Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!

 

 

Na, de ilyet!
 
Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni! 
Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő cég a megbízási díj beszedését követően aggasztó módon, hanyagul veszi a kötelezettségeket, s pórul járt ügyfelek szenvedéseit, pokolra járatását, sírást, jajveszékelést hagy maga után. Erre aztán egy szép napon úgy gondolja, hogy sajnáltatja magukat egy feltett poszttal, kiemelve azt, hogy az ügyfelek milyen rútul becsapják őket, nem fizetnek a segítségnyújtásért!
 
Na, ezt nevezem én bátorságnak! Ha mindenki azt tudná, amit ők elkövetnek a mai napig a saját (volt) alvállalkozóikkal, alkalmazottaikkal, s nem utolsó sorban az ügyfeleikkel, akkor itt kenyértörésre kerülne sor. Ahhoz tudnám hasonlítani ezt a dolgot, mikor egy hóhér -egy igazi- sajnáltatni kezdené magát, hogy: “Jaj nekem, milyen sanyarú sorsom van, mert folyton azt a nehét fejező bárdot kell lengetnem!…”
 
Lengetik ők mindennap, az ügyfelek meg síratják a tegnapot, hogy miért döntöttek így, miért bíztak?
 
 
Milyen alapon?
 
Milyen jogon jajveszékel dr. László Gábor a sikerdíjak miatt, amikor ő az MNB egyértelmű eltiltása miatt nem is létezhetne pénzügyi berkekben? Kik a partneri cégek, akiket a cikkben megemlít, akiknek hiányzik a sikerdíj? Ezek az ő fedőcégei, élén a lánytestvérrel. Azaz érdekeltsége van a sikerdíjakban az eltiltás ellenére. Ami nem jelent mást, minthogy azóta is ugyanúgy tevékenykedik a tanácsadói szerepében, mintha mi sem történt volna. Pedig volt egy 70 milliós bírság, és egy eltiltás. A tűzzel játszik, de közben az ügyfelek a rosszak, akik nem fizetnek.
 
 
 
Mi van az ügyfeleivel?
 
Mi van azokkal az ügyfelekkel, akik nem hogy nem tudnak fizetni, de már otthonuk sincs? Mi van azokkal az ügyfeleivel, akiknek azóta árvereztek, mert évekig parkolt az ügyük abban a cégben/cégekben, ahol sírnak a sikerdíjakért? Mi van azokkal, akik az akkor hozzájuk vitt 1-2 milliós tartozásukban mára már a 10 milliót súrolják, mert nincsenek eredmények, megállapodások?

A poszt és a hozzászólások

 

Azért szemezgessünk kicsit a saját ügyfeleik véleményéből is. Már amelyiket meghagyták a szigorú cenzúrázást követően. Merthogy ez is van Bankmentoréknál: cenzúrázzák a hozzászólásokat, aki kicsit is negatív rájuk nézve, az megy a levesbe. Tehát maradt itt még kettő gyöngyszerm:

 

Bőven voltak itt még olyanok, akik méltánytalan bánásmódról számoltak be, lehúzást, nemtörődömséget emlegettek. Sajnos őket kiszúrták a cenzúrázók, s törölve lettek. Hol itt a szólásszabadság?

Egy ilyen, önmagukat jól menő cégként bemutató társaságnál miért is van szükség a cenzúrára?? Jah, ez is elgondolkodtató!

Tartsatok velem legközelebb is, mert lesz még folytatás! A következő cikkemben arról tárom fel az igazságot, hogy az alvállalkozókkal milyen a cég/cégek morálja.

.


ITT ha segítséget kérsz, szakmai hozzáállást kapsz, és EREDMÉNYEKET! ITT kattints, hozd az ügyedet, mert töretlenül folytatom, ahol abbahagytam. Mert minden ügyfél fontosabb, mint a körülmények!>>KAPCSOLAT<<


 
Ha adósságkiváltó hitelben gondolkodsz
 
Ezt is lehet, akkor is ha már folyik a végrehajtás, akkor is, ha még nem történik végrehajtás az ügyedben. Ehhez -khr mellett is pénzhez juthatsz, csak kérned kell:
 
ITT TALÁLSZ hitel segítséget! >>KAPCSOLAT<<

 
 
Milyen lehetőségeim vannak, ha adósságokat akarok rendezni?
 
1. Adósságcsökkentéssel megvalósulhatnak a fent leírtak: kevesebb tartozást, részletfizetéssel fizethetsz vissza,
2. Hitelfelvétellel MINDENT tisztázhatsz!
Hitelfelvételt, vagy adósségcsökkentést ITT kérhetsz, még -Khr esetén is ez megoldható! >>gyorsHITELHÁZ – KAPCSOLAT<<
 
 
 
Eközben erősen ajánlott szakember segítségét kérni, MERT még itt is van lehetőség az árverés megállítására! Fenti kapcsolati linken kérhetsz olyan irányú/jellegű segítséget, amilyet szeretnél: egyezséghez szakembert, vagy gyors hitelt a tartozás rendezésére.
 
 
 
 
KÁROK ENYHÍTÉSE
 
Még árverés alatt is, akár a becsérték megállapításáról szóló végrehajtási levél, akár a zajló árverés alatt is meg lehet fordítani az eseményeket. Tevékenységem során 3 nap alatt is sikerült már hitelt kihelyeznünk oda, ahol árverésen volt az ingatlan. Persze nem elég a 19. napon szólni, ha van olyan licit, ami elvinné az ingatlant az első szakasz 20. napján. Tehát azért itt is fontos az időtényező. De merjónünk szólni! Tarts ki a végsőkig, soha NE add fel a reményt, hogy még mindent megakadályozhatsz!
 
 
 

Keress bennünket, ha megszabadulnál a magas adósságaidtól, vagy elkerülnél, megállítanál egy végrehajtást! >>KAPCSOLAT – KÉREK SEGÍTSÉGET!<<


Az anyagi válsághelyzet megszüntetése

A legfontosabb: >>kérjünk szakértői segítséget<< a gyökérprobléma megoldásához: az anyagi válsághelyzet kialakulásának fő okozója az adósságprobléma. Ha az adósságprobléma eltűnik, minden más is eltűnik. Nem lesz anyagi válság, csakis tiszta, rendezett pénzügyi helyzet!

Hogyan lehetséges ez? Tudok segíteni az adósság kezelésében, ami egyben annak csökkentését és kamatmentes visszafizethetőségét is jelenti. Ha lecsökken a tartozás, kialakul bármiféle egyezség a követelő cég és adós között, akkor eltűnik az anyagi probléma. Mivel mindenki saját anyagi körülményeihez igazítható az adósság gond, tehát bárki fizetni fogja tudni, és kamatok nélkül el is tud majd tűnni a tartozás, megáll a végrehajtás. S mivel lehet majd fizetni, nem lesz válasághelyzet!

Keress bátran, előzzük meg a nagyobb válsághelyzetet, ha már nagy a baj, kezeljük és tüntessük el!

Ha bárki azt gondolja, ez lehetetlen, akkor NE keressen, de bárki aki úgy gondolkozik, megpróbálom, hiszen NINCS vesztenivalóm, azok bátran KERESSENEK!

 

 

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt

 

Kapcsolódó cikkek

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt […]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így[…]

26

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!   Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket.  Ha alacsony a becsérték, akkor[…]