banknál próbáltuk a hitelfelvételt elintézni, ez kb. másfél évet tett ki, eredménytelenül.

Ekkor a barátnőmön keresztül találkoztam valakivel, aki beszélt nekem a hitelmentésről. Ő egy Szövetkezet tagja volt, akik ezzel a szolgáltatással akartak foglalkozni, és ehhez több, többek között budapesti, hitelmentésre szakosodott jogászt/irodát csekkoltak le nagyon komolyan. Megnéztek, átfésültek minden papírt, átbogarásztak mindent a múltjukban, és a szigorú rostán csak a legjobbak, legmegbízhatóbbak mehettek át.

Köztük volt az a pénzügyi szakjogász is, akivel személyes szaktanácsadás keretében bárki találkozhat, egy időpont kérést követően aHitelsakkmattnál, mert a bajba jutott emberekért dolgozunk.

Előnyös a helyzetünk, ezzel együtt – és ez nagyon jó hír számodra – neked is óriási előny ez a felállás, hiszen ő mindkét oldalt remekül ismeri, átlátja a térfeleket: a banki, végrehajtói oldal minden gyengeségével és erejével tud és képes számolni, és ezt a hitelmentésben a javunkra, az ügyfelek javára fordítani!

OOpsz, ugye? Mit tanítanak az élsportban? Azt, hogy ismerd ki, figyeld meg ellenfeled mozgását, taktikáját, gyengeségeit, erősségeit, és fordítsd ellene! Úgy van esélyed legyőzni őt.

Itt, ebben a “játszmában”, ami véresen komoly, hiszen életekről, megélhetésről beszélünk, fontos, hogy milyen előnyökkel indulsz a harcba!

 • Ha a Hitelsakkmattot, azaz minket választasz helyzeted normalizásához, akkor itt már egy eleve előnyös helyzetből indulhatsz neki az útnak, aminek a végére az van írva: SZABADSÁG! 🙂 Pénzügyi, lelki, és mindenféle szempontból!
 • Te hogy gondolod? Milyen felszabadulást tudna számodra nyújtani az a tény, hogy elindul egy hitelmentési folyamat? Mit éreznél, ha egy gondos, lelkiismeretes szakértő venné jogi kezébe a szétzilált, zavaros, kifizethetetlen hitel gondjaidat?

Írd meg nekünk a hozzászólásokban!

Vagy írj nekünk itt, az oldalon ===> KAPCSOLAT!

Az információ legyen Veled! Olvasd hírleveleinket a hasznos, naprakész információkkal!

Buczkó Andrea – Hitelsakkmatt