Az ADÓSSÁGRENDEZÉS nem népfürdő! Tetszik, nem tetszik, nem való mindenkinek! Adósságszédelgők kíméljenek!

Az ADÓSSÁGRENDEZÉS nem népfürdő!

Tetszik, nem tetszik, nem való mindenkinek! Adósságszédelgők kíméljenek!

 

 

 

Akkor hát kiknek való? Egyáltalán miért ne lenne mindenkinek való? Hiszen a magyar emberek vagy 80 %-a adósságcsapdában éli életét. Ki odafigyelve, törleszti adósságait, ki az árral úszva, a mesgyén egyensúlyozva, mélyen hallgat, és nem törleszt. Mert nem tud fizetni, vagy egyszerűen csak nem akar fizetni. De meddig lehet ezt csinálni? Bújdokolni? A bank nem azért nem keresi az adósát, mert elfelejtkezett volna róla! Szó sincs ilyesmiről!

A bankok ennél sokkal dörzsöltebbek. Azért hallgatnak, mert gyűjtik a kamatos kamattal befolyt összegeket, amik a szóban forgó tartozást csak még feljebb tornázzák. Ezért nem jelentkeznek, hanem egyszercsak hírt adnak magukról.

 

Tele vagyok adóssággal, mit tehetek?

 

Nos, sok mindent! Fizetheted minden hónapban, míg egyszercsak elfogy. Mondjuk elég nehéz volna a devizahitelt kifizetni, hiszen arról tudjuk, hogy a soha véget nem érő adósságról beszélünk. Annyira megemelkedtek ugyanis az árfolyamváltozással az összegek, hogy azt már az adósok nem bírták a havi törlesztőrészlet emelkedéssel finanszírozni, így felhalmoztak egy kisebb vagyon hátralékot.

Ez azt is jelenti, hogy ez a hátralék kamatos kamattal cseng a bank számláján, tehát annyira nagy ez a rárakódott kamat, hogyha újra nekiállnának fizetni azt, akkor sem tudnák a havi kamatot sem fizetni, így a fennmaradó kamatrész csak emeli a tartozás összegét: ergó: előállt a visszafizethetetlen hitel  szindróma. 

De nem kell a devizáig elmenni. Itt van a jó öreg hitelkártya, és személyi hitel adósság is, amik köztudottan szintén a visszafizethetetlen kategória, hiszen már az alapkamat is magas, könnyű hátralékot felhalmozni, és erre is beindul a kamatos kamat elve, tehát az adós a havi kis törlesztőjével nem tudja még a kamatokat sem befedni, így mindig marad egy plusz kamatrész, ami nagyban emeli a tartozás összegét, hónapról-hónapra. Így fordulhat elő az az eset is, amikor egy 10 éve fizetett személyi hitel felvett 1 milliója még mindig 900 ezer Ft-ot mutat az eltelt évek után is!

 

ADÓSSÁGRENDEZÉS NÉPFÜRDŐ

 

De van amit tenni lehet! Gondolom eszedbe jut rögtön a helyes válasz: adósságrendezés. Az adósságrendezés nem népfürdő, nem tömegszolgáltatás, nem való mindenkinek, és nem is kapja meg mindenki! Az adósságrendezés egy kivételes helyzetbe emeli azt, aki valóban komolyan gondolja. A gyakorlat azt mutatja, hogy nagyon sokan viccnek gondolják, legalábbis így veszik, mert beleugranak, és aztán elkezdenek valamit, és eszük ágában sincs, hogy azt komolyan vegyék, és azt folytassák. Bár egy egész csapat dolgozott az ő ügyén, drága pénzekért kipostázta a papírjait, de ő mit sem törődik azzal. 

Rábólintanak, hogy igen, kell, hogy csökkenjenek a tartozások, de amikor már ahhoz lépéseket kell tenni, visszaküldeni a papírokat, befizetni a megbeszélt munkadíj előleget (!), akkor már valahogy minden felejtősnek tűnik. Akkor már nem fontos a terv, nem fontos az adósság, nem fontos az, hogy mi lenne a fő feladat, hogy az adósságok eltűnjenek, hogy az életem rendben legyen, hogy az életvitelem egy kiszámítható, nagyon ritmusos, szívmelengető folyamat legyen ahelyett, hogy kiugrásokkal, szívdobogásokkal, gyomorfájdalmakkal teli napjaim lennének, egy stresszes, és egy megalkuvó élet legyen.

Ehelyett lehetne egy százszorta szebb, nyugodtabb, emberhez méltóbb helyzet is, ami csakis rajtam múlik.  De ugye, én úgy veszem a dolgokat, hogy “Jól van, majd jönnek, aztán jól megmentenek, de nekem ne kelljen tennem semmit, ne kelljen már nekem papírokat aláírogatni, ne kelljen már visszaküldözgetnem, ne kelljen már munkadíj előleget sem fizetnem, épp elég nekem az adósságom. Húzzanak ki a bajból, hát most nem?!”

Na, ez így nem megy! Elmondom neked baráti alapon, hogy ez, ha Te így gondolkozol, ha Te így állsz neki a dolgoknak, akkor ebből Te ki fogsz maradni. Téged NEM fog senki megmenteni, mert Te saját magad sem akarod magadat megmenteni.

Ez számodra egy vak vágány, és nagyon szépen kérünk arra, mindenki érdekében, hogy messze kerüld el az adósságmentő csapatokat, mert adósságszédelgőre nincs szükségünk! Nem kellenek ilyen emberek. Aki a bankjánál megszorult, de még magával szemben sem olyan felelős, hogy már csak magával szemben becsületes, akkor inkább jó távolra kerüljön el minden adósságcsökkentő szolgáltatást!

Ha Te ilyen ember vagy, akkor ez Neked NEM VALÓ, nem akarunk Veled dolgozni, nem akarunk Téged megsegíteni, mi nem akarunk mindenkit mindenáron megmenteni, ha ő maga sem akarja; – mert nem lehet. Mindenki jó érzését, felelősségét, lelkesedését megerőszakolva nem fogunk tudni, és akarni segíteni. Csak azoknak segítünk, azoknak tudunk szívből segíteni, akik szintúgy akarják.

A gyereket sem tudom megtanítani semmire, ha ő maga nem akar tanulni. Ha Te nem akarod, hogy megmentsenek, akkor én sem fogok tudni segíteni Neked, ergó nem akarok segíteni rajtad, mert nem úgy állsz a dolgokhoz. Ha nem akarod, akkor nem tudok segíteni rajtad!

Tehát nagyon gondold meg, hogy mit akarsz, és amit elindítottál, valóban komolyan akarod-e? Mert nagyon sok az olyan ember, aki belevág, nagyon lelkes, akarja, hogy csökkenjenek a tartozásai, tetszik neki a dolog, hurrá! irány egy szebb élet felé, felültünk a vonatra, és aztán kopp! megáll a dolog a papírok visszaküldésénél, vagy a munkadíj előleg befizetésénél.  Akkor hogy is van ez? Most akarod, vagy sem, hogy megmentsenek Téged?

Érdekes felállás, amikor beszélek valakivel, elmondom az adósságcsökkentési folyamat lényegét, elmondom hogyan zajlik a folyamat, mik a kezdő lépések, azokat meg is tesszük együtt, és aztán mikor a munkadíj jön szóba, akkor meglepődés van, és hebegés, hogy hát ezt én nem tudom befizetni. A munkadíj sem nagy összeg eleve, de ennek rendezését mi még részletfizetéssel is lehetővé tesszük, de így is húzódozás, és tátogás van.

Mintha meglepődnének az emberek azon, hogy itt a szakszerű munkáért, ahol milliókat! ismétlem: milliókat lehet megspórolni, itt ezt a munkát meg is kell fizetni. A mi munkadíjunk a legalacsonyabb a piacon, mégis nyögve-nyelős a megfizetése. Mit tegyünk még azért, hogy ezt ki tudják az emberek fizetni? A saját adósságukat nem törlesztik, és mégis gondot okoz a munkadíj megfizetése? Hiszen a tartozást azért vette fel, hogy törlessze, nem? Akkor miért nem tudja legalább a munkadíjat fizetni, illetve az előleget? Érthetetlen, komolyan! 

 

Ügyszám, mint MUMUS

 

Van egy másik csoportja is az adósságcsökkentésre törekvőknek: azok, akik elindítják a folyamatot, de mikor ügyszámot, szerződésszámot kérek, akkor megreked a dolog. “Ja, hogy az is van?” Hát persze, miért mit gondolsz, hogyan azonosítja be a kölcsönödet a bank? Hasára csap?

Minden hivatalban már ügyszámot kérnek, az energiaszolgáltató felhasználó azonosítót, a Telekom MT ügyfélazonosítót, és még sorolhatnám… Ez a lelke mindenféle ügyintézésnek. Tehát ha adósságcsökkentésre adnád a fejed, akkor ez legyen az első, amit kikészítesz, mert ezt fogom elkérni! 🙂 Okay, az még nem gond, ha elsőre nincs is ez meg, hiszen utána tud járni az illető, előkeresi a hivatalos levélről, vagy szerződésről.

Akkor tátogok, mikor nem hív vissza, hogy megvan az ügyszám, vagy mikor én hívom, hát fel sem veszi a telefont! Na, még ilyet! Ilyenkor végem van, komolyan! Hát nem az ő érdeke volna, hogy beszéljünk, megadja, és induljon a hivatalos rendezési folyamat?? Dehogynem! De már hetek óta van, akiket nem érek el. 

 

Bírod az erőfeszítést?

 

A folyamat nem arról szól, hogy blicceljünk. Ez egy komoly, erőfeszítéseket igénylő mediációs folyamat, amit mi kőkeményen veszünk, nagyon-nagyon komolyan intézünk, nagy elköteleződéssel csinálunk, és nagy kihívásokkal szembesülünk, amiknek egyszer aztán vége lesz, és egy sokkal szebb, nyugodtabb, paradicsomibb élet vár rád, mint amiben előtte éltél.

Ha ez Neked nem kell, az nem baj, mert ez a Te életed! De minket hagyjál ki belőle. Csak az vállalkozzon adósságcsökkentésre, csak az bízzon meg minket ezzel a feladattal, aki aztán tényleg komolyan gondolja, végigcsinálja, befizeti a munkadíjat úgy, ahogy egykor erről szó volt egymás közt. 

A többiekre nincs szükségünk, mert ők még saját magukról is lemondtak. Akkor én ezen sajnos nem tudok változtatni. De ha van egy kis akarás, pénz kevés, mert sok az adósság, de ha van ott egy kis szíverő, hogy igenis akarom ezt, ki akarok jönni ebből a csapdából, a nyomorból, a tengődésből, bizonytalanságból, akkor igenis nekik biztosan tudunk segíteni, és egy jobb élet vár rájuk. Segítő kezet nyújtunk, és feltétlenül elkövetünk mindent, hogy ez az áldatlan helyzet megszűnjön!

 

Adósságrendezésé a jövő

 

Ennyi. Ha ezt megérted, már tudod is, hogy a legokosabb, legspórolósabb megoldás: az ADÓSSÁGRENDEZÉS.

ITT tudsz jelentkezni >>katt ide! 


HITEL helyett SOK PÉNZ

Felejtsd el azt a felállást, hogyha pénz kell, ha nem akarsz egy végrehajtási eljárásba belefutni, akkor futsz a bankba. Pláne akkor felejtsd el, ha Bar listán vagy. De egyébként sem jó ez a megközelítés, hidd el. Mindjárt felvázolom, hogy miért nem.

Tegyük fel: most kellene lehetőleg minél előbb pár millió Ft, amit bármire elkölthetsz, nincs megszabva: adósság visszafizetésére, gyerekekre, utazásra, autóra, házra, stb. A legszebb az egészben, hogy még számlára sem lesz szükséged, hogy mire költötted el a kapott összeget. 

Feltételek: lakásról legyen szó, ami a tulajdonodban van, és a 60. életévedet töltsd be. Ennyi. Az ingatlanod értékének bizonyos magas százalékát kapod kézhez készpénzben, amit bármire elkölthetsz, nem kell számlát benyújtanod sem. A lakásodat mégsem kell átadnod, maradhatsz benne, és ingyen és bérmentve élheted le ebben az otthonodban az életedet. Holtig tartó haszonélvezettel maradhatsz. Egész izgi, ugye? Ha ezeknek nem felelsz meg, akkor sincsen baj, mert:

 

A másik alternatíva

 

Ha nem tudsz élni a megkapható sok pénz lehetőségével, akkor se keseredj el. Ha adósságcsapdában vagy, akkor még mindig tudok segíteni: bármilyen típusú tartozásod is van, tudok segíteni. ITT tudsz kapcsolatot létesíteni velünk, írj egy telefonszámot, és mi felhívunk a részletek átbeszélésével. A meglévő tartozásodat tudjuk csökkenteni: felére, vagy harmadára is akár. A maradék összeget pedig kamatmentes részletekben tudod visszafizetni a bankod, követeléskezelőd felé. Ez is egész jó ajánlat, ugye? 


 

Az adósságcsapda

Ha kölcsönöd, tartozásod van, törekedj arra, hogy azt biztonsággal tudd fizetni. Ha megingott a helyzeted, törekedj arra, hogy adósságrendezés keretében csökkentsd legalább a felére az adósságodat, ezt szakemberekre bízd, akik értenek az adósságcsökkentéshez. Ugyanis Veled nagy eséllyel nem fognak szóba állni a banknál, vagy a követeléskezelőnél. Tehát jobb, ha külsős, pénzügyi csapatra bízod a helyzeted javítását. 

ITT TUDSZ jelentkezni adósságrendezésre >> Adatbekérő űrlap

 

De ha ezentúl még szükséged van készpénzre, akkor jó helyen jársz!

A legújabb, és legjobb lehetőség, az AZONNALI KÉSZPÉNZ átutalás.

Lehetsz Bar listás, lehet jelzálog az ingatlanodon, lehetsz már időskorú is, ez mind nem számít.

Bármilyen helyzetben is vagy, ha 2 alapvető feltételnek megfelelsz, akkor Tiéd lehet az ingatlanod vételára! 

 

FELTÉTELEK

 

Be kell tölteni a.60. életévet, és lakás ingatlannal, azaz tömblakással kell rendelkezni ahhoz, hogy azonnali nagy összegű készpénzt kaphass! Természetesen felajánlhatod a szülői lakást is, vagy bármelyik rokonod is lehet az igénylő.

Ha a fenti 2 feltételnek megfelelsz, akkor már csak jelentkezned kell nálunk, mi nyilvántartásba veszünk, és indítjuk a folyamatot. 1-2 héten belül mindenki a pénzénél lehet! 

 

MIT KAPSZ, MILYEN LEHETŐSÉGEID VANNAK, HA IGÉNYLED?

 

  • Nem kell átadnod az ingatlanodat, holott a pénzt megkaptad utána!
  • Holtig tartó haszonélvezeti joggal bent élhetsz a saját lakásodban továbbra is–
  • Ingyen élhetsz, nincs lakbér, a rezsit, és a felmerült karbantartási munkálatokat kell csupán intézned!

JÓL HANGZIK? Szerintem is. Akkor nincs más hátra, mint >>

JELENTKEZEM!

Az IGÉNYLÉS DÍJMENTES!

Ha tartozás van az ingatlanodon, az sem akadály, mert azt mi adósságrendező folyamat keretében levetetjük az ingatlanról. Tehát meg tudsz szabadulni úgy az adósságodtól hogy abból kevesebb összeget csinálunk, és csak a csökkentett összeget kell visszafizetned, azt is kamatmentes részletekben!

 

JELENTKEZEM! KÉREM AZ INGATLANOM VÉTELÁRÁT!

Mi az előnye az adósságrendezésnek a csökkentésen felül?

 

  1. Csökken a tartozás;
  2. Kamatmentessé válik;
  3. Részletekben visszafizethetővé alakul;
  4. Megáll a végrehajtási folyamat!! Azaz mindenfajta letiltás, és árverés is! 
  5. 1-2 hónapon belül lezajlik a folyamat, azaz pár hónap alatt teljesen tisztázhatjuk a helyzetünket.
  6. Új esélyt kaphat mindenki egy tiszta helyzetre, amiben nem zaklatja őt a bank, sem a követeléskezelő!
  7. Megmarad az ingatlan, nem bocsátják árverésre a még fedezetlen tartozások esetében végrehajtási joggal terhelt ingatlant sem.

Ezután IGÉNYELJ GYORSKÖLCSÖNT, kapj pár millió Ft-ot, amit bármire elkölthetsz! A jelentkezés az alábbi linken lehetséges. 

Felmerült kérdések

Nincs semmi költsége a megigénylésnek, csupán jelentkezz ITT, mi felhívunk, és megbeszéljük a részleteket! Fontos, hogy csakis lakástulajdonosok vehetik igénybe!


Ha adósságaid vannak, arra van GYÓGYÍR!


Mi az az Online ügykezelés?

Egyre többen intézik adóssággondjaikat az interneten keresztül, választva az online ügybeküldés lehetőségét. Az erre alkalmazott űrlapunk segítségével könnyedén, egyértelműen le tudja mindenki írni az ő saját problémás adósság helyzetét, és az űrlap elküdésével befogadjuk ennek átnézését, kiértékelését, díjmentesen. Nagyon rövid, 1-2 munkanapon belül történik minden beküldött ügy kiértékelése, és az elvárható, kijárható végeredmény, megoldás visszajelzése is megtörténik adósok felé. 

Sok magyar él a világ különféle országaiban, így nekik ez egy kényelmes, és üdvözítő megoldási forma. De igénybe veszik a beteg, idős, utazni nem tudó emberek is, vagy azok, akik így megspórolhatják az utazási költségeket. 

Kérdezz meg szakértőt, hogy hogyan lehet kezelni, csökkenteni adósságterheidet! Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni. Katt ide!>>

 

Adatbekérő űrlap, katt!

 

   

A Facebook akadályozza a cikkek láthatóságát, ezért arra kérünk, hogy 1 megosztással -a cikk alján találod a “f” megosztás gombot-, segítsd a törekvésünket,

hogy minél több embernek tudjunk segíteni az adósságterhein! Köszönjük!

Ha értesülni akarsz mindig a legfrisebb adósságokkal kapcsolatos információkról, iratkozz fel írásainkra! >IDEKATTINTS!<

Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt (06304845236) ->  Kapcsolat

 

Kapcsolódó cikkek

08

okt
d

LANDING OLDAL – Online tanfolyamom!

Addósságkezelés Mesterkurzus – Vészhelyzeti Megoldások – Akut szakasz / 1. rész online tanfolyam   19.990 Ft Az adósságkezelés hogyanja és vészhelyzeti eljárások alkalmazása 1 anyagban. Használható kézikönyvként önvédelemre bármikor, bármilyen adósságkezelési helyzetben. Jogi tudnivalók érthető köznyelven, rendszerbe foglalva. A mai pénzügyi helyzetben egy sor védelmi eszköztárra és felkészültséget erősítő információra van szükségünk. A legelső és egyetlen olyan […]

01

okt
Bank, Moratórium

Az egyiket január végéig, a másikat nyárig tolták ki…

A halogatás pénzügyi tartozás szempontjából most jó, vagy rossz?   Megint lehet fellélegezni, újabb jó pár hónap nyugi jön. Úgy néz ki, hogy a veszélyhelyzet további meghosszabbításra fog kerülni egészen 2022. január 1. napjáig. Ez azért fontos a végrehajtás alatt lévőknek, mert több dolog is a veszélyhelyzethez van igazítva. Az egyik ilyen a kilakoltatási moratórium. Ez most[…]

24

szept
Bank, Behajtó/végrehajtó

Ezért tanulj meg bank, faktor cég és végrehajtó nyelven!

De mi van a színfalak mögött? Oszd el kettővel, de legalábbis láss a hivatali kommunikáció mögé, ha vannak tartozásaid   “Bízz azokban, akik az igazságot keresik, és kételkedj azokban, akik már megtalálták!”   Dr. Ranschburgh Jenő, általam oly nagyra tartott gyermek pszicológus szakember szavai, aki sajnos már nincs közöttünk. De hogy kerül ide az ő neve? Mert[…]

22

szept
Adósságterhek, Behajtó/végrehajtó

Dr. Marczingós László – C-932/2019 EUB ítélet

Egy sajtótájékoztatón a tegnapi Európai Bírósági ítélet elemzése szerint…   Először a Demokratikus Koalíció képviselője szólalt meg, felsorakoztatva azokat az elképzeléseiket, amiket a megválasztásuk esetén életbe léptetnének: “10 éve annak, hogy a Fidesz meghozott törvényeivel lényegében a magyar családok és emberek tönkretétele mellett tette le a voksát. A Fidesz egy bűnös árfolyampolitikával ellehetetlenítette ezeket a szerződéseket, a családokat. […]

15

szept
Kamat, Moratórium

Hitelmoratórium – Ki maradjon a rendszerben, kinek káros maradni?

Van, akiknek már kifejezetten anyagi ráfizetés a moratórium   Szakértők szólaltak meg a témában, és számokkal is alátámasztották azt a helyzetet, kiknek éri meg, és kiknek már kifejezetten káros anyagilag, ha marad a moratórium rendszerében. A maradási, kikerülési szándékot mindenki 2021. 10. 31.-ig tudja jelezni a saját bankja felé.   Példa: egy személyi hitel tartozás moratórium alatt,[…]

07

szept
Kamat, végrehajtás

Win-win helyzet – Adunk és kapunk, ám értékben sokkal többet!

Végrehajtás alatti követelések – Ajánlat adás feltételei kötöttek, de megéri!   Mi adunk és kapunk is. De sokkal többet kapunk, értékesebbet, mint amit mi adunk a másik félnek.    De ne szaladjunk előre, mert látnunk kell az  win-win helyzetig elvezető út állomásait is.   Az adunk-kapunk folyamat gyakorlata Sokszor írtam arról, hogy egy adott felmondott követelés rendbetétele[…]