HITELMENTÉS SZOLGÁLTATÁS MIT JELENT?

BEMUTATKOZÁS

Devizahiteleddel bajba kerültél?

 Szeretnéd, ha megoldódnának az egekbe szökött hitel gondjaid?

Csökkentenéd adósságodat?

Helyrehoznád olyan szintre, ami a reális követelés?

Itt a megoldás, az átláthatatlan anyagi helyzet kitisztulhat!

Vehetsz egy mély levegőt! ⇔ Ez a hitelmentés!

  Bizonyára ismerős valamelyik helyzet számodra is. Másfelől kétségeid vannak, hogyan léphetnél ki bármelyik kényelmetlen állapotból, és javítanál a helyzeteden. Akár anyagi, akár szociális, akár pedig életminőség kérdésében. Mert ugye, akinek hitele van, különösképpen devizahitele, az előbb felsoroltak komplex jelenségek. összefüggnek egymással.

 

 

 

 • Ha nehezen megy a törlesztés, több a vita a családban, a frusztráltság gyakori.
 • Ha ki is marad egy-egy hónap, vagy akár hosszú időszakok, vagy pedig már valaki, egyáltalán nem bírja az adósságot fizetni -hiszen legalább 2x annyi a havi törlesztőrészlet, a fizetések pedig nem nőttek ezzel arányosan-, akkor gyakoriak a családi összetűzések, viták.
 •    A feszültséget valahogy le kell vezetni.
 • Ha elérkezett a felmondás, bedőlt a hitel, azután pedig hamarosan a végrehajtó kopogtat, és indul egy újabb kálvária: lelki és gyakorlati szinten egyaránt.

 

Hajlamosak vagyunk ezt napi szinten elviselni, aztán hozzászokni, és már elfogadni! hogy így élünk. Rengeteg ilyen helyzetet, családot láttam már.

Így aztán marad minden úgy, ahogy van. Egyre edzettebbek a felek a vitákban, a szópárbajokban felülmúlhatatlanok a párok.

S a gyerekek? Mit gondoltok, rájuk ez hogyan hat? Megmondjam én? Rettenetes lelki vívódást élnek meg, mert a viták részeseivé válnak azáltal, hogy szüleik napi szinten az anyagi gondok miatt összeugranak. S nem lehet őket mindig megóvni. Elcsattannak a szavak....borzasztó! Mindenkinek az.

Tarthatatlan ez az állapot. S mi történik? A családfő külföldön keres megoldást az anyagi helyzetre. Otthagyva családját, mert muszáj, bár a szíve megszakad mindenkinek. Vagy legrosszabb esetben széthullanak a családok, elfordulnak egymástól a párok.

 

DE! Talán nem is gondoltál arra, hogy ennek elejét veheted még időben. Hogy ezt egy egyszerű lépéssel megelőzheted.

Vagy ha már benne vagytok, rendbe teheted. Létezik erre egy hatékony és szakszerű megoldás!

 

 

NE KÖVESD EL EZT A HIBÁT: Ismerős? Panaszkodnak, problémáznak, mindenki hibás, mindenki felelős azért, ami kialakult, ahogy kialakult. MEGOLDÁS? Az emberek többsége vár a megmentésre:

 • államtól,
 • bankoktól,
 • rokonságtól....

Majd a politikusok megoldják, hiszen ez a feladatuk, arra esküdtek, hogy a nép érdekeit képviselik, az ő jobbításuk érdekében hoznak felelős döntéseket.

IGAZ? HÁT NEM! Az elmúlt több év szolgál ennek igazolására. Nincs számottevő, javuló helyzet, nem okoz a későbbiekben sem anyagilag felüdülést, könnyebbséget a hozott devizahiteles törvény sem. Ennek miértjét egy cikkben el is olvashatod. Itt: A deviza törvény hatása

 

mit tehetsz

 

KÉRDD INKÁBB SEGÍTSÉGÜNKET! Vedd igénybe szolgáltatásunkat, amit kezdj egy döntéssel. Hogy rendbe akarod tenni az életedet, a napi stresszt kiűzöd a családod, és a saját életedből, s elindulsz egy pozitív változásokat hozó úton.

Megkönnyítve döntésedet: díjmentesen megtudhatod, mik a megoldási lehetőségeid a helyzetedben: így, mikor már látod, hogy hány milliót tudnál megspórolni, számot vethetsz magadban, mennyire éri meg, ha ezt a lépést megteszed?

Ezzel együtt az anyagi helyzetedet jobbító segítséget kérsz tőlünk. 

 

 

 10 szempont, miért érdemes változtatnod, hogy jobban, nyugodtabban, kiszámíthatóbban élj?

Miért válassz szakszerű segítséget, miért válaszd a hitelmentést? 

   

      1. KITISZTUL A HELYZET- MEGKÖNNYEBBÜLÉS: amint szakértői kezekbe kerülnek a hiteleddel kapcsolatos papírjaid, a helyzeted kitisztul, mint mikor vihar után eloszlanak a felhők, és előbukkan a nap. Ezt érezni lehet lelkileg is. Mint, amikor leesik egy hatalmas teher a szívedről. Érzed a súlyát, aztán a hatalmas megkönnyebbülést, mivel átlátható lesz a helyzeted. Válaszokat kapsz kérdéseidre: mit tudsz tenni? Merre lehet menni? Mit lehet elérni? Mekkora tartozás marad, amit végül fizetni kell? Mekkora anyagi könnyebbség lesz, mikor a hitelmentési folyamat lezárul? ....minden kérdésre, ami még ott motoszkál a fejedben, válaszok érkeznek

     

     2. ELTŰNNEK A FIZETÉSI PROBLÉMÁK: amint elindul a hitelmentési folyamat, nem kell rettegni, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem tudod fizetni a hiteledet. Miért? Mert már szakértői kezedben van a problémád, ő küzd vele, érted. Érted? A bankod, vagy végrehajtó, ha már ebben a szakaszban vagy, tudomásul kell vennie, hogy ez innentől vitatott dolog. Nem piszkálhat egyikük sem. 

   

     3. NINCS VITA - EGYÜTTMŰKÖDÉS VAN: mikor egy döntés után új utakra lépsz, új távlatok is megnyílnak. Jobbító változások előtt állsz, így megnyugszik az addig örökösen háborgó lelked. Megnyugszik a családi légkör, újra el kezd   felmelegedni a családi tűzhely. A gyerekek is szemlátomást megnyugszanak, és örülnek! Hogy nem hallanak annyi vitát a két, számukra legszeretettebb lénytől a világon, mint azelőtt. Eddig féltek, most már tudnak a saját kis világukkal is foglalkozni. Te is féltél, szorongtál. Féltetted a családodat, a megélhetéseteket, felőrölt a bizonytalanság, hogy mi lesz? Hát, ha hitelmentést választasz, az biztos, hogy lesz MEGOLDÁS. Megoldás anyagi gondokra, családi problémákra, az egészségedre. De ez már egy következő szempont. :)

 

    4. EGYÜTT MARADHAT A CSALÁD: Igen, akár ez is megtörténhet. Miért? Mert ha rendezed a hiteled összekuszálódott szálait, átfésülöd a szálakat, a kilátástalanságot felváltja az átláthatóság, a létbizonytalanságot a biztonság. Már annyira  nem bök a szög, nem feltétlenül kell külföldre menekülni, vagy az örökös eddigi viták miatt széthullani a családoknak. Hát ezért.

 

    5. EGÉSZSÉGES: mint minden jobbító folyamat, ez is egészséges. Jótékonyan hat főképp az idegrendszerre, a lelki folyamatokra, a mentális rendszerre. Képzeld csak el, mikor megkönnyebbülést érzel? Hogyan hat? Igen, nagyon megnyugtatóan, felszabadítóan. Ergo: egészséges!

 

    6. ANYAGI ÁTTEKINTHETŐSÉG: látod anyagi körülményeidet, korlátaidat, megléphető lehetőségeidet. Tisztába kerülsz anyagi helyzeteddel, és a jövőbeni lehetséges anyagi helyzeteddel. Látod mekkora most a tartozásod, és meglátod mekkora lesz a tartozásod. Összehasonlíthatod és azonnal számszerűsítheted, viszonyíthatod a számokat egymáshoz. Távlatokat nyit életedben, tudsz mihez viszonyítani, konkrét képet kapsz pénzedről.

   

    7. BÉKÉN HAGYNAK: a hitelmentési folyamat elindítása együtt jár a nyugalommal. Békén hagy a bankod, a behajtók, végrehajtók hada. Miért? Mert nyilvánvaló lesz minden szereplő számára, hogy ezt az ügyletet vitatják, rendbe teszik. Nem avatkozhatnak bele, nem piszkálódhatnak, nem hívogatnak telefonon. Fontos ez számodra? Egyértelműen IGEN! Hány embertől hallom, hogy nem veszi fel a telefont, mert tudja, hogy a bank, vagy éppen egy behajtó cég, vagy végrehajtó hívja. Ez a hitelmentési folyamat indulásával megszüntethető!

 

    8.TERVEZHETŐSÉG: a hitelmentési folyamat indulásánál is már kitisztulnak fogalmak, az ügylet kapcsán kialakult helyzetek, tudni lehet az anyagi számszerűség alakulását is. A mentési folyamat egésze alatt, és a végén pedig lesz egy szám, egy összeg. Tudod mennyivel kell majd tartozásként számolnod, mekkora kereted lesz rá. Fel tudsz készülni fejben ennek lezárására, lesz egy összeg, ami aztán a bank felé fizetendő számot jelenti majd. De mekkorát? Ez nem mindegy! Kevesebb mint indulásnál? Hát persze, ezért is kezdted el ezt az egészet! Hogy jobbíts az életeden.

 

    9. NINCS ÚJABB HITEL: a hitelmentési folyamat nem egy újabb hitelt jelent az életedbe, hogy még mélyebbre ásd magad, nem újabb hitel púpot jelent a hátadra! Nem egy újabb csöbörből-vödörbe eset meglépését jelenti. Hanem a most, jelenleg meglévő hiteled rendbe tételét, kitakarítását, lomtalanítását jelenti. A fekélyek letisztítását, új arc létrehozását. Hogy könnyebben fizethesd, hogy jusson rá a keresetedből, hogy kiszámítható legyen ez is az életedben. Mindennel együtt egy kiszámítható, minőségi élet megformálását jelenti szakszerű segítséggel. Mert nem egyedül kell ezen végigmenned. Mi ott leszünk, fogjuk a kezedet.

 

   10. MILLIÓKKAL KEVESEBB TARTOZÁS: a hitelmentési folyamat lezárulása ezt jelenti. Erre helyezi a hangsúlyt. A törvényességre, a jogszabályban előírtak betartására. A mentési folyamat valódi célja: hogy a pénzintézet a jogszabályok szerint járjon el, és kérje számon tőled a neked adott kölcsön összegét. Ez pedig azt jelenti, azt eredményezi, hogy a meglévő mostani hitel összeged, ami megugrott minimum 2 szeresére, de inkább 2,5 szeresére, az visszaálljon egy olyan értékre, ami nem csak a bankodnak, HANEM NEKED IS REÁLIS tartozás. Ez a gyakorlatban a számoknál kb. a meglévő hitel 40%-50 %-kát jelenti összes tartozás tekintetében. Azaz ennyi marad fent neked tartozásként, amit a bankodnak vissza kell fizetned. Jól hangzik? Több millió mínusz a Te javadra? NANÁ!

       

        +1. VÁLLALHATÓ HAVI TÖRLESZTŐRÉSZLET: mit hoz ez még magával? Hát a havi törlesztőrészlet is arányaiban sokkal kevesebb lesz, hiszen az összes tartozásod milliókkal csökkent. Így már VÁLLALHATÓ HITELED LESZ, olyan amit fizetni is tudsz, és mindenki jól jár. Te biztosan!

 

                   

 

                                                

       

 Találd meg helyedet az életedben, nyiss a pozitív változások felé. Ha a mostani helyzeted kényelmetlen, rossz, a változás miért ne hozna jobbat? Válaszd a nyugodt, biztonságos, kiszámítható életet! Az életminőséged rajtad múlik!

Válaszd a hitelsakkmatt szolgáltatását, kínlódás helyett válaszd a HITELMENTÉST! Írj nekünk e-mailt, írd le röviden a helyzetedet, amiben a segítségünket kéred, mi felkeresünk az elérhetőségeden!

 A leggyorsabb menekülő út nem feltétlenül a per...>>>

              

 

 
Ügyelj  az Email címed pontos leírására, hogy az ajándék e-book meg is érkezhessen hozzád! 
 

 Kérd a friss, ropogós Hitel Kisokost!

Naprakész lehetsz a hiteledet érintő kérdésekben.

Kérd ingyen letölthető tanulmányunkat itt!

 

Email*
Email még egyszer*
       Név*

 

Mire van, és mire nincs lehetőséged a peren kívüli megegyezéssel?

 

Minden helyzetben segíthet a megegyezés? Milyen szempontoknak kell megfelelni a sikeres megegyezéshez?

 

Egy téma, sokféle variáció. Meglepődve tapasztaltam, hogy vannak oldalak, ahol bizonyos szempontokat végiglistázva azt boncolgatják, hogy abban a bizononyos helyzetben, működik-e a megegyezés, vagy sem? Mert bizony tudni kell azt, hogy jelenleg is kb. 900 ezer végrehajtás folyik itt hazánkban, ami egyre csak több lesz. A hitelproblémákkal küzdők népes táborának már nagyon ki van élezve a helyzete, tehát árverés veszéllyel is számolniuk kell.

Döbbenet, hogy éppen a  legégetőbb, és legsürgetőbb helyzetekben, egy végrehajtási eljárás alatt, vagy éppen egy árverés elindulása miatt már -szerintük- nincs segítség.

Valóóóban? Hát nem a legnagyobb szükségben lehet "élet,- és vagyonmentő" a valódi segítség? 

 

Mert akkor felmerül a jogos kérdés: mennyire szakemberek azok a "segítségnyújtók", akik épp a krízis állapotokat

utasítják el?

 

Ebből kiindulva le tudjuk vonni a következtetést, hogy bizony bizony életbevágóan fontos a MEGFELELŐ és a VALÓDI SEGÍTSÉGNÉL, hogy meglegyen a 3-as FORMULA:

 • a rutin, a megegyezésekben szerzett gyakorlat, a
 • bankok és faktorcégek (követelésvásárlók) gondokodásmódjának alapos ismerete, és a
 • MEGFELELŐEN KIÉPÍTETT KAPCSOLATRENDSZER!

 E nélkül a hármas formula nélkül a segítség már a 0. lépésnél elvérzett, és csak a hitegetés, és "népámítás" veszi kezdetét.

 

Hasonlóan, amikor azt javasolják, menj perelni...

 

Vesztesként lehet elkönyvelni azt a helyzetet is, amikor az ügyvédek népes tábora még mindig fő csapásvonalként kifejezetten a perekkel való operálást javasolja  klienseiknek, belehajszolva ezzel őket egy olyan jövőbeni többletköltségbe, -miután a saját honoráriumukat már megkérték-, ahol pár millió forintos adósságnál is milliós per-és illetékköltség jelentkezik a kilátástalan helyzetbe került adósnál. Amit aztán kőkeményen be is vasalnak, és még azelőtt tiltani fogják fizetésből, nyugdíjból, még mileőtt a tartozást kezdenék végrehajtási eljárás keretében bevasalni. 

 

Sokat gondolkodtam azon, vajon miért ilyen elterjedt még mindig ez a jelenség? Rájöttem!

 

Ugyanis az a helyzet, hogy egy okos ember, egy ügyvéd, jogi szakember a saját szakmájához remekül ért, csakhogy azt nem lehet minden olyan helyzetre ráhúzni, amiben jogi segítségnyújtás szükségeltetik! Ugyanis még saját bevallásuk szerint is ezek a devizahitelek olyan speciális szakértelmet igényelnek, ami sokukból teljesen hiányzik>>

Nem ilyen típusú ügyekkel foglalkoztak eddig, ezek a devizahitelek rengeteg és folyamatos jogszabály változást hordoznak magukkal, amiket csakis az képes követni, aki ebbe ásta bele magát már a kezdetektől! (Ügyfelektől is halljuk ezeket a visszajelzéseket, és ezeket azoktól az ügyvédektől hallják, akiket a devizahitel problémájukkal megkerestek.)

Fontos a fenti hármas formula, aminek együttes megléte alapvetése, előfeltétele a sikeres megegyezésnek a lehető legtöbb helyzetben, kiváltképp az olyan égető helyzetekben, mint például egy árverés. Namármost: ez kirostázza azokat a jogi/nem jogi segítőket, akiknek valamelyik hiányzik az eszköztárából.

 

S akkor mivel tudnak mégis eredményeket ígérni?

 

Ez ugye nem olyan nehéz kérdés? Hát persze, hogy egy perindítással! Mert ahhoz viszont egészen biztosan ért! Meg tudja írni a perbeadványt, követve a hitelszerződés(ek) sémáját. Levezeti ezt, összeveti a hatályos jogszabályokkal, törvénnyel, és VOIALÁ! készen is van az összerakott peranyag! Beadja az illetékes bíróságra, és mossa kezeit. Innentől már a bíróságon a felelősség, a bírón, a kormányon és mindenki máson, de ő köszöni szépen, a munkáját amire szerződött ELVÉGEZTE! A legtutibb helyzet.

Mutogathat aztán bátran másra, és a felelősséget is átrakhatja: bíróra, eljárási szabályokra, törvénymódosításokra, a kormányra, és még sorolhatnám, hogy kik lehetnek a potenciális bűnbakjai egy vesztes pernek.

 

Mi a peren kívüli megegyezésben a legnehezebb, és miért érdemes minket választanod ehhez?

 

A hitelproblémákkal küzdők népes táborának már annyira ki van élezve a helyzete, hogy sokszor gondolkodás, és biztosítókötél nélkül ugranak, és költséget nem kímélve, ÉSZ ÉRVEKET nem átgondolva kérnek segítséget innen-onnan! Hajrá, mindenképpen a legfontosabb, hogy legyen segítség!

De ne fussunk bele az annak látszó helyzetekbe! Ez mindennél fontosabb, mert nálunk is, a Hitelsakkmattnál rengeteg olyan, már átvert ügyfél csapódik le, akik már nem 1x, de akár többször is a korábbi segítőkkel megjárta! Nehéz nekik, nehéz nekünk, mert az ilyen adós már eleve csalódott ügyfélként érkezik, de mivel szorongatja a saját helyzete, muszáj valamit cselekednie, viszont így már a korábbi csalódásai miatt annyira és túlzó mértékben lesz óvatos, hogy az együttműködéshez, és kiváltképp a hatékonyságunkhoz szükséges mértékű bizalmat sem szavazza meg. De ezt meg nekünk nem muszáj elviselni.

Szerencsére az ilyen esetek nagy százalékában helyére kerülnek a dolgok, helyrerázódnak, és finomulnak a félelmek, és csakis a hitelhelyzet miatt érzett félelmek maradnak, amik aztán az ügy előrehaladtával szépen tompulnak is. És a sikeres lezárással úgy elillannak, mintha ott sem lettek volna! :)

Tehát feltétlenül arra biztatlak, nézz körül, fontold meg mit hallasz, olvasol, tapasztalj és kérdezz, kérdezz, kérdezz! Tőlünk bármit lehet, kell is! Mi nyílt lapokkal játszunk, nincs rózsaszínű felhő, csakis kőkemény tények, amiket mindenkinek a saját aktuális hitelhelyzete generál.

Tehát nem mi adjuk az ívet, ami a segítséghez, a megoldáshoz vezet, hanem az aktuális helyzeted a mérvadó ehhez.

 

Amit mi adni tudunk:

Egyrészt:

 

 • A 3-as formula>>megegyezésekben szerzett rutin, bankok/faktorcégek gondolkodásának, üzletpolitikájának alapos ismerete, és a megfelelően kiépített kapcsolatrendszer. Ez utóbbi nem is áll rendelkezésre annak, aki nincs jelen legalább 4-5 éve a devizahitelek gyakorlati rendezésében. 
 • Minden típusú adósságban, hitelproblémánál tudunk ezzel a megegyezéssel valódi és hatékony segítséget biztosítani: devizás és forintos adósságokban is, fedezetes és fedezetlen hitelekben is!

 

Másrészt:

 

Azt a devizahiteles szakértelmet, amit ezek a fajta hitelek kőkeményen megkövetelnek.

Lehet valaki hiper-szuper okos ügyvéd (híres is), ha nincs meg a részletekig belemenő gyakorlata a devizahitel témában, akkor csupán hiábavaló küldetés lesz a valódi segítség helyett.

De hogy azt ne neked kelljen eldöntened, hogy a helyzetedben van-e segítség, ebben segítünk mi. A devizahitelekre specializálódott pénzügyi szakjogász fogja megmondani azt, milyen segítség van a te hiteidben, adósságproblémáidban. Mint ahogy nem a szomszédodat kérdezed meg arról, ha egyészségügyi problémád van, hogy mi lenne a gyógymód. :)

 

Keress bennünket, írd meg röviden a kérdésedet, vagy csak jelezz felénk, küldj elérhetőséget, és mi megkeresünk.

ÍRJ NEKÜNK, KATT IDE!

 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Hogyan tálalják ezt mások?

 

Több segítségnyújtó oldalát böngészve feltűnik, hogy ahogyan tálalják a devizaadósok felé a megegyezést, mint megoldási formát, az bizony a szivárvány minden színében pompázik.

Holott fontos tudni, hogy a megegyezésnek van egyfajta sémája, amibe a különféle hitelhelyzetek,  adósságtípusok besorolhatóak. Mi például pontosan meg tudjuk mondani, hogy egy adott adósságtípus, hitel az a peren kívüli megegyezéssel megoldható-e, vagy sem? Pontosan levezethető az adott hitel aktuális és múltbeli állapotából, van-e segítség, vagy nincs? 

 

S ennek mi a leghatékonyabb és legköltséghatékonyabb módja?

 

A díjmentes személyes tanácsadás. Érdekes, kissé megmosolyogtató érzés az, mikor azokon a bizonyos segítői oldalakon azt olvasom, hogy megmagyarázzák azt, miért jó neked, ha pénzt kérnek a konzultációért. Igen, természetesen egy szakértői munkáért pénzt kell kérni. Egy hivatalos, számunkra fontos megoldásnál, ami hivatalos eljárást kíván, pénzt kell adnunk.

 

De mi mégsem kérünk a szakértői munkáért pénzt! Miért nem, ha egyszer jár?

 

Egyszerű. Ez azzal van összefüggésben, -és ha az intelmeinket megfogadtad, és átgondoltan cselekszel, már a választ is tudod :) -, hogy minden ügy egyedi, minden adósságtípus más és más. Nem a bankkal létrejött eredeti szerződések miatt, nem a bankok által felállított séma miatt, mert az banktípusonként ráhúzható egy kaptafára.

 

Hanem azzal van összefüggésben, hogy milyen a te mostani, aktuális hitel állapotod? Ennek megfelelően lehet segíteni, vagy nem lehet segíteni. 

 

Ez pedig akkor derül ki, ha beszámolsz a részletekről, azaz elmeséled jogászunknak a helyzetedet. Ez pedig csakis a konzultáción tud megvalósulni, tehát ha itt az derül ki, hogy a hitelednek olyan körülményei vannak, ami gátolja a megegyezést, akkor aktuálisan nem lehet segíteni, de ha például így és így alakul a dolog, akkor már igen. Ezt is a találkozón tudjuk átbeszélni veled, előre nem lehet tudni milyen segítség biztosítható. 

Kell az neked, hogy ha az derülne ki, hogy sajnos még nem tudunk segíteni, akkor ezért még FIZETNED IS KELLJEN? Mert ahogy elnézem az oldalakat, mindenhol vastagon kérnek konzultációs díjat. Egy budapesti viszonylatban ennek költsége: a 35 ezer forinttól akár a 100 ezres nagyságrendig is terjedhet óradíjban számolva!

 

Ugye, hogy nincs erre szükséged? Hogy még a nyomasztó hitelterhedhez hozzácsaphass egy röpke óráért egy horror összeget, talán a semmire?

 

Persze a nagyon megnyugtató folytatás, mikor az látszik itt a díjmentes tanácsadáson, hogy van segítség, és az indítható is, akkor számolni kell a megbízási díjjal. Ennek összege szintén ügyenként eltérő. A konzultáción minden részlet pontosan elhangzik, nincsenek rejtett költségek, ettől nem kell tartani. Mindennel pontosan tudsz számolni, és azt is tudnod kell, hogy nálunk a megbízási díj a többi segítőhöz képest a legalacsonyabb sávba esik. 

Az égető helyzetekben a segítségnyújtást viszont javasolt azonnali hatállyal indítani, persze akkor ha eredményt is akarsz. Mivel az időtényező itt már nagyon kiélezett helyzetet hoz létre, fontos szempont az azonnali cselekvés. 

Ha ilyen helyzetbe kerültél, de még nem kértél segítséget, de minden vágyad az ingatlant megtartani, akkor javaslom, hogy 1 napot se késlekedj! Itt tudsz írni nekünk, katt!

 

Összegezve, a mai napi intelem: mindig nézz jól körül! Mindig kérdezz, keress, kutass, és kérdezz, kérdezz! Élj a díjmentes lehetőséggel, mert amellett, hogy pénzbe nem kerül az alkalom, ÓRIÁSI információ mennyiséget kapsz ahhoz, hogy átlásd, mit lehet tenni a zűrzavaros és már évek óta pszichésen nyomasztó  hiteledben, adósságaidban!

 

S mint tudjuk, az információ HATALOM, de csak akkor, ha felhasználod.

 

Idekattintva olvashatsz BŐVEN KIFEJTVE a MEGEGYEZÉS szolgáltatás ismérveiről, amik segítenek az eligazodásban, hogy jó helyre kerülj, ha segítséget kérnél! És itt helyben időpontot is tudsz kérni egy díjmentes találkozóra. 

 

Kattints ide!>>Megegyezés Mesterfokon!

 

Itt kérhetsz időpontot tőlünk a júniusi utolsó díjmentes konzultációnkra, ami 06.26. kedd, és 06.27. szerda. Kattints! >>

 

 

 
Ügyelj  az Email címed pontos leírására, hogy az ajándék e-book meg is érkezhessen hozzád! 
 

 Kérd a friss, ropogós Hitel Kisokost!

Naprakész lehetsz a hiteledet érintő kérdésekben.

Kérd ingyen letölthető tanulmányunkat itt!

 

Email*
Email még egyszer*
       Név*

 

 

 

 

 Kapcsolódó cikkek

 

 

Hitelsakkmatt

Sakkozd ki a hiteled! Adj sakk-mattot!

Dr. László Gábor

felmondott hitel szakértő

Székhely: Kecskemét, Budapest

Szerkesztő, hitelmentési asszisztens: Buczkó Andrea

Asszisztencia: Országos

Jelentkezés, időpontfoglalás a személyes szaktanácsadásra Klikk!

Azonnali és működő megoldást keresel? Válaszokat az aggályokra?

Erre számíthatsz a tanácsadáson:

-Mit tehetsz ha bedőlt felmondott hiteled van?

-Mit tehetsz, ha végrehajtás indult a hiteledben?

-Mit tehetsz, ha már nem akarod fizetni a horribilis adósságot?

-Milyen esetekben, és hogyan bizonyítható az ELÉVÜLÉS?

-Mit tehetsz, ha végleges adósságrendezést keresel?

-Hogyan tudunk segíteni Neked, ha adósság gondokkal küzdesz?

-... és válaszokat kapsz minden kérdésre, ami foglalkoztat téged.

Katt ide, és foglald le az időpontodat! Mi is történik egy ilyen helyzetben? Olvasd el! >>