Akkor most tisztázzuk!

Mi történne, ha magadra maradnál egy adósságrendezési folyamatban?

 

  • Vannak azok az emberek, akik mindent jobban tudnak.
  • Vannak, akik meghallgatják mások véleményét, de azt teszik, amit saját maguk elképzeltek az adott helyzetben.
  • Mások elfogadják mások véleményét, ha tudják, ők jobban értenek hozzá.
  • Vannak, akik nem gondolkoznak, csakis a mások véleményére alapozva hozzák meg döntéseiket. 

Ahány ember, annyiféle gondolkodásmód és tett. 

Ha bárki azt hiszi, hogy egy adósságot kezelni, abban eljárni a hivatalos fórumok előtt, netán még elérni és keresztülvinni az akaratunkat egy lányálom, akkor ÉBRESZTŐ! mert minden ilyen ügyintézős helyzetben akkor, ha magunkra vagyunk utalva, és még megerősítő információink sincsenek arról például, hogy mi hogyan működik, mik a jogaink, és még ezernyi dolog, akkor az minden, csak nem egy kiruccanós, szabadidős művelet.

Mert amikor valaki tartozik ide-oda, kisebb-nagyobb összegekkel és van félnivalója, mert ingatlan(ok), ingóságok, pl. autó, egyebek vannak a nevén és tudja, hogy egy végrehajtás alkalmával a “ház mindent visz”, akár még egy pár százezres tartozásnál is, akkor nem elég bízni a jó sorsban és fejest ugrani: “Majd én elintézem, mit képzelnek ezek?! hozzáállással, hanem már jó előre fel kell készülni mindenből.

S mielőtt bárki azt gondolná: “Na persze, könnyen beszél az íróasztala mögül, fogalma sincs milyen ez a gyakorlatban, csak mondja, csak mondja…!”, akkor felvilágosítok mindenkit, hogy DE! megjártam már a pokol legmélyebb bugyrait is, ha nem ismernéd az életutam korábbi szakaszát ITT olvass utánam: Adós életek – Deviza sorsok – Saját történet I. rész és Így zajlik a végrehajtás folyamata – Odaveszhet minden? II. rész.

Többet láttam, hallottam és éltem meg, mint sokak, akik adósságban vergődnek. Igazi veszélyhelyzeteket, igazi meghurcoltatást, 3 gyerek mellett, teljesen magamra hagyatva, az addigi barátaim kereszttüzében.

Úgyhogy bárki, aki előbb csak úgy látszatra, gondolomformán ítélkezne, az előbb vegyen fáradságot és ismerjen meg, ki vagyok és miért mondom azt, amit mondok. Mindent saját gyakorlati tapasztalatokra, és már 7 éve az adósság ügyek gyakorlati tapasztalataira építve, azokból merítve, a tanulságokat leszűrve építem a munkám és az információs bázisaim. Több száz cikk és videó, amik nem hasraütésszerűen készültek, hanem gondos kutató munka és a jogász kollégáimmal történő megannyi konzultáció alapján.

A megmondó emberek

Az igazi kihívás -saját maguk és környezetük számára- az olyan típus, aki azt gondolja, hogy minden körülötte forog. Ismerős? Azt hiszi, hogy a hitelfelvétel kötelező volt anno, és most azért került bajba mert mások a hülyék. Kötelezték őt a hitel felvételére, elrángatták a bankba, stb. A közjegyző, az ügyintézők, a végrehajtó, mindenki élősködő és a vesztét akarják. És ne tévesszen meg senkit, nem mentegetni akarom a behajtói szintet, csupán példának hozom őket, az embertípus bemutatása a cél.

Olyan valakik ők, akik egy csepp felelősséget sem látnak önmagukban, egy percig nem hibáztatják saját magukat azért, mert belekerültek egy óriási adósság katyvaszba. Az is hülye, aki épp segítő kezet nyújtana, mert akkor ezt mondja -konkrét példa-: “Akkor tudsz jobb élethelyzetbe juttatni ha kifizeted az adósságomat ,és nem hülyítesz! Okay, szóval ez van. Másra hárítja a saját tetteiből eredő problémáit, és ha már benne van az adósságban, a szakmai segítséget is ellenségesen kezeli. Hogyan lehet segíteni ezeknek az embereknek? Sehogy.

Holott ha azon lenne, hogyan másszon ki a csapdából és nem a hibáztatáson nyekeregne, akkor volna kiút. Lenne nyugalom. Ezek azok az emberek, akikkel nem szeretnék foglalkozni, ők kaparják ki a gesztenyéjüket egyedül, mert látszólag a segítség derogál nekik.

Mindenki a saját életét írja. Nem én fogom átírni, hacsak valaki azt nem kéri. 🙂

 

Tanulópénz?

Megfizettem a tanulópénzt már többször is (és nem csak anyagi értelemben), de azzal, ha a körülményeket, vagy másokat hibáztattam volna a helyzetemért, és ezen pörögtem volna naphosszat a Facebookot, a híradót, vagy politikát hallgatva, és gyakorlatilag semmit nem tettem volna magamért, akkor nem igazán jutottam volna sehová, nemhogy előrébb, egy jobb helyzetbe. 

Több, mint 7 éve szolgáltatom a pénzügyekhez kapcsolódó témákban a legfrissebb, legfontosabb információkat és öntöttem írásba és videós anyagba a segítség legváltozatosabb témáit.

MIndent felölelő anyagaim vannak egészen a kezdetektől, a “hogyan derítsük ki tartozásainkat” alaphelyzettől egészen a legvégső, árveréses helyzetig húzódóan, és ezen belül a témák is nagyon árnyaltak: elévülés, fizetési meghagyás, öröklés….

Egyszóval MINDENT, amivel pénzügyi és egyéb probléma lehet és mindent, ami a megoldást jelenti, azt már közzétettem vagy cikkben, vagy videós anyagban, vagy mindkettőben egyszerre.

 

Ne szólj szám, nem fáj fejem…

Tehát ha valaki azt gondolja, hogy nem értek ahhoz, amiről beszélek, amiben segítséget tudok nyújtani, vagy hogy félvállról lehet venni a munkásságomat, mert “megmondó embereknek” hisszük magunkat, akkor keressen bátran olyan segítséget, ahol nulla szakmai hozzáértés van, csak begyűjtenek mindenkit, mint egy trófeát és utána lesz, ami lesz. 

Mert nálam ez nem módi! Számomra mindenki egyaránt fontos, szívügyem, hogy segíthessek kijönni a nyomorból, vagy egy évekig tartó letiltás gyötrelme alól és nem utolsó sorban értek szinte minden adóssághoz kapcsolódó területhez.

Átéltem a poklok poklát, ezért (is) lett fontos, hogy javulhasson mindneki életszínvonala, mert már attól tud javulni, ha foglalkozunk az adósságainkkal. Én hozzáteszem a szakértelmem, a jogász forrásaimat, hozzáteszem a szorgalmam és naprakészségem. Akinek ez mind kevés lenne, keressen jobbat, többet átfogóbbat. Nem fog találni, már most borítékolom.

 

Létezik a “nyugalom szigete?”

Mára már egy kisimult, nyugodt élethelyzetben élek gyermekeimmel, kedvesemmel. Megvan mindenünk, anyagi értelemben is. Mert lezártam és megszüntettem minden olyan adósságproblémát, ami a gyökere volt az anyagi csapásnak és minden stressznek, csak a pénzt vitte és nem utolsó sorban rongálta az egészségi helyzetemet és a társas kapcsolataimat is.

Nem volt könnyű, döntést kellett hoznom, hogy helyrehozom, ha addig élek is, aztán elfogadtam olyanok szakmai segítségét, akik tudták miről beszélnek. Ezt javaslom Neked is. 

 

Egy döntéssel kezdődik…

 Nem az a lényeg, mikorra tisztázod le az adósságokat. Nem az a lényeg, hogy mekkora katyvasz vesz most körül, vagy hogy miért borult fel minden. 

A lényeg: MOST MIT teszel önmagadért, hogy kijuss, és levegőt vehess!

Nem árt felkészülni…

Például nem árt tudni, milyen jogaink vannak egy végrehajtásban, egy banki ügyintézéskor, egy házhoz járós behajtó emberrel szemben, egy nagy követeléskezelő előtt, egy átlagos behajtó cég előtt, a bíróságon, a közjegyző előszobájában, stb. Ha Te már otthonosan mozogsz ezeken a helyeken, akkor nem értem, miért van még adósságproblémád?

Aki úgy van összerakva, hogy elfogadja a szakmai segítséget, meglátja az igazi segítő szándékot, akkor azokkal már tudok mit kezdeni, ők gyökeres változásokat lesznek képesek elérni a saját életükben és ráléphetnek arra az útra, amin keresztül csakis egy jobb élethelyzetbe vezet az út. Mert igenis van módja, hogy kimássz az adósságokból. 

Már ha hallgatsz rám és elfogadod a segítséget! 🙂

 

Szeretettel, Andrea


 

Ha adósság csapdában élsz, és  komolyan változtatni akarsz 

Az idén módosították a végrehajtási törvényt, nagyon fontossá, létkérdéssé vált, hogy mindenki, aki már végrehajtási szakaszban jár akár a fedezetlen, akár a fedezetes (jelzáloghitel) hitelével, cselekedjen, és tegyen a helyzet orvoslásáért, azaz saját magáért.

Hasonló helyzetben vagy? >>ITT kérhetsz segítséget!<<

 

 

Szeretettel Andrea – Hitelsakkmatt

 

Összefoglalva: Mivel személyesen átéltem saját tartozásomból eredően árverési helyzeteket közvetlenül, így pontosan tudom mit jelent benne lenni, és azt is tudom, milyen kijönni belőle. 🙂 Ezért tudok számodra úgy beszélni, beszálmoni erről, ami a valóságot tükrözi.

»»Keress minket, mentsd meg az otthonod!««

 


ADÓSSÁG CSOPORTUNK

Hitelsakkmatt oldalunk égisze alatt megtalálható már a STOP! Nyomor, kiút az adósságcsapdából oldal is, hogy lelki táplálékot nyújtson. Támogatást, információs segítséget adok írásos és videós formában, hogy ne tudjon sem a végrehajtó, sem a közjegyző sem a pénzintézet megtéveszteni, sem félelemben tartani, és ezzel manipulálva, rávenni helytelen pénzügyi döntésekre.

Mert ha valaki jól felkészült, tisztában van ezekkel, akkor már egy telefonos banki ügyintézős helyzetben, vagy közjegyzőt meglátogatva, akár végrehajtáshoz kapcsolódó ügyekben, vagy bírósági szakaszban, egyszóval bárhol el tud igazodni, lesznek “mankói”. 

Tudunk támogatni, fogjuk a kezedet. 🙂

Bárki, itt a weboldalunkon a “kapcsolat”menüpont alatt , élő chat, vagy email, telefon, akár űrlap formájában is tud keresni minket. Személyes és telefonos ügyintézésre is van lehetőség, időpont egyeztetést követően, előzetes, részletes ügy átbeszélés után.

Van remény, keress minket, tudunk segíteni!


AJÁNLÁS: Árverés indulhat? Árverés van? Mentsd meg az otthonod!

 


FACEBOOK oldalunk: hitelsakkmatt-hitelmentés 

Mosolygó Hitelesek csoport.


Az adósságrendezésről kérdezz meg szakértőt, aki ebben (is) a segítségedre lehet: Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni.Katt ide!>>

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Kapcsolódó cikkek

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt […]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így[…]