Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!

 

Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket. 
Ha alacsony a becsérték, akkor bizony nagy eséllyel az árverés befejeztével is marad fenn tartozás. Sőt, így sokkal könnyebb préda az adott ingatlan, bárki számára. 
Tehát jó odafigyelni arra, hogy a becsérték tükrözze az adott ingatlan valódi piaci értékét!
 
Óriási infláció, magas ÁRAK
 
Minden egyes nap tapasztaljuk, hogy milyen mértékben növekedtek az árak, és így mennyivel nőttek a megélhetési költségek.
Ahhoz, hogy mindent ki tudjunk fizetni, és maradjon szórakozásra, nyaralásra is pénz, jó fizetésre van szükség. Vannak, akik sanyarú helyzetbe kerültek, mert a fizetések, ellátások nem emelkedtek olyan ütemben -vagy inkább sehogy-, mint az árak a boltokban, szolgáltatásokban. Így arra kényszerülnek, legalábbis a saját gondolkodásmód szerint, hogy arra összpontosítsanak, hogy túléljék a napokat, és képesek legyenek megvásárolni azokat a termékeket, amik a megélhetéshez szükségesek, és minden másról így lemondjanak.
Lemondják a biztosításokat, a befektetéseket, megtakarításokat, lecserélik a jobb minőségű terméket a silánnyal, stb. Ott spórolnak, ahol tudnak. Tömegközlekedés autózás helyett, olcsóbb csomag a Tv-internet előfizetésben, nem foglalkoznak a bedőlt, vagy nem fizetett tartozásaikkal, és még sorolhatnám. 
Azokat a dolgokat, amelyek nem szolgálják közvetlenül a megélhetést, elhagyják. És ennek rövidebb és hosszabb távon is borzasztó következményei lehetnek!
 
 
Ha csupán túlélére játszol, később elvérzel…
 
 
Igen, az emberek hajlamosak csakis a vészhelyzeti megoldásokat választani, épp arra megoldást találni, ami az orruk előtt van. De mi van a közép-és hosszútávú hatásokkal?  Főleg pénzügyi téren?
Miután a feljebb leírtakkal összhangban ismétlem magam: az emberek feladják a szoros megélhetéssel nem összefüggő dolgokat, mint biztosítás fizetése, adósságproblémák enyhítése, arra szakember keresése, ezzel együtt nem figyelnek a legnagyobb, legsúlyosabb következményt hordozó dolgokra. S ezzel el is érkeztünk a borzasztó hatásokat előidéző helyzetekhez.
 
Ha valaki fittyet hány a pénzügyi zavarra, amely egy bedőlt adósságban rejlik, úgy olyan hatásokat kelt életre, amelyek később sokkal inkább romba dönthetik az életét, feldúlhatják a vagyoni helyzetét, mint az, ha kis erőfeszítéssel ugyan, de folyamatosan kezelné az adósságokkal összefüggő problémahalmazt jelen élethelyzetben is.
 
Ha például fizetné azokat, vagy szakembert keresne, hogy csökkenteni lehessen a pénzügyi terheket, ezzel egyidőben, vagy különállóan például adósságkiváltó hitellel véget vetne a nem fizetett adósságok veszélyeinek.
Nyilvánvalóan teher ilyen drága megélhetés mellett még egy, vagy több bedőlt adósságot kezelni, hiszen “Kinek van pénze még erre is?” címszó alatt, de a következmények súlyosságát tekintve, ez a lehető legkevesebb áldozattal fémjelzett út.
 
De hogyan éljek meg ilyen drága világban?
 
Ezzel együtt úgy lehet megélni, hogy szó szerint majdnem beledöglünk? Valószínűleg igen! CSakhogy gondolni kell a közép-és hosszútávú könyörtelen hatásokra is. Sokkal több áldozatot szednek a pénzügyi gondok elhanyagolása féle helyzetek, mintha bizonyos időn keresztül meghúzzuk a nadrágszíjat, és kicsit szenvedünk a megvonásoktól.
Szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek egy korábbi videómat, amiben több javaslatot adok a kiadások csökkentésére, a megélhetés emelésére >> Hogyan teremts pénzügyi harmóniát?<<
 
Egy szó, mint száz: próbálj úgy tekinteni a jelenlegi életre, a lehetőségekre, hogy átemeneti jellegűek. Próbálj mérsékletesen élni, és NEM elhanyagolni az adósságokat, a bedőlt tartozásokat pedig igenis, muszáj szakember kezébe adni mert ezzel:
 • milliókat tudsz megtakarítani,
 • elhárul a végrehajtás fenyegetése,
 • megszűnik a letiltás,
 • nem lesz árverésre kiírás,
 • részletfizetést kapsz,
 • kevesebb adósságot kell visszafizetni,
 • nem lesznek többszörös büntető kamatok!

Ezzel együtt egy sokkal nyugodtabb, letisztultabb, kevesebb adóssággal teli élethelyzethez jutsz, egy kis anyagi ráfordítás mellett! Hosszú és rövid távon is sokkal-sokkal jobban megéri, hidd el!

 
Milyen lehetőségeim vannak, ha adósságokat akarok rendezni?
 
1. Adósságcsökkentéssel megvalósulhatnak a fent leírtak: kevesebb tartozást, részletfizetéssel fizethetsz vissza,
2. Hitelfelvétellel MINDENT tisztázhatsz!
Hitelfelvételt, vagy adósségcsökkentést ITT kérhetsz, még -Khr esetén is ez megoldható! >>gyorsHITELHÁZ – KAPCSOLAT<<
 
 
 
Eközben erősen ajánlott szakember segítségét kérni, MERT még itt is van lehetőség az árverés megállítására! Fenti kapcsolati linken kérhetsz olyan irányú/jellegű segítséget, amilyet szeretnél: egyezséghez szakembert, vagy gyors hitelt a tartozás rendezésére.
 
 
 
 
KÁROK ENYHÍTÉSE
 
Még árverés alatt is, akár a becsérték megállapításáról szóló végrehajtási levél, akár a zajló árverés alatt is meg lehet fordítani az eseményeket. Tevékenységem során 3 nap alatt is sikerült már hitelt kihelyeznünk oda, ahol árverésen volt az ingatlan. Persze nem elég a 19. napon szólni, ha van olyan licit, ami elvinné az ingatlant az első szakasz 20. napján. Tehát azért itt is fontos az időtényező. De merjónünk szólni! Tarts ki a végsőkig, soha NE add fel a reményt, hogy még mindent megakadályozhatsz!
 
 
 

Keress bennünket, ha megszabadulnál a magas adósságaidtól, vagy elkerülnél, megállítanál egy végrehajtást! >>KAPCSOLAT – KÉREK SEGÍTSÉGET!<<


Az anyagi válsághelyzet megszüntetése

A legfontosabb: >>kérjünk szakértői segítséget<< a gyökérprobléma megoldásához: az anyagi válsághelyzet kialakulásának fő okozója az adósságprobléma. Ha az adósságprobléma eltűnik, minden más is eltűnik. Nem lesz anyagi válság, csakis tiszta, rendezett pénzügyi helyzet!

Hogyan lehetséges ez? Tudok segíteni az adósság kezelésében, ami egyben annak csökkentését és kamatmentes visszafizethetőségét is jelenti. Ha lecsökken a tartozás, kialakul bármiféle egyezség a követelő cég és adós között, akkor eltűnik az anyagi probléma. Mivel mindenki saját anyagi körülményeihez igazítható az adósság gond, tehát bárki fizetni fogja tudni, és kamatok nélkül el is tud majd tűnni a tartozás, megáll a végrehajtás. S mivel lehet majd fizetni, nem lesz válasághelyzet!

Keress bátran, előzzük meg a nagyobb válsághelyzetet, ha már nagy a baj, kezeljük és tüntessük el!

Ha bárki azt gondolja, ez lehetetlen, akkor NE keressen, de bárki aki úgy gondolkozik, megpróbálom, hiszen NINCS vesztenivalóm, azok bátran KERESSENEK!


KULCSVIDEÓK letöltése a legfontosabb adóssághoz kapcsolódó témákban:

Végrehajtás, Mokk, Elévülés, Zaklatás, Behajtó emberek, Adósságcsökkentés, Negatív Khr-melletti HITEL!, ….SOK-SOK téma, amely mindegyike NEHÉZ helyzethez kapcsolódik.
 
Segítettem a problémán: sok kulcsfontosságú ismeretet és praktikát osztok meg az alaposan elkészített videóimmal. Kb. 170 db, videóm, kb. 400 db írott cikkem van bedőlt, behajtás alatt álló tartozásokhoz kapcsolódóan.
 • Hogyan jársz jobban? Hogyan állíthatsz meg egy rémísztő, folyó végrehajtást?
 • Hogy mit jelent árverés? Hogyan előzd meg, vagy farolj ki belőle?
 • Hogyan mondj ellent fizetési meghagyásnak?
 • Hogyan nyerj ELÉVÜLÉSI PERT?
 • Hogyan csökkenhet a tartozásod több MILLIÓVAL? …és még sok-sok mindenre mondom a válaszokat.
Bármilyen téma érdekel, MOST INGYEN letölthető, INNEN>> KATT IDE!>>https://hitelsakkmatt.hu/videos-letoltheto-anyagok-ingyenes/

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt

 

Kapcsolódó cikkek

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így […]

29

jún
árverés, végrehajtás

LICITHÁBORÚ – feltűnt a kilakoltatás veszélye!

Licit van, iparkodj!   Ez a helyzet egy árveréskor alakul ki. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket. Ezt a helyi, építéshatósági ember végzi el. Hol személyesen -szerencsés esetben-, hol pedig az íróasztala mögül. Ilyenkor, sőt a legtöbb esetben fals eredményt adnak ki, ami korántsem vicces! Ha alacsony[…]

12

máj
árverés, végrehajtás

Becsérték – mire figyelj oda, ha megállapítják?

BECSÉRTÉK – ÁRVERÉS Mi az a becsérték, milyen életbevágó szerepe van, miért árveréseknél jelenik meg, és ki állapítja meg? Haladjunk sorban. 1. A becsérték az az érték, ami az ingatlan aktuális piaci értékét határozza meg. Persze a becsérték megállapítása sajnos a legtöbb esetben fals értékeken alapul.   2. A szerepe abban rejlik egyrészt, hogy a végrehajtó mikor[…]

21

ápr
Adósság behajtása, végrehajtás

Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?   Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.   Eszközök: -Foglalás, -Inkasszó, -Letiltás, -Vállalkozás vh. alá vonása, -Árverés.   Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás[…]

12

ápr
végrehajtás

Saját magunktól letiltani?? Van ilyen?

Letiltás saját magunktól? Hogyan??!   Felmerült egy kérdés Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/csokkentes.hitelmentes) , mely igazán érdekesnek ígérkezik. Lássuk!   “Valószínűleg vannak mások is, akiket érdekel egy korrekt válasz az alább vázolt problémára. Ha bírósági végrehajtó, egy jogos, bíróság által megítélt követeléssel kapcsolatban nekem, mint KATA-s egyéni vállalkozónak küld egy letiltásról szóló felszólítást, aminek az a lényege, hogy a[…]

01

ápr
végrehajtás

Életviteli tanácsok – A spórolás titkai

Spóroljunk okosan! De miért is?   Hogyan alakulnak ki anyagi válsághelyzetek? 9. éve kezelem a bedőlt/felmondott hitelesek ügyeit, mindenkit meghallgatok, és ezen beszélgetések alkalmával fény derül a kiadásokra is, a megélhetés buktatóira. Minden családban jelen vannak a kiadások, mégsem mindenki érzi magát válsághelyzetben. Hogyan alakulnak ki anyagi válsághelyzetek? Sajnos észrevétlenül is bele lehet sodródni az ilyen helyzetekbe,[…]