A bedőlt hiteleket újabb hitellel rendbehozni működőképes alternatíva, vagy nonszensz?

A bedőlt hiteleket újabb hitellel rendbehozni működőképes alternatíva, vagy nonszensz?

 

Napjainkban sokféle menekülési lehetőség foglalkoztatja az embereket, akik elkeseredesükben ülnek otthon, és törik a fejüket, egyrészt azon, hogyan jutottak ekkora bajba, és miért tettek magukkal ilyet, másrészt azon agyalnak éjt nappallá téve, hogyan másszanak ki az anyagi zűrzavarból?
Lázasan kutatnak megfelelő, a helyzetükre jellemző információk után, -amit most Te is teszel-, és azt veszik észre, hogy több, mint elég van ezekből. Kéretlen, az elbizonytalanításon túl semmire nem való  információ tömeg fogadja őket, és ezekből kell(ene) szelektálni, és felhasználni valamit a saját javukra.

És ez nem megy megfelelő alaptájékozottság nélkül. De azt is meg kell szerezni valahonnan. Lehetőleg nem a szomszédtól, a baráttól, vagy az állítólag nekünk segítő, és együttérző rokonoktól. Ahogy nem mennek az emberek orvosi tanácsért a húsboltba, vagy Mari nénihez, úgy adósság gondokban sem tanácsos szakembert nélkülöző helyeken véleményt kutatni. Sok platformon tanácsolom ezeket a megszívlelendő tanácsokat, de emberek lévén, gyakran követünk el hibákat. Nem a Te hibád, ha zavarodott vagy, és ha még az adósságterheid helyzete miatt kellőképpen bizonytalan, és ijedt is, akkor nagy “szerencse” kell ahhoz, hogy jó helyen, jó információkat kapj ahhoz, hogy miként tudsz egyenesbe jönni.

 

Hogyan lehet súlyos károk nélkül adósságot rendezni?

Nem lehetetlen, sőt! Sokan, sokféleképpen tudnak ma már segíteni kilábalni az adósságokból: hitelekből, annak ilyen-olyan típusú fajtáiból, netán egy teljes adósságspirálból. Sokan sokféle kárt is okoznak a szerencsételen, kiszolgáltatott helyzetű adósoknak, kihasználva azok tájékozatlansággal vegyített bizonytalanságait. Tehát itt van egy újabb csapda, ami a sok nyűg és baj mellett előttünk áll. 

 

Hogyan tudjuk felkutatni, majd megállapítani, hogy kire bízhatjuk az adósságok orvoslását?

Van ehhez recept? Létezik valamilyen 6. érzék, amivel különbséget tudunk tenni segítő-segítő között? Nekem van ilyen… 🙂 Persze a legtöbb ember csak arra hagyatkozhat leginkább, hogy milyen első benyomás éri őket az első találkozáskor? Miből tudhatjuk, hogy jó helyről kérünk segítséget, ha jogi szakemberhez megyünk? 

Haladjunk szépen sorban, úgy felépítve, ahogy annak a gyakorlatban működnie kell. Mik a jó benyomás jelei?

 • Van egy “előszűrő” beszélgetés, aminek keretében szépen sorban átbeszélik velünk az ügy részleteit;
 • Nincs lekezelés, sem felületesség az ügy átbeszélése során; Ez még jellemzően a telefonos megbeszélés szakasz;
 • Felajánlják a személyes szaktanácsadás többféle lehetőségét, pl. több helyszínt ajánlanak;
 • Időpont, és helyszín egyeztetése történik, ha erre igény van;
 • Ha ezen a megjelenés nehézkes több okból is, akkor telefonos ügymegbeszélést követően a jogászi konzultáció következik;
 • Visszahívás keretében elmondják a jogászi véleményt, milyen kilátással, milyen eredményeket lehet elérni az adott ügyben;
 • Felajánlják annak igénye alapján az online ügykezelés rendszerét is, szem előtt tartva a segítséget kérő szempontjait;
 • Elmondanak mindent az ügykezelés, adósságrendezés menetéről, díjazásról, megbeszélik a kapcsolattartás szempontjait is, ha minden érthető: elindul a megbízás a hivatalos jogi rendezési folyamatra.

Személyes szaktanácsadás esetén az alábbi lépcsők, és elvárások vannak:

 • Megfelelő udvariasság, tisztelet az adós iránt a jogi szakembertől;
 • A kiadott, saját időpontok lehetőség szerinti tartása a hosszú várakozás elkerülése érdekében;
 • Megfelelő hosszú: 1/2 órás személyes, négyszemközti tanácsadás keretében a látogató adós ügye részleteinek átbeszélése;
 • Az adósság(ok) teljes és végleges rendezésének megfelelő megoldási terv ismertetése;
 • A rendezési folyamat indítása a másik fél kérése alapján, és a szükséges dokumentumok elkészítése.

Nos, a fenti összefoglaló a két ügygondozási formáról a saját példánk alapján készült. Mi így dolgozunk, és ezek mentén végezzük segítő munkánkat. Nem hallottam még ilyen komplex, egyéni szempontokat szem előtt tartó ügykezelésről. Persze ettől függetlenül lehetnek hasonlóan odafigyelő segítők. Fontos szempont részemről, hogy annyi időt áldozzak az előszűrő, első, második, további beszélgetésekre, amennyi szükséges, amennyit az az ember igényel, aki segítségért megkeres bennünket. 🙂 Fontos, hogy meghallgassam, megértsem, és megfelelően tájékoztassak, és megnyugtassak mindenkit.

 

Újabb hitelfelvétellel megfelelően rendezhetők a különböző adósságok?

Az újabb hitelfelvétel -ha akad még valaki a szűkebb környezetben, aki hajlandó értünk adóssá válni-, újabb költségekkel is jár, ezt jó ha az elején belekalkuláljuk. Bár tisztázhatjuk a sok-sok gondot okozó, felmondott, bedőlt hitelünket/hiteleinket, de egyet fontos tudni. Elindul az újabb futamidő egy “szűz” kölcsönnel, amit fizetnünk kell rendesen, hiszen az a cél, hogy ne dőljön be ez is. Ennek ára van (több is):

 1. A teljes összeget vissza kell fizetni, ami a bedőlt hitelünk végeredménye
 2. Másfajta kamattal, és költségekkel fizetjük az új kölcsönünket -aminek lehetnek akár jobb feltételei, és rosszabbak is a korábbinál;
 3. Csak annyit érünk el az újabb kölcsönnel, hogy tiszta lappal indulunk újra az adósság visszafizetésének, AZONBAN nem kezeltük mélységeiben az adósságunkat.

 

Miért jobb a bedőlt adósságok helyi kezelése?

Több szempontból is sokkal eredményre vezetőbb az, ha a bedőlt hitelt, kölcsönt kezeljük, gyógyítjuk, annál mintha egy teljesen újba vágnánk bele. Mik ezek a szempontok?

 • Tudunk spórolni a tartozás összegén! Az esetek 99 %-ban ez milliók megtakarítását jelenti!
 • Kamatokat elfelejthetjük, és kamatmentesen visszafizethetjük azt!! Ez óriási erejű. ITT találsz erről bővebb információt>> A kamatmentesség ereje – olvasd el, katt!
 • Kapunk egy újabb futamidőt, igazodva a saját anyagi körülményeinkhez.
 • Meg tudjuk akasztani egy jó megegyezéssel az esetlegesen már elindult végrehajtási eljárást: bér letiltást, akár árverést is.
 • Mentesíteni tudjuk a kölcsönügyletben benne lévő más kezeseket, adóstársakat is.
 • Végleg tisztába tudjuk tenni a különböző tartozásokat;
 • Helyreáll az adós lelkiállapota, életkedve és bizalma is. Ami a legfontosabb.

Érdemes időben cselekedni, segítséget kérni! Sajnos sok fogyasztónak nincs már meg az ingatlana, mert árverésre adta a bank, holott éveken át tartó perben állt a pénzintézetével. Nem számít. A bankoknak, követeléskezelőknek egy valami számít: mikor kapják meg az (szerintük) őket illető pénzt. 

 

Ha újabb hitelfelvétel nem igazán eredményes, mi lehet hát akkor a megoldás?

Tapasztalataink szerint minden esetben az vezet eredményre, ha szakemberre bízod az ügyed megoldását. Olyan szakembert keress, aki megfelelőképpen tud az ellenoldal fejével gondolkodni, van tapasztalata, rutinja, és megfelelő kapcsolatrendszere ahhoz, hogy egy igazi anyagi segítséget jelentő megegyezést hozzon össze. Azaz jó arányban tudja csökkenteni a tartozást, és azt is el tudja érni, hogy a maradék összeget a saját anyagi korlátaidhoz igazodó feltételekkel tudd visszafizetni. Hol találsz ilyen szakembert? Helyben vagy, mi az ilyen ügyekre szakosodtunk. Nem csupán kimondott deviza tartozásokat, hanem minden típusú adósságot tudunk kezelni, és megfelelő megoldással lezárni azokat, és kidolgozni a kamatmentes visszafizetés lehetőségét is. 

 

Milyen esetekben tudunk segíteni? Ha

 • Megoldási terv kell az adósságterhek csökkentéséhez;
 • Valaki több milliós megtakarítást szeretne a saját javára (természetesen);
 • Megoldás kell a tartozások visszafizetéséhez;
 • Fontos szempont a kamatok elengedtetése, hogy az aktuális tartozás helyett egy kamatmentes összeget kelljen visszafizetni,
 • Valaki szeretné elkerülni a végrehajtási eljárást, beleértve az árverést, és annak magas plusz költségeit;
 • Már elkezdődött a végrehajtási eljárás, letiltás van, vagy már árverés is indult, vagy várhatóan indulni fog;
 • Ha időközben felfüggesztették a végrehajtási eljárást átmeneti időszakra: ez idő alatt meg lehet egyezni a bankkal/követeléskezelővel = megszűnik a végrehajtás!
 • Már tettek bizonyos lépéseket (például pereltek) a problémák megoldására, de az nem vezetett eredményre;
 • A tartozás már akár elévült, és/vagy  megdönthető a kézbesítési vélelem (is);
 • Még valaki bizonytalan,  a döntést nem tudta meghozni, de mindenképpen azt akarja, hogy a helyzete javuljon, az adósságai csökkenjenek, tehát megoldást akar;
 • A saját ügyében információkat szeretne, amik előmozdíthatják döntését;
 • Vannak a tartozásban adóstársak/kezesek is, és őket szeretnék mentesíteni a fizetési kötelezettség alól… és még sorolhatnám.

Ha megvan benned az az elhatározás, az az erős érzés, hogy meg akarod oldani az adósság gondjaidat, és -attól függetlenül, hogy mi ennek az oka-, elhatároztad/elköteleznéd magad e mellett, akkor kérj segítséget, hogy hatékony eredménye is legyen a szándékodnak. 


Adósságrendező SIKEREK

Alábbiak pedig azok az adósságrendező sikeres végeredmények, amik az adósságteherből fakadó kiszolgáltatott anyagi helyzet megoldását célozzák! 🙂 Erre kellene hangsúlyt fektetni!

SIKEREK, mert ezek a tartozások, amikről ITT olvashatsz, valódi, hús-vér emberek saját adósságterhei voltak, saját adósságcsapdába rekedt családok adósság gondjainak teljes megoldását mutatják.Látod az arányokat, és a teljesítési, adósságlezárási pozitív számokat? Jó helyen vagy, megérkeztél. Nézd meg, mélyedj el bennük, és szólj, ha bármiben tudunk segíteni!

Mert a TIÉD LEHET a következő SIKER!


JÓ TUDNI:

Ha adósságterheinket akarjuk rendbe szedni, először is el kell indulni, és kérni kell segítséget.

Ilyenkor kell a cselekvő üzemmód, hogy kikutasd, mi a jó irány, de egyéb módszereket is be kell vetned a helyes adatok megszerzéséhez – és persze kell egy kis természetes intelligencia, amivel átlátod az egész képet.

Hogy pontosan hogyan?

A személyes szaktanácsadásunkon mindenre választ adunk. Gondolkodásra is, cselekekvésre is :).

Személyes szaktanácsadás – egy bizonyított, sikert hozó módszer az anyagi körülményeid rendbetételéért. >>

Kattints, jelentkezz! 🙂

Tiszta anyagi helyzetet akarok!>>Katt!

És ami ugyancsak szállítja a helyzet megoldásokat hozzád:

Online szaktanácsadás, mert így sokkal könnyebb, spórolósabb, és gyorsabb:

 

Online adatbekérő űrlap

Töltsd ki, küldd el, és érkezik a segítség! 🙂

Az információ legyen Veled! Andrea – Hitelsakkmatt – 06304845236Mi az az Online ügykezelés?

Egyre többen intézik adóssággondjaikat az interneten keresztül, választva az online ügybeküldés lehetőségét. Az erre alkalmazott űrlapunk segítségével könnyedén, egyértelműen le tudja mindenki írni az ő saját problémás adósság helyzetét, és az űrlap elküdésével befogadjuk ennek átnézését, kiértékelését, díjmentesen. Nagyon rövid, 1-2 munkanapon belül történik minden beküldött ügy kiértékelése, és az elvárható, kijárható végeredmény, megoldás visszajelzése is megtörténik adósok felé. 

Sok magyar él a világ különféle országaiban, így nekik ez egy kényelmes, és üdvözítő megoldási forma. De igénybe veszik a beteg, idős, utazni nem tudó emberek is, vagy azok, akik így megspórolhatják az utazási költségeket. 

Kérdezz meg szakértőt, hogy hogyan lehet kezelni, csökkenteni adósságterheidet! Kérdezz minket! Küldd el ügyed részleteit, hogy ebben megfelelő választ tudjunk adni. Katt ide!>>

 

Adatbekérő űrlap, katt!

 

Bízz abban, ami töretlenül hozza az eredményeket, és lásd, hogy a mediácós (peren kívüli megegyezés) megoldással óriási adósságcsökkentések valósultak már meg, és rengeteg ingatlan menekült meg az árveréstől, sok-sok adóstól hárult el a kilakoltatás veszélye! Ez a megoldás, az a megoldás, ami nem függ semmilyen hatalomtól, irányítástól, érdekektől, rétegektől. Ez arról szól, hogy minden fél megkapja, amit elvár. Jól jár a fogyasztó is, és jól járhat a bank is. Nincs erő, nincs egymásnak feszülés, csak az értelmes párbeszéd van.

Hogy ne érezd magad egyedül a gondoddal, tudd, hogy MI ITT VAGYUNK. Veled,  és melletted! Ha anyagi gondjaid vannak, lehúznak, leterhelnek adósságaid, merj segítségért kiáltani! Mindegy, hogy devizahitel, vagy forinthitel nyomaszt, a lényeg, hogy merj változtatni, hogy megoldódjanak az anyagi gondjaid!

Változtass a gondokon a betonbiztos módszerrel, vegyél egy egészen új irányt! >>

Személyes szaktanácsadás >> A végleges adósságrendezésért!

 

Egy fesztelen szaktanácsadói beszélgetés, amely csakis az anyagi gondok megoldásáról szól! Kattints, kérj időpontot, kuponnal díjmentesen!


Javaslatunk

Bármilyen, adósságodat, hiteledet érintő változás történik az életedben, például ha látod azt, hogy nehezen fizeted az adósságodat, főleg ha több is van, feltétlenül vedd fel a kapcsolatot hitelszakértővel!  Ha munkahelyed kerül veszélybe, szintén nehéz fizetni bármilyen tartozást, és az egészségügyi problémák is kihatással vannak az aktív, rendszeres törlesztésre.

Hatékony, gyors segítségnyújtást ITT KÉRHETSZ!>>

 

Adatbekérő űrlap, katt!

 

    A Facebook akadályozza a cikkek láthatóságát, ezért arra kérünk, hogy 1 megosztással -a cikk alján találod a “f” megosztás gombot-, segítsd a törekvésünket,

hogy minél több embernek tudjunk segíteni az adósságterhein! Köszönjük!

Ha értesülni akarsz mindig a legfrisebb adósságokkal kapcsolatos információkról, iratkozz fel írásainkra! >IDEKATTINTS!<

Az információ legyen Veled! Hitelsakkmatt (06304845236) -> Kapcsolat

 

Kapcsolódó cikkek

07

jún
babaváró támogatás, családvédelmi akcióterv, CSOK

Behúzzák az adósságféket, mikor a babaváró hitel kezdetét veszi

    Adósságfék? 2019. július 1-jén lép életbe a családvédelmi akcióterv keretében bevezetett több új hitellehetőség. Éppen azon a napon, amikortól az adósságfék szabályok szigorítása is hatályossá válik – írj az énpénzem.hu. Várhatóan a bankok ezen felül további megkötéseket is alkalmazhatnak és az most látszik, hogy élni fognak a lehetőségekkel. A 18-40 év közötti várandós kismamák körében végzett felmérés szerint a kismamák 80 […]

03

jún
családvédelmi akcióterv, CSOK

Megindulhat a roham: a babatámogatást igénylők 70 %-a megfelelt!

De vajon mennyi vállalt gyermek NEM született meg a korábbi Szoc-pollal?   Visszacseng a múltból: a korábbi Szoc-pol támogatásra vállalt gyerekek negyede sem született meg! Visszatart ez a pár éves adat valakit? Úgy tűnik számomra, hogy a magyar ember, hasonlatosan a gyerekekhez, úgy viselkedik bizonyos helyzetekben, a jól hangzó, kecsegtető ajánlatok hatására, hogy csak a jó hírre koncentrál,[…]

31

máj
Adósságrendezés, családvédelmi akcióterv

A cél: egy lebutított, fegyelmezhető ország?

A cél: egy lebutított, fegyelmezhető ország?   2010. óta tömegesen vándorolnak el az emberek országunkból, a statisztika szerint 600 ezer magyar fiatal vándorolt el, amely létszám már 1 millióra is rúghat az azóta eltelt idő miatt. Az adatok szerint a kivándorlók java fiatal, és az okozza a további problémát, hogy minden 6. magyar gyermek külföldön, Ausztriában, Angliában,[…]

30

máj
Adósságrendezés, családvédelmi akcióterv

Családvédelmi akcióterv – vagyoni, demográfiai fellendülés várható?

Családvédelmi akcióterv – vagyoni, demográfiai fellendülés várható? Vagy mint halottnak a csók?     Két teljesen ellentétes pólus. Nyilván oka van annak, amiért a kormány előrukkolt a nagy csábítással. A 7 pontos családvédelmi akciótervet olyan bombának szánta, ami visszautasíthatalanul csábító, és szem szájnak ingere, és amin még elgondolkodni sem érdemes, annyira meseszép! A cél mindazonáltal a gyerekszületések[…]

29

máj
Adósságrendezés, árverés, haszonélvezeti jog, öröklés

Mi a helyzet akkor, ha öröklés történik, és jelzáloghitellel, végrehajtási joggal terhelt az ingatlan?

Mi a helyzet akkor, ha öröklés történik, és jelzáloghitellel, végrehajtási joggal terhelt az ingatlan? Mi van a haszonélvezeti jogot élvezővel, ha az ingatlant terhelő adósság behajtás közeli helyzetbe kerül?     Megtörténhet, hogy vagyon helyett csupa adósságot öröklünk? Biztosíték a haszonélvezeti jog akkor, ha árverésre kerül sor? Ezek azok a témák, amelyek oly sok meglepetést okozhatnak bárki[…]

21

máj
adósság, Adósságrendezés, Hitelek

A devizahitelesek már csak magukra számíthatnak?

A devizahitelesek már csak magukra számíthatnak? Ezt nyilatkozta a Bankszövetség főtitkára A bankrendszer nem számít arra, hogy ismét szerteágazó adósmentő intézkedéseket hozna a kormányzat a korábban devizahiteleik miatt bajba került ügyfelek érdekében.  Kovács Levente nyilatkozata szerint: “Azzal számolunk, hogy a korábbi jogi kereteken amúgy is túlnyúló magyar jogalkotás lezártként kezeli az ügyet.” 11 év igazolja azt az[…]