Az ADÓSSÁGRENDEZÉS – akarsz harcolni önmagadért?

Az ADÓSSÁGRENDEZÉS – akarsz harcolni önmagadért?

 

 

Legfrisebb cikkem megírását a sok adósságrendezés szédelgő ihlette, akik valamikor gondoltak egy nagyot, és elindították az adósságcsökkentést. Ez a gondolat egy röpke kis nesz volt, mert már mindjárt az elején meg is fulladt a dolog. Ez a második rész.

Ezért kérem azt, hogy adósságrendezés szédelgők kíméljenek! Mert hogy nem való mindenkinek az adósságrendezés. 

Ez nem egy népfürdő, hogy boldog-boldogtalan ide betérjen áztatni, hanem ez egy kőkemény munkán alapuló együttműködés, tele kihívásokkal: mind a mi részünkről, mind pedig az adós, ügyfél részéről. Nem tudom voltaképp, mi az oka annak, hogy valaki lelkesen adósságrendezésbe kezd, aztán mikor a gyakorlati harctéren meg kellene tenni a kezdőlépéseket, akkor berezel,és felhagy a folytatással. 

Erre már nagyon haragszom, mert egy egész csapat az ő ügyével foglalkozott, drágán feladott papírok mentek ki hozzá, tehát nem kevés pénzbe, munkába, és időbe került mindez. 

Az adósságrendezés kiemelt helyzetbe hozza azt, aki elkezdi az adósságait rendeztetni. Mert gondolt egy komolyat, mégpedig azt, hogy rendbeteszi kisiklott életét, nekifog olyasvalaminek, ami szívmelengető, hiszen az élete egy adósságcsökkentés után sokkal élhetőbb, szebb, és nyugodtabb lesz.

Felhagy addigi szokásaival, és rabláncait ledobva egy nagyot gondolva egy új élet reményében CSELEKEDNI KEZD.

 

ÁLDÁS

 

Ez áldásos folyamat, hiszen a végeredmény több, mint bíztató: egy új élet magvait hinti el, és ebben még segítségére lesz egy szakértői csapat is. 

Tehát mindenképpen komoly dolokról beszélgetünk, amit igenis illik komolyan venni! Ezt viszont nem így tapasztalom. Rengeteg új ügyféljelöltünk van, aki a világot akarja kimozdítani a helyéről, de mikor hozzá kellene fogni a megvalósításhoz, bemondja az unalmast.

Konkrétan: mikor a papírjait aláírva vissza kellene postázni, és a megbeszélt, csupán munkadíj előleget be kellene fizetni, akkor megáll a tudomány!

Tudjátok, néha olyan érzésem van, mikor az új jelölttel beszélgetek, hogy csodálkozik, hogy “Itt van munkadíj is??” Nos, igen. Ha munkáról, megbízásról, szakértelemről van szó, akkor van bizony!

Mert ez van akkor is, amikor például festetni akarnak: “Mindent fessen le, de alig kelljen fizetnem.” Meg csinálja meg ezt meg ezt pluszban, ingyé…” Tényleg??

 

Nem kell mindenkit megmenteni?

 

Hát nem! Ha megbántódsz, ha nem, bátran vállalom: én NEM AKAROK mindenkit megmenteni! Csak azokat, akiket lehet! Nem az ügyük miatt, hanem a hozzáállásuk miatt. Akik saját maguk is akarják, hogy megmentsék őket.

Aki nem akarja, azzal sajna nem tudok mit kezdeni, de NEM IS AKAROK!

Hidd el, elegem van a magyaros kicsinyes gondolkodásból, a mindent a semmiért elven való működésből. Én nem most jöttem le a falvédőről, és szálltam le a 6:20-ról.

Főiskolát végeztem, nem vagyok egy hülye gyerek, de ennek ellenére minden 2. ember annak akar nézni. Azért mert szívből szeretnék még a világ egerén is segíteni, az nem azt jelenti, hogy én fogom a segítséget ráerőszakolni azokra, akik:

 • nem küldik el a hiányzó ügyszámot,
 • nem küldik vissza aláírva a megbízási, induló papírokat, 
 • nem fizetik be a megbeszélt munkadíj előleget!
 • nem veszik fel a telefont ezredjére sem.

Mert mi csak előleget kérünk, hiszen részletfizetéssel lehet a mi csekély munkadíjunkat rendezni. Mert hogy még ebben is segíteni akarunk!

A tipikus: nyújtom a kisujjam, de az egész kezem kell! Neem, többet nem görcsölök azokkal, akik még arra sem hajlandóak, hogy a saját, jól felfogott érdekükből felvegyék azt a nyomorék telefont!

Ha saját maguk sem akarják saját magukat megmenteni, mit keresek én a képben? 

Bocsánat, nem kifakadás a fenti írás, hanem rossz tapasztalat, és szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy: kíméljenek azok az emberek, akik nem gondolják komolyan azt, hogy kimásszanak a pocsolyából, a saját nyomasztó, kisemmizett életükből. Akik viszont komolyan gondolják ezt, azoknak van mit keresniük itt, és azokon mindenképpen segíteni fogunk! 

 

KIHÍVÁSOK

 

Az életünk tele van kihívásokkal. Ugye? Gondolj csak bele: már kisgyerekként is mekkora kihívás volt egyedül maradni, és nem látni a mamát. A nagy, sötét szoba teli volt ijesztő dolgokkal, árnyakkal. Aztán már a saját lábakon járás is egy kihívás volt, mégis megugrottad! A beszéd kialakulása, aztán az első osztály a suliban. Ennek mind megfelelni óriási erőfeszítés, és kihívás, mégis megcsináltad, mert az volt a természetes, hiszen más is megcsinálta.

Nos, az adósságrendezés is egy kőkemény munka, amit szoros együttműködésben az adóssal csinálunk. Szikronban dolgozunk, végig fogjuk a kezedet. Nekünk az a kihívás ebben, hogy a bankot rá kell vennünk, hogy engedjen a tartozásodból, neked egyéb kihívásaid vannak e téren:

 • Ha adósságcsökkentést akarsz, akkor olyan helyzetbe kell hoznod a tartozásaidat, hogy azok alkalmasak legyenek a mediációra: elmaradásoknak kell lenniük, legalább 2 havi törlesztés elmaradásnak (egymást követő hónapokban.)
 • Az elmaradások hatására a bank ügyintézője telefonálgatni fog, és idegesíteni, ijesztgetni, hogy rávegyen: fizesd be a hátralékodat. Ha ezt becsületesen kiállod, nincs baj. Megvannak azok a praktikák, amikkel az ilyen “támadásokat” hatástalanítani lehet. Egy legközelebbi cikkben ezekről majd szót ejtek. 🙂
 • Akár levelek is jöhetnek, felszólítások, hogy fizesd meg a hátralékodat.
 • Napjában többször is telefonálhatnak, amivel már megvalósítják a zaklatás fogalmát. Ezt elolvashatod ebben a cikkben:  ZAKLATNAK?! Ebből merítve meg tudod őket fogni, hogy ne telefonáljanak.
 • A munkadíj rendezése is kihívás némelyikünk számára. Ezzel azért kell megbírkóznod, mert a segítőid csak munkadíjért fogják az idejüket, és fáradalmaikat beáldozni. Így sok-sok milliót fogsz majd spórolni.
 • A türelmes kivárás, amíg a rendezési folyamat tart, az is egyfajta kihívás lesz számodra. Mert vannak, akik 1 hét eltelte után már édeklődnek, hogy: “Na, mi újság, mi van az ügyemmel?” Hát mi lenne? 1 hét után? 2 hónap után tessék érdeklődni. A pénzintézetek csupán 30-60 napra szoktak válaszolni, tehát pár hét után még semmit az égvilágon nem fogunk tudni mondani!

 

Bírod az erőfeszítést?

 

A folyamat nem arról szól, hogy blicceljünk. Ez egy komoly, erőfeszítéseket igénylő mediációs folyamat, amit mi kőkeményen veszünk, nagyon-nagyon komolyan intézünk, nagy elköteleződéssel csinálunk, és nagy kihívásokkal szembesülünk, amiknek egyszer aztán vége lesz, és egy sokkal szebb, nyugodtabb, paradicsomibb élet vár rád, mint amiben előtte éltél. Ha ez Neked nem kell, az nem baj, mert ez a Te életed! Te döntöd el, mi a jó Neked, mit is akarsz az élettől valójában. Ha nem tudsz elköteleződni saját magad ügye mellett, akkor inkább ne kezdj bele semmibe! Maradj meg az adósságaidban, lavirozz azok hátán, bujdokolj, hazudozz, viseld el a gyomorgörcsöt, és keljél, feküdjél le folyamatos bizonytalanságban, és félelemben.

Ha nem vagy képes komolyan elszánni magadat arra, hogy változtass, hogy kilépj a komfortzónádból, akkor ne tegyél semmit! Ha viszont már igencsak eleged van, úgy mindenből, akkor hajrá! Vedd fel a fapofát, és indulj neki a göröngyökkel kirakott úton, egy szebb, sima utat biztosító, élhetőbb jövő felé! Mert a sok munka végén ott vár a paradicsom: kevés, visszafizethető adóssággal, aminek láthatod a végét, és egy nyugodtabb, egészségesebb élettel. Gondolj a gyerekeidre! Ők is csak nyugalmat akarnak, amit Neked kell elhoznod számukra.

 

Adósságrendezésé a jövő

 

Ennyi. Ha ezt megérted, már tudod is, hogy a legokosabb, legspórolósabb megoldás: az ADÓSSÁGRENDEZÉS.

ITT tudsz jelentkezni >>katt ide! 


HITEL helyett SOK PÉNZ

Felejtsd el azt a felállást, hogyha pénz kell, ha nem akarsz egy végrehajtási eljárásba belefutni, akkor futsz a bankba. Pláne akkor felejtsd el, ha Bar listán vagy. De egyébként sem jó ez a megközelítés, hidd el. Mindjárt felvázolom, hogy miért nem.

Tegyük fel: most kellene lehetőleg minél előbb pár millió Ft, amit bármire elkölthetsz, nincs megszabva: adósság visszafizetésére, gyerekekre, utazásra, autóra, házra, stb. A legszebb az egészben, hogy még számlára sem lesz szükséged, hogy mire költötted el a kapott összeget. 

Feltételek: lakásról legyen szó, ami a tulajdonodban van, és a 60. életévedet töltsd be. Ennyi. Az ingatlanod értékének bizonyos magas százalékát kapod kézhez készpénzben, amit bármire elkölthetsz, nem kell számlát benyújtanod sem. A lakásodat mégsem kell átadnod, maradhatsz benne, és ingyen és bérmentve élheted le ebben az otthonodban az életedet. Holtig tartó haszonélvezettel maradhatsz. Egész izgi, ugye? Ha ezeknek nem felelsz meg, akkor sincsen baj, mert:

 

A másik alternatíva

 

Ha nem tudsz élni a megkapható sok pénz lehetőségével, akkor se keseredj el. Ha adósságcsapdában vagy, akkor még mindig tudok segíteni: bármilyen típusú tartozásod is van, tudok segíteni. ITT tudsz kapcsolatot létesíteni velünk, írj egy telefonszámot, és mi felhívunk a részletek átbeszélésével. A meglévő tartozásodat tudjuk csökkenteni: felére, vagy harmadára is akár. A maradék összeget pedig kamatmentes részletekben tudod visszafizetni a bankod, követeléskezelőd felé. Ez is egész jó ajánlat, ugye? 


 

Az adósságcsapda

Ha kölcsönöd, tartozásod van, törekedj arra, hogy azt biztonsággal tudd fizetni. Ha megingott a helyzeted, törekedj arra, hogy adósságrendezés keretében csökkentsd legalább a felére az adósságodat, ezt szakemberekre bízd, akik értenek az adósságcsökkentéshez. Ugyanis Veled nagy eséllyel nem fognak szóba állni a banknál, vagy a követeléskezelőnél. Tehát jobb, ha külsős, pénzügyi csapatra bízod a helyzeted javítását. 

ITT TUDSZ jelentkezni adósságrendezésre >> Adatbekérő űrlap

 

De ha ezentúl még szükséged van készpénzre, akkor jó helyen jársz!

A legújabb, és legjobb lehetőség, az AZONNALI KÉSZPÉNZ átutalás.

Lehetsz Bar listás, lehet jelzálog az ingatlanodon, lehetsz már időskorú is, ez mind nem számít.

Bármilyen helyzetben is vagy, ha 2 alapvető feltételnek megfelelsz, akkor Tiéd lehet az ingatlanod vételára! 

 

FELTÉTELEK

 

Be kell tölteni a.60. életévet, és lakás ingatlannal, azaz tömblakással kell rendelkezni ahhoz, hogy azonnali nagy összegű készpénzt kaphass! Természetesen felajánlhatod a szülői lakást is, vagy bármelyik rokonod is lehet az igénylő.

Ha a fenti 2 feltételnek megfelelsz, akkor már csak jelentkezned kell nálunk, mi nyilvántartásba veszünk, és indítjuk a folyamatot. 1-2 héten belül mindenki a pénzénél lehet! 

 

MIT KAPSZ, MILYEN LEHETŐSÉGEID VANNAK, HA IGÉNYLED?

 

 • Nem kell átadnod az ingatlanodat, holott a pénzt megkaptad utána!
 • Holtig tartó haszonélvezeti joggal bent élhetsz a saját lakásodban továbbra is–
 • Ingyen élhetsz, nincs lakbér, a rezsit, és a felmerült karbantartási munkálatokat kell csupán intézned!

JÓL HANGZIK? Szerintem is. Akkor nincs más hátra, mint >>

JELENTKEZEM!

Az IGÉNYLÉS DÍJMENTES!

Ha tartozás van az ingatlanodon, az sem akadály, mert azt mi adósságrendező folyamat keretében levetetjük az ingatlanról. Tehát meg tudsz szabadulni úgy az adósságodtól hogy abból kevesebb összeget csinálunk, és csak a csökkentett összeget kell visszafizetned, azt is kamatmentes részletekben!

 

JELENTKEZEM! KÉREM AZ INGATLANOM VÉTELÁRÁT!

Mi az előnye az adósságrendezésnek a csökkentésen felül?

 

 1. Csökken a tartozás;
 2. Kamatmentessé válik;
 3. Részletekben visszafizethetővé alakul;
 4. Megáll a végrehajtási folyamat!! Azaz mindenfajta letiltás, és árverés is! 
 5. 1-2 hónapon belül lezajlik a folyamat, azaz pár hónap alatt teljesen tisztázhatjuk a helyzetünket.
 6. Új esélyt kaphat mindenki egy tiszta helyzetre, amiben nem zaklatja őt a bank, sem a követeléskezelő!
 7. Megmarad az ingatlan, nem bocsátják árverésre a még fedezetlen tartozások esetében végrehajtási joggal terhelt ingatlant sem.

Ezután IGÉNYELJ GYORSKÖLCSÖNT, kapj pár millió Ft-ot, amit bármire elkölthetsz! A jelentkezés az alábbi linken lehetséges. 

Felmerült kérdések

Nincs semmi költsége a megigénylésnek, csupán jelentkezz ITT, mi felhívunk, és megbeszéljük a részleteket! Fontos, hogy csakis lakástulajdonosok vehetik igénybe!


Ha adósságaid vannak, arra van GYÓGYÍR!


Mi az az Online ügykezelés?

Egyre többen intézik adóssággondjaikat az interneten keresztül, választva az online ügybeküldés lehetőségét. Az erre alkalmazott űrlapunk segítségével könnyedén, egyértelműen le tudja mindenki írni az ő saját problémás adósság helyzetét, és az űrlap elküdésével befogadjuk ennek átnézését, kiértékelését, díjmentesen. Nagyon rövid, 1-2 munkanapon belül történik minden beküldött ügy kiértékelése, és az elvárható, kijárható végeredmény, megoldás visszajelzése is megtörténik adósok felé. 

Sok magyar él a világ különféle országaiban, így nekik ez egy kényelmes, és üdvözítő megoldási forma. De igénybe veszik a beteg, idős, utazni nem tudó emberek is, vagy azok, akik így megspórolhatják az utazási költségeket. 

Kérdezz meg szakértőt, hogy hogyan lehet kezelni, csökkenteni adósságterheidet! Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni. Katt ide!>>

 

Adatbekérő űrlap, katt!

 

   

A Facebook akadályozza a cikkek láthatóságát, ezért arra kérünk, hogy 1 megosztással -a cikk alján találod a “f” megosztás gombot-, segítsd a törekvésünket,

hogy minél több embernek tudjunk segíteni az adósságterhein! Köszönjük!

Ha értesülni akarsz mindig a legfrisebb adósságokkal kapcsolatos információkról, iratkozz fel írásainkra! >IDEKATTINTS!<

Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt (06304845236) ->  Kapcsolat

 

Kapcsolódó cikkek

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így […]

26

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!   Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket.  Ha alacsony a becsérték, akkor[…]

29

jún
árverés, végrehajtás

LICITHÁBORÚ – feltűnt a kilakoltatás veszélye!

Licit van, iparkodj!   Ez a helyzet egy árveréskor alakul ki. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket. Ezt a helyi, építéshatósági ember végzi el. Hol személyesen -szerencsés esetben-, hol pedig az íróasztala mögül. Ilyenkor, sőt a legtöbb esetben fals eredményt adnak ki, ami korántsem vicces! Ha alacsony[…]

12

máj
árverés, végrehajtás

Becsérték – mire figyelj oda, ha megállapítják?

BECSÉRTÉK – ÁRVERÉS Mi az a becsérték, milyen életbevágó szerepe van, miért árveréseknél jelenik meg, és ki állapítja meg? Haladjunk sorban. 1. A becsérték az az érték, ami az ingatlan aktuális piaci értékét határozza meg. Persze a becsérték megállapítása sajnos a legtöbb esetben fals értékeken alapul.   2. A szerepe abban rejlik egyrészt, hogy a végrehajtó mikor[…]

21

ápr
Adósság behajtása, végrehajtás

Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?   Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.   Eszközök: -Foglalás, -Inkasszó, -Letiltás, -Vállalkozás vh. alá vonása, -Árverés.   Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás[…]

12

ápr
végrehajtás

Saját magunktól letiltani?? Van ilyen?

Letiltás saját magunktól? Hogyan??!   Felmerült egy kérdés Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/csokkentes.hitelmentes) , mely igazán érdekesnek ígérkezik. Lássuk!   “Valószínűleg vannak mások is, akiket érdekel egy korrekt válasz az alább vázolt problémára. Ha bírósági végrehajtó, egy jogos, bíróság által megítélt követeléssel kapcsolatban nekem, mint KATA-s egyéni vállalkozónak küld egy letiltásról szóló felszólítást, aminek az a lényege, hogy a[…]