4. lecke – Érdemes saját magunknak készíteni a perbeadványt? Mik a hátulütők?

Érdemes saját magunknak elkészíteni a perbeadványt? Mik a hátulütők?

Az előző leckében kaptatok házi feladatokat.

Akkor lássuk: 

 1. Eldöntötted, hogy nekiindulsz a pernek? Ha igen:
 2. Választottál már pénzügyi szakjogászt ehhez? Ajánlom magunkat! Itt kérheted a segítségünket: 
 3. <<Kérem a pénzügyi jogászi segítséget!>>
 4. Ha már hívtak a banktól, és kérték a következő, vagy az elmaradt részleteket, Te alkalmaztad az előző leckében leírt tanácsokat? Reméljük. Ha igen, és nem értél el célt, kérlek írd meg nekün, hogy tudjunk segíteni. Ha nem, akkor mikor legközelebb hínak, kérlek alkalmazd a 3. leckében leírt tanácsok valamelyikét.

Volt egy kis kihagyás a leckék között, ez a szabadságolásunk oka. De most már itt vagyunk, és már sűrűbben fogjátok megkapni a soron következő leckéket.

Íme a mai: tehát, érdemes-e saját magunknak megírni a perbeadványt, és eljuttatni a bíróságokra?

A válaszunk egyértelműen: NEM!

1. Sok-sok ügyfelünk írt már levelet hozzánk azután, hogy beadta a saját maga által írt perbeadványt a bíróságra. Mi volt ezzel a gond?

 1. Minden esetben küldött a bíróság hiánypótlást >> ki kellett egészíteni a beadványt egy sor jogi elemmel, amit nagyon nehéz megoldani jogi végzettség, és szaktudás nélkül.. Tehát ezek után már nem boldogultak a beadványukkal az emberek.
 2. Ezeket a saját kezű beadványokat a bíróságok mindig félredobták, és nem nagyon lett ezekből per.
 3. Dr. Léhmann György ügyfelei is, akik saját magunk írják a beadványaikat, -hiszen köztudott, hogy az ügyvéd Úr már nem tud vállalni saját maga ügyfeleket, ezért sablon levelekre írják a beadványokat, és így kerül a bíróság elé -, szóval így nem érdemes elkezdeni a pert. Mert hogy soha nem lesz vége.
 4. Tehát nem lesz kártérítés, és nem lesz adósságcsökkentés sem egy olyan összegre, amely már vállalható, és fizethető.

2. Hogyan csináld akkor a saját ügyed intézését, hogy eredménye is legyen? Hát így:

 1. Tehát azt javasoljuk, hogy SENKI NE ADJA BE saját maga a beadványát a bíróságra. Inkább mindenki keressen egy pénzügyi szakjogászt erre a feladatra.
 2. A Hitelsakkmatt pénzügyi jogásza felkészült a devizahiteles ügyekben, hiszen már 2-3 éve gyakorlatias ezen a területen. Számolatlan perbeadványa volt, van a bíróságokon, szerte az országban.
 3. Ezen kívül rengeteg szóbeli megállapodást kötött faktor-behajtó cégekkel, illetve az autóhiteleket kibocsájtó szervezetekkel. Mind pozitív eredménnyel. Így nem lett per sem az ügyekből.
 4. Ő arra törekszik, hogy a pert elkerülhessék az ügyfelek, tehát mindent megtesz azért, hogy olcsóbb legyen az ügyvitel. Azokkal a bankokkal, faktorcégekkel, ahová be tud menni tárgyalni, azaz amely szervezetek erre hajlamosak, mindig egyeztető tárgyalásokat kezdeményez, amelyek az ügyfél javára szoktak végződni.

HÁZI FELADAT

 1. Megkeresel egy megbízható pénzügyi jogászt az ügyeddel, és megkéred, hogy készítse el a perbeadványokat…természetesen csak azok után, hogy átnézte a hitelszerződésedet/hitelszerződéseidet.
 2. Nem olvasgatsz rémhíreket a Facebook és társai oldalakon.
 3. Ha valamit nem találsz, vagy olyasmi információval találkozol, amit nem értesz, rögtön hozzánk fordulsz segítségért. Tudod, hogy ez a segítség ingyenes a számodra!

<<Szeretnék segítséget kérni az ügyemben a Hitelsakkmattól!>>

Nemsokára jövünk az 5. leckével, amikor is a felénél fogunk járni a tanfolyamban!

Az információ legyen Veletek! Hitelsakkmatt

Kapcsolódó cikkek

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így […]

26

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

Áremelkedések – Brutális következmények

Ha éppen csak túlélni próbálsz, biztosan rontasz a helyzeten!   Egyes becslések szerint ebben a két évben úgy feltorlódtak az árverésre váró ingatlanok, hogy most közel 30.000 ilyen ház vagy lakás várakozik arra, hogy árverésre bocsássák. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket.  Ha alacsony a becsérték, akkor[…]

29

jún
árverés, végrehajtás

LICITHÁBORÚ – feltűnt a kilakoltatás veszélye!

Licit van, iparkodj!   Ez a helyzet egy árveréskor alakul ki. Ezt előzi meg a becsérték megállapítása, melynek során a végrehajtó a helyi önkormányzattól kikéri a becsértéket. Ezt a helyi, építéshatósági ember végzi el. Hol személyesen -szerencsés esetben-, hol pedig az íróasztala mögül. Ilyenkor, sőt a legtöbb esetben fals eredményt adnak ki, ami korántsem vicces! Ha alacsony[…]

12

máj
árverés, végrehajtás

Becsérték – mire figyelj oda, ha megállapítják?

BECSÉRTÉK – ÁRVERÉS Mi az a becsérték, milyen életbevágó szerepe van, miért árveréseknél jelenik meg, és ki állapítja meg? Haladjunk sorban. 1. A becsérték az az érték, ami az ingatlan aktuális piaci értékét határozza meg. Persze a becsérték megállapítása sajnos a legtöbb esetben fals értékeken alapul.   2. A szerepe abban rejlik egyrészt, hogy a végrehajtó mikor[…]

21

ápr
Adósság behajtása, végrehajtás

Minden, ami végrehajtás! Erre tessék vigyázni!

MIT tehet meg egy végrehajtó, ha elindult a végrehajtás?   Sajnos, sok mindent! Több eszköze is van egy végrehajtónak, ha egy tartozásban végrehajtást kérnek.   Eszközök: -Foglalás, -Inkasszó, -Letiltás, -Vállalkozás vh. alá vonása, -Árverés.   Utóbbi a végső eszköz, akkor nyúl ehhez a végrehajtó, ha már egy ideje a letiltás folyik, de nem látszik az adott tartozás[…]

12

ápr
végrehajtás

Saját magunktól letiltani?? Van ilyen?

Letiltás saját magunktól? Hogyan??!   Felmerült egy kérdés Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/csokkentes.hitelmentes) , mely igazán érdekesnek ígérkezik. Lássuk!   “Valószínűleg vannak mások is, akiket érdekel egy korrekt válasz az alább vázolt problémára. Ha bírósági végrehajtó, egy jogos, bíróság által megítélt követeléssel kapcsolatban nekem, mint KATA-s egyéni vállalkozónak küld egy letiltásról szóló felszólítást, aminek az a lényege, hogy a[…]