Rólunk mondták - tapasztalatok

 

Milyen érzés az, amikor lezárul egy ügy, és pont kerül egy nyomasztó
 
adósság végére? 
 
Függetlenül attól, hogy milyen típusú lezárással lehetett pontot tenni a végére, az bizony leírhatatlan érzelmeket képes mozgósítani.
 
De beszéljenek helyettünk azok, akik ezt már átélték:
 
 
VÉLEMÉNYEK RÓLUNK - SIKER márpedig VAN! :)
 
 
 Egyik kedves ügyfél tollából:
 
  •  Z.Gabi-"A törtènetem röviden:1998-ban a volt pàrommal felvettünk egy 500.000Ft-os BB-os szemèlyi kölcsönt az èn nevemre.Ùtjaink elvàltak, s mikor eljöttem -mivel mindent otthagytam-megbeszèltük ő fizeti vissza a havi 12.000 Ft-os hitelt.Ez vhogy elmaradt, ès èn 2017 èv vègèn megkeresèst kaptam egy "neves adòssàgbehajtò cegtől"..fizessek ki 3,3 milliò forintot....egèszen idàig egyszer sem kerestek semmilyen mòdon..kètsègbeesve böngèsztem a netet...megtalàltam Buczkò Andreàn (Hitelsakkmatt-Hitelmentès) keresztül Dr.Làszlò Gàbor urat..aki szavàhoz mèrten a meghatalmazàsommal felvette a kapcsolatot a behajtò cèggel..sikeresen, tudom, mert mùlt hèten hìvtak onnan, hogy az ügy az ügyvèd ùrral ùgy nèz ki, megoldòdni làtszik.
 
NAGYON HÀLÀS VAGYOK, NAGYON SZÈPEN KÖSZÖNÖM MINDKETTŐJÜKNEK!
Köszönöm ìgy ismeretlenül is, hogy nem hagytak cserben.
Z.Gabi"
 
Mi is örülünk nagyon!
____________________________________________________________
 
A TIÉD lehet a következő SIKER!
 
Ehhez mit kell tenned? Lépni egyet! Mert minden út az első lépéssel kezdődik. Itt tudod elkezdeni azt az utat, ami végül az ilyen és hasonló SIKEREKHEZ VEZET EL TÉGED IS!>> SIKERHEZ vezető első lépés - olvasd el!
 
Nézd meg, milyen jó dolgok várhatnak rád > Kattints, itt vannak a friss lezárások>>
_____________________________________________________________

 

  • K.Tamás peres eljárással kérte ügyei intézését jogászunktól,

azóta áttért a peren kívüli megegyezések módszerére, mert a hatékonyságot választotta, alábbiakban őt idézzük:

"Összefoglalom párszóban akkor az ügyemet.

 2015. Januárban találtam meg a Hitelsakkmatt hirdetését, meg a deviza hitelesek megsegítéséről. Felvettem velük a kapcsolatot e-amilba majd telefonon, ahol Andrea szakszerűen tájékoztatott, hogy hogyan megy ez a folyamat, és mennyit kell majd fizetni érte a jogász úrnak (ugye mivel semmi nincs ingyen).

Majd átküldte nekem a jogász úr elérhetőségét az e-mail címet és a telefonszámot, én felvettem vele a kapcsolatot, és átküldtem neki a kölcsön anyagát. Ő átnézte és annyit közölt, hogy lehet indítani a pert a bank ellen, én kifizettem a megbízási díjat, amit akkor kért (kettő részletében), majd 2015.01.25 be lett adva a perbeadvány a bíróságra. (aminek az anyagát teljes terjedelmében megkaptam a jogász úrtól).

Valamint volt egy személyes találkozóm is a jogász úrral (pedig 200 km lakom tőle) de úgy itt nagy a tét, és azért amiket lát és olvas az ember jobb meggyőződni róla, hogy valóság minden vagy sem.

 Közben bejött a forintosítás, ami egy rablás mivel a 4 800 000 Ft felvett kölcsönből 1 200 000 Ft vissza lett fizetve és a forintosítás 6 600 000 Ft-ra jött ki, ami kicsit durva. De ha ez a jogász úrék 60% kitudják venni akkor is a bank vissza kapja a pénzét.

 Nálam olyan soha nem fordult elő, hogy a jogász urat ne értem volna, el lehet, hogy sokat kellett hívni, de mindig felvette, vagy visszahívott. Most is folyamatosan konzultálok vele, mivel a peren kívüli megegyezésbe lett átvive az ügy magyarul a kölcsön kiváltásra kerül, sajnos több mint 3 éve húzódik a dolog. Most lesz az, hogy talán sikerül minden.

 Aki nem meri meglépni az ne is akarjon senkit se oktatni, mert sok értelmét nem látom neki, erre van egy közmondás „Gyáva népnek nincs hazája”.

 Összegezve én meg vagyok elégedve a jogászúr és az Buczkó Andrea munkájával.

 A végeredményről is befogok számolni. K.Tamás"

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Egy kedves hölgy szintén részt vett az általunk biztosított díjmentes konzultáción, személyre szabott szaktanácsadásunkon, és még aznap a következő levelet kaptuk tőle: :)
 
"Tisztelt Buczkó Andrea és Hitelsakkmatt
 
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a konzultáción. Őszintén nem sok jóra számítottam, de azért felmentem Budapestre, ahol rendkívül kellemes csalódás ért. Dr. László Gábor ügyvéd úr fogadott, akiről határozottan nagyon jó véleményem alakult ki. Már nagyon sok ügyvéddel beszéltem, s mindenhol csak csalódás ért, mert észrevehető volt, hogy elsősorban az érdekli őket, hogy minél több pénzt vegyenek el az adósoktól. Óriási meglepetésként ért, mikor elmondtam azt, hogy ügyünket hogyab szeretném továbbvinni, s azt mondta, hogy akkor Ő ezt az ügyet nem is vállalja, mert az elképzelésem és amit eddig tettünk az mind jó, s ezért semmi szükségünk nincs Őrá, ráadásul fizetnünk kellene Neki ha vállalná, ami ezért teljesen felesleges. 
 
Még mást is kérdeztem Tőle, mindenre tökéletes és hibátlan válaszokat adott. Ezt onnan tudom, hogy már előtte olyan ismerőseimmel beszéltem, akik eddig nekem sokat segítettek, s (nem ügyvédek, csak figyelemmel kísérik az eseményeket ugyanúgy mint én már 8 éve) megegyezett a véleményünk mindenben. 
 
Én Tisztelt Ügyvéd Urat bátran ajánlom bárkinek, aki hitelgondokkal küzd, mert egészen biztos, hogy a legjobb megoldással és a lehető legolcsóbban fog segíteni! 
Én nagyon örülök, hogy megismerhettem, s köszönöm Neki jóindulatát és segítségét. 
 
Üdvözlettel: J. L. Ádámné
 
Ezt követően engedélyét kértem ahhoz, hogy nyilvánosságra hozzam az általa leírtakat, és ő ismét válaszolt:
 
"Tisztelt Andrea és Hitelsakkmatt!
Természetesen engedélyezem, hogy megossza amit írtam. Ez a véleményem, akár tetszik más csoportoknak akár nem,  ez engem nem érdekel.
 
Teljesen igaza van, a legfontosabb, hogy ahol tudunk, segítsünk. Én is megtenném, sőt meg is fogom tenni az interneten, a messengeren és a Facebookon keresztül, hogy minél többen tudják meg, hogy Önök valóban hozzáértő módon segítenek.! J. L. Ádámné
 
Öröm a szívünknek, mikor a sok áldozatos munka meghozza a gyümölcsét, lélekemelő ilyen kedves, elismerő véleményeket kapni, és megnyugtatásul mondjuk, hogy kitűzött célunk az, hogy továbbra is folyamatos támogatásunkkal, gyakorlati ismereteinkkel segítsünk benneteket, az adósság okozta bajban lévőket!
Buczkó Andrea :)
______________________________________________________________________
 
Mi viszi előre a világot? Mi hajtja a kisgyermekeket is, mikor kezd tágulni számukra a világ? Az, amikor kérdeznek, mert rácsodálkoznak -szinte- mindenre!
 
  Az adósságproblémáidban a legkézenfekvőbb kérdés  az, ami véget tud vetni az agyalásnak, a kétségeknek, és a bizonytalanságnak, az csupán
 
egyetlenegy FONTOS kérdés:

 

  • Mit tudok tenni, hogy végre rendbe tegyem az adósságomat/adósságaimat?

 

S ezt követheti még a többi, ebből adódó és már CSELEKVŐ kérdés:

  • Mit tudok tenni, hogy visszafizethető adósságom/adósságaim legyenek?
  • Hogyan kell abba az irányba elindulnom, aminek a végén mindezt elérem?
  • Hol, és ki fogja mindezt nekem elmondani?

...és ha már ezen a cselekvő szinten vagy, a gondolkodó szinten, akkor az első lépést már meg is tetted azon a hosszú, eredményekhez vezető úton, amely a te első lépéseddel kezdődik.

A Hitelsakkmatt pénzügyi jogásza megmondhatja neked, hogyan és merre tovább>>

 

  a Hitelsakkmatt díjmentes szaktanácsadáson - új élet, komplett megoldási tervvel - időpontkérés itt, kattints!

Gyere, mert új életet kezdhetsz ezekkel az információkkal!

A Hitelsakkmatt díjmentes konzultáció nem csak, hogy véleményt ad, de irányt is mutat>> jelentkezés, időpontkérés itt, katt!>>

 

 

 
Ügyelj  az Email címed pontos leírására, hogy az ajándék e-book meg is érkezhessen hozzád! 
 

 Kérd a friss, ropogós Hitel Kisokost!

Naprakész lehetsz a hiteledet érintő kérdésekben.

Kérd ingyen letölthető tanulmányunkat itt!

 

Email*
Email még egyszer*
       Név*

 

Szóljon hozzá!

Az e-mail cím nem jelenik meg mások számára!


Biztonsági kód
Frissítés

 

Hitelsakkmatt

Sakkozd ki a hiteled! Adj sakk-mattot!

Dr. László Gábor

felmondott hitel szakértő

Székhely: Kecskemét, Budapest

Szerkesztő, hitelmentési asszisztens: Buczkó Andrea

Asszisztencia: Országos

Jelentkezés, időpontfoglalás a díjmentes személyes szaktanácsadásra Klikk!

Azonnali és működő megoldást keresel? Válaszokat az aggályokra?

Erre számíthatsz a tanácsadáson:

-Mit tehetsz ha bedőlt felmondott hiteled van?

-Mit tehetsz, ha végrehajtás indult a hiteledben?

-Mit tehetsz, ha már nem akarod fizetni a horribilis adósságot?

-Milyen esetekben, és hogyan bizonyítható az ELÉVÜLÉS?

-Mit tehetsz, ha végleges adósságrendezést keresel?

-Hogyan tudunk segíteni Neked, ha adósság gondokkal küzdesz?

-... és válaszokat kapsz minden kérdésre, ami foglalkoztat téged.

Katt ide, és foglald le az időpontodat!