4. lecke – Érdemes saját magunknak készíteni a perbeadványt? Mik a hátulütők?

Érdemes saját magunknak elkészíteni a perbeadványt? Mik a hátulütők?

Az előző leckében kaptatok házi feladatokat.

Akkor lássuk: 

 1. Eldöntötted, hogy nekiindulsz a pernek? Ha igen:
 2. Választottál már pénzügyi szakjogászt ehhez? Ajánlom magunkat! Itt kérheted a segítségünket: 
 3. <<Kérem a pénzügyi jogászi segítséget!>>
 4. Ha már hívtak a banktól, és kérték a következő, vagy az elmaradt részleteket, Te alkalmaztad az előző leckében leírt tanácsokat? Reméljük. Ha igen, és nem értél el célt, kérlek írd meg nekün, hogy tudjunk segíteni. Ha nem, akkor mikor legközelebb hínak, kérlek alkalmazd a 3. leckében leírt tanácsok valamelyikét.

Volt egy kis kihagyás a leckék között, ez a szabadságolásunk oka. De most már itt vagyunk, és már sűrűbben fogjátok megkapni a soron következő leckéket.

Íme a mai: tehát, érdemes-e saját magunknak megírni a perbeadványt, és eljuttatni a bíróságokra?

A válaszunk egyértelműen: NEM!

1. Sok-sok ügyfelünk írt már levelet hozzánk azután, hogy beadta a saját maga által írt perbeadványt a bíróságra. Mi volt ezzel a gond?

 1. Minden esetben küldött a bíróság hiánypótlást >> ki kellett egészíteni a beadványt egy sor jogi elemmel, amit nagyon nehéz megoldani jogi végzettség, és szaktudás nélkül.. Tehát ezek után már nem boldogultak a beadványukkal az emberek.
 2. Ezeket a saját kezű beadványokat a bíróságok mindig félredobták, és nem nagyon lett ezekből per.
 3. Dr. Léhmann György ügyfelei is, akik saját magunk írják a beadványaikat, -hiszen köztudott, hogy az ügyvéd Úr már nem tud vállalni saját maga ügyfeleket, ezért sablon levelekre írják a beadványokat, és így kerül a bíróság elé -, szóval így nem érdemes elkezdeni a pert. Mert hogy soha nem lesz vége.
 4. Tehát nem lesz kártérítés, és nem lesz adósságcsökkentés sem egy olyan összegre, amely már vállalható, és fizethető.

2. Hogyan csináld akkor a saját ügyed intézését, hogy eredménye is legyen? Hát így:

 1. Tehát azt javasoljuk, hogy SENKI NE ADJA BE saját maga a beadványát a bíróságra. Inkább mindenki keressen egy pénzügyi szakjogászt erre a feladatra.
 2. A Hitelsakkmatt pénzügyi jogásza felkészült a devizahiteles ügyekben, hiszen már 2-3 éve gyakorlatias ezen a területen. Számolatlan perbeadványa volt, van a bíróságokon, szerte az országban.
 3. Ezen kívül rengeteg szóbeli megállapodást kötött faktor-behajtó cégekkel, illetve az autóhiteleket kibocsájtó szervezetekkel. Mind pozitív eredménnyel. Így nem lett per sem az ügyekből.
 4. Ő arra törekszik, hogy a pert elkerülhessék az ügyfelek, tehát mindent megtesz azért, hogy olcsóbb legyen az ügyvitel. Azokkal a bankokkal, faktorcégekkel, ahová be tud menni tárgyalni, azaz amely szervezetek erre hajlamosak, mindig egyeztető tárgyalásokat kezdeményez, amelyek az ügyfél javára szoktak végződni.

HÁZI FELADAT

 1. Megkeresel egy megbízható pénzügyi jogászt az ügyeddel, és megkéred, hogy készítse el a perbeadványokat…természetesen csak azok után, hogy átnézte a hitelszerződésedet/hitelszerződéseidet.
 2. Nem olvasgatsz rémhíreket a Facebook és társai oldalakon.
 3. Ha valamit nem találsz, vagy olyasmi információval találkozol, amit nem értesz, rögtön hozzánk fordulsz segítségért. Tudod, hogy ez a segítség ingyenes a számodra!

<<Szeretnék segítséget kérni az ügyemben a Hitelsakkmattól!>>

Nemsokára jövünk az 5. leckével, amikor is a felénél fogunk járni a tanfolyamban!

Az információ legyen Veletek! Hitelsakkmatt

Kapcsolódó cikkek

04

okt
Adósságrendezés, végrehajtás

Kilakoltatási hullám

Sorra érkeznek panaszok a kilakoltatásról   Dr. Fiszter Zsuzsanna – “..Még most kezd igazán beindulni a kilakoltatási hullám. Rengeteg kilakoltatás van, napi 40 sikeres ingatlan árverezés átlagban. Mind a kilakoltatásokon, mind az országgyűlésben számíthatnak ránk a devizakárosultak, végrehajtások elszenvedői…”   Az ősz folyamán kezdődik majd a nagy hullám.  Az MBVK adatai alapján mióta  megindultak a kilakoltatások és újra megnyilt […]

28

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Így tettek tönkre…

Sokan mondják ugyanezt, de az esetek különböznek. Munkatársként így bánt el velem   A saját történetemen keresztül mutatom be azt a báránybőrbe bújt farkast, aki máig is eljátssza ugyanazt a mézes-mázos szerepét ügyfelei előtt, amit előttem korábban. Hittem neki, rá támaszkodtam. S mi lett a vége? Egy engedményezés, jóval több kamat, megnyerhetetlen perek, árverések sora…    […]

22

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Akasztják a hóhért?

 Meglopni azt aki segít…? Inkább így: meglopni azt, aki bajban van!     Na, de ilyet!   Fenti cikket olyan közönnyel, fapofával írták, hogy arra jobb szó híján azt mondanám, hogy a pofátlanság határtalan! Jóérzésű ember ilyet, az ő helyzetében nem tenne ki, de még csak eszébe sem jutna ilyennel előrukkolni!  Az adósság ügyekben segítségnyújtásra ígérvényt tevő[…]

21

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

Adósokon segítő cég(ek) – A megbízási díj nem jár vissza!?

Nem árt olvasni a sorok között, megnézni az apróbetűs részt is! Ez a cikk megtörtént eseményeket dolgoz fel.   Voltál már abban a bizonyos helyzetben, mikor arcul csapásként ért a valóság: nem kapod vissza a több százezer forintodat, amit egy ígérvényre fizettél ki? Ígérvény: az adósokat segítő cég minden szépet és jót megígér, csak fizess, utána pedig parkolóra[…]

14

szept
Adósságrendezés, végrehajtás

A hátbatámadás művészete

Nem azok az ellenségeid, akik kivont karddal állnak előtted, hanem akik a hátuk mögött tőrt szorongatva állnak az oldaladon. Amíg valakinek jól megy sora, mindenki a barátjának akar látszani.   Sajnálattal veszem tudomásul, hogy amióta nem vagyok az Adósmentor cégnél, azóta minden felborult. Kiváltképp a saját életem, a családom léte is. De erről majd később szólok…  […]

28

júl
Adósságrendezés, végrehajtás

INKASSZÓ – Javult a helyzet!

Az INKASSZÓ, mint népellenes végrehajtási eszköz …bár a szabályai javultak!   Talán mindannyiunk életében eljött már az a pillanat, mikor egy bosszantó inkasszóval találtuk szembe magunkat. Nem fértünk a pénzünkhöz, a bank önhatalmúlag zárolta, s sok ember ezt megfejelve még azzal is szembesül, hogy semmilyen mentes részhez, azaz egy Ft-hoz NEM fér hozzá a számlájáról! De így[…]