Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!

 

Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket. 
Ha alacsony a becsérték, akkor bizony nagy eséllyel az árverés befejeztével is marad fenn tartozás. Sőt, így sokkal könnyebb préda az adott ingatlan, bárki számára. 
Tehát jó odafigyelni arra, hogy a becsérték tükrözze az adott ingatlan valódi piaci értékét!
 
Óriási infláció, magas ÁRAK
 
Minden egyes nap tapasztaljuk, hogy milyen mértékben növekedtek az árak, és így mennyivel nőttek a megélhetési költségek.
Ahhoz, hogy mindent ki tudjunk fizetni, és maradjon szórakozásra, nyaralásra is pénz, jó fizetésre van szükség. Vannak, akik sanyarú helyzetbe kerültek, mert a fizetések, ellátások nem emelkedtek olyan ütemben -vagy inkább sehogy-, mint az árak a boltokban, szolgáltatásokban. Így arra kényszerülnek, legalábbis a saját gondolkodásmód szerint, hogy arra összpontosítsanak, hogy túléljék a napokat, és képesek legyenek megvásárolni azokat a termékeket, amik a megélhetéshez szükségesek, és minden másról így lemondjanak.
Lemondják a biztosításokat, a befektetéseket, megtakarításokat, lecserélik a jobb minőségű terméket a silánnyal, stb. Ott spórolnak, ahol tudnak. Tömegközlekedés autózás helyett, olcsóbb csomag a Tv-internet előfizetésben, nem foglalkoznak a bedőlt, vagy nem fizetett tartozásaikkal, és még sorolhatnám. 
Azokat a dolgokat, amelyek nem szolgálják közvetlenül a megélhetést, elhagyják. És ennek rövidebb és hosszabb távon is borzasztó következményei lehetnek!
 
 
Ha csupán túlélére játszol, később elvérzel…
 
 
Igen, az emberek hajlamosak csakis a vészhelyzeti megoldásokat választani, épp arra megoldást találni, ami az orruk előtt van. De mi van a közép-és hosszútávú hatásokkal?  Főleg pénzügyi téren?
Miután a feljebb leírtakkal összhangban ismétlem magam: az emberek feladják a szoros megélhetéssel nem összefüggő dolgokat, mint biztosítás fizetése, adósságproblémák enyhítése, arra szakember keresése, ezzel együtt nem figyelnek a legnagyobb, legsúlyosabb következményt hordozó dolgokra. S ezzel el is érkeztünk a borzasztó hatásokat előidéző helyzetekhez.
 
Ha valaki fittyet hány a pénzügyi zavarra, amely egy bedőlt adósságban rejlik, úgy olyan hatásokat kelt életre, amelyek később sokkal inkább romba dönthetik az életét, feldúlhatják a vagyoni helyzetét, mint az, ha kis erőfeszítéssel ugyan, de folyamatosan kezelné az adósságokkal összefüggő problémahalmazt jelen élethelyzetben is.
 
Ha például fizetné azokat, vagy szakembert keresne, hogy csökkenteni lehessen a pénzügyi terheket, ezzel egyidőben, vagy különállóan például adósságkiváltó hitellel véget vetne a nem fizetett adósságok veszélyeinek.
Nyilvánvalóan teher ilyen drága megélhetés mellett még egy, vagy több bedőlt adósságot kezelni, hiszen “Kinek van pénze még erre is?” címszó alatt, de a következmények súlyosságát tekintve, ez a lehető legkevesebb áldozattal fémjelzett út.
 
De hogyan éljek meg ilyen drága világban?
 
Ezzel együtt úgy lehet megélni, hogy szó szerint majdnem beledöglünk? Valószínűleg igen! CSakhogy gondolni kell a közép-és hosszútávú könyörtelen hatásokra is. Sokkal több áldozatot szednek a pénzügyi gondok elhanyagolása féle helyzetek, mintha bizonyos időn keresztül meghúzzuk a nadrágszíjat, és kicsit szenvedünk a megvonásoktól.
Szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek egy korábbi videómat, amiben több javaslatot adok a kiadások csökkentésére, a megélhetés emelésére >> Hogyan teremts pénzügyi harmóniát?<<
 
Egy szó, mint száz: próbálj úgy tekinteni a jelenlegi életre, a lehetőségekre, hogy átemeneti jellegűek. Próbálj mérsékletesen élni, és NEM elhanyagolni az adósságokat, a bedőlt tartozásokat pedig igenis, muszáj szakember kezébe adni mert ezzel:
 • milliókat tudsz megtakarítani,
 • elhárul a végrehajtás fenyegetése,
 • megszűnik a letiltás,
 • nem lesz árverésre kiírás,
 • részletfizetést kapsz,
 • kevesebb adósságot kell visszafizetni,
 • nem lesznek többszörös büntető kamatok!

Ezzel együtt egy sokkal nyugodtabb, letisztultabb, kevesebb adóssággal teli élethelyzethez jutsz, egy kis anyagi ráfordítás mellett! Hosszú és rövid távon is sokkal-sokkal jobban megéri, hidd el!

 
Milyen lehetőségeim vannak, ha adósságokat akarok rendezni?
 
1. Adósságcsökkentéssel megvalósulhatnak a fent leírtak: kevesebb tartozást, részletfizetéssel fizethetsz vissza,
2. Hitelfelvétellel MINDENT tisztázhatsz!
Hitelfelvételt, vagy adósségcsökkentést ITT kérhetsz, még -Khr esetén is ez megoldható! >>gyorsHITELHÁZ – KAPCSOLAT<<
 
 
 
Eközben erősen ajánlott szakember segítségét kérni, MERT még itt is van lehetőség az árverés megállítására! Fenti kapcsolati linken kérhetsz olyan irányú/jellegű segítséget, amilyet szeretnél: egyezséghez szakembert, vagy gyors hitelt a tartozás rendezésére.
 
 
 
 
KÁROK ENYHÍTÉSE
 
Még árverés alatt is, akár a becsérték megállapításáról szóló végrehajtási levél, akár a zajló árverés alatt is meg lehet fordítani az eseményeket. Tevékenységem során 3 nap alatt is sikerült már hitelt kihelyeznünk oda, ahol árverésen volt az ingatlan. Persze nem elég a 19. napon szólni, ha van olyan licit, ami elvinné az ingatlant az első szakasz 20. napján. Tehát azért itt is fontos az időtényező. De merjónünk szólni! Tarts ki a végsőkig, soha NE add fel a reményt, hogy még mindent megakadályozhatsz!
 
 
 

Keress bennünket, ha megszabadulnál a magas adósságaidtól, vagy elkerülnél, megállítanál egy végrehajtást! >>KAPCSOLAT – KÉREK SEGÍTSÉGET!<<


Az anyagi válsághelyzet megszüntetése

A legfontosabb: >>kérjünk szakértői segítséget<< a gyökérprobléma megoldásához: az anyagi válsághelyzet kialakulásának fő okozója az adósságprobléma. Ha az adósságprobléma eltűnik, minden más is eltűnik. Nem lesz anyagi válság, csakis tiszta, rendezett pénzügyi helyzet!

Hogyan lehetséges ez? Tudok segíteni az adósság kezelésében, ami egyben annak csökkentését és kamatmentes visszafizethetőségét is jelenti. Ha lecsökken a tartozás, kialakul bármiféle egyezség a követelő cég és adós között, akkor eltűnik az anyagi probléma. Mivel mindenki saját anyagi körülményeihez igazítható az adósság gond, tehát bárki fizetni fogja tudni, és kamatok nélkül el is tud majd tűnni a tartozás, megáll a végrehajtás. S mivel lehet majd fizetni, nem lesz válasághelyzet!

Keress bátran, előzzük meg a nagyobb válsághelyzetet, ha már nagy a baj, kezeljük és tüntessük el!

Ha bárki azt gondolja, ez lehetetlen, akkor NE keressen, de bárki aki úgy gondolkozik, megpróbálom, hiszen NINCS vesztenivalóm, azok bátran KERESSENEK!


KULCSVIDEÓK letöltése a legfontosabb adóssághoz kapcsolódó témákban:

Végrehajtás, Mokk, Elévülés, Zaklatás, Behajtó emberek, Adósságcsökkentés, Negatív Khr-melletti HITEL!, ….SOK-SOK téma, amely mindegyike NEHÉZ helyzethez kapcsolódik.
 
Segítettem a problémán: sok kulcsfontosságú ismeretet és praktikát osztok meg az alaposan elkészített videóimmal. Kb. 170 db, videóm, kb. 400 db írott cikkem van bedőlt, behajtás alatt álló tartozásokhoz kapcsolódóan.
 • Hogyan jársz jobban? Hogyan állíthatsz meg egy rémísztő, folyó végrehajtást?
 • Hogy mit jelent árverés? Hogyan előzd meg, vagy farolj ki belőle?
 • Hogyan mondj ellent fizetési meghagyásnak?
 • Hogyan nyerj ELÉVÜLÉSI PERT?
 • Hogyan csökkenhet a tartozásod több MILLIÓVAL? …és még sok-sok mindenre mondom a válaszokat.
Bármilyen téma érdekel, MOST INGYEN letölthető, INNEN>> KATT IDE!>>https://hitelsakkmatt.hu/videos-letoltheto-anyagok-ingyenes/

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt

 

Kapcsolódó cikkek

30

nov
d

A Zalai Hírlap BOTRÁNY

A besúgó korszaknak még nincs vége…   Ezt nem hagyhattam szó nélkül, megígértem nekik, hogy lerántom a leplet, és híressé teszem őket a Neten. Eljött az ideje! Egy felháborító, aljas történetet osztok meg veletek, és mindenkit arra kérek, hogy OSSZA TOVÁBB, tudja meg minél több ember, mi folyik itt egymás között! Tudjon mindenki védekezni az árulás, rosszindulat […]

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt[…]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]