4. lecke – Érdemes saját magunknak készíteni a perbeadványt? Mik a hátulütők?

Érdemes saját magunknak elkészíteni a perbeadványt? Mik a hátulütők?

Az előző leckében kaptatok házi feladatokat.

Akkor lássuk: 

 1. Eldöntötted, hogy nekiindulsz a pernek? Ha igen:
 2. Választottál már pénzügyi szakjogászt ehhez? Ajánlom magunkat! Itt kérheted a segítségünket: 
 3. <<Kérem a pénzügyi jogászi segítséget!>>
 4. Ha már hívtak a banktól, és kérték a következő, vagy az elmaradt részleteket, Te alkalmaztad az előző leckében leírt tanácsokat? Reméljük. Ha igen, és nem értél el célt, kérlek írd meg nekün, hogy tudjunk segíteni. Ha nem, akkor mikor legközelebb hínak, kérlek alkalmazd a 3. leckében leírt tanácsok valamelyikét.

Volt egy kis kihagyás a leckék között, ez a szabadságolásunk oka. De most már itt vagyunk, és már sűrűbben fogjátok megkapni a soron következő leckéket.

Íme a mai: tehát, érdemes-e saját magunknak megírni a perbeadványt, és eljuttatni a bíróságokra?

A válaszunk egyértelműen: NEM!

1. Sok-sok ügyfelünk írt már levelet hozzánk azután, hogy beadta a saját maga által írt perbeadványt a bíróságra. Mi volt ezzel a gond?

 1. Minden esetben küldött a bíróság hiánypótlást >> ki kellett egészíteni a beadványt egy sor jogi elemmel, amit nagyon nehéz megoldani jogi végzettség, és szaktudás nélkül.. Tehát ezek után már nem boldogultak a beadványukkal az emberek.
 2. Ezeket a saját kezű beadványokat a bíróságok mindig félredobták, és nem nagyon lett ezekből per.
 3. Dr. Léhmann György ügyfelei is, akik saját magunk írják a beadványaikat, -hiszen köztudott, hogy az ügyvéd Úr már nem tud vállalni saját maga ügyfeleket, ezért sablon levelekre írják a beadványokat, és így kerül a bíróság elé -, szóval így nem érdemes elkezdeni a pert. Mert hogy soha nem lesz vége.
 4. Tehát nem lesz kártérítés, és nem lesz adósságcsökkentés sem egy olyan összegre, amely már vállalható, és fizethető.

2. Hogyan csináld akkor a saját ügyed intézését, hogy eredménye is legyen? Hát így:

 1. Tehát azt javasoljuk, hogy SENKI NE ADJA BE saját maga a beadványát a bíróságra. Inkább mindenki keressen egy pénzügyi szakjogászt erre a feladatra.
 2. A Hitelsakkmatt pénzügyi jogásza felkészült a devizahiteles ügyekben, hiszen már 2-3 éve gyakorlatias ezen a területen. Számolatlan perbeadványa volt, van a bíróságokon, szerte az országban.
 3. Ezen kívül rengeteg szóbeli megállapodást kötött faktor-behajtó cégekkel, illetve az autóhiteleket kibocsájtó szervezetekkel. Mind pozitív eredménnyel. Így nem lett per sem az ügyekből.
 4. Ő arra törekszik, hogy a pert elkerülhessék az ügyfelek, tehát mindent megtesz azért, hogy olcsóbb legyen az ügyvitel. Azokkal a bankokkal, faktorcégekkel, ahová be tud menni tárgyalni, azaz amely szervezetek erre hajlamosak, mindig egyeztető tárgyalásokat kezdeményez, amelyek az ügyfél javára szoktak végződni.

HÁZI FELADAT

 1. Megkeresel egy megbízható pénzügyi jogászt az ügyeddel, és megkéred, hogy készítse el a perbeadványokat…természetesen csak azok után, hogy átnézte a hitelszerződésedet/hitelszerződéseidet.
 2. Nem olvasgatsz rémhíreket a Facebook és társai oldalakon.
 3. Ha valamit nem találsz, vagy olyasmi információval találkozol, amit nem értesz, rögtön hozzánk fordulsz segítségért. Tudod, hogy ez a segítség ingyenes a számodra!

<<Szeretnék segítséget kérni az ügyemben a Hitelsakkmattól!>>

Nemsokára jövünk az 5. leckével, amikor is a felénél fogunk járni a tanfolyamban!

Az információ legyen Veletek! Hitelsakkmatt

Kapcsolódó cikkek

20

nov
Bank, Banki praktikák, Hitelek, végrehajtás

Banki trükkök I. – Hogyan veszik ki a zsebedből a pénzt?

Hitelkártya trükkök pórul járt adósok elbeszélése alapján   Terveim szerint több részes cikket készítek a banki trükkök témáról, mert  bőségesen van ezekből. Ez a cikk a bank részére nagyon jól bevált egyik trükköt írja le.   1 db hitelkártyából 2 db lett   Egy bizonyos banknál csereberélték a hitelkártya neveket: egyszer volt Mastercard, másszor volt a Tv2+ÉN[...]

14

nov
árverés, Devizahitel, végrehajtás

Adós életek – deviza sorsok – Saját történet I. rész

“Senki nem tartott fegyvert a fejedhez!…”  Ez az írás az én igaz történetem arról, amit a 2 devizahitelemmel átéltem 7 évvel ezelőtt. Minden egyes mozzanatra, és lelki teherre, sérelemre, és nyomásra úgy emlékszem, mintha tegnap történt volna. “Senki nem tartott fegyvert a fejedhez!…” Talán már mondták Neked is? Jópofa, nem? Főképp, ha a családodban is elhangzik, vagy a[…]