Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is!

Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.

 

Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki?

Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra állítják az ügyet, és nem történik semmiféle változás az adósság ügyedben...mármint jó, megnyugtató irányba. Jah, a másik irányba viszont igencsak felgyorsulnak az események, hiszen a végrehajtó nem lazsál,  hanem behajt, árverez! Ismerős?

Naná, hogy az. Hiszen igen jelentős azok száma, akik egy bizonyos, akarom mondani 3 bizonyos nevű cég felé kifizették a munkadíjat, de pár év után be kellett látniuk, hogy itt már nem történik semmi jó sem a számukra. Döbbenet! Bankmentor, Adósmentor, Lagabe Kft. Egy tőről fakadnak, és egyfajta munkamorál is jellemzi őket. Az ügyfeleik érdekében végzik a munkájukat? Azt dönts el a leírtak alapján.

Egyvalami biztos. Egymagam hoztam létre annak idején a saját erőmből, saját tőkéből a saját weboldalamat: hitelsakkmatt.hu névre hallgat. Máig is üzemel, több száz cikket tartalmaz, amelyek mind az adósságrendezés, adósokat segítő jogi értelmezések köré, illetve az adósságrendezés témája köré fonódnak. Nincs mellébeszélés, csak segítség van. Mindent leírtam, amit végrehajtásról, követeléskezelésről,  adósságbehajtásról tudni kell, hogy ne veszítsék el az emberek otthonaikat, hogy tudjanak önerőből is tenni sok mindent a saját érdekükben.

Szabad vagyok, soha nem függtem dr. László Gábortól, vagy a Bankmentortól, és a többi fedőcégétől. Addig dolgoztam velük, amíg úgy láttam, hogy segítségnyújtás folyik. Aztán mikor láttam, hogy már teljesen másról van szó, abból már nem kértem. Ezeket a cikkeket azért írom le, hogy ne legyen több áldozat, aki elbukja a pénzén túl a saját otthonát is.

 

Mit lehet tenni ha nincs eredmény?

 

Nos, ha Te már megbízást adtál valaha saját adósság ügyedben egy “szakmai segítő csapatnak”, vagy akár a cikkben szereplő cégnek, akkor rengeteg tapasztalatod lehet már. Jó, rossz egyaránt. Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel. Saját történetem alapján és sok-sok bajba jutott ügyfél története alapján.

A segítségkérés többféle lehet: 

  • Felkérted a segítőt/segítőket arra, hogy csökkentsenek az adósságodon a követeléskezeléssel folytatott tárgyalásokkal.
  • Felkérted a segítőket, hogy engedtessék el legalább a kamatokat,
  • Felkérted a segítőket, hogy mentsék meg az otthonodat bármi áron.
  • Felkérted a segítőket, hogy vigyék keresztül az adósságaidat az ELÉVÜLÉSI szakaszon, bizonyítsák be.

Kifizetted a megbízási munkadíjat, majd jó érzéssel hátra dőltél, mert megnyugvást adott számodra, hogy már nincs is akkora baj, már jó kezekben vagy! Aztán pár hónap múlva kezdtél feszengeni, egyre szűkebb kezdett lenni az otthonod, mert a felszólító levelek csak jöttek, a végrehajtó meg csak nem akarta tudomásul venni, hogy Te már segítséget kértél, te viszont csípőre tett kézzel, felháborítóan kérdezed, mit akar ő itt?? Te már védve vagy, egy egész csapat serénykedik a háttérben, mindent egyszemélyben, helyetted ellátva! Vagy mégsem??

Ideje lenne figyelni a jelekre! Hogy ha Te még a kezdőponton vagy, akkor most figyelmesen olvass tovább, mert sorolom az intő jeleket, amik azt hivatottak közölni, hogy számodra nem lesz megoldás.

 

Az 1. JEL

Fűt-fát ígérnek, teljes határozottsággal, közlik hogy már nincs mitől tartanod, nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Ezt így soha nem lehet kijelenteni, mert mindig akadnak zökkenők, bibik.

 

A 2. intő JEL

Ha hívod őket, senki nem válaszol a túlvégen. Holott a megbízási díjat már kifizetted….miért nem veszik fel a telefont? Az e-mailekre sem válaszolnak, maximum csak automata fogadó üzenet jön. 

 

A 3. intő JEL

Nagy nehezen felveszik, s megnyugtatásul közlik, hogy ezalatt a 6 hónap, 1 év, 2 év alatt számtalanszor leveleztek a követeléskezeléssel, de sajnos még nem jutottak velük dűlőre. Na, ezen a ponton kezdhetsz igazán aggódni, mert a végrehajtó dűlőre fog jutni a házaddal kapcsolatban, s kitűzi az árverés időpontját. Meddig várjanak még??

 

S ha már lecsengett benned, hogy ez a kész átverés valóság show, csak durvábban, éles, otthont elvesztő játszmák kellős közepén játszódik, akkor tudd, hogy a megbízási díj NEM JÁR VISSZA! Azt hitted, hogy igen? Háát nem! Sajnálattal közlöm, de ez az igazság. Ügyfelek közlése alapján ugyanis a Bankmentor, alias Adósmentor, alias Lagabe Kft. megbízási szerződése tartalmaz egy olyan szakaszt, miszerint:

A munkavégzés az ügyfél érdekében a követeléskezeléssel folytatott megbeszélésekben lefolytatott munkára terjed ki, ami NEM EREDMÉNYKÖTELES. Ez azt jelenti lefordítva: ha nem csinálnak semmit az ügyedben, akkor is fújhatod azt a pénzt, amit kifizettél nekik. A semmire jelen esetben. Hány esetet mutassak be, akik kérték szépen vissza, de nem kapták meg erre való hivatkozással? 10-et, 20-at, 50-et? Nagyon sokan vannak, akik így pórul jártak! És ez még csak a jéghegy csúcsa.

 

Miért vannak az ügyek 1-2-3 évig nyitva?

 

Mennyi ideje bíztad meg a Bankmentort, élén dr. László Gáborral, vagy az  Adósmentort, élén a lánytestvérrel, avagy újabban a Lagebe Kft-t? 1 éve, 2? Vagy több? Nem ritka jelenség, hogy az ügyeken évekig kotyolnak, talán arra várnak, hogy kikel belőle valami okosság. Hát nem szokott. A végrehajtó szokta rányomni a pontot ezekre az ügyekre. Jön, és visz mindent. Mert a ház mindig nyer! Főképp ha nem törődöm csapat látja el a védelmet.

 

Jobb az óvatosság, mert már hírhedtek széles ez országban, hiszen László Gábort és a Bankmentor nevű céget eltiltották a tevékenységétől. 

Az MNB 70 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Bankmentor Kft.-vel szemben és azonnali hatállyal megtiltotta az engedély nélküli pénzügyi közvetítői tevékenység folytatását számára. <<Kattints ide a linkre!

 

Ennek ellenére folytatják az ügyfelek felhajtását.

HOGYAN?

Többféle weboldallal szerzik az ügyfeleket, amik többféle névre mutatnak:

-Hitel nélkül,

-Adósságstop,

-Faktoring megoldások,

-Devizasikerek,

-Nem behajtható.hu,

-Lagabe.hu stb. stb.

Ki tudja, még mi nem tartozik az égiszük alá. Minden az új ügyfél! Nem veszik fel a telefont? Csak Neked nem, az újaknak viszont IGEN! Hiszen ők azok, akik pénzt tesznek a pénzfaló gépezetbe. Őket ki kell szolgálni! ….egy ideig. Ott még nem szorongat a könyörtelenül telő idő.

A régi ügyfelek elmondásai alapján elmondható, hogy az 1-2 ezer ügyfél számos ügye évekig áll a cégnél, és érdemleges esemény nem történik bennük. Miért van ez? Jó, ez csak költői kérdés volt.

.

 

HA IGAZI MEGOLDÁSRA VÁGYSZ:

ITT ha segítséget kérsz, szakmai hozzáállást kapsz, és EREDMÉNYEKET! ITT kattints, hozd az ügyedet, mert töretlenül folytatom, ahol abbahagytam. Mert minden ügyfél fontosabb, mint a körülmények!>>KAPCSOLAT<<


 
Ha adósságkiváltó hitelben gondolkodsz
 
Ezt is lehet, akkor is ha már folyik a végrehajtás, akkor is, ha még nem történik végrehajtás az ügyedben. Ehhez -khr mellett is pénzhez juthatsz, csak kérned kell:
 
ITT TALÁLSZ hitel segítséget! >>KAPCSOLAT<<

 
 
Milyen lehetőségeim vannak, ha adósságokat akarok rendezni?
 
1. Adósságcsökkentéssel megvalósulhatnak a fent leírtak: kevesebb tartozást, részletfizetéssel fizethetsz vissza,
2. Hitelfelvétellel MINDENT tisztázhatsz!
Hitelfelvételt, vagy adósségcsökkentést ITT kérhetsz, még -Khr esetén is ez megoldható! >>gyorsHITELHÁZ – KAPCSOLAT<<
 
 
 
Eközben erősen ajánlott szakember segítségét kérni, MERT még itt is van lehetőség az árverés megállítására! Fenti kapcsolati linken kérhetsz olyan irányú/jellegű segítséget, amilyet szeretnél: egyezséghez szakembert, vagy gyors hitelt a tartozás rendezésére.
 
 
 
 
KÁROK ENYHÍTÉSE
 
Még árverés alatt is, akár a becsérték megállapításáról szóló végrehajtási levél, akár a zajló árverés alatt is meg lehet fordítani az eseményeket. Tevékenységem során 3 nap alatt is sikerült már hitelt kihelyeznünk oda, ahol árverésen volt az ingatlan. Persze nem elég a 19. napon szólni, ha van olyan licit, ami elvinné az ingatlant az első szakasz 20. napján. Tehát azért itt is fontos az időtényező. De merjónünk szólni! Tarts ki a végsőkig, soha NE add fel a reményt, hogy még mindent megakadályozhatsz!
 
 
 

Keress bennünket, ha megszabadulnál a magas adósságaidtól, vagy elkerülnél, megállítanál egy végrehajtást! >>KAPCSOLAT – KÉREK SEGÍTSÉGET!<<


Az anyagi válsághelyzet megszüntetése

A legfontosabb: >>kérjünk szakértői segítséget<< a gyökérprobléma megoldásához: az anyagi válsághelyzet kialakulásának fő okozója az adósságprobléma. Ha az adósságprobléma eltűnik, minden más is eltűnik. Nem lesz anyagi válság, csakis tiszta, rendezett pénzügyi helyzet!

Hogyan lehetséges ez? Tudok segíteni az adósság kezelésében, ami egyben annak csökkentését és kamatmentes visszafizethetőségét is jelenti. Ha lecsökken a tartozás, kialakul bármiféle egyezség a követelő cég és adós között, akkor eltűnik az anyagi probléma. Mivel mindenki saját anyagi körülményeihez igazítható az adósság gond, tehát bárki fizetni fogja tudni, és kamatok nélkül el is tud majd tűnni a tartozás, megáll a végrehajtás. S mivel lehet majd fizetni, nem lesz válasághelyzet!

Keress bátran, előzzük meg a nagyobb válsághelyzetet, ha már nagy a baj, kezeljük és tüntessük el!

Ha bárki azt gondolja, ez lehetetlen, akkor NE keressen, de bárki aki úgy gondolkozik, megpróbálom, hiszen NINCS vesztenivalóm, azok bátran KERESSENEK!

 

 

 

Szeretettel, Andrea – Hitelsakkmatt

 

Kapcsolódó cikkek

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt […]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így[…]

26

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!   Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket.  Ha alacsony a becsérték, akkor[…]